Brits parlementslid dat de aandacht vestigde op Pakistaanse verkrachtingsbendes heeft van de terreurpolitie extra beveiliging gekregen (+ video)

Screenshot_18

(Door: Liam Deacon – Vertaling: “Wachteres”)

Een parlementslid van de Britse Labour Party, dat zich uitsprak tegen het ‘probleem’ dat het Verenigd Koninkrijk heeft met Pakistaanse ‘grooming’ bendes, heeft extra beveiliging gekregen van de terreurpolitie, na aanhoudende aanvallen van ‘antiracistische’ en islamitische belangengroepen. Sarah Champion (foto) is de afgevaardigde voor Rotherham, South Yorkshire, waar, volgens een rapport van de regering, met ongeveer 1.500 “voornamelijk” blanke meisjes contact werd gelegd [groomed], waarna zij werden verhandeld, gedrogeerd en verkracht door bendes mannen van overwegend Pakistaanse (moslim) afkomst.

Breitbart

Toen ze echter de ‘gemeenschappelijke etnische afkomst’ van de aanvallers benadrukte, moest ze in augustus vorig jaar ontslag nemen van de prominente plaats [front bench] die zij voor Labour innam. Sindsdien is ze door een goed gefinancierde liefdadigheidsinstelling aangevallen vanwege ‘racisme op industriële schaal’ en lokale Labour-activisten zijn, volgens The Times, bezig om haar als parlementslid te verwijderen en willen mogelijk proberen haar te vervangen door een islamitische kandidaat. De krant doet verslag van correspondentie, waarin Jahangir Akhtar, voormalig vicepartijvoorzitter van de gemeenteraad van South Yorkshire, Champion een “monster” noemde en waarin hij beweert: “Als Labour haar zetel wil behouden, dan moeten ze haar heel snel dumpen”.

Vrienden van het parlementslid zeggen dat vooraanstaande leden van de Pakistaanse gemeenschap van Rotherham haar reputatie aanvallen en ze lijken te willen dat een islamitisch lid van de Rotherham-raad haar vervangt, dat is wat de krant ook beweert.

De liefdadigheidsinstelling ‘raciale gerechtigheid’ Just Yorkshire heeft echter een leidende rol gespeeld bij de aanvallen. Een groep die beweert te spreken namens de lokale Pakistaanse gemeenschap, waarvan zij zeggen dat die tegen het parlementslid is, op basis van een online onderzoek onder 160 mensen. Een leidende figuur in de liefdadigheidsinstelling is de “radicale academicus” Waqas Tufail, wiens onderzoek zich richt op “islamofobie” en de “racialisering van criminaliteit”. Op Twitter heeft hij de Koninklijke familie aangevallen als een ‘instelling die de blanke suprematie belichaamt’ en beschreef hij het embleem van drie leeuwen van het Engelse voetbalteam als een koloniale erfenis, dat in plaats daarvan ‘drie egels’ zou moeten zijn.

De belangrijkste geldschieter van de groep is de Joseph Rowntree Charitable Trust (JRCT), die in 2015 ook meer dan £ 300.000,- aan CAGE heeft gegeven. Een groep, die Mohammed Emwazi, een beul bij de IS, heeft beschreven als een “bewonderenswaardige jongeman” en die ook consequent islamistische ideologen verdedigt.

Juist Yorkshire, dat meer dan een half miljoen pond van het JRCT heeft aangenomen, heeft in maart een rapport over mevrouw Champion gepubliceerd, waarin wordt gesteld dat het “de nadruk legt op de veelzeggende niveaus van woede, pijn en teleurstelling die de Pakistaanse gemeenschap vanwege haar parlementslid heeft”. Het rapport, dat mede is geschreven Nadeem Murtuja, de voorzitter en waarnemend directeur van Just Yorkshire, zegt ook dat de Pakistaanse gemeenschap zich “tot zondebok gemaakt, ontmenselijkt en potentieel gecriminaliseerd” voelt door mevrouw Champion, die “een punt waarvan geen terugkeer mogelijk is” had overschreden.

Er is geen suggestie dat de liefdadigheidsorganisatie of de activisten van de Labour-partij achter dreigementen aan mevrouw Champion staan. Murtuja hield vol dat beweringen dat zijn liefdadigheidsinstelling een complot voert tegen het parlementslid “volledig de plank missloegen”. Integendeel, islamitische Labour-raadsleden waren het slachtoffer van een “racistisch gemotiveerde heksenjacht”, voegde hij eraan toe: “Dit is een gemeenschap die zich bedreigd/aangevallen voelde en we wilden er zeker van zijn dat haar stem correct gehoord werd. We willen nu verder gaan en bruggen bouwen”.


