Binnensijpelen in het land van de vijand

Screenshot_12.png

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Binnensijpelen: doelbewuste infiltratie van vijandelijk gebied – vaak met het doel om informatie te verzamelen of de vijand in de rug aan te vallen.

Toen we hier in 2015 voor het mogelijk binnensijpelen van islamitische terroristen waarschuwden, bevond Duitsland zich in de vluchtelingenroes. Een paar NGO-activisten hadden Arabische migranten bij de levensgevaarlijke overtocht van wateren op het Balkan-schiereiland geholpen, in Hongarije stonden weldra vele duizenden mensen op het plein voor het Centraal Station van Boedapest “Mama Merkel!” te schreeuwen. De Duitse regering liet na een interpellatie van de fractie van Die Linke in het parlement via het ministerie van Binnenlandse Zaken verkondigen:

Jonge Duitser

“De Duitse regering is niet in het bezit van belastend bewijs volgens welk zich doelbewust ISIS-leden onder de vluchtelingen of asielzoekers mengen respectievelijk zichzelf als zodanig voordoen om een verblijfsstatus in Duitsland of andere Europese landen te verkrijgen. Ook is ze niet in het bezit van bevestigde informatie over het verblijf van ISIS-leden of sympathisanten in Duitse vluchtelingen- of opname-instellingen.”

Met het oog op de drukkende bewijslast van het tegendeel, dat we nu, drie jaar later, hebben, mag men twijfelen aan de intelligentie, de competentie en de bedoeling van onze staatsautoriteiten. Want als de autoriteiten dit gevaar niet herkenden, waarvan eigenlijk ieder helder denkend mens zich bewust moest zijn en dat, in ieder geval logisch bekeken, in ieder geval een optie vormt, dan mag er terecht getwijfeld worden aan de competentie van de Duitse veiligheidsautoriteiten.

Andersom zou men het vertrouwen van hen afnemen wanneer ze het wisten, maar de bevolking bewust misleidden. Laten we ons in dit verband herinneren aan de woorden van Thomas de Maizière: “Een deel van mijn antwoord zou u verontrusten.”

Het dramatische falen van onze autoriteiten is o.a. te zien bij de zaak van Anis Amri, waarbij er tientallen aanwijzingen bestonden en zelfs andere asielzoekers nadrukkelijk probeerden de Duitse veiligheidsautoriteiten over het gevaar te informeren. Hij was het land binnengekomen als zogenaamde vluchteling, die hier asiel aanvroeg en evenals ettelijke andere daders van ISIS Europa kon binnensijpelen. Nog een paar meer voorbeelden?

Ibrahim El Bakraoui vermoordde samen met zijn mededaders in 2016 32 mensen in Brussel (35, als je de daders zelf ook meerekent). De autoriteiten in België en Nederland kenden hem, nadat de Turkse autoriteiten hem op verdenking van ISIS-contacten en terrorisme gearresteerd en uitgezet hadden. Bij zijn hernieuwde binnenkomst in België negeerden de autoriteiten alle waarschuwingssignalen en stonden het El Bakraoui toe om ongehinderd in België te verblijven.

Nahjim al-´Ashrāa, eveneens een van de daders van Brussel 2016, was zelfs een bekend lid van de Islamitische Staat en diende als beruchte gevangenisopzichter voor de terreurorganisatie. Hij kwam in 2013 Syrië binnen en keerde korte tijd voor de aanslag weer probleemloos naar Europa terug, zonder hier door de autoriteiten te worden lastig gevallen.

Mohamed Abrini, de derde dader van Brussel, diende hoogstwaarschijnlijk eveneens bij ISIS in Syrië en keerde daarna naar België terug. Of Osama Krayem, die eerst naar Syrië vertrok, daarna gecamoufleerd als vluchteling via Griekenland naar West-Europa terugkeerde en daarna logistiek deelnam aan de aanslagen. De hele ISIS-cel in België/Frankrijk, die de aanvallen in Parijs en Brussel uitvoerde, gebruikte in delen of geheel, afhankelijk van de persoon, de vluchtelingenroutes om Europa weer binnen te komen. Abdelhamid Abaaoud, een van de terroristen, tekende zelfs een kaart met de migrantenroutes door de Balkan en Zuid-Europa om door andere infiltranten van ISIS gebruikt te worden. “The Times” berichtte erover dat het geen twijfel meer lijdt dat de vluchtelingenroute de ISIS-strijders erbij hielp om Europa binnen te sijpelen. Hoewel enkele van hen ook legaal via luchthavens binnenkwamen en door de autoriteiten niet of slechts ontoereikend werden tegengehouden, schijnt de stroom vluchtelingen, anders dan de Duitse regering beweert, wel degelijk ideaal geweest te zijn voor de infiltratie van Europa.

