Open brief aan de driekoppige vertegenwoordiging van “DENK” in de Tweede Kamer

Screenshot_134

(Door: Theresa Geissler)

Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Farid Azarkan!

Ja, jullie moet ik hebben, dus spreek ik jullie maar meteen rechtstreeks aan: zonder er omheen te draaien, zonder beleefdheidsfrasen, zonder onnodig huichelarij. Want dat doen jullie omgekeerd naar ons toe toch ook niet. Of ja, op zichzelf te hooi en te gras nog wel, af en toe. Maar dat is dan al zichtbaar fake, want iedere keer dat jullie in de Tweede Kamer een mede-parlementariër van een andere partij dan die van jullie met “mijnheer” of “mevrouw” aanduiden, gebeurt dat onveranderlijk met zo’n overdreven nadruk, en vergezeld gaande van zo’n smalend lachje, dat de manier van doen voor de grootste naïeveling niets te raden overlaat en op zichzelf al een schoffering genoemd kan worden! Het is wel duidelijk: Voor niets en niemand buiten jullie eigen infiltranten-kringetje hebben jullie respect, dus heeft dat als consequentie dat je van de weeromstuit ook van geen enkele buitenstaander enig respect hoeft terug te verwachten. Ook niet van mij, en aangezien ik zelf niet eens parlementariër ben, hoef ik daar dan ook geen doekjes om te winden. Dus: take it or leave it.

Jullie hebben je toegangspoortje, de PvdA, verlaten, omdat jullie met je stom-dwarse koppen van mening waren dat de tijd daarvoor rijp was. Dat was-ie in feite nog níet, wat geslepener figuren dan jullie – Aboutaleb, Marcouch, Arib, om er een paar te noemen – wel dóórhadden, zodat ze deze voorbarige stap wijselijk achterwege lieten en daardoor inmiddels als immigranten met twee paspoorten toch maar mooi enige invloedrijke posten hebben weten te verschalken: twee burgemeesters en een Kamervoorzitter. Ellendig genoeg dat politiek Nederland weer eens blindelings in hun ‘tact’ is getrapt, maar dat terzijde. Waar het hier om gaat: verbeelden jullie je nu in ernst dat jullie, zoals jullie het nú aanpakken, het ooit zo ver brengen als zij, al zijn jullie nu dan “parlementariërs”? Geen kwestie van, immers! In een schilderachtig korte periode hebben jullie het al zó ver laten komen dat de hele Kamer jullie mijdt als de pést en jullie op geen enkele manier nog serieus neemt! Het is natuurlijk mogelijk dat jullie in je landen van herkomst met een dergelijke werkwijze wél weg zouden komen, omdat daar uiteraard weer ándere normen gelden wat betreft de omgang met elkaar, maar dit is, ongetwijfeld tot jullie grote verdriet, nog steeds Néderland, waar je als “nieuwe” (dat “Nederlander”wil in dit verband nog niet erg uit mijn toetsenbord) nu eenmaal slinksere wegen moet bewandelen. Ook een onverkwikkelijke zaak trouwens dat dit kan en levensgevaarlijk bovendien, maar enfin, wat ik hier maar mee zeggen wil: JULLIE zal dat in geen geval ooit lukken.

Waarom ik me dan zo druk maak? Heel eenvoudig hierom: dat jullie, “Grijze Wolven” (ik zou er nog liever van willen maken: “Grijze Rioolratten” ) daarmee nog steeds de kans geboden wordt ons te schofferen en de grond in te trappen! Allereerst natuurlijk ons van de PVV, dat spreekt, maar daarnaast evengoed de hele rest van het parlement én daarmee van heel Nederland. Want in de grond maakt het jullie geen syllabe uit of jullie door andere partijen en hun aanhang (onverdiend) wél met de nodige égards worden behandeld, of zij jullie opinies nog wél respecteren, al was het maar door de hordes nep-vluchtelingen welkom te blijven heten en jullie lijfideologie, de islam, maar te blijven gedogen en vertrouwen: dat maakt jullie in de grond niets uit, behalve, dat jullie ze, zeer minachtend, als ‘nuttige idioten’ beschouwen. En zelfs dát niet pertinent, want ze hoeven met geen stáp van het door jullie gebaande paadje af te wijken of ze worden door jullie, in navolging van jullie “leiders” zoals Erdoğan, prompt met de PVV op één hoop gegooid en zijn van het ene moment op het andere allemaal ‘fascisten´! Het hele land! Nou, daar sta je dan met je goeie gedrag, met je “refugees welcome” gekweel, met je “nieuwe Nederlanders- méé-gezwatel” en met je hoofddoekies-omknopen-uit-solidariteit! Het is duidelijk dat jullie je om deze wezenlozen heimelijk een kríek lachen, en ergens nog terecht óók: als ze zich tenminste eens de moeite zouden geven om íets opmerkzamer op júllie handel en wandel te letten:

