Vandaag uitgezette lijfwacht van Osama bin Laden wordt weer teruggehaald naar Duitsland

Screenshot_109

Sami A. (links) en Osama bin Laden.

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanmorgen werd Sami A. naar Tunesië gevlogen. Vanavond besloot een rechtbank: de ex-lijfwacht van Osam bin Laden moet weer teruggebracht worden. Motivering: hij zou in zijn vaderland gemarteld kunnen worden.

journalistenwatch

De rechters laken dat er “geen diplomatieke bindende verzekering van Tunesië” zou zijn dat de vertrouweling van de massamoordenaar geen marteling dreigt. Zodoende is de uitzetting van vanochtend nietig en wordt deze teruggedraaid. Sami A. mag terug naar zijn familie in Bochum. De aanklacht van de op kosten van de belastingbetaler levende bedrieger werd dus volledig toegekend.

De uitzetting zou, aldus de bestuursrechter uit Gelsenkirchen, “grof in strijd zijn met het recht en fundamentele principes van de rechtsstaat schenden”. Daarom moet Sami A. “onmiddellijk op kosten van de vreemdelingendienst naar Duitsland worden teruggehaald.”

De door de veiligheidsautoriteiten als radicaalislamitische bedreiger gekwalificeerde Sami A. werd in begeleiding van federale agenten met een vakantievlucht vanuit Düsseldorf naar zijn vaderland Tunesië gevlogen. De avond daarvoor had de administratieve rechtbank in Gelsenkirchen beslist dat hij niet zou mogen worden uitgezet. Het vonnis bereikt het BAMF echter pas toen de Tunesiër al in de chartermachine zat.

Het vliegtuig met aan boord Sami A. was vrijdag om 08.11 uur plaatselijke tijd op het vliegveld Enfidha bij Hammamet geland. De Tunesische autoriteiten onderzoeken of de man zou hebben deelgenomen aan “extremistische activiteiten” in Duitsland. Hij zou onder arrest staan, zei een woordvoerder van het Tunesische ministerie van Justitie.

Het arrest van de vertrouweling van Bin Laden wordt nu opgeheven – en hij komt terug naar Duitsland.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Al Qaida, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vandaag uitgezette lijfwacht van Osama bin Laden wordt weer teruggehaald naar Duitsland

  1. Cathja zegt:

    Wat een ongelofelijke WAANZIN!

    Ik begin me steeds meer af te vragen of er nog wel normale rechters binnen Europa te vinden zijn, die dit vonnis nooit hadden uitgesproken.
    De Duitse belastingbetalers mogen nu de verzorging van deze man en zijn gezin weer volledig voor hun rekening nemen. Wat een land is Duitsland geworden! Een onschuldige Israëliër wordt ‘per abuis’ hard op zijn hoofd geslagen door de polizei, maar de ‘Palestijnse’ pestkop wordt ongemoeid gelaten. Een herhaling van de gebeurtenissen in WOII is aan de gang en zal zich verder uitbreiden.

    Schande!

    En nu dit weer. Echt niet normaal!

    Geliked door 2 people

    • Lot zegt:

      ‘een herhaling van WOII is aan de gang’, kun je dat uitleggen? In de zin van het socialisme hoe dat werkt tegen mensen, zoals de duitsers zonder voedsel de russische winter insturen, depopulatie, joden.

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Niet waar.
      Tunesië heeft de uitzetting geweigerd
      Sami A blijft lekker in Tunesië en is al ’n paar maal goed stevig gemarteld…
      Zoals het daar hoort.
      Wellicht zal hij over ’n paar weken weer terug mogen naar Duitsland, maar dan kun je m net zo goed gelijk weggooien.

      En die Tunesiërs maar lachen, die hebben alles uit ‘m gehaald wat ze hebben wilden.
      Eindelijk gerechtigheid, waar ze in Duitsland zo’n grote bek over hadden…

      Like

  2. Freddy zegt:

    De enige oplossing hiervoor is uit de RvE te stappen waardoor de bevelen van het EHVRM niet meer van toepassing zijn.

    Like

    • Bezorgde burger zegt:

      Een andere oplossing: juries net als in het Angelsaksische rechtsysteem. De rechters hebben klaarblijkelijk geen enkel benul meer van wat er in de samenleving gebeurt en zijn daadoor volledig losgeslagen.

      Like

      • Bezorgde burger zegt:

        En w.t.f. heeft Duitsland te schaffen met de manier waarop Tunesiers worden berecht in eigen land? Halen ze straks alle criminelen uit Noord Afrika op om ze door geitenwollen sokken rechters opnieuw te berechten? Oh ja, daar waren die leipe Duitse NGO’s idd mee bezig….

        Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Zo, en nu vlug een schade vergoeding aanvragen van een ton of zo. Je zult maar onterecht uitgezet worden.

    Like

  4. Pingback: Tunesië wil Sami A. niet naar Duitsland terug laten | E.J. Bron

  5. koddebeier zegt:

    Een huis, auto en uitkering staan al voor hem klaar !!

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Wederom zijn het de Duitsers die Europa naar de ondergang helpen !

    Like

  7. BertG. zegt:

    Hoeveel mensen zal die schoft zelf niet gemarteld hebben en of vermoord om ze baas een plezier te doen.
    Je wordt niet zomaar lijfwacht van osama.

    Like

Plaats een reactie