Volgens Jean Raspail stevent heel Europa af op de dood. Is dat vreemd?

Screenshot_208

(Door: Jacques Guillemain – Vertaling: “delamontagne”)

“Heel Europa staat aan de rand van de dood”, zegt Jean Raspail (foto), die zijn duistere voorspellingen bewaarheid ziet. Voorspellingen, die hij deed  in 1973 in zijn beroemde boek “Het legerkamp der Heiligen”.Als er een geboorte is in mijn familie of bij mijn vrienden, kan ik niet naar deze baby kijken zonder mezelf af te vragen: ´Wie zal hem voorbereiden op de ambtelijke willekeur en wat zal hij tegenkomen zodra hij volwassen is geworden?´.”

Welke burger, die toch een beetje nadenkt, heeft hier nooit over nagedacht, want de verwoestingen van massale immigratie worden op alle niveaus van de samenleving gevoeld. En dit gebeurt al vanaf  school waar de  islamisering zich in de wijken in volle vaart voltrekt, zonder de minste reactie van de autoriteiten.

Wat mij betreft, ik zal nooit begrijpen waarom onze bestuurders, onze elites, onze besluitvormers, onze opiniemakers, die voor het grootste deel ook een gezin hebben met kinderen die ze graag gelukkig zouden willen zien tot in hun volwassenheid. Hoe kunnen al deze goed opgeleide en ontwikkelde elites hun land en de toekomst van hun eigen kinderen zo opofferen?

Hoe is het mogelijk dat zij hierdoor de toekomstige interreligieuze conflicten zaaien zonder zich te realiseren dat zij hun kinderen een leven van hel zullen nalaten, zoals we in de jaren-80 in Libanon zagen, zoals we overal zien waar de islam zich in een positie van kracht voelt ? De onzekerheid heerst overal. De aanvallen met  messen zijn dagelijkse kost, de verkrachtingen exploderen. Meer dan 100.000 agressieve gebeurtenissen per jaar. In Frankrijk kan men voor een “verkeerde” blik of  het weigeren van een sigaret al sterven. Dit is de dictatuur van het onnodige geweld. De inactiviteit, om nog maar te zwijgen van de medeplichtigheid, van de elites blijft voor mij een raadsel.

De grote vervanging  is een onbetwistbare realiteit, aangezien het verschil in het geboortecijfer tussen autochtonen en geïmmigreerde vrouwen en de ononderbroken stroom van nieuw aangekomenen van dien aard is dat in één generatie de autochtone Fransen een minderheid in hun eigen land zullen zijn. Dit gebeurt al voor 2050.

Zonder ingewikkelde berekeningen te maken, die al in het verleden zijn gedaan, moeten we vaststellen dat de Europese autochtone bevolking in één generatie met 20% afneemt. De immigranten van buiten Europa verdubbelen in dezelfde periode, met een vruchtbaarheidscijfer van 4 kinderen per vrouw. Dan komt de “immigratie” daar nog bij. Bovendien verhoogt de komst van Afrikaanse vrouwen  het geboortecijfer van vrouwelijke immigranten.

En in sommige Europese landen is het nog erger. Daar neemt de autochtone bevolking af met 35% in één enkele generatie.

Maar ik geloof niet in de these van het globalistische complot die willens en wetens de verdwijning van naties voorstaat.

Toegegeven, Macron en Merkel zijn globalisten, de EU-leiders zijn globalisten, maar zij gehoorzamen aan hun persoonlijke overtuigingen, aan hun illusies, maar niet aan de beslissingen van de groten der aarde, die in het geheim van een zwart kabinet hebben besloten om de westerse beschaving te vernietigen.

Trump, Poetin, Salvini, Orbán, Kurz, Babiš of Morisson, de nieuwe Australische premier, zijn geen globalisten. Dit bewijst dat vooral West-Europa ziek is met zijn mensenrechten, zijn humanistische opvattingen en vooral zijn complexe schuld tegenover de Derde Wereld die het vroeger heeft gekoloniseerd.

Maar de elites, nog steeds beschermd tegen verkrachtingen en geweld, vertegenwoordigen toch niet alleen het volk, zult U tegen mij zeggen. Waarom blijven de mensen dan zo passief? Zeker, maar het volk, dat wil zeggen de gemiddelde Fransman die de metro neemt,  in buurten van de arbeidersklasse woont, er werkt en laat naar huis komt, lijdt onder de wandaden van de  immigratie en is bang in zijn dagelijks leven. Deze mensen, die  de levende kracht van de natie vormen, vinden zich één tegen allen…

Hij werd als het ware bewust onder narcose gebracht en tot slaaf gemaakt door de verlichte volgelingen van een misleidend multiculturalisme, die niet vooruitlopen op de verwoestende gevolgen hiervan. Ze zijn verpletterd door de dictatuur van de Linkse Gedachte, alomtegenwoordig onder rechters van links en verenigingen. Ze weten hierdoor heel goed dat ze geen recht hebben. Hij mag zichzelf niet eens verdedigen, omdat zelfverdediging verboden is. Hij weet niet hoe hij zichzelf moet uitdrukken, omdat de linkse wetten de vrijheid van meningsuiting hebben gedood.

