Geen grap: Technische Universiteit Berlijn – cursus “De techniek leren van het hoofddoek binden”

Screenshot_321

(Vertaling: E.J. Bron)

Over de cursus “De techniek leren van het hoofddoek binden”, die aan de Technische Universiteit Berlijn tijdens de “Lange nacht van de wetenschappen” werd aangeboden, verklaart de vicevoorzitter van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Brandenburg, Birgit Bessin:

ongecensureerd.at

Je kunt er alleen maar sprakeloos over zijn dat een staatsuniversiteit indirect een leergang voor de onderdrukking van vrouwen aanbiedt. Want precies daar staat de hoofddoek voor: voor onderdrukking, vrouwenvijandigheid en voor de seksualisering van meisjes en jonge vrouwen – dit feit hebben wij in onze interpellatie voor een hoofddoekverbod voor kinderen en jongeren verleden week nog in het deelstaatparlement duidelijk gemaakt. De kritiek van de vrouwenrechtenorganisatie Terre des Femmes op de ongelooflijke ontwikkeling is daarom volledig terecht. Wie onder een hoofddoek leeft, draagt het patriarchaat op de schouders. De islamitische hoofddoek is gewoon geen modeaccessoire. De universiteit bagatelliseert het enorme geweldpotentieel van de islam.

De woordvoerder hoger onderwijs van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Brandenburg, Andreas Kalbitz, vult aan:

Deze nieuwste absurditeit uit de gekleurde republiek Duitsland is opnieuw een voorbeeld van  het misbruik van de wetenschap voor politieke indoctrinatie. Blijkbaar bestaan er politieke kringen die universiteiten als hefboom willen gebruiken om de islam als onschuldig of zelfs als culturele verrijking neer te zetten. Met het oog op de cursussen zelfbevrediging en anale seks en nu ook nog een cursus hoofddoek binden op Duitse universiteiten moet men zich zorgen maken over de toerekeningsvatbaarheid van delen van het academisch bedrijf in Duitsland.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Geen grap: Technische Universiteit Berlijn – cursus “De techniek leren van het hoofddoek binden”

 1. koddebeier zegt:

  Heb je toch mooi een universitaire graad, misschien doctorandus hoofddoek knopen ???

  Like

 2. Bob Koster zegt:

  Amsterdam kwam daar eerder mee. Weliswaar niet op academisch niveau, maar het kostte toch nog €10.000 p/j aan subsidie. Cursus creatief hoofddoekjes vouwen of zoiets.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Cursus creatief islam-vrouwen vouwen.
  Ik zou het niet weten.
  Kijken altijd nors, kijken je nooit aan en zijn altijd gekleed in grijs, bruin of zwart.
  Meer smaken hebben ze niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s