Turken in Nederland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jean”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, islamofascisme, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

6 reacties op Turken in Nederland . . .

 1. Ruud zegt:

  Alle erdoganstemmers uitzetten.Stem op de PVV!Lekker terug naar het land waar alla en Erdogan de baas zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tanya zegt:

  POEN oftewel Euries, in Turkye is het salaris de helft van wat ze hier elke maand, om op de luie reet te liggen, aan een uitkering ontvangen.Terwijl ze ook nog onze belasting euro’s naar het land van hun geliefde dictator overmaken.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Fijne lui die Turken wel voor Erdogan stemmen maar niet in Turkije willen wonen, echter wel hun mede Turken in Turkije opschepen met die vent ! Wat een rotzakken !

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Niet helemaal waar; als de Turk genoeg gestolen en gefraudeerd heeft dan gaat hij terug naar Turkije. Zeker wanneer hij zijn uitkeringen mee mag nemen.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De DenkTurken in Nederland spreek ik aan in de taal die ze het best verstaan, namelijk hun eigen taal, die is richting autochtonen door de decennia heen tot op de dag van vandaag doorspekt met woorden als “fascist”, “racist”, “neo-nazi”, “extreem-rechts”, etc. en heeft bijgedragen aan vele misverstanden over wat ik nu eigenlijk bedoel. Het gaat me trouwens wel om voornamelijk de grootstedelijke turken, op basis van wat ze initiëren, implementeren en steunen.
  Hooguit enkele enkelingen die wel ingeburgerd zijn, stop ik in dat hokje NederTurken (welke term de lading overigens goed dekt!), in mijn ogen is echter de overgrote meerderheid van de lokale stemmers op de AK Parti van Erdogannef, hier in den lande vrij oprecht en eerlijk, maar zeker geen Nederlander.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘PAYITAHT ABDULHAMID’, ………CIDI ISRAEL NIEUWSBRIEF 3, juni 2018. …………..
   De in Turbine populäre historische tv-Serie Payitath Abdulamid vertelt het verhaal van de OTTOMAANSE…sultan Abdulhamid (1876-1909) ,die zich zelf graag Kalief noemde. Zijn bijnaam ,de Rode Sultan,verwijst naar het bloed aan zijn handen..vanwege de ARMEENSE. GENOCIDE. De Serie verheelijkt zijn daden en zet hem tegen Ataturk( die Turkije seculariseerde en moderniseerde). In de Serie krijgen ook ‘de Joden’ aandacht,en in het bijzonder Thedor Herzl-geprotretteerd als een obsessieve man op zoek naar een territoriale nationale identiteit-een Joodse Staat tussen de Nyl en de Eufraat – en zijn Vader,Jacob Herzl de anti-Zionist. In de eerste episode legt Jacob Herzl
   uit Waarom er geen Joodse Staat moet komen. Dit is overigens historisch onjuist. .Jacob was zelfs afgevaardigde naar het 2e Zionistisch Congres..Theodor wordt geportretteerd als een calculerende complotdenker ,.die de wereldmedia zou controleren……………In een andere contex speelt de Jood Hayim Nahum een rol bij de moord op Abdulamid in 1909. Dit wordt gepresenteerd als de bron van alle problemen van moderne Turkije. Nahum bezit munten met daarop een Davidstern,een verwijzing naar ” het Joodse complot”…. >>>>>>>>>>>>>>

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s