De 5 grootste leugens over Chemnitz – een verlate rechtzetting

Screenshot_13

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de burgemeester van Chemnitz, Barbara Ludwig (SPD).

(Vertaling: E.J. Bron)

In verband met de gebeurtenissen rondom de brute aanslag op drie Duitsers tijdens het stadsfeest in Chemnitz werken politici en media met verdraaiingen en onwaarheden om het protest in diskrediet te brengen. Hier een al lang noodzakelijke rechtzetting:

Ten eerste: “Zulke samenscholingen, klopjachten op mensen met een ander uiterlijk, een andere herkomst, of de poging haat in de straten te verbreiden, accepteren wij niet.” (Angela Merkel over de gebeurtenissen in Chemnitz).
Waar is: Asielzoekers zijn zondagochtend tijdens het stadsfeest in Chemnitz op Duitsers losgegaan, hebben drie van hen met messen aangevallen, eentje met 25 messteken vermoord. De beide anderen raakten zwaargewond. Als er al sprake was van een klopjacht, dan hier.

Ten tweede: “Dat het mogelijk is dat mensen met elkaar afspreken, bij elkaar komen en zodoende zorgen voor het staken van een stadsfeest, door de stad rennen en mensen bedreigen – dat is erg.” Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz –SPD).
Waar is: De organisatoren hebben het stadsfeest na de moord afgebroken – “uit piëteit”. De demonstraties van de inwoners van Chemnitz hadden daar niets mee te maken.

Ten derde: “Het racisme breekt onverholen baan.” (Robert Ludecke, “rechts-extremisme deskundige” van de Amadeu Antonio Stiftung tegenover dpa).
Waar is: De 10.000 inwoners van Chemnitz demonstreerden tegen de toenemende buitenlander-criminaliteit en de vluchtelingenpolitiek.

Ten vierde: Er is een “toenemende agressie en gewelddadigheid tegen immigranten”. (“Freie Presse”, dagblad uit Chemnitz).
Waar is: In het eerste kwartaal van 2018 pleegden immigranten volgens de statistiek van de Duitse federale recherche gemiddeld iedere dag een moord. Bij moord en doodslag zijn zij, afgemeten aan hun bevolkingsaandeel, 17-voudig oververtegenwoordigd. In het hele jaar 2017 pleegden “vluchtelingen” officieel 3698 seksuele delicten – dat zijn er meer dan 10 per dag.

Ten vijfde: “Als ik zie wat zich hier in de uren op zondag ontwikkeld heeft, dan ben ik geschokt.” (Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz – SPD).
Waar is: Geschokt moest iedereen zijn die eergisteren door de onthulling op “Jouwatch” te weten kwam dat de burgemeester in een voetgangerszone (!) een rolstoelgebruiker met haar auto heeft doodgereden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op De 5 grootste leugens over Chemnitz – een verlate rechtzetting

 1. Jeroen van de klashorst zegt:

  Het word tijd dat de modaal inkomens ook in crisis terecht komen met een Europese crisis.
  Dan zijn ze niet afgeleid door geld wat er in de realiteit gaande is.
  Van afgeleid blind tot realistisch feiten inzicht….

  Like

 2. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/29/burgeroorlog-moslims-plannen-een-tegenaanval-in-chemnitz-met-10-000-migranten/

  Burgeroorlog? Moslims plannen een ‘tegenaanval’ in Chemnitz met 10.000 migranten

  Dreigen er nu burgeroorlogachtige toestanden in Chemnitz? De Berlijnse Palestijnse activist Fuad Musa volgt de “radicaliseringsoproep” van de SPD-politicus Sawsan Chebli op en roept migranten op om “actie te ondernemen” in de Saksische stad: “Een tegenaanval op gemeenschappelijk niveau is noodzakelijk”. Eén Duitser is al dood, twee anderen raakten bij de aanval ernstig gewond.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Met dit soort leiders komen ze in Duitsland gewoon geen stap verder. Veel gewone Duitsers die de juiste volksgeest nog bezitten zouden het net als deze jonge dame, vele malen beter doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  De huidige bestuurders hebben we zelf gekozen. Ach en wee klagen helpt nu niet! Patriottisch ingestelde bestuurders kiezen wel. Weet wat je te doen staat!

