EU staat genocide in Zuid-Afrika toe

Screenshot_89

(Door: “Inxi”– Vertaling: E.J. Bron)

Massamoord en verdrijving

70.000 afgeslachte blanke boeren sinds 1996. 70.000 op gruwelijke wijze vermoorde mannen, vrouwen, kinderen, omdat ze een blanke huidskleur hebben en land bezitten. Dagelijks komen er nieuwe slachtoffers bij en ook de zwarte werknemers van de boeren worden niet gespaard.

PI News (2)

Als de zwarte moordenaarsbendes de families hebben uitgeroeid, worden de boerderijen door de nieuwe “eigenaren” overgenomen en binnen korte tijd geruïneerd. Dit alles vindt plaats met toestemming van de Zuid-Afrikaanse autoriteiten.

Nu heeft het hoogste gerechtshof zelfs beslist dat onteigening van blanken zonder schadevergoeding legaal is. De absurde motivering luidt schadeloosstelling en teruggave van “geroofd” land. Absurd daarom, omdat de grond op geen enkel moment van de moordenaars is geweest.

De Boeren

In het midden van de 17e eeuw immigreerden vooral Nederlanders, maar ook Fransen en Duitsers in de zuidelijke punt van Afrika en vestigden zich daar voorgoed. Zij stichtten Kaapstad en andere steden, vestigden zich op het platteland en legden de basis voor een functionerende landbouw.

De oorspronkelijke bewoners waren Bosjesmannen, die teruggetrokken leefden in kleine dorpsgemeenschappen in reusachtige bossen, men kwam niet in elkaars vaarwater. Dat veranderde echter toen negerstammen uit het noorden binnenvielen. Voortaan werd de geschiedenis eeuwenlang bepaald door oorlogen en onlusten.

De Boeren zelf beschouwen zichzelf niet als Europeanen, maar hebben door de eeuwen heen een eigen identiteit gecreëerd. Ze noemen zichzelf heel vanzelfsprekend Afrikanen en hebben met het Afrikaans een eigen taal ontwikkeld. Kortom – een van de weinige succesverhalen van het zwarte continent.

De geest van Mandela is gedoofd

De blanke minderheid heeft een staat geschapen, die veilig en op weg naar welvaart was: in 1967 werden in het hele land 170 moorden geregistreerd, nu zijn het jaarlijks 25.000. Natuurlijk profiteerde ook de zwarte meerderheid van de stabiliteit en de welvaart: toegang tot onderwijs, arbeidsplaatsen, gezondheidsstelsel en gewoon veiligheid zijn slechts enkele voorbeelden.

In de grondwet stond echter de Apartheid (rassenscheiding). Vanuit toenmalig oogpunt bekeken, lijkt dat logisch, omdat men zag wat er van andere Afrikaanse landen na het einde van de koloniale periode terechtkwam. De Boeren zien en zagen zichzelf niet als koloniale heren, maar als Afrikaans deel van de bevolking, dat de staat opgebouwd en ontwikkeld heeft.

Sleutelrollen van de macht in de politiek en de economie waren voorbehouden aan blanken. Deze rassenscheiding bestond echter op alle terreinen van het dagelijks leven; in scholen, parken, openbaar vervoer en zelfs op parkbanken was een strikte scheiding van de rassen voorgeschreven.

De laatste blanke president van Zuid-Afrika, Frederik Willem de Klerk, reageerde te laat en te aarzelend. Zo kwam het uiteindelijk tot de overname van de macht door het ANC en de Marxist Mandela. De Klerk en Mandela kregen voor het afschaffen van de Apartheid in 1993 de Nobelprijs voor de Vrede. Maar daarmee begon de neergang van de staat.

Mandela was echter niet dom en wist wat het zou betekenen om de hoekstenen van de staat te vernietigen – een blik naar Zimbabwe (Rhodesië) volstond volledig. Na zin dood braken echter alle dammen en er begon een unieke serie moorden. Zijn opvolgers zijn corrupte en onbekwame moordenaars, die het land de ondergang wijden.

