DE DHIMMICRATIE

Screenshot_260

(Door: Petra de Geus)

De islamiseringsmachine draait op volle toeren. Tommie zit nog steeds vast. Erdoğan won de verkiezingen. En terwijl de Telegraaf gewelddadig werd bestookt, waarschijnlijk omdat zij nieuws bracht over Redouan T., wordt dit weggelachen met flauwe grapjes van Tommie W., een andere Tommie en zeker geen held. Amsterdam krijgt Twoface Halsema om de islamisering te versnellen. En als de Gazanen Israël met brandende vliegers in de hens proberen te zetten, wordt de bezoekende Prins William met stenen bekogeld. Houellebecq had het, nog maar drie jaar geleden, over een softe islamisering met een gouden randje.

De Franse filosoof Bruckner stelde vast dat je fanatisme niet alleen met kogels kunt doden, want dat het ook gaat om een gevecht tussen ideeën. En dat gevecht begint met de zaken bij de naam te noemen. “Wie zich meester maakt van de woorden, heerst over onze geest en kan de leugen in het hart van de taal onderbrengen”. In de artikelen Scheefpraat en Scheefpraat 2 heb ik laten zien hoe gecorrumpeerd de begrippen  No Go Zone, parallelle samenleving en vluchteling eigenlijk zijn. Het zijn herauten van een anti-westerse apartheid, waarbij de lokale bevolking door haar elites en media rijp gemaakt wordt voor de overheersing door het geïmporteerde islamitische Herrenvolk.  Maar de Newspeak zit niet enkel in dit soort relatief nieuwe woorden, ook de oude woorden raken geïnfecteerd. Wat te denken van een begrip als democratie?

In zijn roman “Onderworpen” beschrijft Houellebecq de overgang van Frankrijk naar een islamitische staat. De nieuwe president Abbes komt democratisch aan de macht en de overgang lijkt mee te vallen. Houellebecq schetst een zachte islamisering. Dankzij Saoedisch geld worden de arbeidsvoorwaarden voor mannen enorm verbeterd. Naast een uitstekend salaris en een prima huisvesting is er de polygamie. Omdat vrouwen niet mogen werken, is de werkloosheid opgelost en de vervelende hangjongeren zijn weg wegens de islamitische straffen. De overgang naar de islam heeft een gouden randje. Wel verschijnen er islamitische symbolen in de stad en verdwijnen vrouwen en zeker rokjes uit het straatbeeld. Maar zolang er nog gerookt en gedronken kan worden en er seks beschikbaar is, verzachten de nieuwe arbeidsomstandigheden deze ontwikkelingen. Later staan er andere, veel minder gunstige islamitische maatregelen te wachten, maar die worden niet beschreven. Er wordt vanuit gegaan dat de Moslimbroederschap wat geduld op kan brengen, onder het motto: eerst islamiseren dan het fundamentalisme.

“Onderworpen” speelt zich af in 2022, dus binnen een korte termijn. Maar zelfs dit goudgerande, maar gitzwarte scenario is veel te zonnig. Toen ik het las, leek het me nog wat ver gezocht, maar inmiddels heb ik wederom mijn verwachtingen neerwaarts moeten bijstellen. Want zoals in de zaak van Tommie Robinson blijkt, zijn we al gevallen. Nog zijn onze regeringen (merendeels) blank, maar zij gedragen zich al als Dhimmicraten. Men buigt gewillig voor de immer quasi-beledigde, betweterige, liegende, chanterende of gewelddadige islamitische stem.

Waar in het scenario van Houellebecq de haast onvermijdelijke islamisering vanwege het Saoedische kapitaal een gouden randje heeft, is de treurige Britse praktijk heel anders. De Britse immigratie- en integratie-industrie heeft consequent weggekeken bij grootschalige, decennia lange islamitische verkrachtingspraktijken in meerdere steden. Sterker nog, sommigen hebben actief mee gedaan, anderen hebben gedoogd, weer anderen gezwegen – alles voor de islamitische stem en het vermijden van gewelddadige onlusten.

