Lofliederen op McCain zul je hier niet horen

Screenshot_347

John McCain (rechts) tijdens een ontmoeting met Abu Bakr al-Bagdadi, de leider van ISIS.

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Van de doden niets dan goeds. Maar toen de “Welt” kopte: “John McCain – het westen zal de strijdlustige moralist missen”, viel ik bijna van m´n stoel. Ook bij enkele schrijvers hier heeft McCain waarschijnlijk in ieder geval een streepje voor, omdat hij immers “ook gediend heeft” en men zich met hem verbonden voelt door het soldateske en binnenlands conservatieve. Maar alleen omdat hij ooit een uniform droeg, zou men niet blind moeten zijn tegenover zijn politiek die hij vertegenwoordigde als Senator. Dat de Duitse pers zo´n loflied op McCain zingt, die in principe de politiek van Hillary Clinton, Obama en Bush vertegenwoordigde, zich dus iedere twee minuten van zijn leven voor de “Regime Change”, dus oorlog, uitsprak, zou men toch niet moeten vergeten.

Jonge Duitser

Ook zijn bereidwilligheid om steeds opnieuw de zogenaamde Syrische rebellen te ontmoeten, die een wilde en ondoorzichtige bende “islamisten” en dubieuze criminelen zijn, waarvan velen later naar ISIS zijn overgestapt of ISIS geworden zijn, zou wantrouwen moeten wekken. McCain ondersteunde hen, sprak zich uit voor hun bewapening, stelde alles in het werk om de politiek van Obama in Syrië, de bewapening van de oppositie tegen de Syrische regering, uit te voeren en ook na diens ambtsperiode voort te zetten. Dat Trump in het Witte Huis zou komen, stond McCain absoluut niet aan, omdat dit het einde van zijn politiek zou betekenen. Ik geloof dat ik er niet zo ver naast zit als ik zeg dat McCain een belangrijk deel van de Amerikaanse “Deep State” was, een quasi inofficiële regering, die een neoconservatieve agenda uit de jaren-90 wil voortzetten.

Dat men hem nu zo bejubelt, kan ik er eerlijk gezegd alleen maar mee verklaren dat McCain een grote tegenstander van Trump was en beter overweg kon met “We came, we saw, he died!” Killary Clinton en het oude establishment. Een advocaat voor de gewelddadige “Regime Change” in Libië, Irak, Syrië, Oekraïne en als hij de kans zou hebben ook in Rusland. Geen man die volgens mij verstandige en goede politiek bedreef en zeer zeker geen grote moralist die handelde uit de goedheid van zijn gouden hart, maar een gewillige volgeling van de doctrine van de “enige wereldmacht” van Zbigniew Brzezinski.

Moge McCain in vrede rusten en we willen vandaag in ieder geval niet verder slecht van hem spreken. Maar de VS zouden minder mannen zoals hij nodig hebben en niet meer.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Lofliederen op McCain zul je hier niet horen

      • Petra DeBoer zegt:

        Klopt @Klaas, en McCain was eigenlijk in alle oorlogen betrokken sinds hij volwassen is. Libië, Irak, Syrië, Vietnam, de Balkan en vele andere landen. De volgende zou Iran moeten zijn met de inzet van de MEK terroristen om daar een regime change te bewerkstelligen. Hij woonde al een MEK bijeenkomst bij op de Balkan. Uiteraard wilde hij ook graag een oorlog met Rusland en de coup in de Oekraïne was alvast een opzetje om dat voor elkaar te krijgen.

        Like

  1. elena zegt:

    helemaal mee eens met dit artikel, hij was niet zo een heilig boontje als dat mensen zeggen, hij werkte ondergronds aan de val van Trump.

    Like

  2. Aegolius cs zegt:

    Afhankelijk van het politieke klimaat kunnen helden worden verguist. Zijn persoonlijke verdiensten zouden los moeten staan van de politieke ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Hem geen eer te geven omdat hij ‘anti-Trump’ was is even onterecht als hem enkel en alleen te eren omdat hij het regelmatig met Trump oneens was (wat sommige Duitsers graag doen).

    Like

    • Petra DeBoer zegt:

      @Aegolius cs, het heeft op zich niks te maken met de politieke ontwikkelingen maar met het feit dat McCain onderdeel van de deep state is en Trump niet.

      De deep state bestond ook al ten tijde van de Vietnam oorlog en John McCain heeft ook daarin een kwalijke rol gespeeld.

      In de deep state zitten vooral Democraten maar ook Republikeinen en vrijwel alle presidenten na WOII waren deep state aanhangers behalve John F. Kennedy en Ronald Reagan. John F. Kennedy heeft het met de dood moeten bekopen en Ronald Reagan overleefde een aanslag.

      John McCain heeft ontzettend veel doden op zijn geweten en dan heb ik het nog niet eens over alle gewonden. Verder is het mede door hem dat er een proxy oorlog in Syrië ontstond en wij met Syrische vluchtelingen overspoeld werden maar er in de EU ook allemaal islamitische aanslagen waren.

      McCain was het ook die de coup in de Oekraïne organiseerde met andere deep state aanhangers zoals Guy Verhofstadt en Victoria Nuland.

      Bekijk onderstaande video en breid uw kennis uit. Het heeft Nederlandstalige ondertiteling.

