Boete voor straatafval moet helemaal niet verdubbeld worden

Screenshot_95

(Door: “weethetwel”)

Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam (foto) probeert in zijn nadagen nog een verdubbeling van een groot aantal boetes te bewerkstelligen. Niet alleen in Rotterdam maar in heel Nederland. Op zich is het een goed streven van hem om van Rotterdam een schone stad te maken. Een bijna persoonlijke hobby. Het moet het Singapore aan de Maas worden. Gelukkig werkt bijna iedere Rotterdammer er aan mee, maar een klein gedeelte blijft asociaal gedrag vertonen, zegt hij. Maar om dat op te lossen met hogere boetes slaat hij de plank volledig mis.

De gewone man in Rotterdam weet verduveld goed wie straks die hogere boetes moet gaan betalen. Dat zijn de gewone Rotterdammers die even niet opletten. Dat is de leraar die na een zware dag wat te laat remt bij een zebrapad. De vertegenwoordiger die heel even op de invalidenparkeerplaats stopt om een brief in de bus te doen. De familie die zijn afvalzak niet kwijt kon in de volle container en hem er maar naast zette. De echte harde kern blijft gewoon zijn gang gaan en lachen om die boetes.

Boetes die ze waarschijnlijk ook nooit zullen krijgen

Joost Eerdmans weet heel goed wie de overtreders zijn, maar durft (of wil ) het beestje, net als bijna alle politici, niet bij de naam te noemen. De BOA’s, vaak zelf ook moslims, kijken in zo’n geval ook liever een andere kant op, omdat bekeuren gevolgen kan hebben voor hun privéleven. En dan weten ze dat politici en justitie hen niet zullen ondersteunen, want die zijn net zo bang.

Het zou misschien helpen wanneer deze mensen hun angsten eens hardop uitspraken in plaats van allerlei wollige maatregelen nemen waarvan ze zelf verdomd goed weten dat ze alleen maar bijdragen aan een grotere verdoezeling van de werkelijke feiten. Het is alleen al de moeite waard zodat de regering in den Haag niet kan zeggen dat ze het allemaal niet geweten heeft.

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, moralisme, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Boete voor straatafval moet helemaal niet verdubbeld worden

 1. jeanette k zegt:

  Los van het feit dat rotzooi van je af gooien niet netjes is, produceren consumenten
  geen afval: ze houden het over!
  Want ga maar na: hoe vaak wordt je als consument niet opgezadeld met totaal overbodig
  niet zelden PLASTIC verpakkingsmateriaal?
  Mijn advies: laat Eerdmans en Co de rekening eens bij de producenten leggen zodat ze
  minder rotzooi produceren.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Het klopt allemaal wat U zegt.
  Zo zijn het ook altijd de zelfde die in een drukke winkelstraat dubbel parkeren of op de trambaan stoppen om een praatje te maken met een kennis die op de stoep loopt . De BOA loopt gauw door en de helden van het Hermandad kijken de andere kant op of rijden een straatje om !

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Terwijl er zoveel werklozen en werkzoekenden hun steentje kunnen bijdragen aan een schone stad, als zij daar tijd voor willen/kunnen vrijmaken …….

  Like

 4. Republikein zegt:

  Dit is het land van betalen en anders word je opgehaald.
  Ik kreeg vandaag per post een mooi stukje proza van buma-stemra, klinkt er muziek in uw onderneming?
  Een bijgevoegde envelop zonder postzegel zat er niet bij.
  Er klinkt een heleboel gevloek in mijn onderneming, en soms een enorme scheet als blijk van waardering.

  “Het zal niet iets zijn wat als ondernemer snel in je opkomt, je personeel naakt of gedeeltelijk naakt laten werken. Mocht je hier toch de behoefte aan hebben, dan heb je liever niet dat jouw business in Utah gevestigd is. Hier krijg je namelijk een extra verkoopbelasting van maar liefst 10% als jouw personeelsleden (gedeeltelijk) naakt werken”.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Als Joost Eerdman wel weet wie de overtreders zijn , zal hij wel niet Japanners bedoelen.
  Die nemen zelfs hun eigen vuilniszakken meer naar het WK.voetbal in Rusland om de rotzooi die hun landgenoten/supporters achterlaten en de boel opruimen…………

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het heeft de schijn tegen dat politici enkel&alleen de belastingbetalende burger kunnen ‘beboeten’ voor tekortkomingen in het beleid, via belastingen de eisen van de klimaatafspraken opleggen, de begrotingen sluitend krijgen en de precieuze projectjes uitvoeren waar geen mens op zit te wachten, de (on)leefbaarheid benutten om reislustige mensen, die jaarlijks een vliegtuig pakken om op een vliegens snelle manier van hun nietige 10daagse vakantie willen genieten en ontsnappen aan de dagelijkse ratrace, nog eens via een vliegtaks in hun portemonnee te pakken.
  Het verplicht afzweren van het Gas doormiddelvan een 75% verhoging van de energiebelasting, je kunt het niet verzinnen,…Milieu staat voor terrorisme in de puurste vorm.
  (het vreemde is dat er in de zuidelijke lidstaten totaal niet aan word bijgedragen).

  Like

 7. Haksteeg Anton zegt:

  Het klopt wat er gezegd is en wordt over rotzooi op straat het zijn altijd dezelfden en meestal niet echte Nederlanders die deze “gewoontes” van “gooi maar op straat” hebben zelfs in dat opzicht is aanpassen een totale mislukking. Laten ze terug gaan naar hun zandbak waar ze dit soort dingen
  altijd deden.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Singapore aan de Maas gaat niet lukken. In Singapore is o.a. spugen op straat ook verboden, alle mannelijke moslims in Rotterdam spugen op jaarbasis minstens een straat tot aan de dakgoot vol. Moslimvrouwen heb ik overigens nooit zien spugen.
  Spugen op straat is net zo vies als het laten schijten van honden en dat niet opruimen.
  Noem mij een handhaver of smeris die werk gaat maken van een betrapte spugende moslim, dat zou etnisch profileren zijn en racistisch. Wat anderen hier schrijven klopt, een Nederlander wordt wel aangepakt, een moslim niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s