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Bron:
www.breitbart.com
Door: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Brits parlementslid dat de aandacht vestigde op Pakistaanse verkrachtingsbendes heeft van de terreurpolitie extra beveiliging gekregen (+ video)

 1. VarAway zegt:

  Ach, ik ken iemand die al ruim twaalf JAAR maximale beveiliging heeft.
  Alleen om dat hij, nadat zijn eigen aanhang minder marokkanen riep,
  ” daar kan voor gezorgd worden ” en nu al twee rechtzaken heeft moeten
  ” ondergaan “..

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Onzin, VarAway! De beveiliging van Geert Wilders is inmiddels bijna veertien jaar aan de gang en de uitspraak: Minder, minder dateert van 19 maart, 2014. Geert werd dus al ongveer tien jaar beveiligd voor zijn toehoorders “Minder, minder” scandeerden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • VarAway zegt:

    I stand corrected Hr.Köhler!
    Het ging mij als vergelijk met die UK parlements dame.
    Hoe dan ook, het BLIJFT voor beiden een SCHANDE,
    dat dit moet gebeuren.
    We staan er bij, we kijken er naar en het lijkt normaal.
    NIET dus!

    Like

 2. Kees zegt:

  Wat kan Engeland diep zinken, ongelooflijk!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Inderdaad Kees. Dat krijg je als de regering met de vijand heult. Eenmansacties van autochtone zijde acht ik vooralsnog uitgesloten want daar zetten ze gelijk 500 rechercheurs op. Vandaar dat de pakkans zeer groot is en de celstraf zeer hoog als we Tommy die slechts de waarheid sprak, als voorbeeld nemen.
   Het zou me echter niets verbazen dat er ondergronds grootschalige voorbereidingen getroffen worden voor als de pleuris echt uitbreekt. Vergelijkbaar met de Noord Ierse guerrillaoorlogen, maar dan vele malen erger.
   Lijkt me ook wel in de lijn der verwachtingen te liggen voor wat betreft de rest van West Europa.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  vanaf het begin mocht er alleen maar gesproken worden over Pakitaanse bendes.

  Tot woede van de Pakistaanse gemeenschap, want de verkrachters waren 100 procent moslims.

  Dochters van andersgelovige Pakistanen waren ook het slachtoffer.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Tja, Engeland zit nu met de naweeen van kolonialisme, komt altijd neer op de ‘kleine man’, die in feite in hun kolonien als kanonnenvoer ( soldaten) mocht funktioneren, terwijl de SNOBISTISCHE LORDS en ook nog SIRS, de. ‘ HOGERE MACHT’ beoefenden! En…mooi verdienden ,zodoende hun ‘eigendommen’ konden onderhouden!

  Like

 5. Flo zegt:

  De een wordt beschermd ,en de ander geven ze en jaar gevangenis , Labour is een smeerlappenpartij .

  Like

 6. Eric zegt:

  Zo gaat dat: je begint als socialist, onthaalt dus met open armen je vijanden, waarna die vijanden langzaam je mandaten gaan inpikken en de socialistische partij gaan overnemen. Je begint dus rood en eindigt bont en blauw. Deze mevrouw, die als de stomste troel staat te glunderen, heeft gekregen wat ze verdient. Wat Tommy Robinson overkwam is tig keren erger: hij deed niet of hij uit de lucht kwam vallen, maar schreeuwde al vele jaren vóór deze Champion de razernij van het Britse volk uit en hij werd ervoor gevangengezet zonder eerlijk proces. Hij werd veroordeeld door hetzelfde establishment waartoe mevrouw Champion zo graag behoort. En hij krijgt geen duurbetaalde lijfwacht, al loopt zijn leven veel groter gevaar dan dat van deze glunderende Labourtante.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Vliegt die niet achter de tralies zoals Tommy ?

  Like

 8. Marc zegt:

  “De liefdadigheidsinstelling ‘raciale gerechtigheid’ Just Yorkshire heeft echter een leidende rol gespeeld bij de aanvallen. (..) Een leidende figuur in de liefdadigheidsinstelling is de “radicale academicus” Waqas Tufail, wiens onderzoek zich richt op “islamofobie” en de “racialisering van criminaliteit”. Op Twitter heeft hij de Koninklijke familie aangevallen als een ‘instelling die de blanke suprematie belichaamt’ en beschreef hij het embleem van drie leeuwen van het Engelse voetbalteam als een koloniale erfenis, dat in plaats daarvan ‘drie egels’ zou moeten zijn.”

