Schokkend: NOS schrijft een positief stuk over Rusland en Poetin

Screenshot_280

De Russische president, Vladimir Poetin.

(Door: Lars Benthin)

Dat ik dit nog zo vroeg in mijn leven mag meemaken: de NOS die een positief stukje schrijft over Rusland en Poetin. In het land is er nu natuurlijk een WK bezig en op sportief gebied en maatschappelijk gebied staat het land positief op de kaart. Vooral aan Poetin wordt veel positiviteit toegeschreven en eindelijk is er journalistiek gezien wat meer balans rondom dit onderwerp. Je hoeft niet alleen positief te zijn, maar een realistischer beeld is wel nodig.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in NOS, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Schokkend: NOS schrijft een positief stuk over Rusland en Poetin

 1. dondorp zegt:

  ik beschouw putin als vijand new-world-order-ant-christ-system en daarom:god zegen putin

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiaangel zegt:

  Nederlandse klojo scheidsrechter fluit pro Rusland in de verlenging van Rusland-Spanje.
  Met een dubbele fout in het strafschop gebied van de Russen, werd Ramos onderuit gehaald……een tweede speler Busquet werd bewust vastgehouden.
  Dit moest terecht een penalty opleveren…..echter de scheidsrechter kende deze niet toe aan Spanje, terwijl in de 2e helft een onterechte penalty werd toegekend aan Rusland.
  Volgens mij zijn ze zoete broodjes aan het bakken.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goed hè, dat die scheidsrechter pro-Poetin floot!
   Ik hoop dat Rusland Wereldkampioen wordt…!!!
   Hebben ze helemaal verdiend!

   En wij ook.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Van de kop schrok ik maar toen kwam het WK, he he, lekker rustig door suffen.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Lees trouwens hier maar eens hoe bepaalde Duitse en linkse politici aan het uitvoeren zijn in Rusland:

  Duitsland ondersteunt Russische slachtoffers van Tweede Wereldoorlog

  Ruim 75 jaar na het einde van de belegering van Leningrad in het huidige Sint-Petersburg wil Duitsland (of beter gezegd de linkse communisten) de nog levende slachtoffers in Rusland ondersteunen met in totaal 12 miljoen euro!

  Dit gebaar is “een symbool dat we ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid, maar ook een signaal dat zoiets nooit meer mag gebeuren”, zei minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (wat kun je anders verwachten van die akelige klootzak die zijn eigen volk veracht maar zo lief is naar vroegere en huidige vijanden van Duitsland, de blauwe jakhals!) in een gezamenlijke verklaring met zijn Russische collega Sergej Lavrov.

  Rusland herdenkt de doden deze zondag met een militaire parade maar natuurlijk vast NIET dat die smeerlap van een Jozef Stalin hier medeverantwoordelijk voor was! Aan de parade in Sint-Petersburg doen 2.500 militairen mee met tachtig militaire voertuigen.

  Met het geld uit Duitsland wordt het ziekenhuis voor oorlogsveteranen (in Rusland zullen echter vele tienduizenden Russen zich in ziekenhuizen bevinden die ziek zijn geworden door alcohol in de vorm van slecht-gestookte wodka, drugs, overmatig roken, verkeersongelukken, slecht eten enz.!)gemoderniseerd.
  In de kliniek worden nog veel levende slachtoffers van de blokkade van Leningrad (Stalin had in 1941-1942 zelfs lange tijd verwaarloosd en daarvoor ook geterroriseerd!) door de Duitse Wehrmacht behandeld. Daarnaast helpt Duitsland met de oprichting van een Duits-Russisch ontmoetingscentrum in Sint-Petersburg.

  “We zijn ervan overtuigd dat deze vrijwillige actie de levenskwaliteit van de nog levende slachtoffers van de blokkade zal verbeteren”, schrijven Maas en Lavrov. Het dient ook “de historische verzoening tussen de volkeren van de twee landen”.

  Meer dan miljoen mensen stierven in Leningrad

  Op bevel van Adolf Hitler moest Leningrad van de Oktoberrevolutie worden weggevaagd door systematische uithongering van zijn inwoners terwijl er daar in het begin van WO II ook talloze inwoners waren die dachten dat Hitler hen zou bevrijden van het gehate communisme! Naar schatting zijn meer dan een miljoen mensen gestorven aan honger, kou en ziekte, evenals aan granaatbeschietingen – een derde van de toenmalige bevolking.

  Op 27 januari 1944 verdreef het Rode Leger de Wehrmacht-soldaten uit hun laatste stellingen voor de stad. En daarmee kregen ze ECHT al die doden niet meer terug die ook waren veroorzaakt door het wanbeleid van Stalin!
  Bovendien werden in de jaren ’90 in Duitsland talloze Wehrmacht-soldaten, SS’ers en rechters van het Volksgerichtshof (de weduwe van Roland Freisler werd financieel nog beter behandeld dan de slachtoffers van haar man die tijdens WO I een linkse kampcommissaris was in een Duits gevangenenkamp bij Moskou!) ruimschoots voorzien van een groot pensioen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s