Volksvijandigheid!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Hannesz“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Volksvijandigheid!

 1. Claudia M. zegt:

  Ik wens ze in ieder geval vast veel succes met de complete anarchie die hen te wachten staat, want hoe dan ook, deze knijpt ‘m er ‘one way or the other’ toch echt echt even tussenuit.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Zweden plukt weer de wrange vruchten van de mohammedaanse import…

  Uit de Nederlandstalige EU propagandakrant (AD)

  Gewonden na schietincident in centrum Malmö
  UPDATE In het centrum van de Zweedse stad Malmö zijn vanavond minimaal vier gewonden gevallen nadat een onbekende schutter het vuur had geopend op passanten.

  De dader is naar verluidt nog voortvluchtig. Over het motief is niets duidelijk, maar de politie laat weten dat het Zweedse volk zich geen zorgen hoeft te maken.

  Wij weten het alweer, verwarde man.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  De e.u. in brussel is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg club.Gevuld met niet gekozen zuipschuiten en (ex) communisten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Konings zegt:

  Dus, een onbekende schutter is mohammedaanse import… doe mij ook even de lotto getallen voor de komende trekking. Dus, een onbekende schutter is mohammedaanse import… doe mij ook even de lotto getallen voor de komende trekking.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Uit het “reptielenbrein” dus lekker verder sukkelen.

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/19/spaanse-studenten-uit-hun-huizen-gezet-om-plaats-te-maken-voor-de-verkrachters-van-de-aquarius/
  Spaanse studenten uit hun huizen gezet om plaats te maken voor de verkrachters van de Aquarius
  Honderden jihadisten kwamen aan met de Aquarius, aangemeerd gisterenmiddag in Alicante, waar hun kinderen, tussen 12 en 17 jaar oud onder de voogdij van maatschappelijk werkers zullen worden geplaatst.

  Elders gelezen dat “vluchtelingen” al op het schip begonnen zijn met verkrachten….

  Geliked door 2 people

 7. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/06/asylum-seekers-refuse-to-do-something-back-for-italian-community-in-brescia/
  Asylum seekers refuse to do something back for Italian community in Brescia
  When Marco Zatti, Brescia’s mayor, asked the 24 migrants housed by the city, to lend a hand in the cleaning of one of Italy’s most touristic trails, he was stunned by their response, local news outlet Bresciaoggi reports.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/19/onvoorstelbaar-agressief-geweld-in-ottrau-duitsland-die-zwarte-heeft-me-verkracht/

  Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”

  Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.

  Like

 9. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/18/duits-zestienjarig-meisje-vermoord-en-halfnaakt-gedumpt-in-struiken-bij-basisschool-te-barsinghausen-hannover-dominicaanse-dader-opgepakt/

  Duits zestienjarig meisje vermoord en halfnaakt gedumpt in struiken bij basisschool te Barsinghausen (Hannover), Dominicaanse dader opgepakt
  Een even vreselijke als gruwelijke vondst voor een basisschool in de buurt van Hannover waar wandelaars afgelopen zondag het lichaam vonden van een half ontklede vrouw met verwondingen aan het hoofd. Volgens de politie is het slachtoffer met grote waarschijnlijk een 16-jarig meisje.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/18/merkelmigrant-probeert-90-jarige-duitse-vrouw-te-verkrachten-en-haar-trouwring-te-stelen-terwijl-ze-slaapt/

  Merkelmigrant probeert 90-jarige Duitse vrouw te verkrachten en haar trouwring te stelen terwijl ze slaapt

  Het Openbaar Ministerie in Stuttgart en het hoofdkwartier van de recherche in Esslingen onderzoeken een 21-jarige asielzoeker uit Oberboihingen op verdenking van poging tot diefstal en seksueel geweld. Gambier, die bij de politie bekend is en veroordeeld is voor gewelds- en eigendomsdelicten, zit nu in hechtenis.

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/19/onvoorstelbaar-agressief-geweld-in-ottrau-duitsland-die-zwarte-heeft-me-verkracht/
  Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.

  Like

 12. Elisah zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5856771/ISIS-supporting-Uber-driver-attacked-police-outside-Buckingham-Palace.html

  ‘ISIS-supporting’ Uber driver ‘attacked police with 4ft Samurai sword outside Buckingham Palace after plotting suicide terror attack because of his hatred for the Queen’
  An ISIS-supporting Uber driver who ‘hated the Queen’ tried to run down police officers outside Buckingham Palace and attack them using a Samurai sword, a court has heard.

  Like

 13. Jean zegt:

  “De ergste vijand van Europa is de EU”, die wijsheid verkondig ik al jaaaaaaaren, vanaf dag 1 dat die troep is opgericht, gewoon een verzameling ordinaire uitgerangeerde onbetrouwbare zakkenvullers resp. volksbedriegers.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Vergeet niet hun aanhangers te noemen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s