Teveel blote huid: leerlingen krijgen vervangende kleding aangemeten

Screenshot_363

(Vertaling: E.J. Bron)

Beieren/Osterhofen – De middenschool Osterhofen lijkt zich voor komende, islamitische tijden te wapenen. Als een rok te kort is of een T-shirt te strak zit, krijgen leerlingen bedrukte T-shirts aangemeten, die de vrouwelijke prikkels dienen te verhullen (foto boven).

journalistenwatch

Drie buitensporig grote T-shirts met het opschrift “I love Mittelschule Osterhoffen” hangen in de lerarenkamer klaar en kunnen, als er gevaar dreigt, over de kleding van de schaars geklede delinquente worden gegooid. “Bij de jongens zijn korte broeken en T-shirts oké, maar geen strak zittende, de spiermassa benadrukkende shirts”, verklaarde de onderdirecteur Gregor Schießel tegenover de “Passauer Neue Presse” (PNP). Bij de meisjes zou alles vanaf de oksels tot duidelijk onder het zitvlak bedekt moeten zijn. Hotpants zouden te kras zijn, blote schouders oké. Men zou de kledingorde weliswaar niet geformaliseerd hebben, maar de leerlingen zouden geïnformeerd zijn, zegt Schießl verder.

De “reservekleding”, die in een periode van twee jaar slechts eenmaal gebruikt zou zijn, beschouwt directeur Christian Kröll niet als bestraffing. “Wij verbloemen de´goede smaak´ en daarover valt op een gegeven moment niet meer te twisten.” Of islamitisch correct verhulde leerlingen voldoen aan de aanspraak van de Mittelschule Osterhofen – deze vraag werd niet door de PNP gesteld.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Teveel blote huid: leerlingen krijgen vervangende kleding aangemeten

  1. Jade zegt:

    De mensheid zal wel snel uitsterven,
    als alle vrouwen er bij gaan lopen als
    aardappels…
    Beter zou het zijn om die infantiele moslimmannen
    manieren bij te brengen. Nog beter: uitzetten!!!

    Like

  2. theresageissler zegt:

    “Niet als bestraffing”, zegt-ie! Ik wist zelf na twee regels al zeker, dat ik het op die leeftijd wèl zo zou hebben opgevat, en hoe!
    Zou voor mij reden zijn geweest om die T-shirts al op de eerste aanblik te gaan háten! Arme meiden!
    Moet-ie ze niet meteen een schandbordje om hun nek hangen: “Ik was niet netjes gekleed”? Zijn we meteen weer terug in de 19de Eeuw, GVD!
    Ik kan het soms wel uitschrééuwen: DIT DOE JE NIET MEER MET MEKAAR!

    Like

  3. Mary zegt:

    Ha ha, het maakt niet uit wat je draagt, het zijn geen moslims en dus potentiële slachtoffers van de achterlijke Islam. Wat ik nog veel erger vind is het zielige gedrag van een stelletje “volwassenen” die het goede voorbeeld zouden moeten geven als het om de vrijheid van het individu gaat, wezels dat zijn het (en dat moet kinderen iets leren), minstens zo dom als die Islamieten.

    Geliked door 2 people

  4. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Ik vress, dat de Duitse kinderen nog zo achterlijk zijn, dat ze erin trappen en deze idiote troep gaan dragen. Und Krengela die Merkelse Hexe hat es mal wieder geschafft.

    Like

  5. assepoester zegt:

    duitsers zijn ook lafbekken net als nederlanders

    Like

  6. tinekevanschagen zegt:

    Teveel blote huis:
    Het staat zo vreemd,
    Of heb ik er nu gewoon 1 “teveel” op…….

    Zal morgenochtend nog eens kijken,en dan kunt u deze reactie wellicht als niet verzonden beschouwen.

    Like

  7. kampersrene zegt:

    Die model Islam , die de zeden zo hoog in het vaandel draagt , zijn dan wel in staat om elf jarige meisjes te verkrachten… en die beschikken nog niet over wulpse lichaamsvormen die het beest in een Allah kontlikker kunnen opwekken

    Like

  8. Blaffertje zegt:

    Zum kotsen.
    Ziek word je ervan.
    Ziek!
    Moet je die smoel van die leerkracht ook eens bekijken, weer zo’n linkse “gutmensch”.

    Voor die moslims is het misschien mode, maar daarom hoeven wij er nog niet uit te gaan zien als een aardappelzak!
    Om de moslim te behagen, moeten wij vrouwen straks als vormeloze deegklonten gekleed over straat en meneer de moslim zit zich dan stiekem af te trekken op de meisjes in bikini’s.

    Like

  9. Elisah zegt:

    Laat ik eerlijk zijn, sommige kinderen dragen ook kleding die niet geschikt is om mee naar school te gaan. Sommige broekjes zijn zo kort dat er aan de achterkant flink de wangen uithangen en topjes zijn vaak ettelijke maten te klein om beschaafd te zijn.
    De jeugd heeft niet altijd in de gaten dat ze daarmee verkeerde signalen afgeven en mogen soms best wel eens op de vingers getikt worden.
    Het is een school en geen bordeel.

    Like

    • Wachteres zegt:

      Maar dat kan ook op een andere manier, @Elisah.

      Stuur ze naar huis om zich om te kleden of eis dat ze de volgende dag met andere, nettere kleren op school moeten komen.

      Zoiets kan van tevoren met de leraren, ouders, leerlinbgen afgesproken worden.

      Like

      • Elisah zegt:

        Helemaal mee eens.

        Like

      • theresageissler zegt:

        En DAAR zeg ik nou eens een keertje: Exact!
        Díe aanpak is ethisch verantwoord! Dat andere, met zulke t-shirts, waarvan iedereen weet, waarvoor ze door school zijn aangeschaft, doe je NIET.

        Like

    • BertG. zegt:

      Dat levert dan wel meer school uitval op onder de jongens als er niks meer te zien is.
      Waarom dacht jij dan dat die anders voor naar school gingen.

      Like

  10. BertG. zegt:

    Een burka aantrekken vonden ze nog even te heftig, maar dat komt ook nog wel als straf.

    Like

  11. Republikein zegt:

    Zet eens een andere bril op.

    Like

Plaats een reactie