VIDEO: Zo wil de EU ons geld besteden – “Palestina Master Plan” . . .


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", EUSSR, Gazastrook, Israël, Israël-vijandigheid, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Zo wil de EU ons geld besteden – “Palestina Master Plan” . . .

 1. OphEUffen zegt:

  Er is in Palestina al zoveel opgebouwd van gekregen geld. Daarnaast leven terroristen er goed van. Totdat zij het te bont maken. Dan stelt Israel weer orde op zaken en blijkt de investering tevergeefs.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Er is helemaal niets opgebouwd. Al het geld is grotendeels verdwenen richting Zwitserse bankrekeningen van de corrupte Palestijnse elite. Dat al meer dan 60 jaar. Nog nooit is een groep zo gepamperd als de zogenaamde Palestijn en dat alleen maar omdat het opponenten zijn van het Joodse volk. Waren er geen Joden in het spel dan bestond het hele Palestina probleem niet. Alle progressieve westerse pro Palestijnse huichelaars kunnen wat mij betreft dood vallen.

   Geliked door 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Betere oplossing is gewoon alle zg. Palestijnen uit die gebieden, dan regelt Israël de vervoersproblemen zelf wel.
  €U heeft daar niks te zoeken en zeker niet het steunen van Palestijnen met ook mijn geld!

  Geliked door 1 persoon

 3. Motorman zegt:

  Palestinian present and future territories? Wat moeten we daaronder verstaan?

  Like

 4. Jan zegt:

  The Masterplan to erase Israel from the map

  Like

 5. Pieter zegt:

  Waar bemoeien die mongeaulen zich mee?????

  Like

 6. Elisah zegt:

  Off topic,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/burgemeester-den-haag-wil-aangifte-van-cda-raadslid-tegen-salafist-van-doorn-vanwege-opmerking-vijand-van-de-islam/

  Burgemeester Den Haag wil aangifte van CDA-raadslid tegen salafist Van Doorn vanwege opmerking “vijand van de islam”

  Als het aan burgemeester Krikke van Den Haag ligt, gaat CDA-raadslid Daniëlle Koster aangifte doen tegen Arnoud van Doorn van de PvdE. Hij had de christen-democrate bestempeld als “vijand van de islam” omdat zij oordeelde dat de overleden PVV-politica Willie Dille het verhaal van haar verkrachting niet verzonnen had.

  Geliked door 2 people

 7. Thom zegt:

  Op zich is het plan wel goed want dan wordt het duidelijk dat de EU uit louter gekken bestaat.
  Een nog veel beter plan zou het zijn om alles ondergronds aan te leggen, dan hoeven de Palestijnen niet meer zoveel tunnels te graven.

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  Nul overleg hebben ze gehad met Israël over dit “masterplan”.

  Dus van tafel ermee.

  Like

 9. Henk der Niederlander zegt:

  Het zou goed een plan van oplichter Rutte kunnen zijn.
  Ook hier worden alleen de groten uit die omgeving beter van zoals wegenbouwers banken en dergelijke.
  Maar Israel zal niet toe staan dat een begin gemaakt gaat worden met het scheiden van zuid Israel met de rest van het land.
  Het moet daarbij dan natuurlijk een tolweg worden zodat er meer geld binnen komt om de terroristen van Hamas en Hezbollah te financieren.
  Btw Israel zal uiteraard dwars gaan liggen en over een jaartje of wat komen in het westen hele programma’s op televisie die dan aan gaan tonen dat Israel dus weer de “vrede” frustreerd.
  Zooooo doorzichtig allemaal.

  Like

 10. Marc zegt:

  Weer een staaltje van Brussels initiatief waar die eigenlijk bij de soevereine volken van Europa hadden moeten liggen. Het illustreert het volkomen illegale karakter van de Europese Commissie.

  Daarnaast ben ik tegen het plan als zodanig, zolang daar de Israëlische regering niet in gekend en betrokken wordt. Ook dient financiering, mocht het tot uitvoering hiervan komen, volledig voor rekening te komen van Arabische broedervolken, niet van de Europeanen.

  Last but not least: er kunnen eenvoudigweg geen dertien miljoen Palestijnen in die gebieden wonen. Dat is ook al zo’n suggestie van Brussel: een aanmoediging tot oorlog via de baarmoeder! Palestijnen, willen ze voor zichzelf een enigszins leefbaar leven, zullen zich moeten beperken. Helaas hebben alleen Europeanen, Chinezen en Japanners het inzicht dat overbevolking beperkt moet worden.

  Like

 11. Statler & Waldorf zegt:

  Sorry, na 50 seconden afgehaakt, ik moet morgen weer vroeg op om de EU te financieren.

  Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het hele plan doet net of Israel niet meer bestaat. Palestijnse vliegvelden in Judea en Samaria. Verbindingswegen en spoorwegen tussen Gaza en Judea en Samaria.
  Welke psychopaat heeft dat bedacht? Wat ik even gemist heb is of Israel ook nog verondersteld wordt hieraan mee te werken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Dewevoga zegt:

   Precies mijn gedachte. Hoe zou men reageren als Rusland het plan lanceerde om bij Delfzijl een marine complex aan te leggen? Zouden mannetje P en Pinokkio de Veiligheidsraad niet bijeen roepen?

   Like

 13. Desmond zegt:

  Waarom moet dit weer van ons belasting geld… de Palestijnse zijn na al die jaren gespecialiseerd in het graven van tunnels……….