Want een leuk visitekaartje zijn jullie: corruptie, fraude, lastercampagnes, zowel in als buiten het parlement, het ontbreekt er nog maar aan dat er vandaag of morgen sprake is van móórd vanuit jullie hoek, die jullie dan weer op de smerigste manieren zullen proberen te verdonkeremanen, wait and see! Van jullie soort verwacht ik langzamerhand álles, omdat het steeds duidelijker wordt dat het verkrijgen van respect in jullie culturele kring is gebaseerd op het verkrijgen van de MACHT, en hóe die macht wordt verkregen, dat doet er dan weer minder toe. Het belangrijkste daarbij is dan trouwens nog steeds dat je MOSLIM bent: zonder de islam ben je nu eenmaal minder dan het minste waard (al die respectabele dieren,die jullie als maatstaf nemen om ‘minder dan’ te zijn, laat ik hier met opzet buiten beschouwing) en maakt het verder eigenlijk al niet meer uit: volgens júllie verdient een westerse ‘kaffir’ al niet anders dan mínachting. Daarom vonden jullie het ook hoog tijd worden om je masker te laten vallen en je vlag hier te planten!

Maar daarin had je ongelijk, stelletje Erdoğan-adepten-zowel-als rif-apen: het was te vroeg! Zoals het trouwens in Nederland of in welk westers land dan ook ALTIJD te vroeg zal zijn wanneer het zo stompzinnig wordt aangepakt door idioten als jullie: een groot deel van de westerse volkeren mag dan intussen al gekke Gerrit zijn, degenen die hun hoofd erbij hebben weten te houden, zullen te allen tijde de vinger op de zere plek blijven leggen bij elke nieuwe miskleun, die jullie weten te maken! Tot de vlam in de pan slaat! En berg je dan voor die vlammen,die uit zullen slaan in geen andere richting dan die van júllie! Weliswaar jammer dat jullie slimmere soortgenoten er vooralsnog niet door getroffen zullen worden, want dat zijn in de grond de gevaarlijkste; jullie niet eens, al kan er maar het beste eerst met júllie worden afgerekend, omdat jullie een waar risico vormen voor het dagelijks leefklimaat in dit land:

Rot op met je smerige huichelarij over “een nieuw en fijner Nederland”, rot op met je schofferingen, je dédain, je corruptie, kortom: je wálgelijkheid!

Wij Realisten hóeven jullie niet eens te ontmaskeren, dat hebben jullie zelf allang bewerkstelligd! En de dag is nabij dat de walging in daden omgezet gaat worden, dus jullie zijn gewaarschuwd!

Dit bezweert jullie,

Een tot het uiterste getergde Nederlandse Realist.

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering. Bookmark de permalink .

37 reacties op Open brief aan de driekoppige vertegenwoordiging van “DENK” in de Tweede Kamer

 1. Hovawart zegt:

  Mooi vanuit het hart gesproken, iets dat een moslim in Europa nooit zal kunnen/mogen..

  Geliked door 1 persoon

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Theresa, echt geweldig!!!
  Je hebt hem hopelijk toch echt aan die enge Turken en Marokkaan verzonden he? Ik hoop dat zij net zo van je brief zullen genieten en hem net zo op waarde weten te schatten als ik gedaan heb….

  Geliked door 2 people

 3. Marc zegt:

  Theresa,

  Waarom doe je zoveel moeite? Er is van hen geen rede te verwachten: het zijn moslims!

  Geliked door 2 people

  • kakipanah46 zegt:

   Het woord “Fatsoen” is de muzzelman vreemd,staat niet geschreven in hun “heilige geschriften” noch in hun woordenboeken zo die daar al bestaan.

