Rome: “Nederlands reddingsschip moet maar naar Nederland”

Screenshot_102

Italië weigert een Nederlands reddingsschip toe te laten.

De bemanning van de Lifeline, die vaart onder de Nederlandse vlag, zou enkele honderden bootvluchtelingen hebben opgepikt bij Libië, tegen de wil van de Italiaanse kustwacht in. ‘Goed, ga met die lading mensen maar naar Nederland, maak je tocht maar een beetje groter’, zegt de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini (foto) in een videoboodschap op Facebook. ‘Deze nep-hulporganisatie zal niet meer op Italiaanse bodem komen’, voegde hij eraan toe.

De Lifeline is van een Duitse hulporganisatie. ‘Het schip van de NGO Lifeline opereert in Libische wateren, in strijd met alle regels, met het internationaal recht’, zo schreef de Italiaanse minister van Transport, Danilo Toninelli, op Facebook volgens het Italiaanse persbureau Ansa.

Lees verder>>>
(h/t M.V.A.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Patriottisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Rome: “Nederlands reddingsschip moet maar naar Nederland”

 1. sharon zegt:

  Helemaal gelijk die Italianen ! Lekker makkelijk dobbernegers oppikken en in Italie dumpen

  Like

 2. Jade zegt:

  @Salvini
  Hé koekebakker, wij willen ze niet!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Niks naar Nederland. We zitten tjokvol vreemdelingen, en er heerst woningnood. Nu al wordt er van mensen gevraagd die een ruime woning hebben om eventueel een etage aan jonge mensen te verhuren.
  Als er in ons land gebouwd moet worden, dan moeten dat woningen worden voor onze eigen mensen.
  En laat de overheid nu eindelijk eens serieus werk maken van het uitzetbeleid. Als we tenminste nog van een beleid kunnen spreken.
  Het wordt één grote puinhoop in ons ooit zo ontzettend mooie Nederland, als we niet zeer snel beginnen met het verwijderen van gasten die hier alleen maar gekomen zijn voor het geld en om de rust in onze samenleving te verzieken!

  Like

 4. Elisah zegt:

  Nou werkelijk,
  https://fenixx.org/2018/06/21/seksartsen-zonder-grenzen-hele-jonge-meisjes-prostituees-misbruik-en-intimidatie/

  Seksartsen zonder grenzen – hele jonge meisjes, prostituees, misbruik en intimidatie
  De grootste drijvende kracht achter de mensensmokkel over de Middellandse Zee, is nu ook ontmaskert als een structurele seksuele misbruikorganisatie. Nadat eerder al andere ‘goede doelen’ organisaties als Oxfam noodhulp gaven in ruil voor seks, kochten medewerkers van Artsen zonder Geweten seks met hele jonge meisjes in ruil voor medicijnen, meldt de BBC.

  Like

  • Mary zegt:

   Natuurlijk, “artsen zonder grenzen”, die tekst zegt het al, seksueel misbruik onder de noemer “liefdadigheid” door de Nederlanders gesponsord via de postcodeloterij en de Nederlandse regering met uw belastinggeld, rotter dan rot.

   Like

 5. Mary zegt:

  Eh doe maar Duitsland he, is tenslotte een Duitse “hulporganisatie” die voor Merkel de uitvreters ophaalt!!!!, niks Nederland, Salvini heeft wel gelijk.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Normaal gesproken kan de belasting bijvoorbeeld ALLES van iedereen ‘nagaan’ op financieel gebied, …….dan moet toch OOK ‘ontdekt’ kunnen worden WIE dit schip gecharterd hebben, …E N……. van WIE ze GELD HEBBEN MOGEN INNEN! ‘VOOR DE GENOMEN MOEITE’!

  Like

 7. Marc zegt:

  Ook dit was natuurlijk ook groot nieuws bij de NOS, VK, Nrc, enz.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Stel het omgekeerde voor Een Islam boot zou die ongelovige in nood verkerende fluchtelingen redden ?…ik heb zo mijn twijfels !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s