      Enkele dagen geleden heb ik video’s gepost van een ex CIA medewerker en zijn verhaal onderschrijft bovenstaande video, al is zijn verhaal veel uitgebreider.

      John McCain was een gewetenloos monster en had wat mij betreft voor een tribunaal moeten verschijnen. Helaas is dat niet gebeurd want het kost erg veel tijd om dat allemaal voor te bereiden (word voorbereid), ook omdat vele rechters in de U.S.A. van de deep state zijn (Inmiddels heeft Trump vele rechters aangesteld die niet van de deep state zijn) evenals het grootste deel van de media. John McCain werkt ook met de deep state aanhanger Soros samen en natuurlijk met Obama, Bill en Hillary Clinton en de Bush presidenten waarvan Prescott Bush, de vader en grootvader van deze heren de oorlog van Hitler financierde.

      Like

  3. duinsnip zegt:

    Er wordt verschrikkelijk gelogen door de links-liberale leugenpers, ook over deze smeerlap. En we slapen maar door, zelfs Trump zwijgt teveel nu en valt ook door de mand.

    Like

    • Louis Portugal zegt:

      Idd. Ik zag bij SGT report een video over zijn tijd in Vietnam.
      Samengevat een verrader die daar door zijn verraad een redelijk goed leven had.

      Like

  4. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Eerlijk artikel. Tijdens zijn POW tijd schijnt hij ook al zo’n Benedict Arnold geweest te zijn.

    Like

  5. BertG. zegt:

    Petra had nog een twitter bericht gevonden waarin Geert ze condoleance uitspreekt over het verlies van McCain.

    Like

  6. Nemesis zegt:

    Alvast weer eentje weg, nog een flink aantal te gaan. RIP???? Dat hij in zijn graf mag roteren van ellende, door alle doden, gewonden en vermisten die deze smeerlap zonder enig moraal en geweten, tot in de lengte van dagen daar bij hem mogen komen spoken.

    Liked by 1 persoon

  7. ruud beijer zegt:

    Het had een echte Nederlander kennen zijn.Meehuichelen en wegkijker.

    Like

  8. Petra DeBoer zegt:

    Het is ongelofelijk maar Geert Wilders heeft respect voor John McCain. Dat Guy Verhofstadt dat heeft, had ik verwacht en ook dat Hillary Clinton gisteren op tv middels een telefonische verbinding dit monster ophemelde, had ik verwacht. Dat Jens Stoltenberg van de NAVO positief was, was ook niet vreemd en zo heb ik vele politici even nagetrokken en schrok van Geert Wilders en eigenlijk ook van Sebastian Kurz, ook al weet ik dat hij in een denktank van Soros zit. Ook Han ten Broeke zit in een denktank van Soros en was ook positief over McCain.

    Like

  9. Klaas zegt:

    Like

  10. FerdinandK zegt:

    Vraag ? Hoe kwam McCain, aan de oilienenmgas consessies in de Ukraine ?

    Like

  11. Thom zegt:

    Over de Doden niks dan goeds. Daarom zwijg ik maar beter over McCain.

    Like

  12. Thoth zegt:

    Goh, tis toch niet waar zeg….

    Like

    • Petra DeBoer zegt:

      @Thoth, zeer hypocriet, maar onderdeel van de strijd van de deep state. McCain en Obama zijn beide van de deep state en maakte het in wezen niet uit wie zou winnen maar omdat een eerste zwarte president beter uitkwam werd McCain door de media, die door de deep state gecontroleerd word, als racist e.d uitgemaakt.

      Trump is niet van de deep state en daarom is er in Amerika een bittere, hysterische strijd in o.a. de media gaande om Trump weg te zetten als leugenaar enz. Ze zijn nu bezig om het gewetenloze monster McCain als een engel naar voren te brengen.

      Like

  13. Jan zegt:

    Een en al lof voor McCain, en zoals linksvolk altijd doet, nooit een gelegenheid voorbij laten gaan om je politieke tegenstander persoonlijk aan te vallen, ook nu: begrafenis van McCain gebruikt om non stop Trump door het slijk te halen in bijzijn van gezinsleden van Trump

    Ivanka Trump and Jared Kushner Look Sick As Elites Pile on Their Father at McCain Funeral
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/how-awful-ivanka-trump-and-jared-kushner-look-sick-as-elites-pile-their-father-at-mccain-funeral/

    Meghan McCain took the occasion of her father’s death to slam President Trump numerous times Saturday in Washington DC.
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/awful-meghan-mccain-takes-cheap-shot-at-president-trump-at-fathers-funeral-video/

    Ook het grootste stuk drek deed weer mee: Then former President Barack Obama followed Meghan McCain by piling on President Trump.
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/barack-obama-joins-chorus-at-mccain-funeral-to-bash-president-trump-video/

    Like

  14. Jan zegt:

    McCain-bende en kliek tegen Trump: Wij willen je niet op de begrafenis hebben, waarna Trumpgaat golfen. Vervolgens valt het linkse schorem Trump aan dat hij niet aanwezig is. Ook Sarah Palin wilde men niet bij de begrafenis hebben

    https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/obsessed-liberals-and-nevertrumpers-attack-maverick-donald-trump-for-playing-golf-after-being-disinvited-to-mccain-trump-bash/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s