De internationale gemeenschap negeert de genocide op de christenen in Nigeria

Screenshot_96

(Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: E.J. Bron)

In hetgeen de christenvereniging van Nigeria een “pure volkerenmoord” noemt, werden enkele weken geleden in het West-Afrikaanse land nog eens 238 christenen vermoord en kerken geschonden. Zodoende bedraagt het aantal doden sinds begin 2018 meer dan 6000. 

Gatestone Institute

Volgens een gemeenschappelijke verklaring van de christenvereniging, een overkoepelende organisatie van verschillende christelijke confessies, “lijdt het geen twijfel dat het enige doel van deze aanvallen de etnische zuivering, de inbezitneming van land en de gewelddadige verdrijving van de christelijke oerbewoners uit hun oorspronkelijke land en erfgoed is.”

De verklaring veroordeelde de jongste aanvallen, “waarbij meer dan 200 mensen bruut vermoord en onze kerken zonder enige interventie van de veiligheidsautoriteiten verwoest werden, ondanks meerdere noodoproepen aan hen.”

De verklaring voegt er aan toe dat de meerderheid van de 6000 christenen, die dit jaar werden afgeslacht, “hoofdzakelijk kinderen, vrouwen en oudere mensen waren… Wat er in Nigeria gebeurt… is pure volkerenmoord en moet onmiddellijk gestopt worden.”

De details van de moord op deze duizenden mensen, hoewel er zelden over wordt bericht, zijn vaak gruwelijk; velen van hen werden of dood gehakt of met machetes onthoofd; anderen werden levend verbrand (inclusief in afgesloten kerken of huizen); en vrouwen worden vaak seksueel aangevallen of verkracht, voordat ze afgeslacht worden.

Zowel de Nigeriaanse regering als de Amerikaanse regering hebben al lange tijd geprobeerd om deze langdurige Jihad als territoriale twisten tussen de eigenaars (schijnbaar altijd christenen) en de niet-bezittenden (schijnbaar altijd moslims) voor te stellen.

In het jaar 2012 zei de Amerikaanse president Bill Clinton bijvoorbeeld dat “ongelijkheid” en “armoede” “datgene is wat dit hele gedoe voedt” (dat “gedoe” is een aanwijzing op de voortdurende islamitische afslachting van christenen in Nigeria). De voormalige Amerikaanse viceminister van Buitenlandse Zaken voor Afrikaanse aangelegenheden, Johnnie Carson, zei na een bomaanslag op een Nigeriaanse kerk op Paaszondag in 2012: “Ik wil graag van de gelegenheid gebruikmaken om een belangrijk punt te benadrukken, namelijk dat religie niet de motivering voor extremistisch geweld is.” De regering-Obama stemde er volgens berichten mee in om $ 600 miljoen in een USAID-initiatief te investeren om de “ware oorzaken” van onlusten en geweld in Nigeria te onderzoeken – die natuurlijk op sociaaleconomisch, zogenaamd nooit op religieus terrein liggen.

In haar jongste verklaring wees de christenvereniging van Nigeria deze beweringen echter af. Nadat de Nigeriaanse regering het de verantwoordelijken voor het afslachten van christenen altijd heeft toegestaan om er “zonder kleerscheuren vanaf te komen” – wat de aanvallen nog meer als “wederzijdse boeren/herdersconflicten” voorstelt, vroeg zij:

“Hoe kan het een wederzijds conflict zijn wanneer een groep [moslims] voortdurend aanvalt, moordt, verminkt, verwoest, en de andere groep [christenen] voortdurend vermoord, verminkt en zijn cultuurschatten verwoest worden? Hoe kan het een wederzijds conflict zijn wanneer de herders/boeren in hun eigen dorpen/gemeenten jagen en de boeren voor hun leven rennen?”