EU weigert om Rusland en Australië te helpen

Met het oog op de volkerenmoord in Zuid-Afrika reisden vertegenwoordigers van de bedreigde minderheid in het begin van het jaar naar Brussel in de hoop op bijstand van de EU. Ze werden niet eens aangehoord, om maar te zwijgen van het krijgen van hulp van de linkse eurocraten.

Deze mensen passen niet in het wereldbeeld van Brussel en Berlijn: ze zijn geen moslims, ze hebben een blanke huidskleur en zijn christenen. Ze worden weliswaar met tienduizenden afgeslacht – echter door zwarten. In zo´n scenario is gewoonweg niet voorzien, mag er ook niet zijn, dus wordt het doodgezwegen. Wat een schande!

Screenshot_88

Daartegenover maakt men zich uiteraard bezorgd om de islamitische moordenaarsbendes van de Rohingya, stateloze terroristen, die in Zuidoost-Azië huishouden. Er worden speciale vergaderingen in het Europees Parlement en ook in het Duitse parlement geënsceneerd en men schrikt er niet voor terug om de eigenlijke regeringscheffin van Myanmar en winnares van de Nobelprijs voor de Vrede, Kyi, te veroordelen, omdat zij het land en volk tegen deze hordes beschermt. Racisme in zijn zuiverste vorm!

Er is echter hoop voor de blanke Afrikanen om in ieder geval hun leven te redden en verder in veiligheid te kunnen leven. Rusland en Australië hebben hen ongecompliceerd asiel aangeboden. De bevooroordeelde pers en de knechten van het systeem blijven zich echter hullen in stilzwijgen. Blijft te hopen dat er zoiets als gerechtigheid bestaat en ze op een gegeven moment ter verantwoording worden geroepen voor hun daden!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Lügenpresse", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, demoniseren, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU staat genocide in Zuid-Afrika toe

 1. scherpschutter1943 zegt:

  speciaal de nederlandse regering verzwijgt het probleem van de zwarte afrikaanse moordenaars, volledig. De nederlandse politici zijn medeverantwoordelijk voor deze moordpartijen omdat ze er zelfs met geen woord tegen protesteren. Ze geven liever geld voor ontwikkelingshulp aan zwart afrika waarmee ze denken hun geweten af te kopen. Hun afrekening komt nog. Laten we alle namen noteren van politici die hebben bijgedragen aan deze schuld, opdat wij op de dag van de verantwoording weten wie wat heeft gedaan of nagelaten .

  Geliked door 5 people

 2. Charles Martel zegt:

  Ondertussen worden de witten hier ook al uitgemoord en verkracht, uiteraard door gestoorde eenlingen die meestal de lang onder de zonnebank lagen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Charles Martel zegt:

  Correctie: Ondertussen worden de ‘witten’ hier ook al uitgemoord en verkracht, uiteraard door gestoorde eenlingen die meestal te lang onder de zonnebank lagen.

  Geliked door 4 people

 4. koddebeier zegt:

  De EU de verraders van de blanke mens, deze verraders verloochenen hun eigen afkomst !!

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Als je geen analfabete Afrikaanse moslim bent maak je geen schijn van kans in de Europese unie.

  Geliked door 1 persoon

 6. reageerbuis zegt:

  Het wordt allemaal nog veel erger. Op 10 en 11 december 2018 wordt in Marokko het VN-migratieverdrag getekend. Dat zal betekenen dat alle migranten een vluchtelingenstatus zullen krijgen en dus vrij naar Europa mogen reizen en daar ook met succes een beroep zullen kunnen doen op onze sociale zekerheidsstelsels. Illegale migranten zullen dan niet meer bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  De EU verraders komen zelf ook aan de beurt is het niet door de ene groep dan is het wel door hun “eigen” bevolking voor alle moord en doodslag die ze, bewust en volgens plan, hebben laten plaatsvinden.

