Irakese asielzoeker die 14-jarig Duits meisje vermoordde, verkrachtte eerder tweemaal 11-jarig meisje in AZC

Screenshot_324

14-jarige Afghaanse handlanger opgepakt

De Irakese verdachte van de moord op het Duitse meisje Susanna F. wordt nu ook beschuldigd van verkrachting van een elfjarig meisje. Naar verluidt zou hij het meisje twee keer hebben verkracht, maakte het parket van Wiesbaden dinsdag bekend. De Irakees zou zich in maart aan het meisje hebben vergrepen in een vluchtelingenopvang in Wiesbaden-Erbenheim. Bij de andere keer in mei zou er een veertienjarige bij zijn geweest, die getuige was in de zaak Susanna. Die veertienjarige Afghaan zit nu vast.

Post online

De Irakees Ali Bashar (foto) wordt ervan beschuldigd op 22 mei de veertienjarige Susanna F. uit Mainz in Wiesbaden-Erbenheim te hebben vermoord. Haar lichaam werd begin juni gevonden. Bashar vluchtte na de dood van Susanna naar zijn vaderland. Daar werd hij snel opgepakt en uitgeleverd.

De dood van Susanna leidde in Duitsland tot een golf van verontwaardiging. Zo hielden parlementariërs van de Alternative für Deutschland (AfD) onaangekondigd een moment stilte voor Susanna in de Bondsdag, het Duitse parlement.

Bron:
https://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Irakese asielzoeker die 14-jarig Duits meisje vermoordde, verkrachtte eerder tweemaal 11-jarig meisje in AZC

  1. Haksteeg Anton zegt:

    Ja fijn binnengehaald door A.Merkel die “schaft” het wel. Hangen met zulk tuig en wel onmiddellijk

    Geliked door 1 persoon

  2. P. Puk zegt:

    Castreren c.q. amputeren.

    Geliked door 1 persoon

  3. GT zegt:

    Zo Merkel je vernietigd zulke jongen mensen, zo onschuldig als deze jonge mensen zijn kansloos en ze zijn door de U, binnen gehaald monsters vernietigd hopelijk kom ik U nooit tegen, toch vroeg of laat gaat dit uw leven kosten!

    Like

Plaats een reactie