CITAAT Oriana Fallaci

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT Oriana Fallaci

  1. koddebeier zegt:

    Alleen hebben de EU debielen en de Haagse marionettenclubje dat nog steeds niet door of het is een complot om de autochtone bevolking te vernietigen !! Wat waarschijnlijker is !

    Geliked door 4 people

  2. Elisah zegt:

    https://voiceofeurope.com/2018/06/koran-school-in-sweden-teaches-muslim-kids-to-feel-superior-to-non-muslims/
    Koran school in Sweden teaches Muslim kids to feel superior to non-Muslims
    Teaching at a special Koran school in Borlänge becomes increasingly problematic, broadcaster SVT reports. At the school, Muslim children read the Koran but are also taught to only respect other Muslims and to refuse to listen to ‘white people’, a local school head says.
    Karlsson says at the Koran school they sometimes say: “I do not listen to you because you are white” or “You are not Muslim, why should I listen to you?” This occurs in all age groups, from six-year-olds to thirteen-year-olds, he says to SVT.

    Geliked door 1 persoon

  3. Cathja zegt:

    Een zeer correcte uitspraak van mevrouw Fallaci. Erdogan bijvoorbeeld spoort zijn landgenoten aan om minstens 4 of 5 kinderen te ‘nemen’, en zo probeert hij dan ‘zijn’ Ottomaanse Rijk in ere te herstellen.

    Wij in Europa hebben moslims in onze landen toegelaten. Eerst als gastarbeiders, maar later kregen ze een definitieve verblijfsvergunning en zelfs een Nederlands paspoort. Vanaf dat moment ging het razendsnel en kreeg Nederland te maken met de zeer vele geboorten via moslims, want aan geboortebeperking doen islamieten niet.

    Nu zitten we met de gebakken peren. Allen die hier geboren zijn en een NL-paspoort hebben, kunnen we niet uitzetten. De strop om onze nek wordt steeds strakker aangetrokken, en waarvoor we vrezen zal werkelijkheid worden.

    Nederland wordt een moslimland.

    Als mijn ouders, grootouders en overgrootouders dit zouden weten…; ze zouden er van gruwen!!

    Geliked door 3 people

  4. Haksteeg Anton zegt:

    Volkomen gelijk had ze en heeft ze nog steeds. Europa tolereerd het om door Macron en Merkel volkomen geïslamiseerd te worden en als ze eenmaal hier zijn dan worden die vrouwen als slavbinnen behandeld en gebruikt om kinderen te produceren. Nederland is een moslimland we hebben ze zelfs in het parlement waar ze reeds hun “eisen” stellen Nederland is een verloren land dank zij de ….. Nederlanders die er niets aan doen maar nog steeds op de foute partijen stemmen.

    Geliked door 2 people

  5. ronjaspers zegt:

    Stemmen heeft geen zin,de ministers van bijna alle europeese landen voeren de n.w.o. agenda uit van de nazi bilderberg groep.

    Geliked door 4 people

  6. delamontagne zegt:

    Uit de Italiaanse Krant, INBURGEREN

    De Burgemeester van Brescia in Italië vroeg o.a. aan een 20-tal “migranten” om mee te doen met een burger-schoonmaak-aktie.
    Het betrof het schoonmaken/vegen van paden en trottoirs.
    Hun antwoord: “WE ZIJN HIER NIET GEKOMEN OM TE WERKEN”…………………! ?

    Geen van de 24 vluchtelingen die door de Burgemeester van Brescia waren uitgenodigd, stemde ermee in om de paden te helpen schoonmaken.
    Burgemeester Mark Zatti is boos omdat hij er erg teleurgesteld door raakte.
    Eerst schreef hij een brief aan de prefect van Brescia “Annunziato Varde”, nam toen een schop en een hark ter hand en ging zelf de paden schoonmaken.
    / / /
    “Vorige week heb ik een aantal asielzoekers
    ontmoet en hen toen gevraagd om mee te doen en samen met de Italiaanse burgers dit werk te doen”.
    Ze zeiden toen dat ze erover na zouden denken.
    Maar uiteindelijk lieten ze het afweten.

    Like

  7. Elisah zegt:

    Ervaringsdeskundige die duidelijke taal spreekt, mosketen zijn er om mensen te radicaliseren…

    Like

  8. jeanette k zegt:

    Oriana Fallaci had helemaal gelijk.(Kracht van de Rede en de Woede en de Trots zou
    iedereen in zijn boekenkast moeten hebben)
    Hier legt ze het nog een keer uit, inclusief de inhoud van alinea 9.
    http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts
    En nu zitten we met de rotzooi van hele legers mosliminfiltranten, niet alleen binnengelaten
    door die muts Merkel.

    Like

  9. Elisah zegt:

    https://sceptr.net/2018/06/allochtone-kinderen-vallen-cafeklant-aan-met-arabisch-zwaard/

    Allochtone kinderen vallen caféklant aan met kromzwaard
    Bij een ruzie om een parkeerplaats in het Limburgse Borgloon werd afgelopen vrijdagavond een man door 2 allochtone kinderen aangevallen met een Arabisch zwaard en een baseballknuppel. Het slachtoffer moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. “Er werd al verschillende keren gezwaaid met dat zwaard en tot dusver is er niets tegen gedaan. Moeten er dan eerst doden vallen?”

    Like

    • fleckie zegt:

      Dat, geeft dus aan, dat hoe Jongjong moslem- kinderen dan ook zijn, menen dat ze zo maar iemand, …niet van HUN.. ‘overtuiging’!! ,mogen aanvallen. ( De Duitse t.v.-zender waarschuwde vorige week…NIET voor NIETS, dat o.a. ( teruggekeerde ISIS -vrrouwen …MET. hun ……KINDEREN……een …zeer. groot. ..gevaar….’betekenen’…(DUS…….MAG. MEN. ERVANUITGAAN..DAT. MOSLEM- KINDEREN…beslist NIET ARGELOOS. zijn, …….Maar behoorlijk zijn geindoctreerd met het MOSLEM-UBERMENSCHEN-GEVOEL’, …….( weer een factor waar mee men REKENING DIENT TE HOUDEN)!.!!!!!!!

      Like

  10. fleckie zegt:

    De POOLSE paus ging toch in AFRIKA vertellen, dat anticonceptie NIET mocht, DUS…….TOEN…was dat PLAN van …’VOLKSVERHUIZINGEN’ vanuit AFRIKA al in wording! ( kon men ongestoord de boel, ( delfstoffen! leegroven,: er ‘ munt uit slaan’)
    slaan’)

    Like

Plaats een reactie