EU-despoten Tusk en Junker feliciteren Turkse despoot Erdoğan met verkiezingsoverwinning

Screenshot_206

‘We zien er naar uit nauw te blijven samenwerken, Turkije is kandidaat-land en sleutelpartner EU’

Donald Tusk en Jean-Claude Juncker hebben de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan een dag na zijn herverkiezing een felicitatiebrief van drie regels gestuurd.

Post online

De voorzitters van de Europese Raad en de Europese Commissie schrijven daarin “ernaar uit te zien nauw met hem te blijven samenwerken op gebieden van gemeenschappelijk belang voor de relaties tussen Turkije en de EU, zoals veiligheid, migratie en energie. Turkije is een kandidaat-land en een sleutelpartner voor de Europese Unie.’’

Erdoğan, die al een autoritaire koers vaarde, krijgt aanzienlijk meer macht in zijn nieuwe termijn. Europa is afhankelijk van hem vanwege gemaakte afspraken over de opvang van (Syrische) vluchtelingen. Veel leden van het Europees Parlement en ook de Tweede Kamer stellen dat de toetredingsonderhandelingen formeel moeten worden stopgezet.

Bron:
https://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, EUSSR, Hypocrisie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU-despoten Tusk en Junker feliciteren Turkse despoot Erdoğan met verkiezingsoverwinning

  1. Armani zegt:

    Als Adolf Hitler had geleefd in deze tijd , hadden ze hem ook gefeliciteerd

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      Weet je trouwens ook dat veel joden voor WO II ook onderhandelden met Adolf Hitler in de hoop om toen van hem al een groot deel van Palestina cadeau te krijgen en hij hen aanvankelijk allemaal naar Madagaskar wou deporteren?

      Like

  2. koddebeier zegt:

    Alsof we op zo’n “sleutelpartner” zitten te wachten ?
    Gooi maar gauw die sleutel weg !!

    Like

  3. Wim zegt:

    Zijn dat dezelfde personen die zich zulke zorgen maken over de rechtsstaat in Hongarije en Polen?

    Like

  4. Cathja zegt:

    Deze twee idioten hadden beter een condoleancebericht aan het Turkse volksdeel kunnen sturen wat NIET op Erdogan heeft gestemd! Beseffen de Turken eigenlijk wel welke omwentelingen er nu aanstaande zijn?

    Like

  5. Elisah zegt:

    Turkije bedankt..
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/genaaid-door-turkije-twee-terugkerende-syriegangers-waarschijnlijk-vrijuit-in-nederland/
    Genaaid door Turkije: twee terugkerende Syriëgangers waarschijnlijk vrijuit in Nederland!
    Je houdt het aan de ene kant niet voor mogelijk maar anderzijds weet je dat het Nederland is dus zat het er wel dik in: terugkerende Syriëstrijders lopen straks waarschijnlijk gewoon weer vrij rond. Aldus De Telegraaf.

    Like

  6. Elisah zegt:

    Weer een voet tussen de deur…
    https://nieuws.tpo.nl/2018/06/27/nieuw-aan-het-amsterdamse-hbo-opleiding-imam-verzorgd-door-de-turken-van-milli-gorrus/
    Nieuw aan het Amsterdamse hbo: opleiding imam, verzorgd door de Turken van Milli Görrüs
    Particuliere opleiding, u betaalt er dus niet aan mee

    Like

  7. Jean zegt:

    Wanneer wordt nu eens “eindelijk” terug de doodstraf ingevoerd?
    De eerste kandidaten zijn die van die EU misdaadinstelling met die jeneverfles voorop, we laten die minstens 5 dagen bengelen zodat veel Europeanen ervan kunnen genieten.
    Bah wat moet ik walgen van dat Eu zootje volksverraders resp. ordinaire zakkenvullers.

    Like

  8. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/kuzu-valt-zuidoost-europa-aan-vanwege-vluchtelingenstop-asociale-halve-ring-van-italie-tot-oostenrijk-hongarije/

    Kuzu valt zuidoost-Europa aan vanwege vluchtelingenstop: ‘Asociale halve ring van Italië tot Oostenrijk, Hongarije!’
    DENK-maarschalk Tunahan Kuzu heeft een verbale aanval uitgevoerd op wat hij een “asociale halve ring in zuidoost-Europa” noemt. De DENK-aanvoerder geeft landen als Malta, Oostenrijk, Slowakije en Tsjechië van onder uit de kan omdat zij weigeren om veel vluchtelingen op te nemen.

    Like

  9. delamontagne zegt:

    Uit de Buitenlandse Krant:

    “Un électeur turc aux Pays-Bas : « C’est déjà nous le boss ici” »
    Een TURK in NL:”Eigenlijk zijn wij al de baas hier…………..! ”

    In Nederland maken integratiespecialisten zich zorgen over de steeds meer anti-Nederlandse houding van de Turken die in het land wonen.