Op 2 mei ontmoette het National Christian Elders Forum – een vleugel van de christenvereniging waarvan de leden gemiddeld 75 jaar oud zijn en uit de zes geopolitieke zones van Nigeria afkomstig zijn – de Britse High Commission om ondersteuning te krijgen. (enkele dagen voor de ontmoeting hadden ongeveer 30 islamitische herders tijdens de ochtendmis een kerk bestormd en bijna 20 gemeenteleden en twee geestelijken vermoord. De samenvatting van de thema´s van de groep:

De christelijke oudsten zijn zich er van bewust dat door de “islamisten” in het noorden van Nigeria onder leiding van de volksgroep van de Fulani (de “herders”) de JIHAD in het leven werd geroepen. Deze Jihad is gebaseerd op de leer van de haat, die in moskeeën en islamitische koran-scholen in Noord-Nigeria wordt gedoceerd, evenals op de hegemoniale ideologie van de Fulani. De “islamisten” in het noorden van Nigeria lijken vastberaden om Nigeria in een islamitisch sultanaat te veranderen en de liberale democratie door de sharia als nationale ideologie te vervangen. Het doel bestaat er uiteraard in om de grondwet door de sharia als bron van de wetgeving te vervangen. De huidige grondwet uit 1999 wordt geplaagd door een dubbele tegenstrijdige ideologie van democratie en sharia. Er zijn bepaalde waarden waarover in een pluralistische samenleving niet onderhandeld kan worden, en het lijkt erop dat de voorstanders van het kalifaat dit niet respecteren. Een door twee ideologieën aangedreven Nigeria kan niet het Nigeria van onze dromen zijn. Wij willen een Nigeria, waarin de burgers op alle niveaus gelijk behandeld worden voor de wet… Als je bedenkt dat christenen meer dan 50% van de Nigeriaanse bevolking uitmaken, is ´t het doel van de “islamisten” om ernstige conflicten te creëren, die, als ze niet onder controle gebracht worden, zouden kunnen escaleren in nog een burgeroorlog. Nu al vermoorden de “islamisten” ongestraft christenen en verwoesten kwetsbare christelijke gewijde plaatsen en gemeenschappen op alarmerende en onmenselijke manier.

Dat er 6000 christenen, “meest kinderen, vrouwen en oude mensen”, in de eerste zes maanden van dit jaar werden afgeslacht, herinnert eraan dat geweld alleen dan escaleert als het ongecontroleerd blijft. Dat is het verhaal van de islamitische christenvervolging in Nigeria.

Het duurde driemaal zo lang (anderhalf jaar, tussen december 2013 en juli 2015), tot diezelfde islamitische herders bijvoorbeeld in totaal 1484 christenen (532 mannen, 507 vrouwen en 445 kinderen) vermoord, 2388 christenen (1069 mannen, 817 vrouwen en 502 kinderen) zwaar verwond en 171 kerken in brand gestoken of verwoest hadden.

De Nigeriaanse regering en de internationale gemeenschap hebben er echter vanaf het begin weinig aan de situatie gedaan. Dit gebrek aan deelname is niet verwonderlijk: ze kunnen niet eens de oorsprong aanvaarden, namelijk de intolerante ideologie van de Jihad. Dientengevolge is het aantal gedode christelijke slachtoffers contant gestegen – en zal vermoedelijk exponentieel blijven toenemen – totdat niet alleen de realiteit wordt aanvaard, maar ook aangepakt.

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Door: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Genocide, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Pacifisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De internationale gemeenschap negeert de genocide op de christenen in Nigeria

 1. Freda110 zegt:

  Buma, Seegers en van de Staay zaten er bij en keken er naar en zeiden NIETS.
  De mond vol van christelijke waarden en uitspraken maar als het op daden aankomt trekt niet een van de drie zijn mond open en probeert er althans wat aan te doen.
  Hoe zou het gaan als ze uiteindelijk tegenover (wat BertG altijd zo mooi noemt hun denkbeeldige vriendje) hun schepper komen te staan, ben heel benieuwd welke uitvluchten ze dan zullen verzinnen om te rechtvaardigen dat ze hun christelijke medemensen letterlijk en figuurlijk hebben laten verrekken.
  Dat is nu wat men noemt hypocrisie ten top.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Omdat ze zelf ook wel weten dat hun fantasie vriend niet bestaat.
   Daarom hebben ze er ook schijt aan, ze hoeven ze zich toch tegen niemand of niks te verantwoorden.
   Laat dat domme volk maar ergens in geloven, is wat ze denken.