Want wat leert de praktijk? Gangs van soms tientallen voornamelijk Pakistaanse daders, grooming gangs genaamd, verkrachten, bedreigen en prostitueren vrouwen en meisjes, soms niet ouder dan 11 jaar. Als het wegkijken niet meer helpt en er alsnog een rechtszaak komt, worden de daders veelal vrijgesproken of komen ze weg met voorwaardelijke of minimale straffen. Maar ook daar blijft het niet bij. Als de daders terechtstaan, komt hun familie naar de rechtbank om daar de slachtoffers en hun familie te beledigen en te intimideren. En als er dan eens een moslim wordt opgepakt, staat er ‘s avonds een twintigtal (agressieve) “jongeren” voor het bureau om hun man op te eisen. Als ze niet snel hun zin krijgen, komen ze met tientallen of een paar honderd man om hele wijken in de hens te steken. Dat is al meermalen gebeurd. En daarom krijgen ze hun zin. De politiek durft hen niet aan.

Het Verenigd Koninkrijk levert een armzalige vergelijking met de goudgerande softe islamisering van Houellebecq. Geen extra salaris, maar misdaad en medeplichtigheid, geen luxe huisvesting, maar bedreiging en intimidatie, geen lui hedonisme, maar een wegkijkende overheid die de slachtoffers en degenen die over deze problemen praten als probleem en bedreiging ziet. Geen overvloedige afvloeiingsregeling, maar een onterechte, vooraf geplande arrestatie, met een supersnelle veroordeling met veel extra straf en dat alles zonder advocaat.

Tommie is in de gevangenis gegooid en vroeg of laat zullen ze hem bij moslims zetten en deze tegen hem ophitsen. De Britse gevangenis als opvolger van het Colosseum voor christenvervolgingen.

Hier blijkt juridische apartheid, want bij een Moslim zou men een dergelijke gang van zaken niet aan durven: de steden zouden branden, dezelfde avond nog.

Houellebecq heeft geprobeerd de islamisering als toekomstscenario voor te stellen. Ik neem aan dat hij het als schrikbeeld ziet en dat hij zijn roman provocatief bedoeld heeft. Ik neem ook aan dat hij een zachte islamisering heeft beschreven om het proces meer voorstelbaar te maken. Het boek is uit 2015, we zijn 3 jaar verder en inmiddels is de islamisering met rasse schreden voort gesneld. En wat de zaak van Tommie Robinson laat zien, is dat er geen zachte islamisering zal zijn. Nee, er is alleen een stinkende islamisering van criminaliteit, verkrachting, geweld, bedreiging, chantage, Taqiyya, medeplichtigheid, wegkijken, lafheid en corruptie.

De democratie loopt ten einde, we zullen dhimmi’s worden in eigen land. Onze politici, die ons eerst verkochten voor olie, daarna belogen dat dit niet waar was, en ons nu actief onderdrukken, staan een dhimmicratie voor. Ze zijn nog merendeels blank, maar werken al volgens een islamitische agenda. Dat is hoe de islamisering werkt. En het zal ons verkocht worden als democratie, zoals hoofddoekjes ons voorgeschoteld worden als een bewijs van emancipatie.

De Dhimmicratie in de praktijk betekent:

 1. doen wat Moslims willen
 2. apartheid tegenover de oorspronkelijke bewoners van Engeland
 3. een totalitair systeem, kritiek op moslims of de regering wordt niet meer gedoogd
 4. het herschrijven van de Britse geschiedenis, het was altijd al islamitisch …
 5. het verwijderen van christelijke en Engelse (nationale) symbolen
 6. invoeren van sharia en djizya
 7. uitroepen van de Islamitische Britse staat
 8. de moslims zullen feest vieren van alle tegoeden die de Britten en de Britse staat hebben opgebouwd. Deze zullen verkwanseld worden en wanneer het geld op is, zullen ze nieuwe wegen vinden om autochtone Britten spullen af te pakken.
 9. zodra ze het voor elkaar kunnen krijgen, zal er een invasie van nog veel meer moslims plaats vinden, zodat men volgens de democratische regels altijd zeker is van de macht
 10. er zullen steeds nieuwe bepalingen komen om de afstand tussen moslims en autochtone Engelsen te vergroten
 11. uiteindelijk zal er onderdrukking komen en misschien oorlog, met een ander land, of gewoon een burgeroorlog. Kijk naar Algerije, Libië, Syrië, Soedan, Iran… Misschien sluit men zich aan bij Pakistan.
 12. op een avond wordt er aangebeld. De geheime politie staat voor de deur om je “te verhoren”. Zij zal djellaba’s dragen.

