Israël versterkt tank- en artillerie-eenheden in het noorden

Screenshot_281

Israëlische tanks in de buurt van de Israëlisch-Syrische grens in de Golan-hoogten.

(Vertaling: E.J. Bron)

Na overleg van het noordelijke commando van het Israëlische leger een een nieuwe inschatting van de veiligheidssituatie langs de grens met Syrië heeft het leger vanochtend vroeg zijn in de Golan-hoogten gestationeerde tank- en artillerie-eenheden versterkt.

Israel Heute

Zodoende wil Israël voorbereid zijn op eventuele nieuwe ontwikkelingen in de Syrische Golan-hoogten. Een woordvoerder van het Israëlische leger zei dat het Israëlische leger grote waarde hecht aan de instandhouding van het akkoord van troepenscheiding tussen Syrië en Israël uit het jaar 1974 en zich niet zou mengen in het Syrische conflict. Men zou echter reageren op iedere schending van de soevereiniteit en iedere bedreiging van de veiligheid van de burgers van Israël.

Verder zei de woordvoerder dat men humanitaire hulp zou blijven bieden, zoals Israël dat al meerdere jaren lang zou doen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, IDF, Israël, Israël-vijandigheid, Syrië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Israël versterkt tank- en artillerie-eenheden in het noorden

 1. ReaGluurder zegt:

  Ya’Allah, er zijn condooms in Gaza! Komen gevuld met….. kerosine al brandend in ISRAEL terecht! Elke Kaaskop die hieraan meewerkt door ONZE CENTEN daar te dumpen, kan van mij NU doodneervallen!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die moslims weten natuurlijk niet hoe je condooms moet gebruiken.
   Meestal komen ze met zo’n condoom om hun kop bij de drogist om nog ’n pakje.
   Die palestijnse vader wist natuurlijk niet hoe hij ’n condoom moest gebruiken .
   ’n Zoon werd zo geboren.

   Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Helaas heeft Israël zich steeds in Syrië gemengd en de huidige humanitaire hulp is voor de al Qaida en IS strijders. De burgers die jarenlang onder al Qaida en IS hebben moeten leven, hebben gisteren de militairen van het Syrische leger verwelkomt met bloemenblaadjes.

  De al Qaida strijders riepen Jordanië eergisteren op twitter op om de grenzen voor hun te openen maar de grens bleef voor hun gesloten. Tegelijkertijd gingen er duizenden Syriërs terug naar Syrië vanuit Jordanië omdat Syrië weer veilig is voor hun.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Israel verstrekt al jaren noodhulp aan Syrische burgers. Heeft ook een, of meerdere, noodhospitalen langs de grens. Vorige week zijn er weer gewonde kinderen in Israelische ziekenhuizen opgenomen. En dat allemaal op kosten van de Israelische belastingbetaler. In het begin van de oorlog zag ik al eens een ‘we love Israel’ roepende Syriër langskomen. Als Israel de poorten opengooit, stroomden de buurlanden leeg!! Am Israel Chai!!

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Reaguurder, Syrische burgers kiezen voor Assad en absoluut niet voor Israël. De propaganda dat Israël Syriërs opvangt in hun ziekenhuizen klopt niet want het gaat om o.a. al Qaida die ondersteunt worden door o.a. Israël en dat zijn buitenlanders zoals Nederlandse, Belgische, Franse, Engelse, Turkse en Duitse jihad strijders. De kinderen van Jihadstrijders worden door Israël opgevangen maar geen kinderen van onschuldige burgers.

    Geliked door 1 persoon

 3. toetssteen zegt:

