Farizeeërs . . .

Screenshot_207

(Door: “bozeoudeman”)

Vriend Bono, leer van je eigen geschiedenis als je zo graag de Ieren erbij wenst te slepen als voorbeeld waarom immigranten massaal in Europa moeten worden toegelaten. Om te beginnen zullen de nakomelingen van de oorspronkelijke bewoners van Amerika het niet met jouw domme, duidelijk racistische denkbeelden eens zijn. Verder was er een ander soort immigratie toen, die niet te vergelijken is met de islam gestuurde wereldwijde immigratie nu.   

De Engelsen koloniseerden Ierland, waar de Ierse vrijheidsstrijd uit voortkwam en de grote trek van Ieren naar Amerika. De Engelsen werden uiteindelijk door Ieren die bleven, teruggedreven tot in het huidige Noord-Ierland, waar de voornamelijk katholieke Ieren decennia lang in oorlog zijn geweest (en soms nog steeds af en toe zijn) met de veelal protestante indringers uit Engeland en hun latere nakomelingen, om alles in een notendop te zetten. Sunday blood Sunday, weet je nog wel?

En dan vind jij dat Europa nu gekoloniseerd moet worden, zoals Ierland dat eens werd door de Engelsen. Met als gevolg dat Europeanen vluchten naar Amerika? Dat er in Europa een vrijheidsstrijd op gang komt en hieruit wellicht tientallen miljoenen slachtoffers in misschien eeuwenlange oorlog voortkomen, zoals in jouw Ulster? En dat alles, omdat jij, als over het paard getilde hersengestoorde liedjeszanger die duidelijk niet erg veel intelligentie bezit, vindt dat Europa de grenzen moet openen voor islam pioniers en andersoortige nu zwarte kolonialen?

Vreemde gedachten houd jij er op na. Zou je wellicht eens moeten ophouden met coke snuiven of zoiets? Hetzelfde ongeveer geldt ook voor je vriendje “Insjallah” Sting. Verder: geven jullie eens het goede voorbeeld en zet jullie villa’s open voor die zielige ‘vluchtelingen’, voed hen en kleed hen, zorg voor hen. Hetzelfde gaat op voor onze ‘heilige’ meneer De Mol die zo ‘goed’ bezig is en al die anderen ‘heiligen’ die willen laten zien aan Johnnies pappie dat zij ‘goed’ bezig zijn om zo weer een nieuw contract binnen te slepen waar ze tonnen per jaar aan kunnen verdienen.

Vieze gluiperds allemaal, die gewone mensen, die zelf geen nagel meer hebben om hun reet mee te krabben, zitten op te roepen er een te lenen om die vervolgens te geven aan die zielige immigranten die tienduizenden euro’s aan George Soros gelieerde bendes mensensmokkelaars betalen om Europa te bereiken? Gutmenschen? Vieze, stinkende, geldgeile huichelaars! Farizeeërs. Jach!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Farizeeërs . . .

 1. Elisah zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Freda110 zegt:

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Steengoed stuk en woord voor woord raak!

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  De grote emigratiegolf van de Ieren kwam echter pas op gang, toen de aardappeloogst al voor de zoveelste keer totaal mislukt was. De aardappel hadden de aardappelziekte (phytophthora) een schimmel. En er was toentertijd geen enkel middel om deze schimmelziekte te bestrijden. Overigens ook nu er een middel is, is het ten eerste heel moeilijk en ten tweede hebben de milieugekken het voor elkaar gekregen de toepassingen drastisch te reduceren,
  Goed, de Ieren waren echt de hongerdood nabij en er waren al tig duizenden van honger omgekomen. Hun enige redding bestond er in te emigreren naar Amerika. Onderweg stierven ook nog heel veel, uitgehongerd als ze waren, aan diverse ziektes. Na aankomst, waar ze niet vrolijk zingend met teddyberen en bloemen werden ontvangen, werd het een heel hard gelach om werk te vinden en huisvesting. De meesten zijn altijd arm gebleven.

  Geliked door 2 people

 4. Petra DeBoer zegt:

  Bono en Soros zijn samen twee handen op één buik en hebben samen Herman van Rompuy eens bezocht in Davos.

  Like

 5. Helena zegt:

  Top, complimenten voor de ‘ bozeoudeman’. Helemaal waar! Die hypocriete liedjes kwelers met hum vette bankrekening moeten ze maar opnemen en pamperen, kijken hoe ze dat bevalt!

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Bobo ken ik niet maar Bonobo’s zie ik volop. Ze zijn al goed geïntegreerd want op 3.25 zijn ze aan het beffen.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Halsema: “Canal Parade symbool voor Amsterdam”.
  Dan ben je pas echt een Farizeer, SCHEISSE.