  Geliked door 1 persoon

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  DE WAARHEID…
  .
  héél langzaam komt zij nader,
  want ’t Volk trekt aan de bel
  wordt door vals GEZAG nog geschoffeerd
  maar dàt overwint het wel…!
  .

  Geliked door 2 people

 6. koosv8 zegt:

  Als een politicus helemaal de weg kwijt is, en ook geestelijk ietwat eigenaardig overkomt, kan je altijd nog burgemeester worden. Voor hele milde eigenaardigheden kreeg men vroeger in militaire dienst S5. Nou dan heeft deze burrie toch zeker S50.

  Geliked door 1 persoon

 7. patriottisch hoeft nu ook weer niet zolang het maar democratische verkiezingen zijn en daarna stipt volgens democratische beginselen uitgevoerd

  Geliked door 1 persoon

  • Barry zegt:

   helaas…gaat niet werken, democratie is allang geleden overleden. Het zal toch op een manier moeten die niet zou pretiig is, maw het wordt een bloedbad.

   Like

 8. Als het gaat escaleren in Duitsland …..laat het dan meteen goed losbarsten en direct Berlijn hoofdkwartier bezetten.

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Wat een rare kop heeft dat mens, het lijkt wel een dominee vrouwtje.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Propaganda is nu eenmaal zeer effectief.
  Ik hoor alle dagen op mijn werk dat mijn collega’s met een behoorlijke intelligentie en opleidingsniveau, de meest baarlijke nonsens uitkramen. Die ze gisteren op TV erin gelepeld kregen.
  In feite komt het er op neer, dat iedereen gelooft dat de criminaliteit daalt, totdat men zelf aan de beurt is.
  Een democratie kan niet zonder objectieve journalistiek; het is zonde, dat men dit zo verpest heeft.

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/extreemrechtse-afd-en-anti-islambeweging-pegida-plannen-samen-demonstratie-in-chemnitz~ae029846/

  Extreemrechtse AfD en anti-islambeweging Pegida plannen samen demonstratie in Chemnitz

  De extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) en de anti-islambeweging Pegida willen na de gewelddadige dood van een 35-jarige Duitser in Chemnitz gezamenlijk demonstreren. Zaterdag willen ze vanaf 17.00 uur in een stille optocht door de Oost-Duitse stad trekken om “samen Daniel H. en alle slachtoffers van de gedwongen multiculturalisering van Duitsland te herdenken”, klinkt het in een oproep op de Facebookpagina van de AfD Saksen.

  Like

  • Gert Baken zegt:

   AfD is geen extreem rechtse partij. Ze is rechts, nuchter, realistisch. De redding voor de Duitse cultuur. Als deze nog bestaat. Wanneer gaan de Duitsers nou eens massaal op de AfD stemmen? Want met de dood of doden door een migrant. De aanvallen en doden op artsen en verplegend personeel, de huisarts die dood werd gestoken. De aanval op een club in Franfurt an der Ode enz enz.loopt het de spuigaten uit. Dan heb je de polariserende media en politici die zorgen dat er uiteindelijk een burgeroorlog komt. Misschien dat ze dan zien wat voor ellende de vele islamieten veroorzaken.

   Like

 12. Pingback: De 5 grootste leugens over Chemnitz – een verlate rechtzetting | eunmask

 13. ildiko zegt:

  http://napimigrans.info/video-eltero-kulturak-egymas-mellett-elese-a-gyakorlatban/ Tommy Robinson heeft deze video geplaatst, ergens in DE werd opgenomen Duits sprekend . Een bier drinkend Afghaan slaat de bierfles kapot op de hoofd van een jonge Duitser. Vreselijk!!!!, was maar op de hoofd van Angela Merkel……

  Like

 14. Elisah zegt:

  Interessante analyse

  Like

 15. droevige mof zegt:

  De angst moet enorm zijn. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Bondsrepubliek wordt de federale politie gemobiliseerd ter gelegenheid van een burgerprotest

  https://www.journalistenwatch.com/2018/08/29/eil-bundespolizei-befehl/

  Like

 16. Cleo zegt:

  Wanneer nemen de Duitsers het heft in handen en jagen ze die verraderlijke Merkel met haar honderdduizenden ‘cultuurverrijkers’ (zogenaamd apothekers, artsen en andere hoogopgeleiden) Europa uit: Merkel heeft nog wel wat kamers beschikbaar in haar buitenhuis in Paraguay!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s