Schijnheilige dubbele moraal: Jonge communisten roepen op tot zaakbeschadigingen!

Screenshot_92

(Vertaling: E.J. Bron)

Links geweld  = goed geweld? Geheel in de zin van Claudia Roth roepen communisten er openlijk en zonder valse schaamte toe op om Duitse vlaggen te vernietigen. Wie op dit moment zijn auto met allerlei zwart-rood-gouden fan-artikelen versiert of zo vermetel is om zich als aanhanger van het Duitse nationale elftal door een aan zijn raam bevestigde vlag te kennen te geven, zou weldra wel eens problemen kunnen krijgen.

Want de democratie-vijandige jonge communisten van de partij Die Linke, “Solid”, is de decoratie überhaupt niet gepast. Daarom roept ze op tot “Duitsland knakken”, wat wil zeggen: “men moet de Duitse vlaggetjes, die bijvoorbeeld aan auto´s hangen of bevestigd zijn, stelen.

Door het gebruiken van het symbool zouden “vooral migranten, People of Colour en andere mensen die niet als deel van het nationale collectief beschouwd worden”, uitgesloten en “gekwetst” worden. De organisatie beweert ook dat het aantal racistische gewelddadigheden tijden de wereldkampioenschappen voetbal en andere nationale grote evenementen zou toenemen. Daarom zou het gaan om een “oproep tot kritische interventie in de nationale zee van vlaggen.”

Dat daarbij de gewelddadigheden zich zullen beperken tot de versieringen mag echter betwijfeld worden. Men zou bovendien rekening moeten houden met doorgestoken banden, ingeslagen ruiten, ingedeukte motorkappen of besmeurde huismuren – want de kinderen en kleinkinderen van de partij van de muurmoordenaars stonden nooit als zachtzinnig bekend.

Maar omdat alles wat tegen “rechts” gericht is welwillend door het regime opgepakt en door het Duitse ministerie van Familiezaken met jaarlijks meer dan € 100 miljoen bevorderd wordt, kunnen we consequenties of strafvervolgingen vermoedelijk uitsluiten.

Aan hun daden moeten jullie ze herkennen!

(Lees eveneens de “Welt”)

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Schijnheilige dubbele moraal: Jonge communisten roepen op tot zaakbeschadigingen!

 1. Sabeltant zegt:

  Daar is maar één oplossing voor.
  Alle auto’s Duitse vlaggen… en sla de ruiten eruit van auto’s die geen vlag voeren.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  En als wij nu zouden oproepen tot het verwijderen van de kopvodden van mohammedaansen op straat?
  Zouden we dan de bak ingaan?

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Weet iemand wat er met http://www.freiezeiten.net aan de hand is?
  Offline gehaald?

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Gaan ze het nu opnemen tegen de voetbal fans. Dat gaat helemaal fantastisch hoe harder ze om zich heen beginnen te slaan, hoe meer de AFD GELIJK heeft en meer stemmen krijgt. ZEKER WETEN!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s