  Like

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Bono is een zogenaamde “bekende persoon”. Dat is hij niet geworden door zijn kwaliteiten als muzikant. De illuminati’s hebben hem ingepalmd, omdat ze in hem een prima instrument zagen voor de propaganda in hun streven naar de Nieuwe WereldOrde. Nu is hij, zoals zo vele andere artiesten, met handen en voeten aan satan gebonden. Hij kraamt de zaken uit, die hem worden voorgekauwd. Daarom gaat het hem voor de wind. He goes with the flow (hij drijft met de stroom mee). En dat mag hij blijven doen, zolang hij voor hen nuttig is.
  Voor mij hoeft hij niet. Ik zie hem als een zielige nietsnut zonder ruggegraat en zonder ballen. Ik vind hem een flapdrol.

  Like

  • BertG. zegt:

   Tuurlijk Oeps, hij heeft ze ziel aan de duivel verkocht en daarom is zijn bandje zo beroemd geworden.
   Niet omdat ze uren geoefend hebben in zaaltjes, eindeloos liedjes herhalen.
   Niets van waar allemaal, de duivel heeft gezorgd dat ie zo bekend werd en heeft iedereen gedwongen om naar concerten van U2 te gaan.

   Like

   • BertG. zegt:

    Oeps, nog een mooi verhaal voor je.
    Waarschijnlijk ken je die muziek niet, komt uit ongeveer ’35.

    Johnson woonde het eerste deel van zijn leven op een plantage waar hij bluesharmonica leerde spelen, maar het was zijn wens om gitaar te leren spelen. Binnen zeer korte tijd lukte het hem, met behulp van onder meer de mysterieuze Ike Zinneman[2][3], het instrument meer dan voldoende te beheersen. Deze prestatie bracht de fabel in de wereld dat Johnson zijn ziel had verkocht aan de duivel. Hij zou op een nacht naar een kruispunt zijn gegaan om daar gitaar te gaan spelen. Om middernacht zou hij benaderd zijn door een grote, donkere man (de duivel), die hem zijn instrument afpakte, het voor hem stemde, en het, in ruil voor zijn ziel, aan hem teruggaf waarna hij het perfect zou kunnen bespelen.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Robert_Johnson

    Like

   • BertG. zegt:

    Je kan ook zeggen, dat was de eerste neger die ze gitaar leerde stemmen.

    Like

  • BertG. zegt:

   South park heeft hier een keer een aflevering van gemaakt.
   Zo’n poppetje had bedacht dat ie de grootste drol van de wereld had gemaakt.
   Dat werd helemaal nauwkeurig nagemeten en gewogen door een instituut.
   Bleek dat Bono zelf al die prijs had gewonnen, want hij was namelijk de grootste drol die er bestond.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Eeuwenlang waren er te veel Ieren, want katholiek. Niks geboortebeperking; veel kindjes maken. Net als overal in Afrika dus. Alleen daar steeds minder missie en steeds meer islam, maar met dezelfde opdracht; kindjes maken.
  Het binnen laten van miljoenen Afrikanen gaat niks oplossen. Want hier is er geen toekomst voor dobbernegerts. Net zo min dat er ooit toekomst was voor de Ieren, anders dan onderbetaald werkvee zijn en kanonnenvoer in de oorlogen van iemand anders.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Zulke hersenloze c.q. gewetenloze uitspraken kun je alleen verwachten van linkse joekels. Die Bono is er blijkbaar ook zo eentje. In zijn geval, hij bulkt van het geld en meent daardoor onaantastbaar te zijn, denkt hij alles te kunnen uitroepen en iedereen tegen zijn schenen te kunnen schoppen. Men zou hem eens recht moeten gaan zetten. Koop in ieder geval geen CD meer van hem !

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat de meeste ouderen hier nog nooit een LP van U2 gehoord of gekocht hebben.
   Ik vond het wel leuke muziek in het begin, daarna gaat het een beetje vervelen.
   Veel lijkt op elkaar.
   Vraag me af of ze nog iets nieuw uitgeven, al tijden niks meer gehoord van U2.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    In december 2017 hebben ze nog een studio opname uitgegeven.
    Songs Of Experience.
    Dus ze bestaan nog steeds.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Bono en Soros komen ook beide voor in de Paradise Papers evenals de linkse muts Madonna.

   Like

  • Dewevoga zegt:

   Hetzelfde geldt voor Roger Waters, ook politieke boodschappen tijdens zijn concerten. Vooral anti Joods en anti Wilders. Hij heeft voor mij af gedaan. En voor die politieke uiting durfde hij nog 90 euri te vragen ook.

   Like

 11. alwine kerkhof zegt:

  Toch heeft Ierland blijkbaar niets geleerd van de overheersing van de Engelsen. Ik praat nu over de Republiek Ierland, ze willen minstens 1 miljoen gelukzoekers binnen halen. Op een bevolking van 5 miljoen.!