   Geliked door 2 people

   • Mark zegt:

    Ja jongen, de gehele geschiedenis is totale fantasie, daarom is daar juist voor de echte onwetenden ook de gehele jaartelling op gebaseerd …

    Maar ik zou voor de grap eens Matteüs 24 lezen, en als je een flinke jongen bent, kom je dan terug met een inhoudelijke reactie.

    Like

   • BertG. zegt:

    En als jij een flinke jongen zou zijn, dan had je een eigen verhaal gehad.
    In plaats van hulp van je vriendje oproepen uit 1 of ander oud boek.
    Ga jij je maar eens goed verdiepen in Pinkeltje.
    Dan praten we wel verder.

    Like

 2. Republikein zegt:

  Prima dat hier aandacht aan word gegeven maar Henk&Ingrid zijn niet in de positie om daar iets aan te veranderen, laten de hoge politieke pieffen dat maar doen, die zijn door ons daarvoor aangesteld.
  Die doen er niks aan, al 2000 jaar niet.
  En laat 3mij met rust, mijn geld is op.
  Laat onverlet dat het nieuws is.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Christenen zijn geen ‘beschermd soort mensen’, zoals moslims dat wel zijn. Het maakt duidelijk dat ‘de wereld’ wegkijkt als vredelievende mensen, die zonder geweld jegens hun medemensen leven, aangevallen, verkracht, verbrand en in stukken gehakt worden.
  Waarom wordt er op VN-niveau geen aandacht aan deze duizenden bedreigde mensen gegeven?
  Niet interessant soms?
  Ach, het was toch al de bedoeling om ‘de wereld’ van christenen te zuiveren. De islam is de wereld’godsdienst’, en waarom zouden we die niet alle ruimte geven? Net als Joden. Wat moeten ‘we’ daarmee?

  De wereld loopt ‘op zijn laatste benen’, en deze zuiveringen zijn voorzegd. Dat betekent niet dat het niet te gruwelijk voor woorden is dat onschuldigen zó moeten lijden….!
  Het laat tevens zien waar de huidige wereld voor staat. Geld regeert deze planeet, en enkelen eisen onze aarde voor zichzelf op. Alles wat daar niet in past moet uit de weg geruimd worden. Op welke manier dit gebeurt doet er niet toe.

  NWO is het antwoord.

  Like

 4. wauso zegt:

  CHRISTENEN DODEN = GEEN PROBLEEM !

  Goedendag (g.segers@tweedekamer.nl)

  U bent vandaag als nieuwbakken voorzitter van de Christen Unie te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.

  Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen. En wij komen hierbij tot heftige conclusies, dat U zich schuldig gemaakt heeft aan welbewuste medewerking van moord en doodslag op Christenen door Uw mond te sluiten en Uw Hoofd weg te draaien als zulks gebeurt.

  U was kamerlid en U bent nu fractievoorzitter en hetgeen ik in de Volkskrant moet lezen verbaast mij hoogstens: Christen Unie leider geeft islam de ruimte En in de Telegraaf kwam U met Seegers wil de hoopvolle ‘realist’ zijn ! En dan komt U aandraven met de vele ‘goedwillende’ moslims, die U kent ! Vraagje: Zijn dat soms diezelfde ‘goedwillende’ moslims, die in grote getale in demonstraties meelopen tegen islamgeweld, demonstraties die we tot de dag van vandaag nog niet hebben mogen aanschouwen !!! En dan komt U op Uw politieke pagina met: “Oneliners in de politiek zijn alleen nuttig als je er een goed verhaal aan kunt koppelen” !

  En dat goede verhaal welk ik van U niet hoor zullen wij U geven:

  Het verloochenen van de waarheid omtrent ‘asielzoekers’ en de rol van Erdogan (Turkije) waarbij vele Christenen de dood vinden. We mogen gerust spreken van Genocide waarbij U, ‘de man van het goede verhaal’, welbewust ‘wegkijkt’, net als Petrus de Apostel zo’n 2.000 jaar geleden.

