Burgemeester van Frankfurt: solidair zijn met Israël in de strijd tegen de terreur

Screenshot_48

(Vertaling/samenvatting: “Brabosh”)

Wie onbevooroordeeld op zoek gaat naar de feitelijke waarheid achter het Arabisch-Israëlisch conflict en zich niet laat verblinden door de Palestijnse propaganda van de BDS-beweging, Hamas en de PA, een vat vol leugens en pulp, gedistilleerd uit aloude Jodenhaat, die al te gretig wordt overgenomen en verspreid door de lokale linkerzijde in de landen van de EU, komt onvermijdelijk altijd uit op hetzelfde punt: niet Israël is de grote schurk, maar de Arabieren die Israël weigeren te erkennen als de natiestaat van het Joodse volk.

Burgemeester van Frankfurt, Uwe Becker (1969, foto), is zo iemand. Hij is een boegbeeld van de partij van de Duitse christendemocraten (CDU), is burgemeester en schatbewaarder van de Duitse stad Frankfurt am Main, deelstaat Hessen, die met een bevolking van ca. 736.000 mensen de 5de grootste stad van Duitsland is. Becker is onder meer voorzitter van de Vrienden van de Universiteit van Tel Aviv in Duitsland en zetelt als bestuurslid in de Duits-Israëlische Vereniging Frankfurt (DIG).

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Israël. Bookmark de permalink .

9 reacties op Burgemeester van Frankfurt: solidair zijn met Israël in de strijd tegen de terreur

  1. Marijke zegt:

    Gelukkig! Ook nog mensen met gezond verstand in de politiek. Wat een verademing 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Taljaard zegt:

      @Marijke
      Dat gezonde verstand komt tegenwoordig meer en meer uit Duitsland.
      Vraag me wel af hoe lang burgemeester Becker het op deze manier nog erg lang binnen de CDU en de eurofiele GroKo kan volhouden, nu hij zich zo lijnrecht en openlijk tegen het denken van het huidige politieke establishment keert.

      Geliked door 1 persoon

  2. john van antwerpen zegt:

    Meer en meer mensen worden WAKKER

    Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    ” En ja, er moeten meer stappen worden gezet naar een mogelijke vrede van beide kanten.”
    Onzin. Voor de leiding van GAZA, Hamas dus, geldt de ISLAM als eerste en enige richtlijn.
    Vrede met joden past daar niet in. Hoofddoel is en blijft het de zee in drijven van alle joden en het gebied, dat Israël heet, in te lijven in het Arabische, islamitische deel van de wereld.
    We moeten ons niet in slaap laten sukkelen door de linkse ‘vredeapostelen’. In het geval van de strijd van Israël om te blijven bestaan geldt: De snelste weg naar vrede is OORLOG. Progressieve krachten hebben Israël er toe gebracht zich terug te trekken uit Gaza. Dat is een ernstige fout geweest. Het is hoog tijd om GAZA te zien als vijand, de strip binnen te trekken met een grote overmacht en HAMAS en iedereen die deze organisatie aanhangt de Sinaï in te drijven.
    malsion@orange.fr

    Like

Plaats een reactie