Ik weet niet of het Britse volk dit wel zonder slag over stoot over zich heen zal laten komen. Ik vraag me ook af of de NOW-planners eventueel geweld niet juist verwelkomen en als alibi zullen gebruiken om enerzijds de meningsvrijheid verder terug te schroeven en anderzijds met geweld te kunnen interveniëren om uit de ontstane chaos een door hen gewenste orde te vestigen.

Tot hier toe gaat het over Engeland, maar dit scenario gaat op voor alle West-Europese landen.

Leve een Vrij Nederland!

Door:
Petra de Geus (juni 2018)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op DE DHIMMICRATIE

 1. Guardiaangel zegt:

  Het aantal suicide onder mensen zal in hoog tempo versnellen……
  Het aantal mensen dat uit Europa zal vluchten zal in hoog tempo versnellen…..
  Het aantal faillisementen zal de komende jaren alleen nog maar toenemen tot aan de volgende aankomende crisis…..
  Depressiviteit en verwarring zal onder de burgers versneld gaan toenemen….
  Tot de chaos compleet is en daarmee de val van Europa is bezegeld.
  DOEMDENKEN?……….Het is de realiteit die ik zie en waarneem.

  Geliked door 5 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Komt door de totale verwijving de laatste 40/50 jaar in Europa.

  Alles met de mantel der liefde bedekken.
  ‘Mannen’ die nu 25/30 jaar zijn gaan zitten om te plassen, dat vond moeder beter.
  De zachte aanpak daar is Europa mee verziekt.

  Een maatschappij waar je de mannenlijke en vrouwelijke balans niet respecteert is kansloos.
  Alle wetten van moeder natuur zijn de laatste decennia genegeerd.

  En als er één wet is die na miljoenen jaren haar sporen heeft verdient is het de wet van moeder natuur, daar valt niet aan te peuteren of bij te stellen, dat doet moeder natuur in haar eigen tempo.

  En die leipo’s van de linkse kerk denken dat de mens en de wereld maakbaar zijn.
  Zij negeren moeder natuur constant, de zotten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Maar ondertussen…
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/het-jfvd-congres-is-een-groot-spektakel-forum-voor-democratie-jongeren-hebben-de-toekomst/

  Het zal links helemaal gek maken, maar FVD en dus JFVD hebben grote aantrekkingskracht op duizenden jongeren. Heel gek is dat niet. Conservatisme is tegenwoordig immers rebels. Vroeger, toen de huidige ‘leiders’ en ‘intellectuelen’ nog jong waren, was dat anders. Toen was het juist een daad van rebellie om uitgesproken links te zijn.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  De anti christ: orde uit chaos

  Like

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/30/het-billboard-van-de-perfecte-man-is-terug/

  In juni 2017 werd de moslimgemeenschap in Indianapolis, Indiana woedend over een plotseling opgedoken billboard. Het bord was getiteld “De perfecte man” en vermeld zes feiten over deze “perfecte man” waaronder “verkrachter”, “slaven-eigenaar en handelaar,” en “getrouwd met een 6-jarige”.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Interview met een oude islamitische bedelaar.

   “Hoe kijkt u tegen 6-jarige echtgenoten aan?”
   Nou vind ik persoonlijk dat je als mondiale privépersoon met ’n vaste bedelplek bij het Centraal Station niet moet investeren in ’n 6-jarige.
   Het enige namelijk wat je als godsvruchtig moslim enige houvast biedt is de volslanke gestalte en het uiterlijk van haar moeder.
   En daar moet je ook naar raden, want door zo’n tralievenstertje in die boerka zie je niks.
   Da’s ook de bedoeling.
   Kijk, koop je er nou zes tegelijk… dan kan je nog ’n deal maken met de verkoper om
   ’n groepsfoto van de moeders, als ze nog op ’n donzen dekentje liggen, te mogen bekijken.
   Maar meestal zijn die oude zwartwit-opnamen al sterk beduimeld. door sex bezeten islam-fanaten.
   Laatst zag ik zo’n foto en later bleek dat het om ’n oude opname van Erdogan ging.
   Maar, dat is weer ’n heel ander verhaal.
   Voor de rest mag je hopen en tot Allah bidden dat ze de juiste vormen en maten krijgt.
   De welgestelde moslims kopen ze per kubieke meter en sturen ze naar scholen in Zwitserland.
   Ja,zo kan ik het ook.
   En als ze dan eindelijk 18 zijn, er mee lopen te pronken op de Indonesische markt in Rijswijk!