  Petrus verloochende in de tuin van Getsemane tot 3x toe dat hij Jezus kende.

  De verloochening van GertJan Seegers, de zichzelf noemende ‘realist’, die 3x ‘wegkijkt’ voor de waarheid, die wij hem nu zullen vertellen.

  De Nederlandse Pater, Frans van der Lugt werd in Homs gedood door Al-Nusra strijders. In de media koppelde men Pater Frans van der Lugt ook nog even aan President Assad om zijn dood te verklaren en min of meer goed te praten. En vervolgens reageerden weer alle politici zoals gebruikelijk, ze waren ‘geschokt’ ! Al-Nusra, de dader, krijgt wapens en geld van o.a. de USA, Turkije en Saoedi Arabië. Een reactie naar Al-Nusra, de dader, of de betrokken landen, die de dood van Pater Frans van der Lugt mede veroorzaakt hebben, die kwam er van niemand niet. Maar ook U, Hr. GertJan Seegers, ook van U geen woord tegen betrokken daders. Ze krijgen nog steeds wapens en onthoofden Christenen en masse. En Uw bijdrage in dit geheel was, dat U nooit een woord hierover gezegd heeft, U keek weg, de 1e verloochening !

  Rutte = NAVO = ISIS. De NAVO met landen als de USA en Turkije in de voorhoede leveren wapens aan de zogenaamde ‘gematigde rebellen’. Deze ‘zogenaamde rebellen’ lopen na hun training vaak direct over naar ISIS en nemen hun wapentuig mee. Het wapentuig wordt ook vaak verkocht door door deze rebellen aan ISIS. En wist U Hr. GertJan Seegers wie ISIS heeft opgericht ? Dat waren dus o.a. Saoedi Arabië, Turkije en de CIA (USA). Hun bedoeling was om het regime van President Assad omver te werpen. Deze keuze van betrokkenen en Nederland (Regering Rutte) als lid van de NAVO heeft dus vele tienduizenden Christenen de ‘kop’ gekost ! En Uw bijdrage in dit geheel was, dat U nooit een woord hierover gezegd heeft, U keek weg, de 2e verloochening !

  Nu is het zover, dat de Russen zich ermee zijn gaan bemoeien. Zij bombarderen daadwerkelijk ISIS. Dus geen schijnbombardementen of bombardementen op voor hun vrijheid vechtende Koerden, zoals Turkije dat deed. Nee, ze gooien de gehele olie business van ISIS plat. Deze oliehandel is dus de ‘geldmachine’ van ISIS. En meent U nog in Uw naïviteit, dat de USA niet wist hoe ISIS aan zijn geld kwam om deze oorlog te bekostigen ? Bent U echt zo dom ! Het uitmoorden van de Christenen interesseerde de USA geen moer. Het enige wat telde was, dat de democratisch gekozen President Assad van Syrië moest verdwijnen. De Russen komen nu met overweldigend bewijs, dat de olieaanvoerroutes van Syrië door Turkije lopen met in Turkije de zoon van Erdogan als eindbaas,

  Het doel van de Turken is het uitmoorden van de Koerden en de overgebleven Christenen en daarnaast een Kalifaat te stichten op basis van de islam. En de NAVO wordt mede gebruikt om de doelstellingen van Erdogan te realiseren.

  En wat is het antwoord van de EU alsook Nederland ? We geven Turkije gewoon 3 Miljard Euro en Turken kunnen vrij naar Europa reizen. En Griekenland krijgt de schuld van de ‘open grenzen’ ! Dit is toch de grootste huichelarij die men zich toch maar kan indenken !

  En Uw bijdrage in dit geheel was, dat U nooit een woord hierover gezegd heeft, U keek weg, de 3e verloochening !

  U en Uw partij zijn in mijn optiek de ‘Vazallen van de moord’ ! In de 1e Kamer helpt U een Regering, die bijgedragen heeft aan de moord op vele tienduizenden Christenen en dat is U en Uw partij kwalijk te nemen. En voor dat ‘wegkijken’ krijgt U maandelijks 5.000 Judas Penningen !

