Speech van Geert Wilders voor demonstratie voor Tommy Robinson gesaboteerd door de regering van Theresa May

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië is niet vrij. De Britse mensen zijn gebonden en ogenschijnlijk de mond gesnoerd. De Britse regering, kennelijk toegevend aan de islamitische agenda, heeft de speech die Geert Wilders zou houden op 14 juli tijdens de #Free Tommy march, afgelast. Dit werd zojuist getweet door de leider van de PVV.

“De Britse ambassadeur in Den Haag heeft zojuist de Nederlandse autoriteiten geïnformeerd dat de Britse overheid niet voor mijn veiligheid zal zorgen aanstaande zaterdag en dat zij de Nederlandse diplomatieke politie geen toestemming zal geven wapens te dragen. Daarom kan ik helaas noch de #Free Tommy demonstratie bijwonen noch een speech geven.

Lees verder>>> (Engels)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Speech van Geert Wilders voor demonstratie voor Tommy Robinson gesaboteerd door de regering van Theresa May

 1. Hendrik M. zegt:

  Wat een vuige lafbekken!

  Like

 2. theresageissler zegt:

  May moest natuurlijk weer een knieval maken! De zoveelste!!!
  Ze kunnen die “Brexit” net zo goed laten zitten: Met zó’n regeringsbeleid maakt het weinig uit, of je binnen de EU zit, of er buiten!
  Wel, dan moeten ze het anders zien op te lossen: Inderdaad misschien door middel van een scherm of zo…Maar een blamage blijft het!
  Welnu, Geert zou altijd nog naar de Koekamp kunnen komen: RIV zou hem dolgraag laten spreken, schat ik in; dát zou nog eens een stunt zijn! (LOL!)
  Dan zouden we prompt over de 1000 toehoorders hebben, in plaats van 50 of 100! Een klapper zou dat zijn! (Niet, dat ik het zie gebeuren….)

  Like

 3. Mary zegt:

  Ja May……., hij heeft de laatste keer al heel duidelijk gezegd waar het op staat, kreeg heel veel bijval van het Britse publiek, dat willen ze daar (May) niet nog een keer meemaken.

  Geliked door 3 people

 4. Madd zegt:

  Niet helemaal waar ze hebben ook Trump op bezoek aankomend weekend. Maar dat zal ze zeker niet slecht uitkomen.

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Geert ga niet kniezen !!! Maak van de nood een deugd !!! Toon karakter en ruggegraat !!! Laat je niet door dat kreng van May in de hoek zetten !!! Grijp naar de sociale media !!!

  May heeft het momenteel heel erg moeilijk. De een na de ander in haar kabinet gooit de handdoek in de ring. Haar ambtenaren doen doen al idem dito. Ze staat te wankelen op haar voetstuk. Maak gebruik van het momentum !!! Smeedt het ijzer als het heet is !!! Geeft haar nu keihard de genadetrap !!!

  Schrijf een goed verhaal, waarin hij uitlegt, waarom je niet op die demonstratie aanwezig kunt/mag zijn. Haal die May genadeloos onderuit. Beschrijf haar dictatuur en leg uit hoe ze censureert. Stuur dat verhaal naar al je Britse vrienden met het verzoek het vooral rond te bazuinen. Moedig iedereen aan, om toch zeker naar die demonstratie te komen. Dan bereikt je waarschijnlijk veel meer, dan wanneer je wel bij die demonstratie aanwezig zou zijn.

  Weet je nog van: “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!” ???

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 11 juli 2018 om 22:56

   Me dunkt, Geert heeft genoeg karakter en ruggengraat getoond! En iedereen weet al waarom hij niet aanwezig mag zijn.

   Laat Geert maar samen met zijn vrouw een mooi, rustig plekje op deze planeet uitzoeken om daar eindelijk eens een beetje te gaan genieten van het leven dat hem nog rest.
   Wij kunnen wel blijven roepen: ‘Hup Geert, zet hem op!’
   Maar ik geef het je te doen. Geert riskeert elke minuut van de dag zijn leven en zo piepjong is hij nu ook niet meer.
   Het stomme gehersenspoelde klootjesvolk, dat nog steeds overal in de meerderheid is, wil tóch niet luisteren naar wijze mensen.
   Moet Geert nu écht tot aan zijn laatste snik de meest smerige beledigingen over zich heen laten komen? Die man verdient een beter leven. Hij is ook ‘maar’ een mens.

   Van mij mag hij zich gaan ontspannen, tenzij hij er zélf natuurlijk voor kiest om door te gaan met zijn strijd.

