“Mannen” opgepakt in Rotterdam voor voorbereiden terroristisch misdrijf

Screenshot_99

ROTTERDAM – De AIVD heeft waarschijnlijk een terroristisch misdrijf voorkomen. Twee terrorismeverdachten zijn zondag in Rotterdam aangehouden na een bericht van de inlichtingendienst. Ze waren volgens het OM bezig met ’voorbereidingen voor een terroristisch misdrijf’.

In een huis in Rotterdam zijn geen wapens of explosieven gevonden, wel zijn telefoons en USB-sticks in beslag genomen voor onderzoek. Het OM kan nog niet zeggen wat voor soort terreurmisdrijf de” mannen” aan het voorbereiden waren en of het ging om een daad in Nederland.

Het tweetal (22 en 27 jaar) wordt ook vervolgd voor “lidmaatschap van een terroristische organisatie”. Nog een derde man, een illegaal, is aangehouden in de buurt van de woning in Rotterdam. De twee blijven in elk geval de komende twee weken vastzitten. Ze zijn al verhoord.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Mannen” opgepakt in Rotterdam voor voorbereiden terroristisch misdrijf

 1. koddebeier zegt:

  Een eventueel Nederlands paspoort innemen en het land uitzetten, maar ja, zo slim is Den Haag niet want die zien altijd allerlei beren op hun weg.
  Van de regering zijn pas maatregelen te verwachten als we de eerste honderd doden hebben begraven !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ koddebeier 21 juni 2018 om 17:47

   Van de regering zijn pas maatregelen te verwachten als we de eerste honderd doden hebben begraven !

   Nee hoor, want wij móéten juist kapot. Eerst figuurlijk en daarna letterlijk.
   Markje weet donders goed waarmee hij en de ‘zijnen’ bezig zijn.
   WIJ weten toch ook wat er gaande is in de wereld?
   En dan zou die overbetaalde sokpop, ‘onze wijze, daadkrachtige leider’, te onnozel zijn om te zien wat aan de hand is m.b.t. die ranzige mohammedanen?

   Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Beren=autochtonen?

   Like

  • bigljohn zegt:

   koddebeier; Zelfs bij honderd doden lopen Nederlanders nog te zeulen met bloemen en knuffelberen die neergelegd worden op het plaats delict. Nederlanders zijn wat dat betreft erg hardleers. Als er verschillende keren duizend doden per dag vallen worden de meesten pas een klein beetje wakker, nog steeds niet snappende dat hun dat moest overkomen, en nog steeds openstaand voor een dialoog met de islamieten !

   Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Weinig informatie over deze ‘mannen’, dus het zijn geesteszieke, bloeddorstige mohammedanen.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Dat is allemaal stemmingmakerij.

  Op het Museumplein liepen toevallig een paar Joodse mensen die werden aangereden door een gevalletje lage bloedsuikerspiegel, dat is gewoon pech.

  In Den Haag struikelde een man over een loszittende stoeptegel en stak per ongeluk drie mensen neer omdat zijn zakmes uit zijn broekzak floepte, tja die dingen gebeuren.

  En nu vandaag, dat zijn jongelui die bij Bart Smit een chemiedoos voor beginners hebben gekocht.
  Volkomen onschuldig, echt waar.

  Kom op zeg, niet overal wat achter zoeken, het moet wel gezellig blijven hoor in dit gave land.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: “Mannen” opgepakt in Rotterdam voor voorbereiden terroristisch misdrijf | toodlessss

 5. Tanya zegt:

  En na 2 weken staat het gespuis weer op straat.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Moet zijn Moslims opgepakt in Rotterdam voor voorbereiden terroristisch misdrijf !
  Waar blijft de krant met ‘ballen’ die gewoon de waarheid durft te schrijven ??????
  Zijn ze nou gewoon allemaal te schijterig ????

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Ja, dan gaat men heel interessant bloemen, + briefjes leggen, eventueel een Stille tocht houden, en met een voldaan gevoel weer naar huis, ‘dat was dat’.

  Geliked door 2 people

 8. Taljaard zegt:

  Complimenten voor de AIVD.
  Mag ook wel eens gezegd worden.
  Het is niet de eerste keer dat ze een islamitische terroristische aanslag in Nederland hebben verijdeld.

  @bigjohn
  Geloof dat maar niet.
  Ik denk eerder dat de overheid dan nog veel moeite zal moeten doen om de volkswoede bij de overgrote meerderheid van de Nederlanders in toom te houden. Natuurlijk zullen er altijd een paar honderdduizend onverbeterlijke wereldverbeteraars en daze linkse idealisten overblijven, die zich zo zullen gedragen als u beschrijft. En die dan ook in het centrum van de media-aandacht zullen worden geplaatst. Maar Rutte III zal bij een dergelijke aanslag ten val komen. En partijen als de PVV en het FvD krijgen dan hoe dan ook een veel grotere en bredere steun dan nu het geval is.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Als jullie nou eens hier lezen hoe het in Rotterdam recent is vergaan met een dergelijke terrorist dan valt daar vast wel over te lachen:

  Rotterdam: er duikt weer een verwarde (?) man op!

  Rond 15:45 bij de hoofdingang van het Rotterdamse stadhuis aan de Coolsingel dook ineens een vent (blijkbaar een islamiet wat alleen niet snel wordt vermeld) met een mes op. Alleen de man zelf is gewond geraakt. Aldus het AD.

  De man, die natuurlijk direct ‘verward’ wordt genoemd, zwaaide met z’n mes in het rond op het stadhuis. Een beveiliger sloeg alarm waarop de politie uitrukte. Blijkbaar luisterde de man niet naar de instructies van de politie want hij moest uiteindelijk neer worden gehaald (eigenlijk was een pistool of een machinegeweer beter geweest) met een taser. Daarna liep de man een bijtwond op door de politiehond en als dit een radicale moslim was dan is hij natuurlijk zwaar vernederd door dit onreine dier!

  Getuigen beweerden dat de man om hulp riep en de trap van het stadhuis opliep. Bewakers vonden dat niet zo’n goed idee (wat mij betreft had hij daar urenlang mogen creperen) en drongen de man terug. Hij zou al vaker zijn gezien op het stadhuis. De politie is ‘as we speak’ de man aan het verhoren, praten met getuigen en camerabeelden aan het bekijken.

  Een link met de doodsbedreigingen jegens burgemeester Aboutaleb is nog niet gelegd maar wordt natuurlijk wel onderzocht. Ook is niet duidelijk of hij op dat moment aanwezig was op het stadhuis.

  Motieven zijn vooralsnog dus volstrekt onduidelijk maar de politie Rotterdam houdt ons goed op de hoogte van enige ontwikkelingen. Hoe dan de man als verward bekend is komen te staan (zijn radicale moslims zo verward als ze mensen bedreigen?) is volstrekt onbekend.

  Ikzelf heb er gewoon schijt aan wat voor handicaps bepaalde personen hebben die een ware plaag zijn voor hun omgevingen, of dat nou psychisch, fysiek of heeft te maken met de islam! De eerste de best “verwarde” persoon die mij eventueel met een mes te lijf gaat krijgt van mij absoluut GEEN geld, horloges, taart, bonbons, alcoholvrije wijn, halalvlees etc. cadeau in de hoop daarmee gespaard te blijven maar desnoods een flinke klap met mijn boekentas tegen diens hoofd met daarin hele zware (oorlog)boeken!
  Met dat soort tuig is niet te onderhandelen omdat ze alleen maar de taal van het geweld verstaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s