VIDEO: De strategieën van buitenparlementair links; Sander Boon interviewt Peter Siebelt

 

Over de gevolgen van het politieke hazenpad en de strategieën van buitenparlementair Links.

Peter Siebelt is onderzoeksjournalist en schrijver van een grote reeks boeken over buitenparlementaire actie van links-radicale en anarchistische netwerken in Nederland. Hij baseert zich daarbij op een privéarchief van meer dan 2 miljoen vertrouwelijke documenten dat hij vanaf de jaren ‘70 heeft opgebouwd. Het bevat o.a. informatie over internationale NGO- netwerken met hun politieke dwarsverbanden. Siebelt wil nu zijn documentatie openstellen voor het publiek. Hij vindt het tijd worden dat iedereen zelf kan lezen hoe we al jarenlang bij de neus genomen zijn. Hoe de politiek met haar buitenparlementaire netwerken stiekeme agenda’s heeft doorgevoerd, waar we nu de wrange vruchten van plukken.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sabeltant”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: De strategieën van buitenparlementair links; Sander Boon interviewt Peter Siebelt

  1. Republikein zegt:

    VVD-senator Frank de Grave (63) wordt lid van de Raad van State. In een interview met het AD zegt hij dat het hoogste adviesorgaan van de regering hem heeft voorgedragen aan het kabinet.

    Waarschijnlijk zal de oud-minister van Defensie op 1 november aantreden, samen met de nieuwe vicepresident van de Raad van State, Thom de Graaf (D66).

    Geen kennis, alleen delegeren.
    Kennis van geldstromen wel, keigoed.

    Geliked door 4 people

    • Republikein zegt:

      Frank is dacht ik vrijgezel.
      Een kennis van me is ooit bij hem thuis geweest voor een klusje, hij woonde samen met zijn moeder in een statig huis.
      Alles daar was vies en smerig, en ze konden het ook niet eens worden over de prijs.
      Je ziet het ook aan die nietsnut, want nooit gewerkt, alles er op en er aan is smoezelig.
      De kennis is gillend naar huis vertrokken, heeft nog steeds nachtmerries.

      Like

  2. Lars024 zegt:

    WAT zou dat een #aardverschuiving teweeg kunnen brengen: de ware aard van 40 jaar links volksbedrog! Toch zullen links c.s. dit niet toelaten, want dan valt hun masker c.q. hun doek.

    Heeft dhr. Siebelt zijn beveiliging al op orde, want ook ditmaal zal de kogel van links komen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Republikein zegt:

    Het Pentagon heeft stiekem achter de schermen gewerkt aan honderden Hollywoodfilms, volgens onlangs gederubriceerde documenten.

    Terwijl het Amerikaanse publiek trots is op het leven in een vrije meningsuiting anti-censuur samenleving, de waarheid is dat de media die ze consumeren is onderworpen aan veel meer eigen, door de staat geleide propaganda dan ze zich realiseren.

    Zerohedge.com rapporten: Een jaar geleden hebben we een gedetailleerd rapport van de auteurs Tom Secker en Matthew Alford laten zien hoe groot het Pentagon en de CIA programma’s zijn om samen te werken met Hollywood, gebaseerd op zo’n 4.000 nieuwe pagina’s van voorheen geclassificeerde gearchiveerde documenten die zijn verkregen via de Freedom of Information Act.

    In het rapport werd destijds opgemerkt dat “deze documenten voor het eerst aantonen dat de regering van de VS achter de schermen aan meer dan 800 grote films en meer dan 1000 tv-titels heeft gewerkt”.

    Like

    • Petra DeBoer zegt:

      @Republikein, bedankt voor de informatie.

      Ik wist al dat Hollywood vele films heeft gemaakt om mensen hun gedachtegoed te beïnvloeden maar wist niet dat het Pentagon daar achter zat. Het Pentagon is geïnfiltreerd door de deep state.

      In Nederland (en andere landen) zorg(d)en soaps zoals “Goede tijden, slechte tijden” en “Onderweg naar morgen” voor veel ellende want ze werken met de drama driehoek van slachtoffers, redders en aanklagers. Daardoor denken de kijkers dat dit gedrag normaal is en gaan in hun echte leven dat onbewust nadoen en krijg je allemaal ellende in het contact met anderen.

      Joop van de Ende is met deze soaps gekomen en zijn voorbeeld waren o.a. soaps uit Amerika. RTL zend het uit en word gesponsord door Soros.

      Geliked door 1 persoon

    • Sabeltant zegt:

      Ik denk dat de Europese Unie hetzelfde doet met filmkanalen als Netfilx.
      Je mag doorgeven als de inhoud aan onze wensen voldoet.
      Dat zou verklaren waarom er zoveel multiculturele en genderneutrale deugbagger op Netflix gedraaid wordt.

      Like

      • Petra DeBoer zegt:

        @Sabeltant, dat zou best kunnen maar ik kijk geen netflix en weet niet wat ze laten zien.

        In elk geval word de media ingezet om het gedachtegoed van mensen te beïnvloeden en gebeurt ook in o.a. muziek en reclames.

        Like

  4. Petra DeBoer zegt:

    Bedankt voor deze video want de informatie is zeer belangrijk.

    Geliked door 1 persoon

  5. Guus Velraeds zegt:

    Geliked door 1 persoon

  6. Republikein zegt:

    Deja vu denk ik.

    Like

Plaats een reactie