Berlijn groeit – voor 99,8% door buitenlanders

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

De bevolking van Berlijn neemt met hoge snelheid toe. Dat is echter niet van toepassing op het nog Duitse deel van Berlijn. Want: de bevolkingstoename wordt voor 99,8% veroorzaakt door buitenlanders.

Mitteleuropa

Berlijn heeft ongeveer 3,6 miljoen inwoners. Sinds het begin van het jaar zijn er precies 100 Duitsers naar Berlijn getrokken, daarentegen 41.000 buitenlanders. Uit Europa komen 2829 Polen, 2584 personen met een Roemeens en 2360 met een Bulgaars staatsburgerschap. De rest komt voor het overgrote deel niet uit Europa. Tot het eind van het jaar zullen er vermoedelijk nog eens 40.000 buitenlanders volgen. Zodoende heeft Berlijn alleen al in 2018 80.000 buitenlanders laten immigreren. Wellicht is het niet officieel geregistreerde aantal nog hoger.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Berlijn, Demografie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Berlijn groeit – voor 99,8% door buitenlanders

  1. BertG. zegt:

    Maar wat is de verhouding Duitsers – Allochtonen in Berlijn nu.
    Hier zitten we in de grote steden toch wel boven de 60%.

    Like

  2. paulzwueste zegt:

    Gezellig!!!!!
    Benbenieuwd wanneer links in de ontstellend gapende afgrond gaat loeren…!!!

    Like

  3. Jean zegt:

    Ons Europa is verloren en wordt ingepalmt door vreemdelingen zonder normbesef en dat is veroorzaakt door de EU lafaards puur voor eigen gewin. Ons Europa is onleefbaar geworden en de Europese burgers worden zwaar belast om dat terreurgedoe aan de vreet te houden, dat wij in angst leven interesseert ze geen flikker.
    Wij Europeanen moeten Europa terug in handen nemen en het terug leefbaar maken door de grenzen te sluiten en die overbodige ballast terug te sturen naar afzender.
    Het aantal vreemdelingen mag nooit de 1% overschrijden van de eigen bevolking en de politiekers die dat niet respecteren moeten verwijderd worden uit onze seculiere westerse gemeenschap.

    Like

  4. Thoth zegt:

    In de 4 grote steden in Nederland is hetzelfde. Ook hier zijn het de vooral de niet-Westerse die veel koters baren.

    Jammer. Maja, de kinderbijslag, hé.

    Like

  5. bigljohn zegt:

    Hetzelfde effect als met ratten en muizen. Nu zijn er 2 muizen, over een jaar heb je er 50. En als die weer aan de gang gaan zijn er over weer een jaar 500. Westerlingen denken al een groot gezin te hebben met 2 kinderen. Bij Moslims ligt die uiterste grens op 18 kinderen. En ze blijven maar komen en komen. Met natuurlijk gezinshereniging, want dat schijnt ook te moeten. Iedere keer dat we met onze ogen knipperen zijn er weer 100 erbij. En wat gebeurt er straks met ons ? Hetzelfde als met Joden in 40 – 45 ? Of als we een beetje geluk hebben stoppen ze de overblijvers in een reservaat, net als de Indianen.

    Like

  6. Steven zegt:

    Moet je maar eens in Almere komen kijken..het lijkt inmiddels wel of ze de hele Bijlmer hierheen hebben verhuist.
    Bepaalde delen kom je amper nog een BLANKE tegen…

    Like

Plaats een reactie