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Petra.
  Hoe ver kun je vooruit kijken voordat je duizelig wordt?
  Jij komt ’n aardig end, maar je blijft steken bij het kloppen op de deur.
  Iedereen heeft wel eens ’n dip, maar die gaat weer voorbij en dan kun je weer scherper zien.
  Ik heb respect voor datgene wat je schreef, maar nu ga je wel héél erg ver.
  Ik bedoel in het met je pootjes omhoog liggen.
  Zo gaat dat natuurlijk niet, en zo zal het ook niet gaan.
  En je weet dat, maar toen je begon te schrijven wist je het, denk ik, even niet meer.
  “Wij zijn er zelf ook nog…”
  En daar heb ik je tot nu toe nog helemaal niet over gehoord.
  Wij zijn er dus kennelijk niet.
  Hier niet… en in Engeland niet en overal in Europa niet.
  Ik zou ze in ieder geval niet allemaal tegenover me willen hebben, als ik islamitische moslim was….
  Dat kan ik je wel zeggen.
  Als ik 20 of dertig was zou ik er op dezelfde manier over denken.
  Alles wat wij hebben, wat wij hebben opgebouwd… gaan we zeker niet zomaar aan ’n aantal primaten overdragen, omdat zij ons in ons eigen huis, ons eigen land bedreigen…!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het feit dat Rutte zolang minpres is en er nog steeds niets is gedaan om de islam ons land uit te krijgen bewijst dat de man totaal niet geschikt is om ons land te leiden, we zijn non de ju in oorlog met de islam gedraag je daar dan ook naar en vecht terug om ons land te behouden en de toekomst van onze kinderen zeker te stellen want zij zullen ons de sharia niet in dank afnemen!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het is zo!
   Als je terugrekend, afrekend en doorrekend, kom je elke maal tot dezelfde conclusie…
   De man heeft niets gedaan aan de ontislamitisering van ons eigen land!
   Hij is een schurk met een psychopathische inborst… die totaal géén menselijk emotioneel gevoel heeft tegenover de miljoenen mensen waar hij verantwoording aan schuldig is…!

   Aan en op het schavot met deze hoogverrader.

   Geliked door 1 persoon

 8. Martha zegt:

  Uitstekend artikel, mevrouw de Geus.
  Complimenten!
  Duidelijker kan het toekomstperspectief van de West-Europese landen niet geschetst worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/aboutaleb-blijkt-radicaal-linkse-politiekcorrecte-zeursnor-te-zijn-nederland-moet-excuses-maken-voor-slavernij/
  Gezien het slavernij verleden van de mensen uit de regio waaruit Aboutaleb afkomstig is kan hij beter zijn mond houden.

  Geliked door 1 persoon

  • annah zegt:

   en wie zijn de slaven in Nederland? wij …. wij moeten ploeteren om de uitkering te betalen van de niet-werkende “gasten” die hier een huis, Audi, Miele wasmachine, medische kosten, etc. etc. WILLEN …

   Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Onderworpen” speelt zich af in 2022, dus binnen een korte termijn. Maar zelfs dit goudgerande, maar gitzwarte scenario is veel te zonnig. Toen ik het las, leek het me nog wat ver gezocht, maar inmiddels heb ik wederom mijn verwachtingen neerwaarts moeten bijstellen.

  Het boek 1984 van George Orwell is ook meer dan bewaarheid geworden.

  Prachtig artikel, Petra de Geus!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Ik hoorde dat die obama te huur was.
  Nou heb ik toevallig nog zo’n dertig paar schoenen staan die nodig gepoetst moeten worden, in de kelder natuurlijk.
  Ik zal ‘m toch es bellen, want per slot is die man ook maar gepensioneerd en dan moet je mekaar toch bijstaan.
  Ik zal die hangsloten alvast oliën en kijken of die ringen in de muur nog goed vast zitten.

  Alssie eenmaal goed bezig is ga ik verhuizen
  .Ik heb namelijk gehoord dat ze die huizen over 25 jaar gaan slopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s