Hoe absurd onze autoriteiten hier bezig zijn, valt ook te bewijzen aan de hand van het voorbeeld van Sayed M., die hier als bekende radicale islamiet zelfs asiel kreeg. Ook de voormalige lijfwachter van Osama bin Laden maakte het zich in Duitsland als asielzoeker gemakkelijk, terwijl de daders van Würzburg en Ansbach beide als vluchtelingen binnengekomen zijn en hier daarna brute aanslagen pleegden. In werkelijkheid is het zo dat er steeds meer terugkeerders uit het ISIS-gebied naar Europa terugkomen en hier een door de staat verzorgd leven als gevangenen met enkele jaren gevangenisstraf of als patiënten van artsen mogen hebben. Zodra de therapie of de gevangenisstraf ten einde is, als er überhaupt zulke maatregelen bestaan, lopen deze radicale islamieten weer vrij rond en zijn theoretisch ook weer in staat om zich te hergroeperen en aanvallen in europa te beginnen. Netwerken van radicale islamieten zijn er zeer zeker genoeg. Salman Abedi, de bommoordenaar van Manchester, ging overigens ook eerst naar Syrië en keerde daarna probleemloos naar Engeland terug. Hij had daar contacten met radicaalislamitische netwerken en voerde toen, op bevel of niet is niet bekend, zijn aanval uit.

Laten we kort speculeren over deze feitensituatie.

Ten eerste moet nogmaals benadrukt te worden dat de Duitse regering 3 jaar geleden of bewust gelogen heeft of uit ignorantie de onwaarheid vertelde. In het eerste geval zou zij moreel verwerpelijk en slechts zijn en in het tweede geval alleen maar dom en incompetent. In beide gevallen zou een onderzoekscommissie en desnoods onderzoek binnen de autoriteiten en ministeries zelf meer aan het licht brengen en helpen dit moeras droog te leggen. Gilles de Kerchove, EU-coördinator voor terreurbestrijding, zei daarover:

“We zullen nog meer aanvallen meemaken, net zulke als die in Parijs en Brussel […] Ze zullen u in uw woonplaatsen aanvallen […] Ze passen de islamitische Taqiyya (misleiding versluiering van de eigen bedoelingen) toe om niet ontdekt te worden. […]”

Hij spreekt ervan dat zich MINSTENS 50.000 potentieel gewelddadige radicale islamieten in Europa bevinden (stand 2017), die of in het kader van de migratiestromen Europa binnen gesijpeld zijn, of die in de hier borrelende parallelsamenlevingen plannen, netwerken en wachten op de dag X, als en mits die komt. Beschouwd vanuit het perspectief van ISIS zou dat wel degelijk zin hebben. Te wachten en in winterslaap te blijven totdat de tijd rijp is. Dit is waarschijnlijk pas het begin geweest van een veel grotere militaire campagne, die niet voor de korte termijn, maar voor de lange termijn bedoeld is en zich zou kunnen uitstrekken over tientallen jaren.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Binnensijpelen in het land van de vijand

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Ja ik geloof dat er veel radicale moslims in de E.U. zijn incl. Zweden en Engeland zeker meer dan 50.000 en ze vinden steun in de zgn. moskeën die ze bezoeken.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Enkele jaren voor dat de tweede wereldoorlog uitbrak, stuurde Duitsland vrouwelijke spionnen naar Nederland om de infrastructuur van ons land in beeld te brengen. Benodigd voor een succesvolle verovering der lage landen. Twee van die vrouwen kende ik persoonlijk, maar werkten daar niet aan mee. Ze bleven in Nederland en trouwden met een Nederlander. Misschien lopen er nu weer spionnen rond (jihadisten) om wederom de infrastructuur van Nederland in kaart te brengen voor als de D-day der jihadisten aanbreekt. Het zou mij niets verbazen dat de geschiedenis in dit opzicht zich ook weer aan het herhalen is. De tijd zal het leren !