  In discussies vragen wij ons wel eens af waar deze ‘wegkijk’ domheid vandaan komt ?

  Het WC-Eend discussie team denkt hierbij dat de oude 3-eenheid, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest vervangen is door een nieuwe 3-eenheid en wel de al van vroegs af aan beginnende Indoctrinatie van der Gutmensch, de Liegende Media en de Over-Correcte Politici.

  Realisme, die U denkt te hebben, is ver te zoeken bij deze Vol-idioten.

  Vol-idioten, waar ik U en Uw soortgenoten ook bij tel, die het bon-ton vinden als moslims juichen bij de zoveelste moordpartij, die Jurkmansen met Haatbaarden in Haatmosketen hun gang laten gaan, die zelf als ze konden de paarse schoentjes zouden kussen van een man in Rome in een Sinterklaaspak, die geld beschikbaar stellen voor de zogenaamde ‘Vluchteling’ maar hun Eigen Volk laten stikken. Moslims zijn de nieuwe Joden is ook zo’n kreet waarin de Christen Unie zich in kan vinden, terwijl Christenen afgeslacht worden en daar hoor je ze dan weer niet over. In zulk een partij als de Christen Unie is 1-Oog Koning.

  De economische voorspoed waar de statistieken nu vol van staan is er enkel en alleen voor een kleine bovenste toplaag. Jan de Gewone man gaat er enkel ieder jaar op achteruit. De onderklasse wordt ieder jaar groter, maar het echte probleem is dat er onder deze onderklasse nog een diepere versie zal komen. Gevechten om eerste levensbehoeften in winkels zullen binnen 5 jaar ons deel zijn. En de Christen Unie van ‘onze realist’ GertJan Segers, zij die dit faciliteren, ‘die haben es nicht gewusst’ !

  En de lezer zal zich dan wel afvragen, zijn er dan nog grotere malloten, dan deze Christenboys ? Jawel, ze zitten in alle partijen, bij de EU is Timmermans hiervan het beste voorbeeld. Deze dwaas wou nog eens 500.000 ‘Vluchtelingen’ halen naast dat hij al verregaande afspraken heeft gemaakt met Erdogan, de man die willens en wetens, Europa naar de vernieling helpt en wil islamiseren.

  Hier in deze Video hoort U mijn relaas, maar dan van een ander

  Paris Attacks: Western Politicians are Accessories to Murder
  youtu.be
  Paul Weston, chairman of Liberty GB, talks candidly about the attacks in Paris, and how our politicians are complicit in the deaths of innocent civilians. Jo…
  En deze Video is van de man die U en Uw soortgenoten in de steek hebben gelaten:
  Een paar woorden Arabisch van Pater Frans van der Lugt.

  الأب فرانس يتحدث عن الأوضاع المأساوية في الأحياء المحاصرة في حمص
  youtu.be
  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer GertJan Seegers.
  Als Christus voor de ‘mensheid’ gestorven is en U bent die ‘mensheid’, dan is hij gestorven ………voor niks !!!

  Wauso

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik kijk nou al uit naar de reactie van gertje.
   Als ie daar het lef voor heeft.
   Zal wel weer niet, de lafaard.

   Like

  • Nemesis zegt:

   voor een waardeloos, leugenachtig stuk vuil.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Paul Weston is helder en duidelijk. Stop het faciliteren van de islammoordenaars. En toch. Men kan nog een stap verder gaan: Sluit alle moskeeën, verbiedt het prediken van de islam, verbiedt het bezit van de koran. Iedere moslim, die weigert de islam af te zweren, dient terstond de westerse geciviliseerde landen te verlaten.
   Organisaties als Al Qaida, Boko Haram, HAMAS, en vele andere islamitische moordenaarsbendes moeten preventief aangepakt worden en tot de laatste man uitgeroeid worden. Het bewapenen van dergelijke criminele bendes is mede-verantwoordelijkheid aan moord en doodslag.
   Wordt wakker Europa, bewapen u en ga de strijd aan. De aanval is de beste verdediging.
   malsion@orange.fr

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Alleen de Rohingya die verdreven werden uit hun illegaal verworven gebieden in Birma zijn belangrijk genoeg wekenlang de voorpagina te halen van westerse kranten. Aan verdreven en vermoorde Christenen maakt men liever geen vuile vingers. Het zijn immers Christenen “what is the big deal”. Jozias van Aartsen zei het al. Het zijn vooral en alleen moslims die bescherming nodig hebben. Dat het overwegend moslims zijn die wereldwijd Christenen vervolgen en uitmoorden doet er verder niet toe.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Baudet: Oikofobie (angst voor het eigene)..

