Dierenpark Mainz geeft tips aan bezoekers: niet onze schapen opeten a.u.b.!

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

In wat voor samenleving leven we eigenlijk? Beschaving klinkt op de een of andere manier anders. Op Twitter gaat een foto rond die ons allemaal zou moeten verbijsteren als hij geen fake is. In het dierenpark in Mainz hangt namelijk een bordje aan het hek van een schapenparkje, waarop de exploitanten van het dierenpark de tip geven aan de bezoekers om de schapen niet op te eten, omdat ze ingeënt werden.

journalistenwatch

Helemaal afgezien van het feit dat dit al een knieval tegenover bepaalde gebruiken zou zijn, moet hier het nodige gebeurd zijn, anders zou dit waarschuwingsbord daar niet hangen. Rest de vraag wie zich hier met vers schapenvlees heeft volgepropt en hoe de slachting eruit gezien heeft. De exploitanten van het dierenpark zijn vast en zeker blij met aanwijzingen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dierenpark Mainz geeft tips aan bezoekers: niet onze schapen opeten a.u.b.!

  1. Williaan zegt:

    de barbaren onder ons :/

    Geliked door 1 persoon

  2. Williaan zegt:

    Tip voor de dierentuin laat er een paar vrolijke hangbuikzwijntjes tussen lopen.

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Nog ’n tip voor die dierentuin.
      Hou er maar mee op stelletje slappelingen!

      Geliked door 1 persoon

    • texel zegt:

      Die tip is helemaal zo gek nog niet, omdat een muslim geen voet zet waar een varken heeft gelopen, dus dat zou de schapen wel beschermen.

      Like

      • BertG. zegt:

        Als dat zou kloppen, dan zou er geen 1 mossel hier in Europa rond lopen.
        Maar wij zullen dit varkens fabeltje nog 1000den keren voorbij zien komen.

        Like

  3. delamontagne zegt:

    Gelukkig wordt de betreffende “doelgroep” ook bereikt, het onderste deel is in het Türks………….

    Like

  4. Hansch zegt:

    Vertaald in Turks….

    Like

  5. alwine kerkhof zegt:

    Zou nog wat bij moeten staan, ook niet voor sexuele doel einde of zo.

    Geliked door 2 people

  6. Cathja zegt:

    Het moet toch voor een ieder helder zijn dat toen wij nog geen moslim-invasie hadden, dit soort idiote briefjes nergens werden opgehangen? Niemand (behalve misschien ooit een dierenkweller) haalde het toch in zijn hoofd om een schaap uit een dierenparkje te slachten?

    Wat hebben we tegenwoordig een enorme berg aan ergernissen vanwege moslims! Hun liederlijke en onaangepaste gedrag, het oorverdovend toeteren als er iets ‘te vieren valt’, het eeuwige geklaag over discriminatie, wat er helaas voor zorgt dat ze op tal van terreinen hun zin krijgen, het duidelijke eerbetoon aan de leiders in hun land van herkomst, het steeds luider laten horen waar de moskee staat, het ‘overnemen’ van hele woonwijken zodat de Nederlandse politie daar niets meer te vertellen heeft, en nog tal van dwingende zaken meer.

    Dat niet nog veel meer autochtone burgers die moslims spuugzat zijn, is me een raadsel. We moeten eens wat minder bang zijn om moslims te beledigen! Waarom zouden we toegeeflijk moeten zijn tegen intolerante vreemdelingen?
    Ik erger me gewoon rot aan die lui, en daarom kom ik bijvoorbeeld al jaren niet meer op de warenmarkt in mijn stad. Die hondsbrutale wijven kan ik niet meer luchten of zien.

    Like

Plaats een reactie