Asiel betekent noch integratie noch dienstplicht!

Screenshot_330

CDU-voorstel voor algemeen dienstjaar voor asielzoekers is pure waanzin! ASIEL BETEKENT NOCH INTEGRATIE NOCH DIENSTPLICHT!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

In het kader van een discussie over de dienstplicht of een sociaal jaar, heeft de CDU nu het krankzinnige idee om zogenaamde vluchtelingen door zo´n desbetreffende dienstjaar “beter te integreren”.

In de realiteit zou dat kunnen betekenen asielzoekers met wapens van het Duitse leger uit te rusten. Mensen, van wie vaak niet eens de correcte geboortedatum bekend is, in een tijd, waarin net zomin duidelijk is hoeveel potentiële ISIS-bedreigers zich eigenlijk in Duitsland bevinden.

De CDU speelt steeds opnieuw met de veiligheid van de burgers van Duitsland. Het voorstel van Kramp-Karrenbauer is niets anders dan pure waanzin, maar dat zijn we ook al van de bondskanselier gewend. Immigratie, noch integratie noch weerplicht, maar tijdelijke bescherming. De Duitse regering zou er eindelijk eens mee moeten beginnen om repatriëring-programma´s te ontwikkelen, opdat de arbeidskracht en weerbaarheid van de migranten ten goede kunnen komen aan hun thuislanden.

(www.n-tv.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Merkel, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Asiel betekent noch integratie noch dienstplicht!

  1. Charles Martel zegt:

    Islamisering van het leger, de natte droom van de Islamiische Staat.

    Geliked door 2 people

  2. ronjaspers zegt:

    Intergreren = islamitische infiltratie.

    Geliked door 1 persoon

  3. ildiko zegt:

    de totale krankzinnigheid !

    Geliked door 1 persoon

  4. Patriot 2.0 zegt:

    Het wordt steeds duidelijker:
    – er wordt van vluchtelingen, immigranten en asielzoekers helemaal niets gevraagd:
    geen plichten, wel rechten, en nog hebben ze een grote bek.
    – bij de autochtone bevolking precies andersom: steeds minder rechten, minder zorg et cetera, en steeds meer plichten: langer werken, hogere belastingen, shit in de wijk verdragen, en ga zo maar door.
    WAANZIN!

    Geliked door 2 people

  5. Henk.V zegt:

    Zoals gewoonlijk heeft de AfD weer gelijk….

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    President Germanistan Steinmeier, Merkel’s lakei: De Duitser bestaat niet, wij zijn een land van immigranten en wie hen met Argusogen bekijkt kwetst hen
    https://www.welt.de/politik/deutschland/article181268186/Frank-Walter-Steinmeier-Es-gibt-keine-Deutschen-auf-Bewaehrung.html

    Like

Plaats een reactie