   Geliked door 6 people

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (12 juli 2018 om 11:41)

    Dames en Heren.

    Proef ik hier iets van een “laissez faire”, laat maar zitten, de strijd is verloren ??? Nee toch !!!

    Ik heb niet de indruk, dat Geert de strijd al heeft opgegeven. Integendeel hij geeft juist aan, er nog volop tegenaan te willen gaan. Hij wil nog steeds zijn idealen verwezenlijken.

    Maar Geert heeft wel een paar problemen. Hij maakt er een one-man-show van. Daardoor neemt hij wel erg veel hooi op zijn vork. Hij is ook bepaaldelijk niet ad-rem en assertief. Dat maakt van hem een gemakkelijke prooi voor zijn tegenstanders. Geert heeft ook wat moeite met het organiseren van activiteiten. Hij is wat lijzig en kiest nogal eens de verkeerde woorden. Daardoor komt hij niet altijd goed uit de verf. Hij verwaarloost zijn lichaamstaal ook iets teveel.

    Nu Geert niet naar Engeland kan voor die demonstratie, gaat hij kniezen. Hij komt niet met een alternatief plan. Waar is zijn “plan B” ???
    Als Geert een demonstratie in Rotterdam organiseert laat hij zich door regeltjes van Aboeftaleb ringeloren. Waarom naait hij Aboeftaleb geen oor aan ???
    Als tijdens diezelfde demonstratie Denk met een groot spandoek op een hekwerk aangebracht ten tonele verschijnt, wordt het een machtsstrijd. Denk stelt zich potsierlijk op en Geert trapt na korte tijd af. Wat een zwaktebod.
    Voor deze demonstratie had Geert wel een landelijke oproep gedaan, maar hij bleek niet in staat zijn achterban te mobiliseren.
    Vlak voor de Tweede kamer verkiezingen tovert Mark Rutte een kwestie met Turkije uit de hoge hoed. Geert heeft niet in de gaten, dat Rutte hier, onder de gordel, een heel hoog binnenlandse politiek spelletje speelt. In plaats van hoog van de toren te blazen, steunt Geert in eerste instantie zelfs openlijk Rutte. Waarom tovert Geert niet halsoverkop een grote truc uit zijn eigen hoge hoed ???
    De verkiezingscampagne van Geert was nogal mat. En dat is zacht uitgedrukt. Een paar slogans en verder wat schenenschopperij. Waar bleven de Argumenten ???
    Waarom toont Geert niet, aan waar de schoen wringt. Hij zegt ook nauwelijks hoe het wel moet, of hoe het beter kan.
    De PVV van Geert kwam bij de verkiezingen als tweede grootste partij uit de bus. Toch laat Geert zich als een schooljongetje buitenspel zetten. Geert liet met zich spelen. Hij had ook groot kabaal kunnen maken.
    Met een betere voorbereiding en een wat stevigere campagne zou de PVV zeer waarschijnlijk veel meer stemmen hebben gekregen en mogelijk als grootste partij uit de bus gekomen. En dan hadden we nu een andere regering gehad.
    Ondanks het cordon sanitair stemt Geert toch nog regelmatig voor voorstellen van de coalitie van Knudde-3. Hij zou ook categorisch kunnen tegenstemmen.
    Geert vervult momenteel een beetje de rol van underdog in de politiek. Daarover beklaagt hij zich. Maar dat heeft hij wel deels zelf over zich afgeroepen. Een leider klaagt niet. Een leider laat zich niet in de hoek drukken. Een leider treedt op. Een leider handelt. Een leider speelt adequaat in op de situatie.

    Het moge duidelijk zijn, dat Geert met zijn PVV grote behoefte heeft aan professionele ondersteuning. Een Team van mensen, dat voor de buitenwacht niet zichtbaar is en hem van achter de schermen deskundig adviseert, ondersteunt en corrigeert. Dat hem niet alleen helpt bij zijn optreden in de Tweede kamer, maar hem ook helpt bij het organiseren van politieke demonstraties, politieke bijeenkomsten, persconferenties en verkiezingscampagnes. Dat ook “plan B” en “plan C” heeft uitgewerkt en in de hoge hoed heeft zitten. Dat ad hoc kan inspelen op situaties en ontwikkelingen.

    De PVV van Geert is de tweede grootste partij in de Tweede kamer. Met een wat beter gestructureerde aanpak van de verkiezingscampagne had er meer in gezeten. Er is bij een volgende verkiezing nog steeds veel winst te behalen. Maar dan moet er wel wat gaan gebeuren. Als Geert doorgaat, zoals hij nu bezig is, wordt het niks. Dan ziet de toekomst er bepaaldelijk niet rooskleurig uit. Geert, zet er je schouders onder. Get organized. Maak een plan van aanpak. Huur een team van deskundigen in, voor advies, ondersteuning en organisatie. Er is veel werk aan de winkel en de tijd dingt.

