Chemnitz, 1 september 2018 . . .

(Klik op de afbeeldingen voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Chemnitz, 1 september 2018 . . .

 1. Pingback: Chemnitz, 1 september 2018 . . . Demonstranten dragen foto’s van de fascisten, pardon de door de migranten vermoorde Duitse burgers… | toodlessss

 2. Tom Hendrix zegt:

  Deze mensen respecteer ik. En niet dat RODE TUIG van de richel, en hun meelopers van CDU, en CSU.

  Liked by 4 people

 3. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2018/09/01/video-extreemlinkse-types-met-communistische-vlaggen-verstoren-orde-in-chemnitz/

  Video – Extreemlinkse types met communistische vlaggen verstoren orde in Chemnitz
  Antifa Black Blocks vs. Polizei, Polizei wint

  Bijna 10.000 mensen in totaal demonstreerden in Chemnitz zaterdag. Het aantal rechtse en linkse demonstranten was ongeveer gelijk. Er werd door de AfD een stille tocht gehouden ter nagedachtenis aan slachtoffers van ‘geweld door buitenlanders’.

  Liked by 3 people

 4. Jan zegt:

  Liked by 6 people

 5. koddebeier zegt:

  Trap links terug in de goot, daar horen die ratten thuis !

  Liked by 3 people

 6. Tom Hendrix zegt:

  Door links, krijg ik steeds meer begrip voor de Caudillo Franco. Die verdomde het om de communisten de macht te laten grijpen, in het Spanje, met hun linkse Republiek. Trouwens de linkse dictaturen maakten de meeste slachtoffers, met name: Lenin, Mao, Pol Pot en Che Guevara. Miljoenen doden hebben ze veroorzaakt.

  Liked by 2 people

  • Stef zegt:

   Links heeft niets met politiek te maken. Het is een ongeneeselijke ziekte.

   Liked by 1 persoon

  • Franco…..aan de ene kant ja…..aan de andere kant nee. Ook onder Franko zijn meer dan 100.000 burgers onschuldig in massagraven terecht gekomen. Of zoals de Spaanse dichter…..?…..moet zijn naam opzoeken……doodgeschoten en in een eenzaam graf begraven.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Guardia Angel: 22.17. uur, op 2/9. U heeft een punt. Maar had Franco niet de overwinning behaald, in de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939), dan hadden de communisten Spanje in 1939 overgenomen. Het is en blijft een dilemma, daar een afgewogen oordeel over te geven.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Groen links is/was aanhanger van Pol Pot.
   https://meervrijheid.nl/?pagina=1197

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Tom.
   Franco had het helemaal door en heeft de linksen in Spanje met honderdduizenden afgeslacht.
   Op het eind van z’n leven heeft hij ’n kardinale fout gemaakt door dat verdomde Spaanse koningshuis weer in alle eer en glorie te herstellen.
   Hij hoopte daardoor de stabiliteit in Spanje te continueren.
   Dat is inderdaad gebeurd, maar die ratten zitten er nu nog steeds en instabieler kan het niet worden met al die immigratie.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @paulzwueste: 17.35. uur, op 03/09. Ik denk ook dat hij deze fout heeft gemaakt. Hij had beter kunnen omzien naar iemand vanuit de Falange, die de juiste kwaliteiten zou hebben gehad. Verder is het een grof schandaal, dat de “roden”, van Spanje, de overblijselen van zijn lichaam willen verwijderen uit de Valle de Caidos. Socialisten, anarchisten en ander progressie volk, zijn de schaamte ver voorbij.

    Like

 7. De elite volgt alles op een hoge troon en toont naderhand haar DUIM naar beneden gericht.

  Liked by 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  De linksen zijn beroepsagitatoren. Hebben we in nederland ook. Verzieken overal de boel, op bevel van links, wiens doel het is om het land naar de verdommenis te helpen, ook met geweld.

  Liked by 2 people

 9. Cleo zegt:

  Al die foto’s van Duitsers die door Merkel’s ongecontroleerde open grenzen-‘beleid’ zijn afgeslacht: wat een schande! De regering van ieder land is verplicht haar EIGEN ONDERDANEN te beschermen, maar zowel in Duitsland als in Nederland doen deze regeringen exact het tegenovergestelde! Hoe ziek, corrupt zijn Merkel en Rutte! Misschien moeten de schavotten maar vast worden klaargezet…

  Liked by 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  https://tpook.nl/2018/09/03/nos-jeugdstaatsjournaal-dringt-kindertjes-weer-links-gepolariseerd-wereldbeeld-op/

  NOS-Jeugdstaatsjournaal dringt kindertjes wéér links gepolariseerd wereldbeeld op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s