  Alleen met dat laatste heeft die badgast gelijk. Daarmee legitimeert hij voor de hele linkse goegemeente al het voorgaande. En dat zijn stuk voor stuk leugens. ‘Racialisering van criminaliteit’ bestaat natuurlijk helemaal niet. Het is wat bij ons doorgaat voor ‘etnisch profileren’, waartegen geen enkel rationeel bezwaar kan bestaan: het bespoedigd de zoektocht naar de ware crimineel! Ook islamofobie, inmiddels al duizend maal verklaard, is in de maatschappelijke werkelijkheid een niet bestaande factor. Het feit alleen al dat hij zijn ‘liefdadigheidsinstelling’ de ondertitel ‘raciale gerechtigheid’ meegeeft, verklaart al de racistische inslag van zijn streven. Vanwege het eveneens nuchtere feit dat zoiets niet kan bestaan in een maatschappelijke werkelijkheid. De gotspe is natuurlijk dat hij zijn criminele organisatie heeft weten te registreren als ‘liefdadigheidsinstelling’. Wat dit laatste betreft heeft dit veel weg van de legaliseringsgolf ten aanzien van pedoseksualiteit in de jaren 1970/80, hier in Nederland. Toen werd die Bongers lid van de senaat namens de PvdA.

  Een andere verwijzing naar gelijkenissen is die waarin criminele drugsbendes in kleine gemeenten in Noord-Brabant zich eenvoudigweg laten verkiezen tot gemeenteraadslid, of zelfs wethouder.

  Met andere woorden: de Pakistaanse maffia heeft zich weten te legaliseren, met dank aan Labour.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Western Sharia Police. Engels ondertiteld.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Zullen we even stilstaan bij de aanleiding tot de gebeurtenissen die plaatsvonden, voordat de absurde moslim vertoning van ”gekwetstheid”, woede en geschreeuw om wraak rondom het moedige Labour Lagerhuislid Sarah Champion losbarstte??
  We hebben het hier over langdurige, systematische verkrachtingen op onvoorstelbare schaal van tienduizenden probleem kinderen, minderjarige meisjes, gedurende tientallen jaren. De schuldigen waren verkrachters bendes die een moslim achtergrond hadden.
  Pedofilie is een misdrijf dat niet genoeg kan worden aangepakt, een misdrijf tegen het welzijn van minderjarige KINDEREN.
  Deze kinderen zullen geen harmonisch leven kennen. Hun lichamen zijn zwaar geschonden, hun ziel is verwrongen.
  Kindermisbruik staat gelijk met moord. Moord op de geest van een kind. En de opgelopen schade zal zich niet beperken tot de opgroeiende zwaar misbruikte vrouw. Mocht die nog kinderen krijgen dan zal ook dat kind met de schade die mamma ooit opliep geconfronteerd worden.

  Over deze kwestie hebben wij het hier. En IEDERE burger in het Westen die bij zijn of haar volle verstand is en nog over een functionerend gevoel voor gerechtigheid beschikt zou moeten beamen dat kindermisbruik altijd zwaar moet worden bestraft: ONGEACHT de godsdienstige achtergrond of status die de dader heeft.

  Er is geen andere opvatting mogelijk in een land waarin ÉÉN WET geldt! voor IEDEREEN .NIEMAND beschikt over een religieuze vrijbrief voor verkrachtingen.

  De schreeuwende moslims zullen eens goed bij zichzelf te raden gaan en moeten beseffen dat hun religieuze opvattingen hun blik op de gelijkheid tussen man en vrouw erg vertroebelen. In het Westen zijn mannen en vrouwen gelijkwaardig ongeacht hun levensopvattingen.
  Vrouwen die niet de islam aanhangen en dus volgens de islamitische opvatting ongelovigen zijn zullen op grond van onze perceptie over de gelijkheid voor de wet evenmin mogen worden gezien als wezens waarover de islamitische mannen vrijelijk op mogen jagen, hoewel de islam het gevangennemen van de ongelovige vrouwen en misbruiken van hen toestaat!
  Nog minder gaat dat op voor jonge vrouwelijke wezens. Ook zij komen niet in aanmerking voor groepsgewijze seksuele consumptie!
  HANDEN AF van alle vrouwen , verkrachters!
  En dat er zich bij het schreeuwers koor van de geketste moslim burgers politiek correcte sympathisanten voegen die BEGRIP hebben voor de zielenpijn van hun toekomstige meesters: jullie zieligste onder de zielenpoten : Hou gewoon je bek en denk alleen aan de ellende waarin de vele misbruikte meisjes zijn gedompeld. Denk ALLEEN daaraan , SCHAAM jullie en doe er verder het zwijgen toe.
  De mogelijkheid om als waardevol mens nog deel te nemen aan de maatschappij hebben jullie allang verkwanseld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s