  @Petra de Boer
  Juist en daarom snap k de houding van Israël niet. Ook niet tav Yemen. Ik lees daar zaken over dat ik denk: hoe is het mogelijk dat Israël hier nota bene samen met De slafistische Arabieren de burgers kapot bombardeert….
  En waarom is het hush hush. Mondje dicht want de slafi zijn heilig…
  De rol van Israel is in deze zaa mij volkomen vreemd.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @toetssteen, Israël heeft een ontzettende hekel aan sjiieten en de Houti’s in Jemen zijn sjiieten en worden gesteund door Iran wat grotendeels uit sjiieten bestaat. Saoedi Arabië is soennitisch en wel in het extreme met hun wahabisme en salafisme. Soennieten moeten niks van sjiieten hebben want dat zijn volgens hun afvalligen en Israël werkt samen met Saoedi Arabië en is dus tegen alle landen die grotendeels sjiietisch zijn. Dat is de uiterlijke kant maar het gaat om geopolitiek en globalisme en de world order. De regering in Israël is deels onderdeel van de deep state in Amerika en Netanyahu werkt net als Obama en zijn voorgangers aan de wereldwijde macht. Het draait o.a. om olie, gas, geld en macht.
   Die invloed van de deep state zien we ook in de EU en onze politieke partijen en dan met name de PvdA. Koenders heeft al Qaida gesteund met ons belastinggeld.

   In de deep state zitten vele Joden, althans zo noemen zij zich want het zijn nakomelingen van bekeerlingen en volgens de Bijbel en de Thora zijn alleen nakomelingen van Izaäk Joden. Het gaat om figuren zoals Soros en de familie Rothschild maar ook om vele andere Joden en hun aanhangers die overal op de wereld steeds weer oorlogen begonnen zoals in Libië, Irak en Syrië maar ook Somalië en Jemen. De deep state huldigt vaak het motto: de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Dat het dan om terroristen gaat maakt ze niks uit, Daarom ondersteunen de deep state en hun aanhangers terroristen zoals de Taliban, al Qaida en IS met wapens, medicatie, geld zoals soldij, auto’s enz. Engeland en Frankrijk spelen hierin ook een grote rol. In Syrië zijn ook Qatar, Saoedi Arabie en Turkije betrokken in de proxy oorlog in Syrië. Omdat Syrië en Israël aan elkaar grenzen kan Israël de gewonde al Qaida strijders opnemen in hun ziekenhuizen en zijn ze hersteld dan gaan ze terug naar het front om Assad en de burgers het leven zuur te maken want het doel is regime change en de macht over de olie en de gasleidingen in Syrië. Plus de macht over de Syrische bank zodat de Rothschild familie er feitelijk de baas is en het land opdelen zoals ook op de Balkan is gebeurd. Een deel voor de Koerden, een deel voor Israël (Golan), een deel voor Turkije en een deel waar de meeste olievelden liggen voor de deep state in Amerika. Uiteraard een loopjongen van de deep state als president over het deel wat Syrië mag blijven en dan niet meer omzien waarvan Libië en Irak grote voorbeelden van zijn.

   Israël speelt een hele kwalijke rol in de geopolitiek en het nieuws wat ze naar buiten brengen, zeker wat Syrië aangaat maar ook Iran, is louter propaganda. Het klopt dat Israël gewoon samen werkt met islamitische landen maar als het ze uitkomt ook met het moslim broederschap waar Hamas uit voortgekomen is. Het moslimbroederschap staat lijnrecht tegenover Saoedi Arabië. Er staat nog een regime change gepland en dat is Iran en om dit regime te laten vallen maken ze gebruikt van de MEK terroristen.

   Like

 4. Johan de derde zegt:

  Een hint, Irak en zijn bondgenotem. Er is namelijk een gewapende vrede tussen de Saoedies, Israel en Amerika. De boosdoener in dit conflict zijn de Sjieten Israel ondervind vanuit die hoek een grotere dreiging Irak en bondgenoten de Syriers en de Palestijnen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Zo zit de zaak in elkaar.
   Het beleid van Trump:
   Amerika richt zich via haar afspraken met Saoedi Arabië op het allerbelangrijkste niveau in de hele helse islamitische smeltpot, de strijd tussen soennieten en de sjiieten.
   Je kunt beter met hulp van 50% van alle moslims, de andere 50% uitroeien…
   dan maar ’n beetje wild om je heen slaan.
   Da’s alweer 50% minder, en daarna kunnen we de rest ook aanpakken.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, ten tijde van de revolutie in Perzië had Amerika ook een geopolitieke rol en hebben er mede voor gezorgd dat het een sjiietisch wespennest werd. Amerikaanse regeringsfunctionarissen juichten de ayatollah gewoon toe.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Johan de derde, het gaat om “regime change” in Iran en het gaat net als in vele andere landen om olie, gas, geld en macht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s