    Geert, stop met het laissez faire gedoe. Get the job done !!!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 12 juli 2018 om 15:16

    @ Tistochwat (12 juli 2018 om 11:41)

    Dames en Heren.

    Proef ik hier iets van een “laissez faire”, laat maar zitten, de strijd is verloren ???

    Yep.
    Altijd moeten vechten, is geen leven.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Oeps, 12 juli 2018: Chapeau!, Oeps, bravissimo!
    Wat ben ik blij, dat U het zo ziet! En om meer dan één reden:
    Als ik namelijk iets in die richting had gezegd – en nog wel, zoals U hier doet, rechtstreeks gericht aan deze of gene, die zich in de “laissez-faire” schijnt te wentelen, had ik allang weer een compleet gezelschap over me heen gekregen, dat van mening is, dat ik sommige mensen “het bloed onder de nagels vandaan haal” en ze ‘geen eigen zienswijze gun.’ Dús slik je in Godsnaam waar weer één en ander in. Het verheugt me, dat ik niet de enige ben, die categorisch weigert, het gevoel van ‘machteloosheid’ toe te laten!
    Daarbij komt nog, dat ik totaal niet gelóóf, dat Wilders op zou willen geven: Al is hij inderdaad ook maar een mens, het idee komt me doodgewoon wezensvreemd voor (en hemzelf eveneens, vermoed ik zomaar.- Nee, vraag me maar niet, waaróm)
    Kom op, @mensen, begin nu toch niet zó; begin liever eens met ieder voor Uzelf te overwegen of U Zaterdag misschien tóch niet naar Den Haag zoudt willen komen: Vele kleine maken één grote (krachtige stem, in dit geval)!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 12 juli 2018 om 18:07

    rechtstreeks gericht aan deze of gene, die zich in de “laissez-faire” schijnt te wentelen

    Gelieve je misselijke insinuaties voor je te houden, Geisslert!
    Lukt je niet, hè? Altijd ‘onder water’ aan het donderjagen tegen Wachteres en mij.
    Ik wentel me in waarin ik me wil wentelen, gesnopen?!

    Je verveelt me onuitsprekelijk.

    Weet je wat?
    Als jíj nou ergens een boeiende, vlammende speech gaat houden, kom ik kijken.
    Kan ik tenminste een keer lachen.

    Zo, je vroeg erom.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 21.33u: Eenmalig commentaar: Doe -en zeg- wat je niet laten kunt, dan doe ik het ook.
    Zo, redelijke deal, lijkt me.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 12 juli 2018 om 22:08

    Je moet je kop houden als je tegen me praat.

    https://ejbron.wordpress.com/2018/05/19/mededeling-van-theresa-geissler/

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ach, Geert, bespaar je de moeite.

  Geliked door 2 people

 7. Elisah zegt:

  Off topic,
  https://fenixx.org/2018/07/11/canada-spreekt-40-jarige-syrische-pedofiel-hajj-soleiman-vrij-van-misbruik-zes-jonge-meisjes-omdat-hij-van-andere-etnische-afkomst-is/

  Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  NOT GUILTY’ waren de woorden van rechter Joyce Lester waarna de familieleden van de jonge kinderen vol schoten met tranen en ze vol ongeloof en onbegrip de uitspraak en verklaring van het Canadese gerechtshof aanhoorde. De reden is zo mogelijk nog maffer en liet velen mensen en aanwezige kinderrechten organisaties met ongeloof achter.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  De Engelsen hadden toen WOII begon geluk… dat zij geen Trees May-regering hadden , die zou zeker Churchill laten opsluiten wegens zijn kritiek op Hitler

  Geliked door 3 people

 9. Wolf zegt:

  Achterlijke May met haar typisch softe aanpak voor links ,Brexit en islam en blind voor Vrijheid.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ik hoop dat Donald Trump de vloer aanveegt met dit smerige beleid van de Britse regering! Trump is niet op zijn mondje gevallen en hij kan een beste sneer uitdelen richting Theresa May.
  Laat haar maar weten hoe er over haar gedacht wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 12 juli 2018 om 11:33

   Als ik Trump was, zou ik zeggen: ‘Hoe haal je het in je hoofd, trut! Ik laat Geert Wilders door een privéjet ophalen. NU! En ik zorg voor zijn beveiliging!’

