De kapitein van de “Lifeline” mag Malta vooreerst niet verlaten

Screenshot_303

(Vertaling: E.J. Bron)

Valletta – De kapitein van het Duitse reddingsschip “Lifeline” mag Malta blijkbaar vooreerst niet verlaten. De 57-jarige moest vandaag na een eerste hoorzitting voor de rechtbank in Valletta zijn paspoort afgeven, bericht het MDR-magazine “Exakt” onder verwijzing naar eigen informatie. Het proces zal donderdag voortgezet worden.

journalistenwatch

Mocht de kapitein niet bij de nieuwe rechtszitting verschijnen, dan dreigt hem een boete van € 10.000,- Bovendien heeft de rechtbank volgens het magazine vandaag besloten om de “Lifeline” eerst onder justitieel bestuur te plaatsen. Het schip mag tot nader order niet in zee steken.

Bovendien zouden er maar drie bemanningsleden aan boord mogen voor onderhoud. De kapitein van de “Lifeline” moet zich verantwoorden voor de redding van 234 “vluchtelingen” voor de Libische kust. Malta beschuldigt de organisatie “Mission Lifeline” ervan dat het schip niet volgens de regel geregistreerd zou zijn.

Bovendien zou de kapitein de aanwijzingen van de Italiaanse autoriteiten hebben genegeerd om de redding over te laten aan de Libische kustwacht.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Malta, NGO, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De kapitein van de “Lifeline” mag Malta vooreerst niet verlaten

 1. Elisah zegt:

  Iets anders
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Senaatsdocument-bevestigt-Bijna-300000-migrantenkinderen-vastgezet-door-Obama
  Nepnieuws: Persbureau AP beweert dat vastzetten kinderen door Obama ‘geen echt nieuws’ is – Vastgesteld: 80% illegale migrantenkinderen door eigen ouders aan mensensmokkelaars meegegeven
  Terwijl het Westerse establishment nog steeds moord en brand schreeuwt over het scheiden van illegale migrantenkinderen van hun ouders aan de grens door president Trump, is er een officieel senaatsdocument opgedoken waaruit blijkt dat zijn nog altijd blindelings aanbeden voorganger Obama tussen 2008 en 2016 bijna 300.000 onbegeleide migrantenkinderen liet vastzetten. Alleen toen werd het door een Democraat en de eerste gekleurde president van de VS gedaan, en gaf helemaal niemand erom.

  Geliked door 1 persoon

 2. Frans Brassens zegt:

  Staat er nu eindelijk althans íets te gebeuren?
  Dit verhaal kon ik overigens nergens in de NL-pers vinden…….

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  De hoogmoedige linkse waanzin blijkt toch niet voldoende te zijn om over de zeeën te heersen.
  Als het er op aankomt stellen al die nieuwe-woorden-bedenkers. de vissers op zwart wild, de drempelverlagende rolstoelidioten, de bedenkers van nieuwe bordjes op de deuren van Wc’s,
  en de uitvinders van geheel nieuwe nieuwe geslachtsorganen waar een kraantje aan zit zodat je naar believen naar links of rechts kunt overschakelen…
  Toch niet te functioneren zoals verwacht werd.
  Kijk ze daar dobberen in de haven van Malta.
  Al roestend en sterk vervuilend.
  De eigenaren doen achter de schermen alles wat ze maar kunnen.
  De Duitse regering is compleet over de rooje en toch…

  Zie haar daar dobberen….

  Like

 4. Mary zegt:

  Mooi maak het ze maar onmogelijk, de zogenaamde “redders”, criminelen dat zijn het!!!!, geholpen door criminele regeringen.

  Like

 5. Peter zegt:

  Ik hoop op inbeslagname van het schip !
  Dat zou een signaal zijn dat het afgelopen moet zijn met de gratis taxidienst.

  Like

 6. Marc zegt:

  Goed nieuws!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het zijn criminelen?
  Blijkt toch moeilijk aan te pakken, mazen in de wet, hier, en ‘k denk ook elders.
  Doet me denken aan:
  “Criminelen wassen steeds vaker geld wit door dure zeil- en motorboten te kopen. Dat schrijft de politie in een vertrouwelijk rapport. Door hiaten in de wet lukt het de politie nauwelijks om patserboten van boeven af te pakken.”
  https://www.ad.nl/binnenland/politie-witwassen-via-boot-is-kinderspel~a370db27/

  Like

 8. Republikein zegt:

  Japanners vangen nog steeds walvissen, kunnen daar geen bindende internationale afspraken over gemaakt worden?
  Moet toch te regelen zijn?
  Nu worden de vissers opgejaagd en belaagd door links gespuis.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Er zijn internationale afspraken over gemaakt, namelijk dat het verboden is walvissen te vangen.
   Per uitzondering krijgen Japan en Noorwegen een vergunning om een beperkt aantal te vangen, voor studie doeleinden. Maar hoe dat dan werkt weten we.

   Het gespuis is die, die de walvissen vangen en bij levende lijve de vinnen afsnijden voor de soep en geneeskrachtige dingetjes van te maken en die arme beesten dan zo weer het water in donderen. Wie die Jappen jagen, links of rechts kan me geen bal schelen, maar het walvisvangen moet ophouden.

   Like

 9. kruisridder zegt:

  Mooi dat dat linkse gore tuig nu stevig wordt aangepakt. Eindelijk een frisse wind door Italie dankzij een ”PVV”regering. Levenslang moet dat tuig krijgen, zonder recht op strafvermindering of gratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s