   Like

  • Cathja zegt:

   @guusvelraeds

   Helaas is dit de waarheid Guus! Christenen leven vandaag de dag in een voor hen nogal vijandige wereld. Niet alleen de Joden zijn slachtoffer van soms onmenselijke haat.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    De wereld is voor iedereen vijandig geworden, niet alleen voor christenen.
    Mij zouden ze ook vermoord hebben als ik daar woonde.
    En zo zullen er wel meer niet gelovigen vermoord zijn daar, maar daar hoor je niks over.
    De islam haat alles en iedereen.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 14:56

    Je hebt wel gelijk Bert, met je opmerking dat de wereld voor iedereen vijandig is geworden. Ik heb met name de christenen genoemd n.a.v. het artikel en de reactie van @guusvelraeds, maar het is waar dat iedereen doelwit is van de niets en niemand ontziende aanhangers van de islam. Wij allemaal zullen onderworpen moeten worden aan de alles overheersende islam. Niet vrijwillig dan met geweld, en anders volgt de dood.

    En dan vindt zo’n klojoker van een Van Aartsen dat moslims ‘beschermd’ moeten worden? Zij die wereldwijd ca. 300.000.000 mensen van het leven hebben beroofd?

    Bescherming bieden? Is die man van kwade wil of hersenloos?

    Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  In 2015 stelde SGP-leider Kees van der Staaij tijdens een debat in de Tweede Kamer aan Wilders van de PVV de vraag wat hij met die christelijke waarden bedoelt. En kennelijk vond het partijkartel het een grappige vraag, want de Kamer barstte in lachen uit. Zeer terecht repliceerde de heer Wilders van de PVV op deze vraag met: “Een van de belangrijke waarden is dat we opkomen voor ons eigen volk”.

  De lachwekkende vraag van Van der Staaij van de SGP roept bij mij herinneringen op aan wijlen Hans Gruyters van de destijds nog zuivere partij D66, die om de verwarring zaaiende, maar scherpzinnige, opmerking maakte: “U bent bezig punaises te poetsen en u vergeet de kist”. De lolbroekerige Schriftgeleerde Van der Staaij van de SGP wijst op een onderdeeltje, maar overziet zelf het geheel niet. Of zou Jezus Christus rustig kunnen aanzien, dat er vele christenen worden vervolgd en afgeslacht, vervolgens net doen of hij het niet weet en dan doodleuk vragen: noem mij eens een paar christelijke waarden…..

  De zogenaamde christelijke partijen (CDA, CU en SGP) en de bovengenoemde lachebekjes in de Tweede Kamer kunnen over de afslachting van christenen door islamieten, hier en elders in de wereld, niet achteraf zeggen: “wir haben es nicht gewusst”. Ze wisten het, ze weten het en ze kijken al die tijd al weg, want zo humaan (behalve jegens christenen). Met de groeten van Satan….

  Geliked door 1 persoon

 8. Gert Baken zegt:

  Ergerlijk en wat een dom gezwam van eerst Clinton over zogenaamde armoede en daarna Obama met zijn immer christenbashen en islamfascisme voorstaat. Msm zwijgt. Het zijn maar christenen. Hopelijk dat Trump c.s. de islamitische president ter verantwoording houdt en beter afzet. Want eerst kwamen de fulundiherdes wat islamieten zijn met knuppels. Later met kalashikovs. De overhied zit daar achter. Het is de islam dat dit veroorzaakt. Het zijn de nieuwe nazies. Islamofascisten. Stop en laat de wereld dit weten. Armen mensen die aangevallen zijn of worden. Overal de ellende en het kwaad eat islam is. Weg er mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s