   Like

 4. alwine kerkhof zegt:

  Heel goed verwoord, had het graag gedeeld, maar ja, weer een 3o dagen ban van fake boek.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Zelfde met mij voor de zesde keer 30 dagen op het strafbankje van Facebook omdat ik iets stevigs over moslims zei

   Like

   • alwine kerkhof zegt:

    Ik omdat ik dit plaatste.
    Chemnitz: Twee ‘Zuidelijken’ verkrachten de 28-jarige vrouw in haar eigen huis
    Een jonge vrouw werd verkracht in haar eigen appartement door twee mannen

    Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Gewoon opzeggen dat rottige Facebook, daar wil je toch niet (meer) aan meedoen. Facebook echt nergens voor nodig, corrupte fascistische kliek. Je begrijpt ik ben gigantisch anti Facebook.

    Geliked door 2 people

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Dat je daar nog steeds op zit.

   Geliked door 1 persoon

   • alwine kerkhof zegt:

    Heb je een ander idee dan? Er zijn alternatieven er waar je met je FB account kunt inloggen, ja dat schiet ook niet op natuurlijk. Buiten het plaatsen van politiek, zit ik in de dieren reddingswereld.

    Like

  • kakipanah46 zegt:

   Heb het wel gedeeld,ben nog niet in de FBB (faceboekban),zodra ik het wel ben zal ik “AJUUS FB , tot nooit weerziens” zeggen.

   Like

 5. De driekoppige Denk-partij en hun aanhang zullen wel weer aangifte doen van discriminatie. Zo proberen ze ook Geert Wilders te laten vervolgen. Eigenlijk is het “diskriemienaasie”!!!

  Like

 6. Haksteeg Anton zegt:

  Mevr. Theresa Geissler, volkomen maar dan ook volkomen met U eens. Dit turks tuig zijn inderdaad het slechste soort rioolratten. Waarom laat deze zgn. regering en dit parlement twee paspoorten toe in dit parlement?het is te gek op los te lopen. Slechts 1 paspoort in het parlement en geen vervloekte koran

  Geliked door 2 people

 7. dutchess zegt:

  hear, hear…….

  Geliked door 1 persoon

  • dutchess zegt:

   Theresa heb je deze brief ook gestuurd naar Denk in de Tweede Slaapkamer? Als je dat teveel moeite vind of niet durft, wil het het graag voor je doen eventueel ( zeg het maar) onder mijn eigen naam. Mijn email adres is te bevragen bij de Webmaster.

   Geliked door 2 people

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  .
  blijft de Kamer het doen
  met die NEP-DENK-partij ?
  vol van quasi-fatsoen
  dat maak niemand toch blij…?
  .

  Geliked door 3 people

 9. ildiko zegt:

  Theresa mijn diep respect ! goed gedaan, Nederlanders mogen in hun eigen land de baas worden en niet alles steeds accepteren

  Geliked door 2 people

 10. Klaas Dijkstra zegt:

  Zo, en nu verstandig de koppen bij elkaar en keihard aanpakken die MEGA ratten!

  Like

 11. Jean zegt:

  Ik zou zeggen, verzamelen voor die praatbarak en dat moslimtuig tegenhouden, oppakken en in een bus steken, starten en pas uit de bus laten als ze stilstaat in eender welk moslimland in Afrika. O ja, ook dubbele nationalteit afnemen en ze duidelij maken dat ze ongewenst zijn in onze seculiere samenleving.
  Opgeruimd staat netjes.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Ik ga dit stuk later nog lezen.. Men probeert ons wijstemaken dat “nog maar” 5% van de bevolking mohammedaan is! Laten we de cijfers van De Leugenfabriek even aanhouden, 5% dus. Maar wat een ellende geven / hebben wij nu dagelijks al van deze, zoals men beweert (5%), minderheid. Dagelijks beschietingen, overvallen, plofkraken, handgranaten, afrekeningen, berovingen, moord en doodslag, ontvoeringen, de rechtbanken draaien overuren…… Niet vergeten de ong. 500 M I L J A R D die de Verrijking / Omvolking ONS al heeft gekost! En nog zeggen De Lullo’s op Het Binnenhof, in Brussel / Berlijn etc etc dat de komst van mohammedanen Europa VERRIJKT heeft! Het is gewoon niet te bevatten wat hier de afgelopen decennia gebeurd is. Het Tuig op Het Binnenhof / in Brussel heeft het met zweet / tranen bevochten Land van Onze Voorouders met leugens en bedrog VERNIETIGD! Wij kennen hun namen. Op hun graven zal worden gekotst!