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Te wachten en in winterslaap te blijven totdat de tijd rijp is. Dit is waarschijnlijk pas het begin geweest van een veel grotere militaire campagne, die niet voor de korte termijn, maar voor de lange termijn bedoeld is en zich zou kunnen uitstrekken over tientallen jaren.

  1) Zorgen dat je met voldoende gelijkgestemde IS terroristen vaste voet hebt in Europa.
  2) Maximaal teren op kosten van de gastheer.
  3) Zorgen dat kleine netwerken opgebouwd worden in alle Europese grotere steden.
  4) netwerken die solitaire kunnen opereren maar ook in groot verband.
  5) Zorg dat je via functie’s bij Europese instellingen op sleutel posities komt.
  6) Leg vele kleine wapen arsenalen aan.
  7) Hou in het geheim onder het mom van sport bedrijven gevechtstrainingen en wapentrainingen.
  8) Verzamel informatie over de ligging van kwetsbare instellingen en infrastructuur.
  9) Zet een geheim communicatie netwerk op.
  10) Verzamel info over biologische en chemische oorlogsvoering. Kan al met eenvoudige middelen die ik hier niet noem.

  Wacht geduldig tot het uur nul en sla dan tegelijk toe op vele plaatsen in Europa en start een stads guerrilla.

  Oefeningen zijn nu al volop bezig in alle openbaarheid, zie de stad Nantes Frankrijk.

  Maar we (Europeanen) hebben het nog niet door.

  Men doet voorkomen of de dood van een islamitische crimineel de trigger is maar dat is het niet. Dit is slechts een in de schoot geworpen aanleiding om verborgen/versluierd in het openbaar oorlogshandelingen te verrichten die als training dienen in de toekomstige stads guerrilla.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/07/migrant-onthoofd-1-jarig-meisje-in-duitsland-merkel-verbiedt-media-rapportering/
  Migrant onthoofd 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
  De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Reeds eerder heb ik gemeld dat ik op mijn weg p.auto, naar VALKENSWAARD , in WAALRE ,2 grote goed getrainde ‘gekleurde kameraden’ op fiets waarnam( DIE OOK NOG eens GEEN VOORRANG van RECHTS VERLEENDEN!!…….nogal langzaam reden,alles in zich opnemend!…
  Wie schetst mijn verbazing toen ik diezelfde ‘forse kameraden’ een paar dagen later , op ‘dezelfde snelheid’ door Veldhoven zag fietsen, OOK weer ALLES in zich ‘opnemend!!! …( Men zij gewaarschuwd! ) wat te denken van diegenen ,( asielzoekers) die al woningen ‘betrokken’ hebben, en vrij spel hebben op het gebied van spionage,’als ‘doorgaansroute’ v. ‘VAKANTIEGANGERS’!! per fiets. NEDERLAND gaan. ‘DOORKRUISEN’?!!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Geweldige preek van Weidel! Moet je Merkel zien zitten, uitgekakt en moe. Haar grote hart en onnozelheid wordt haar ondergang. En ze weet het, haar lichaamstaal en “uitstraling” zegt genoeg. Zij en haar vriendjes, we kennen de namen, gaan de boeken in als De Slopers van een stabiel en welvarend West-Europa, met als kostenplaatje 1000en miljarden!! Alleen al uit respect voor onze Voorouders verdienen deze Slopers om voor het gerecht gesleept te worden. Menigeen is voor veel minder op de brandstapel beland! Over 20 jaar of nog eerder zal W-Europa in chaos en bloedvergieten verkeren. Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Welterusten Nederland.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Niet wat die Imam uitwauwelt, maar dat hij dat in perfect N-Am-engels doet.
   Dat is eerder beangstigend.
   De “geïntegreerde” Vijfde Colonne” in het Westen…………!

   Like

 8. Geheime diensten houden schijnbewegingen…..tussendoor wordt er een stel (België/Frankrijk) opgepakt……terwijl andere honderden cellen opnieuw aanslagen beramen. Het is zo ver dat Europa het niet meer in de hand heeft…..alle bovengenoemde zaken…..waren vooraf deels of grotendeels bekend bij de geheime diensten. Bewust lang wachten en naderhand elkaar de schuld geven over miscommunicaties en slecht info delen? Het is een compleet circus dat wordt opgevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s