    De Telegraaf interviewde verschillende Turken na de verkiezingsoverwinning van Erdogan.

    Een van hen zei: “We zijn nu al de baas hier. Kijk om je heen, het is Turkije. ”
    Ongeveer 70% van de Turken die in Nederland mochten stemmen, stemden op Erdogan.

    Like

  10. Republikein zegt:

    Pastafari.

    Like

  11. Peter zegt:

    1.Donald Tusk en Jean-Claude Juncker hebben de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan een dag na zijn herverkiezing een felicitatiebrief gestuurd. oké
    2. We zien er naar uit nauw te blijven samenwerken oké
    3. Turkije is kandidaat-land en sleutelpartner EU ??????? NEEN NEEN en nog eens NEEN !!

    Like

  12. dondorp zegt:

    het is te hopen dat juncker petrus tegen komt zoals annias en sevira hem tegen kwamen die op gezag van petrus de laatste adem uitbliezen.Hub langste tijd hebben ze gehad! Laat niets je verbazen als god gajaar littooy riezen buis pechtold ploumen tusk juncker merkel weg neemt zoals dat met ananias en sevira gebeurde die ter plekke stierven terwijl ze tegen petrus vol van de heilige geest hardgrondig loogen!! Koning jesus is de zelfde vandaag!!!!

    Like

  13. dondorp zegt:

    vandaag bij het leger gehoord waar surnaamse kerk maaltijd aanrichte voor dakeloze dat een kennis grote K advies kreeg te vasten na 2 dagen keihard 3 dagen helemaal verdwenen vernietigd Dat zelfde kan ook met een poplitiek K gebeuren!!!

    Like

  14. Elisah zegt:

    https://politiek.tpo.nl/2018/06/27/ferdinand-grapperhaus-gaat-denk-niet-verbieden/
    Ferdinand Grapperhaus gaat DENK niet verbieden
    PVV drong aan op verbod na affaire met stagiair met ISIS-sympathieën

    Like

  15. dondorp zegt:

    Koning jesus wilt u de hardgrondige naar de mens gesproken ongeneselijkekanker maar niet voor U de kaning der ko nigen laat het zo zijn dat bilderberg-nassau ten opzichte bildeberg-rotschild een stel heilige zijn wiens grootmoeder juliana als hofpredikant jan willem van der hoeven in diensd had wiens moeder wilhelmina sadhu sing welke een boek schreef obver zijn 24 daagse vasten werd geboden op het paleis te komen;zijn getuigenis zou wilhelmina heel erg hebben aangesproken. Heer jesus laat het zo zijn dat bernard niet de ergste is -dat hij mogelijkwerd gebruikt–door naar de mens gesproken godalmachtige(de rotschilds welke een democratise staat wilde stichten waarbij er vervolging gecreerd moest worden om de joden op de vlucht te doen slaan zodat de nieuw te creeren staat meteen met inwoners opgevuld ging worden met vluchtlingen )en hij bernard –verwand aan de zeer goede bodelschwing die 54 weeshuizen bezat alles wat hij had aan de wezen en weduwen gaf en een collega van bismark was niet bernardzelf de iniatiefmeester was van waarvan somige hem betichten.Vraag was hij een pion van de rotschilds)die zoals somige beweren 40 45 bezig waren met een broedermoord en/tevens met scheppen/creeren nieuwe staat waarbij best een offer van 50 100 duizend jodengebracht mocht worden maar 6 miljoen was te veel het was uit de hand gelopen zogezegt omdat de oosteuropese joden te machtig zouden worden tenopzichte van de rotschilds? Aldus iemand in oost polen hostel die zei de naam ludendorf te hebben en aldus met de duitse generaal eerstewereldoorlog verwand te zijnmet wie zijn grootvader broer/neef was welke de rotschis personelik gekend hebben Here jesus laat het zo zijn dat het nederlands koningshuis tot de betere menselijkere bilderbergers behoren tenopzicht van de aldus bekend staande rotscild reptilianos/reptilianos-rotschilds Als je honderde foto beatrix bestudeerd geloof ik zij haar karakter van pro pinkstergemeente juliaana en pro sadhu singh pinksterman –uit india)koningin wilhelmina welke sadhu op het paleis werd uitgenodigde.Wanneer men een enquette houd onder het volk van wie houd je meer bernard of claus word het waarschijnlijk claus bij de vraag van wie houd je meet juliana of bernard word het waarschijnlik juliana wwrvan ik geloof beatrix heett grootste deel haar karakter heeft meegekregn

    Like

Plaats een reactie