  Like

 14. ildiko zegt:

  de Palestijnen verdienen niks, linea recta naar de Hel waar alle investeerders en jihadisten feestvieren van alle steun van doodnormale mensen.

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  De pallies kunnen nog niet eens hun buurtje een beetje schoonhouden. Laat staan een sophisticated vervoerssysteem runnen. Als hier weer 1 cent van mij aan verkloot wordt, kom ik zeker weer overeind! Maar met meer dan een 4 regel reactie! Trouwens als Israel hier niet mee accoord gaat, gaat dit EuDebacle helegaar niet door!!!

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Wat ons betreft zouden ze er beter aan doen het eigen wegennet uit te bouwen en in goede staat te houden, gevaarlijke spoorwegovergangen te verwijderen en nieuwe ongevaarlijke aan te leggen, bruggen die nodig hersteld moeten worden ook te herstellen etc. Genoeg te doen hier in NL.

  In Duitsland is het nog veel erger, de straten, snelwegen en bruggen zijn zo marode, die zijn al levensgevaarlijk. Die hoeven ook niet zo nodig in Palestina zonder medeweten en accoord van Israel daar te gaan bouwen wat ze dringend in eigen land moesten doen.

  Like

 17. flyer210b zegt:

  De EU is verworden tot een een subversieve club die een claim legt op een soeverein land zonder dat land er in te kennen. Ze zijn in Brussel niet alleen van het pad ze hebben helemaal geen pad ze rotzooien maar at aan.

  Like

 18. Hovawart zegt:

  De verbetering van de infrastructuur is er slechts voor de snellere transporten van legermaterieel, daar worden in de EU-achterkamertjes al jaren de plannen voor gesmeed door de Linksche Looney Brigade, in hun strijd tegen Israël is alles geoorloofd onder het mom van ontwikkelingshulp/goede doelen……..waar herkennen wij dit toch van?

  Like

 19. Hovawart zegt:

  Hopelijk komen er ook om de 100 meter verkeerslichten, rotondes, verkeersdrempels en trajectcontroles ,….en héél véél verkeersborden.want de EU staat voor veiligheid..

  Like

 20. Hovawart zegt:

  Hamas is zeer goed vertegenwoordigd binnen de westerse politiek….

  Like

 21. Thoth zegt:

  Goed idee voor de Palestijnen. Nu kunnen ze met een hoge mate aanvallen op Israël. Btw., IDF zal dit voorkomen. EU-belastingbetalers moeten dus betalen voor de EU-bewindvoerders. Jezus, hoe lang gaat dit voort, waarom? Islam zal nooit veranderen, door de primitieve volkeren – dat zijn de meeste – zullen de ongelovige, joden, christenen altijd de gebeten hond zijn.

  Like

 22. Taljaard zegt:

  Wie een goed inzicht wil krijgen over hoe links tegenwoordig over Israel denkt zou eens op Joop.nl moeten kijken. Daar heeft Han van der Horst een artikel geschreven, waarin hij het marxistische anti Thatcher fossiel Jeremy Corbyn en zijn antisemitisme verdedigt.
  En daaronder worden reacties gepost die het einde van de Joodse staat bepleiten, waarin Israel een op een wordt vergeleken met nazi Duitsland. Of, bekend oud links sentiment, met Zuid Afrika ten tijde van de apartheid.
  Want dat is in het linkse denken nagenoeg hetzelfde.

  Ze worden ook zonder meer door de redactie, die verder een zeer streng moderatiebeleid heeft, geplaatst. Wanneer je dan zelf een vraag daaronder wilt stellen, waar die Joodse mensen in Israel dan allemaal heen moeten, wordt je vanzelfsprekend weg gecensureerd. Ze waren destijds op links ook allemaal zo blij dat de VS Vietnam en Cambodja ontruimde. En ze collecteerden voor Pol Pot (Paul Rosenmuller), totdat de wandaden van dit heerschap aan het licht traden.
  Daar werden wij in de Nederlandse kranten pas heel laat over geinformeerd; maanden nadat er in Duitse kranten al uitgebreid over geschreven was, en ze het dus niet meer konden ontkennen.

  Een paar jaar later werd er op de Hilversumse radio ad nauseam een plaatje van Stevie Wonder gedraaid, waarin gejubeld werd; ”Peace has come to Zimbabwe.” Waar dat uiteindelijk op is uitgedraaid weten zij nu ook wel. En dat plaatje horen wij nu dus nog maar zelden.
  In Zuid Afrika is het tegenwoordig ook al jaren een gruwelijke ellende, die alleen maar erger zal worden. En misschien nog wel uitmondt in taferelen die aan Rwanda zullen herinneren.

  Maar ze zullen hun schuld daarvoor NOOIT erkennen.
  Net zoals ze zich nooit hebben geschaamd voor hun gedweep met massamoordenaars als Stalin en Mao en moordzuchtige psychopaten als Che Guevara. Ik durf hier zonder meer de stelling aan dat links, wanneer er nog geen internet zou hebben bestaan, ISIS zou hebben gecanoniseerd als ”anti imperialistische vrijheidsstrijders.” En er ook nog inzamelingsacties voor hadden gehouden.

  Nu hebben ze Israel dus in het vizier.
  En ze gaan erop los, met alle satanische en destructieve haat die wij zo goed van hen kennen uit het verleden. Het valt te verwachten dat, hoe meer links in Nederland en West Europa zal worden uitgekotst, hoe meer Israel tot hun ultieme haatobject zal worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s