  Like

 8. L3ON zegt:

  14 jaar geleden vertrok ik met mijn gezin naar Zuid Afrika. 14 jaar later hebben we ons alarminstallatie al 2 keer opgegradeerd, Een omheining geplaatst van 2,5 meter hoog , en is er al 5 keer ingebroken . Over dag moet je heel Allert zijn, en bij het minste wat je hoort ga je maar kijken aan al jou vensters of je niets ziet bewegen. Je woont in een huis met tralies aan deuren en vensters. In mijn nek hangt een “panic button”. Hiermee kan ik een knopje indrukken dat verbinding geeft met de huiselijke alarmcentrale. Dit wanneer ik overvallen word. Hopelijk kan ik het nog indrukken voor dat mijn keel is doorgesneden. Je kan hier jou radio over dag niet aanzetten want je moet kunnen horen of er nergens op je dak geen gat gemaakt word om in te breken. Ga je geld afhalen bij bankcontact moet je met tweeën zijn. Terwijl de ene bezig is om geld uit de muur te halen staat de tweede op uitkijk. In de steden staan er bij de winkels verschillende bedelaars. Als je geen aalmoes in hun handen duwd krijg je een mooie beloning tegen dat je de winkel buiten komt . Met een steen krassen ze dan een streep van voor tot achter van je voertuig. Als je in de nacht nog met jou auto op pad zijt negeer jij de stoptekens en de rode lichten. Ook rij je elk moment met jou 4 deuren gesloten.
  Wij hebben nu al 3 maanden geen huistelefoon meer omdat de hoofdkabel die naar ons gebied loopt op een nacht gestolen werd. De telefoon leiding zal nooit meer hersteld worden omdat dit voorzienigheid geeft in een “blanke” area. ——- en zo kan ik nog verder vertellen tot het avond is.
  Het is ongeveer 16 jaar geleden dat ik samen met mijn gezin hier voor de eerste keer op vakantie kwam .. Ik had toen nog zoveel medelijden met de “zwartjes” In 2003 voelden wij ons geroepen om ons land te verlaten, en ons in te mengen met deze “zwartjes” als ontwikkelingswerkers. Nooit een cent gekregen van enige organisatie. Alleen middelen die voor de hand lagen hebben we gebruikt om dit doen te functioneren . Dit heeft geduurd tot 2010 . Toen konden wij niet bijhouden met tweede hands kleren en noem maar op uit te delen. Toen werden wij al verzocht zelfs wasmachines, TV-s en noem maar op aan hun te voorzien . Toen begonnen al de dreigementen te komen omdat wij niet voldeden aan hun verlangens. Ah neen, In de jaren voor de apartheid werd er al een algemene regel rondgestrooid die hun inprentte van : EEN DAG GAAT ER HIER IN ZUID AFRIKA EEN DAG AANBREKEN DAT DE BLANKE ALLES MOET AFGEVEN AAN DE ZWARTE.
  En die dag heeft aangebroken. Momenteel kunnen we geen kant meer op. Wij hopen alleen dat het ontwikkelingshulpgeld dit jaar in handen zou mogen komen van de blanken, die hebben het meer nodig dan de zwarten.

  Geliked door 3 people

 9. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  L3ON,
  Is er geen mogelijkheid voor u om terug te komen? Zo kunt u toch niet leven!

  Like

 10. hendrikush zegt:

  “Local people slowly and quietly take possession of a small part of a farm.
  Once the farmer retreats from this part, then the invaders advance deeper into the
  farm. If the police do nothing, then invasions become virtually unstoppable”

  Zo werkt het met de boeren in Zuid-Afrika; zo werkt het met de indringers uit Noord-Afrika.

  Like

 11. stef zegt:

  Steek de boel in de hens en brand het land af. Stap in een vliegtuig en kom hierheen.
  Altijd nog beter dan daar en deze stemmers heeft Geert Wilders hard nodig.

  Like

 12. Jan zegt:

  Theresa May doet met de moordenaars mee

  https://tinyurl.com/ybhjfwrz

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s