   Trump kan zich veel meer permitteren omdat hij schatrijk is en veel macht heeft.
   Geld = macht.
   Trump kan overal maling aan hebben, want wie doet hem wat?
   Ik vind Trump eigenlijk nog te soft.
   Zo komen we er niet of we komen er veel te laat.

   Geliked door 1 persoon

 11. abouneenee zegt:

  Gewoon lekker zo doorgaan met het behagen van intolerante minderheden. Als je een figuurlijke bom smeedt zal hij wel een keer barsten en iets zegt mij dat ook dat, al zijn zoveel mogelijk mensen uit de arbeidersklasse onder toezicht van overheden gesteld vanwege het niet conformeren aan de socialistische ideologie, ook in Nederland, nog altijd heeft een meerderheid voor een Brexit gestemd. Verwacht dan niet dat je de tijd krijgt jezelf uit de voeten te maken, zoals Juliana dat deed toen de 2de wereldoorlog losbarstte.. Het politieke spelletje dat grotendeels via de media gespeeld wordt, waarbij de stem van het volk langzaam maar zeker vervangen wordt door die van een absolute minderheid, zal de gemoederen slechts tot bedaren brengen onder die absolute minderheid.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Het was wél Wilhelmina die de kuierlatten nam, Abouneenee….

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Ook goed, het punt was dat die ratten zich door het volk laten fêteren, maar als eerste weg zijn als datzelfde volk niet langer lijkt te kunnen voorzien in hun extravagante levensstijl. Over loyaliteit gesproken.

    Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Wie heeft er nog hoop dat alles wel op z’n pootjes terecht zal komen ?

  Ik zie het meer als het zitten in een diepe kuil , waar , als je er probeert uit klimmen steeds de boel weer instort en je mee naar beneden getrokken wordt , terwijl onder je steeds meer zand verdwijnt
  in een bodemloze put .

  Ik zie van nature altijd wel oplossingen , maar we zitten hier dusdanig in de grote tang , dat het haast niet meer te winnen valt , tegen die NWO-EU-GESTAPO bende .

  Continu vissen we achter het net !
  Er zal echt iets groots moeten gebeuren !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 12 juli 2018 om 12:21

   Je hebt volkomen gelijk!

   Er moet iets gigantisch groots gebeuren, zó enorm groot, dat zelfs de domme ‘deugmensjes’ in de verte iets beginnen te begrijpen. Misschien zien ze het licht als ze straks hun voer uit vuilnisbakken moeten krabben, terwijl hun ‘socialistische’ leiders vele tonnen per jaar bij elkaar graaien en aan een rijkgevulde dis zitten.

   Demo’s? Speeches?
   Laat me niet lachen. Elke nette vorm van verzet wordt ons inmiddels ook al onmogelijk gemaakt.
   Degenen die aan de touwtjes trekken, hebben veel te veel macht.
   Wie nog steeds denkt dat het nog goed komt, zit zichzelf te kietelen.
   Wie wil meedoen aan demonstraties en speeches wil gaan houden: van mij mag het en veel succes ermee.

   Gelukkig kunnen we ons ongenoegen over de smeerlapperij waarmee we te maken hebben, op de site van heer Bronmaster uiten (voor zolang als het duurt).

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Nederlandse providers kunnen gedwongen worden door de rechter om hun DNS servers het IP-adres van eibron.wordpress.com niet meer te laten doorgeven, dat noemt men ‘blokkeren’, maar dergelijke maatregelen zijn te omzeilen door de DNS-server van een andere publieke DNS-provider te gebruiken. OpenDNS vind ik wel een aardige, voeg gewoon onderstaande DNS servers toe in je netwerk-voorkeuren:

    IPv4 primair: 208.67.222.222
    IPv4 secundair: 208.67.220.220
    IPv6 primair: 2620:0:ccc::2
    IPv6 secundair: 2620:0:ccd::2

    Ook kun je de TOR-browser downloaden op https://www.torproject.org/download/download om anoniem te surfen op het internet en dan via een TOR-exit-node, met dus een ander IP-adres toch op deze site te geraken.

    Like

   • abouneenee zegt:

    En haal de oude DNS servers weg…

    Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Monddood maken gaat gemakkelijk door geen beveiliging te verstrekken.

  Beter en langer werkend , hoe ’n politieke partij zijn gelden te ontnemen:
  Franse rechter legt beslag op miljoenensubsidie van partij Marine Le Pen

  https://www.nu.nl/buitenland/5353703/franse-rechter-legt-beslag-miljoenensubsidie-van-partij-marine-le-pen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s