  Like

  • willie zegt:

   Alwine, idd, die Ieren zijn nog dommer dan ik ooit dacht : maar er zijn er ook nog andere blijkbaar
   neem dit eens door
   https://knightstemplarinternational.com/2018/06/northern-ireland-protestants-catholics-set-to-unite-to-fight-child-murder-drive-video/

   Like

   • alwine kerkhof zegt:

    Willie, ik heb 15 jaar voor Hulp N. Ierland gewerkt, Brachten in Nederland, waar ik toen nog woonde, groepen van 30 kinderen samen in foster families, 1 katholiek, 1 protestant., voor 3 weken , veel sport en spel. en echt, het hielp, velen hadden nog nooit iemand van het andere geloof ontmoet, want de wijken waren gescheiden door muren. . Heel veel tijd in Belfast enz. door gebracht. Heb met Paisley, en Gerry Adams gepraat, ken de Ieren door en door. Wat onder het mom van geloof ging, was in werkelijkheid een economische oorlog, de katholieken werden overal buiten gesloten. De Protestanten gingen met de beste baantjes strijken. Ik praat nu over de jaren 70/80, wat een armoede verschrikkelijk. Kwam steevast onder de vlooien weer naar huis.

    Like

 12. bedonderde burger zegt:

  Crossroads (1986) en O brother where art thou (2000) Twee films over die ‘deal met de duivel’
  Geweldig nummer ‘man of constant sorrow’ dat ook door Dylan in begin van zijn loopbaan op de plaat is gezet.

  Like

 13. Franco zegt:

  Bono is totaal gewetenloos, maar……..hersenloos zou ik niet zo snel beweren. Hoe kan zo’n onbeduidend zangertje plus bandje van 3000 in een dozijn zoooo veel roem vergaren. En dan bedoel ik vooral financiele roem. Bono is geen miljonair maar een multi miljardair door o.a. zijn slimme trucjes mbt belastingontduiking. Echt de tovenaarsleerling van Soros! Echt een perfecte leerling van de duivel…..Blijft maar doorzagen dat de Italianen makkelijk heel donker Afrika kunnen binnenlaten. Hijzelf heeft er nog nooit een enkele gered of gehuisvest. Smerige Farizeeer rat!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Duidelijk iemand die ook al flink op leeftijd is en ook wel eens een liedje gehoord heeft op de radio onderweg in ze auto.
   U2 heeft wel degelijk een eigen geluid ontwikkeld, met een zeer creatieve gitarist in een minimum bezetting.
   Zo als wel meer New Wave bandje uit die tijd waar jij waarschijnlijk nog nooit van gehoord heb.

   Like

   • bedonderde burger zegt:

    Hoe je over de muziek van U2 denkt moet je zelf weten maar een Messias is de idioot Bono niet, wat hij al vanaf het begin van zijn loopbaan van zichzelf denkt net als die andere idioot Sting.
    Ter ‘bewijs’ Men Without Hats “Messiahs die young” 🙂

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Franco. Bono was intelligent genoeg om te begrijpen dat Apartheid in Zuid Afrika is een hot item. Liedjes zingen over onderdrukking i.p.v. “I Love you and you love me” maken van hem en zijn band U2 een soort intellectuelen. Hij kreeg de aandacht van de NWO/Bilderberg jongens en er werd gezorgd voor zware promotie in de media. Van dit punt verder, is de weg geplaveid. Als men miljoenen verdient, is er ook geld genoeg voor de beste advies. Zeker als de advies komt van mentors zoals bijvoorbeeld George Soros. Het zelfde gebeurde trouwens ook met Google, Facebook en YouTube die in no time van kleine spelers tot miljarden ondernemingen werden.
   Het verhaal van Bono laat mij herinneren aan het boek “The Devil and Daniel Webster”
   (Stephen Vincent Benét 1936). Een man die een pact sloot met de duivel. Hij zou van de duivel alles krijgen, maar hij moest als beloning: zijn ziel overdragen aan de duivel. Bono heeft alles gekregen, maar hij moet als beloning zijn ziel aan Soros en consorten geven. Dat hij op zijn oude dag nog dit bullshit moet verkondigen, kan waarschijnlijk de beloning zijn wat van hem wordt verwacht. Hij moet altijd tot hen dienst zijn en wie weet wat nog meer. Hij en zijn vriend Sting zijn geen eerlijke mensen en zaken zoals mensenrechten kunnen aan hen laars worden gelapt. Ze komen niet voor de Tibetanen en ze komen ook niet voor de blanke boeren in Zuid Afrika. . .

   Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  @ Ik denk dat de meeste ouderen hier nog nooit een LP van U2 gehoord of gekocht hebben.@

  Helemaal correct Bert. Desalniettemin bezit ik veel LP’s. Zelfs een aantal leeftijdsgenoten vindt het oude lullenmuziek. Maar dat mag de pret niet deren.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Je kunt de muziek waarderen of niet, da’s helemaal persoonlijk, maar een kweezelaar blijft ie.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Sting ook, maar daarom vind ik de muziek van the Police niet in eens waardeloos geworden.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @BertG. Eerlijk gezegd de muziek die Sting alleen maakte, is veel en veel beter dan die van Bono en U2. Sting mag ook een griezel zijn, maar zijn CD’s zijn erg mooi. Zeker de CD met het nummer “Englishman in New York”.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat is inderdaad een hele mooie LP.
    Ooit gehad, uitgeleend, en nooit meer terug gehad. Zo al wel vaker.
    Meer luister muziek is dat,maar the Police blijven ook leuk om soms naar te luisteren.

    Like

  • BertG. zegt:

   Hey Rep, draai jij nog wel eens een LP.
   Hier staat nog steeds mijn 1ste draaitafel van meer dan 40 jaar oud.
   Een Sansui SR-MK222 II.

   Like

   • Republikein zegt:

    Nee Bert, da’s lang geleden dat ik nog een draaitafel had, maar het vinyl heb ik bewaard.
    Zo bracht mijn vrouw veel platen mee van Elvis, sommige LP’s zijn best veel waard, en ook nog veel andere plaatjes.
    Ikzelf had vooral rock.
    Mijn zoon werkt voor Harman Kardon en zegt dat ik teveel naar vroeger hang, soort heimwee, vindt me natuurlijk een ouderwetse boerenlul.
    Ik ben er zeer mee vereerd, ooit komt ie er achter.
    Overigens is Harman Kardon een filiaal van Samsung, één van de grootste ondernemingen ter wereld.
    Wellicht wist je dat al.
    Wat een bagger he, tegenwoordig, hiphop enz.

    Like

   • Republikein zegt:

    Nog ff een toegift, je wist reeds dat ik alles van Pink Floyd heb, ook alle soloprojecten.
    Ik weet dat het hier weinig enthousiasme heeft, ‘k ga er niet meer tegen in en waarschijnlijk hebben ze onterecht aan de verkeerde kant van de muur gestaan,maar deze verzameling bewaar ik.
    Het gesuggereerde antisemitisme ten spijt, het gaat mij om de muziek en niet om de persoonlijke mening van een artiest, in zoverre ben ik geen fan van een ander mens.

    Like

 16. Thomasson zegt:

  Ik behoorde: ‘Once Upon a Time’ ook bij degenen die U2 LP’s en later CD’s kochten. Ik was weg van de album “Rattle and Hum” https://www.youtube.com/watch?v=X5PWu_yanjg&list=PLeq8XzWSTQh5EkTc6Qs5U2vtXU4FTLpL3
  In die tijd van begin jaren ’80 kon ik – en miljoenen anderen met mij – niet weten dat Bono zal in de verre toekomst van 2018 een oude zak worden. Een oude klootzaak met weinig intelligentie die graag over dingen praat waar hij geen verstand van heeft. De Ieren zijn in de 19de en 20ste eeuw massaal naar Amerika geëmigreerd. Maar zij waren de perfecte immigranten die iedere land zou graag willen hebben. Zij werkten hard en hadden geen enkel probleem met integratie. Velen van hen werden politieagenten, brandweerlieden of gewone handwerklieden en fabrieksarbeiders.. Ze vroegen van niemand wat. Er werd voor hen geen lied gezongen in de trend van “Jij bent welkom in mijn land”, en er waren voor hen ook geen AZC’s. De enige plek waar ze ontvangst hadden, was in Ellis island, waar ze op TBC en andere besmettelijke ziektes werden onderzocht.
  Wat brengen de lievelingen van Bono en vriend Sting naar Europa? Behalve dan Allah, bloedige machetes of keukenmessen, gordels met explosieven voor de volgende aanslagen en hongerige zwarte of strontkleurige kloten die jacht maken op Europese vrouwen meisjes en KINDEREN? Baarmoeders met hoofddoeken die constant zwanger zijn, omdat dit Derde Wereld gespuis bezit de geslachtsorganen van knaagdieren? Kunnen hij en zijn vriend Sting deze wezens op enige wijze vergelijken met de Ierse (nakomelingen van) brandweermannen en politieagenten die in 9/11 in de Twin-Towers waren omgekomen. Zij kwamen mensen redden die slachtoffers werden van de Allah-monsters die Bono en Sting zo heftig beschermen.

  Als Bono, Sting en andere Farizeeërs zo graag gevluchte Trojaanse Paarden willen helpen, dan graag met het geld dat zij VAN ONS hadden verdiend. Onze belastinggeld is niet bedoeld om onze vijanden te vreten geven en te onderhouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s