  Geliked door 3 people

  • Haksteeg Anton zegt:

   Reagluurder – je hebt gewoon volkomen gelijk we worden beduveld waar we bij staan dankzij Rutte en Merkel en Macron, Europa’s brandstichters

   Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Gekotst en gescheten bovendien!! :X

   Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ tinekevanschagen 23 juni 2018 om 23:39:

   Tja, ik reageerde op: “Brussel heeft het met zweet / tranen bevochten Land van Onze Voorouders met leugens en bedrog VERNIETIGD! Wij kennen hun namen. Op hun graven zal worden gekotst!”

   Het andere weet je inmiddels. Ik hoop dat ik niet je eetlust heb verstoord. 😕

   Geliked door 2 people

  • laura van der storm zegt:

   Even een beetje off topic…..Volgens de NOS is de criminaliteit nog nooit zo laag geweest in Duitsland de laatste 25 jaar. Dat de NOS ermee weg komt om dit te beweren! Geldt natuurlijk ook voor Nederland, Frankrijk etc. Goed verhaal Theresa!Ik schaam me als Nederlander dat wij het zover hebben laten komen, dat die wanstaltige mensen in onze 2e Kamer hebben kunnen plaats nemen! Ik heb het gevoel dat Europa langzaam aan het wakker worden is!! Ben er echter nog niet gerust op! Maar toch…Italie, Hongarije, Oostenrijk

   Geliked door 2 people

 13. Sabeltant zegt:

  Denk is de fascistische hand van Erdogan dat merk je aan alles.
  Denk is er om de eventuele moslims die andere gedachten koesteren, bijvoorbeeld pro NL zijn, op andere gedachten te brengen.
  Denk zijn precies die extreme moslims waardoor de rest van de moslims in de pas gaan lopen.

  Als onze regering ballen had trapten ze die landverraders met hun gevolg terug naar Turkije en Marokko.

  Geliked door 2 people

 14. Marijke zegt:

  De PvdA was het toegangspoortje. Mooi gezegd!

  Geliked door 3 people

 15. spoorinmiddelsbijster zegt:

  @AlwineKerkhof, ik geef toe dat het best soms best lastig kan zijn als je geen FaceBook account hebt maar misschien ook kwestie van wennn. Maar ik heb zo’n ontzettende hekel aan die hele FaceBook censuur dat het voor mij toch reden is niet op FaceBook te gaan. En helaas om je vraag te beantwoorden een alternatief heb ik niet voor je.

  Geliked door 1 persoon

  • alwine kerkhof zegt:

   Eerlijk gezegd, ik had een manier om geen ban meer te krijgen, ben echt maandenlang zonder geweest, terwijl ik daarvoor om de haverklap een ban had, maar ik denk dat ik er gewoon bij ben gelapt deze keer.

   Like

 16. joga zegt:

  Facebook? Wat is dat? Zou dat ook iets voor mij zijn? Ik hoor vaak dat je er niet meer bij hoort wanneer je er niet op zit. Maar ik he geen I-phone zoals mijn kleinkinderen, die er de hele dag onafgebroken mee spelen. Trouwens hun ouders ook. Nee, dat lijkt mij eigenlijk toch niets, dus laat maar zitten.

  Geliked door 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Na het lezen van dat prachtig artikel …krijgt U gratis, voor niets een prachtfoto van
  “””De Drie Denkers”””

  Like

 18. reageerbuis zegt:

  Goed geschreven weer! Tja, ik hoor Marcouch nog zeggen tegen een van het tweetal dat de PvdA vaarwel zei op een moment dat de microfoon nog open bleek te staan: “Je moet het stiekem doen”.

  Geliked door 2 people

 19. Republikein zegt:

  Zo is het, 3-0 voor Trees, ‘k denk dat ze naar de volgende ronde gaat!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s