Topadviseur Erdoğan erkent dat president nu alleenheerser is: “Andersdenkenden worden ontslagen”

Screenshot_5

(Door: “Xander”)

Erdoğan heeft nu alle ruimte om zijn grote visioen te verwezenlijken: De wederoprichting van het islamitische, imperialistische Ottomaanse Rijk, en het financieren van toekomstige veroveringsoorlogen hiervoor.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan is na het – al dan niet frauduleus – winnen van het recente referendum nu ook officieel een alleenheerser, beter gezegd: dictator. Een van zijn topadviseurs, Mehmet Ucum, verklaarde in een interview met de grote Turkse krant Hürriyet dat een goede zaak te vinden. ‘Erdoğan zal besluiten hoe het land onder het nieuwe overheidssysteem eigenhandig moet worden bestuurd. Al het personeel dat daar niet in past, zal onmiddellijk worden ontslagen.’ Het zegt alles over het democratische gehalte van Brussel dat de toekomstige toetreding van Turkije tot de EU niet onmiddellijk definitief is stopgezet, en overigens ook van ‘ons eigen’ Den Haag, dat deze week de diplomatieke banden met Ankara herstelde, alsof er daar niets aan de hand is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Topadviseur Erdoğan erkent dat president nu alleenheerser is: “Andersdenkenden worden ontslagen”

 1. abouneenee zegt:

  Links zal tegenwerpen dat de adviseur van Erdowie de mogelijkheid heeft gehad zijn vrijheid van meningsuiting te gebruiken en dat het dus wel meevalt met de mensenrechtensituatie aldaar…

  Ik denk ook dat het polderen in bijvoorbeeld Nederland niet een optie is als we ooit een probleem echt willen oplossen, alleen vaste referenda-momenten waarin alle beladen onderwerpen aan het volk worden voorgelegd en waarvan de uitslag bindend is zouden dat kunnen.

  Het probleem in Turkije is dat Erdoghan een hele grote groep mensen wil islamiseren naar het voorbeeld van Mohammed. Het grootste probleem op de korte termijn is dat erdogan dan meer te zeggen zou hebben dan Frankrijk of Duitsland, aangezien het 20 mio meer inwoners telt dan FR en marginaal meer dan DE. Beide Europese landen zijn nagenoeg stabiel gebleven qua inwoneraantal, terwijl Turkije in 9 jaar tijd volgens Wikipedia 12% gegroeid is en het voor de Turken zaak is nu spijkers met koppen te slaan om hun plek in de EU te bemachtigen opdat over 9 jaar zij met veel meer zetels in het Europarlement zit en de inherent onvrije islamisering geen stro breed in de weg zal worden gelegd door strijders als Wilder, Le Pen, e.a.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  sorry, das de verkeerde. heeft hij ook al niet veel mee op……….

  ERDOGAN GAAT MAAR DOOR

  Geliked door 2 people

 3. Marc zegt:

  Rutte is sowieso een Turk. We hoeven hem alleen maar te denaturaliseren.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Hoe schokkend als het maar kan zijn: Erdogan is uitgeroepen als God onder de sterke leiders in Turkije.
  Elke morgen (maart 2015) als ik (Walid Shoebat) wakker wordt, ben ik echter niet geschokt door wat ik vind in mijn onderzoek over Erdogan van Turkije, maar met ontzag verbaasd over hoe deze man steeds dichterbij het vervullen begint te komen van wat de oude Bijbelse profeten hebben verklaard als zijnde de Antichrist in het uitroepen van zichzelf om als God te worden, zoals in 2 Thessalonicenzen 2.
  Geschokt door wat je net hebt gelezen, wacht tot u dit artikel leest door Mustafa Akyol (een columnist voor Al-Monitor Turkije Pulse, de Turkse Hurriyet Daily News, The International New York Times en The Wall Street Journal) en wees dan ook uitermate verbaasd dat gerenommeerde schrijvers nu documenteren dat Erdogan letterlijk door veel moslims wordt gezien als een “God”. Ja, u hoort het goed. (tekst bijbels optiek)

  Like

 5. Erik zegt:

  Erdo de Ottomanist zal na het heroprichten van het groot Ottomaanse rijk de EUropa inlijven.
  Turkije wordt geen lid van de EU, wij worden lid van Turkije.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Zou Erdo ook al verordonneerd hebben dat vrouwen voortaan als in S.A gekleed moeten zijn in de sportzaal ? ?
  Verborgen camera in Tûrkijestan:

  video/

  Geliked door 1 persoon

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Uli Hoeness (Bayern Muenchen) heeft Oezil aangepakt: “hij heeft al jaren geen bal goed geraakt”. Hij moet niet de Duitse Bond en zijn medewerkers de schuld geven.
  P.S. Oezil, Duits international van Turkse afkomst, veroorzaakte een rel nadat hij op de foto stond met zijn “vriend” Erdogan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s