De mensen hebben de bestuurders, de intellectuelen, de welgestelden, de pers en de gerechtigheid tegen zich! Hoe zouden zij zich moeten verdedigen, één tegen allen? Bovendien is de enige obsessie van Macron die om te vechten tegen patriotten, identitairen en nationalisten, kortom de “melaatse populisten” .

Macron strijdt niet tegen de immigratie, die er voor zorgt dat de mensen in opstand komen, hij vecht tegen de opstanden, zoals Merkel in Chemnitz.

In deze conditie, wat is de toekomst voor Frankrijk en de toekomstige generaties? Zullen de Fransen hun leiders de 2000 jaar geschiedenis en 1500 jaar christendom weg laten vegen door het land aan islamisten te geven?

Jean Raspail legt twee hypothesen bloot

De eerste zou de vorming zijn van enkele eilanden van verzet, “geïsoleerde verzetshaarden“, met ongeveer vijftien miljoen autochtone Fransen, die hun bastions op de ruïnes van integratie zouden bouwen en garant zullen staan voor de Franse identiteit. Dit zal ons cultureel erfgoed van generatie op generatie door kunnen geven. Een utopische hypothese, die slechts een korte tijd kon duren. Raspail gelooft er zelf  nauwelijks in.

De tweede hypothese zou de “Reconquista” kunnen zijn. Ik geloof daar ook niet in. Eigenlijk drukt Jean Raspail zijn pessimisme uit, wat heel legitiem is, omdat de leiders, de elites en de pers  niet ophouden om ons de verdiensten van ‘het samenleven’ te verkopen en de mislukking van de integratie geheel negeren.

Maar nu hij noch gelooft in de “eilanden van verzet” noch in de “Reconquista”, heeft hij geen andere realistische oplossingen aan te bieden. Alles opgeven?, je erbij neerleggen?, overgave?, ik weet het niet.

Wat mij betreft, de oplossingen zijn er en elk fatalisme moet verboden worden

Als ik het pessimisme van Jean Raspail goed begrijp, want de voorstanders van immigratie zijn oppermachtig, is het toch het volk dat het laatste woord zal hebben. Er is in de geschiedenis geen volk geweest dat het geaccepteerd heeft om zonder er tegen te vechten te verdwijnen.

Voorlopig zijn ’t alleen nog maar Henk en Ingrid, die de volle laag van de wandaden van immigratie krijgen. De overgrote meerderheid van de “besluitvormers” en de Ayatollahs van  de “enige goede waarheid” wonen in prachtig beschermde buurten, leiden een comfortabel leven met comfort en veel vakantie, zonder te beseffen dat de radicale islam zijn web over het hele land uitspreidt en dat de immigratie van de niksnutten de vitale krachten van de natie zullen vernietigen.

Maar met het huidige aantal “immigranten” dat elke dag aankomt, met honderden migranten tegelijk per dag, is het duidelijk dat geen enkele stad, geen wijk meer beschermd zal zijn tegen het geweld dat al wordt ervaren door de modale Fransman, die de buitenwijken is ontvlucht, zoals dat al het geval was met de honderden Joodse gezinnen die de buitenwijken van Parijs zijn uitgejaagd.

Het grote ontwaken zal van de elites uitgaan, als ze  gaan beseffen dat er geen enkele plek meer is die beschermd is tegen de invasie. Dit zal gebeuren als ook zij hard zullen worden getroffen door het dagelijkse geweld. En op die dag zal de pers als “een blad aan de boom” van mening veranderen en zal ze niet langer de ontwrichting van de natie in de naam van globalisme en multiculturalisme verdedigen. Omdat vroeg of laat de elites zullen gaan beseffen dat globalisme de ontkenning is van onze Grieks-Latijnse cultuur ten gunste van exotische culturen.

Want vroeg of laat zullen ze begrijpen dat  religieuze tolerantie eenrichtingverkeer is en de manier om onze joods-christelijke wortels uit te roeien. Dit ten gunste van een veroverende islam, die alleen maar van wraak op het Westen droomt.

Maar dit ontwaken, als het onvermijdelijk is, zal alleen plaatsvinden wanneer de massa’s van migranten de prachtige buurten binnenvallen waar de elites wonen en de scholen waar hun kinderen op zitten.

En het is op dat moment dat het publiek zich tegen de leiders zal keren en de sluiting van de grenzen zal eisen, zoals de Australiërs en de Oost-Europese landen al doen.

De vaderlandslievenden zullen nooit opgeven, ook al willen schadelijke krachten op dit moment onze culturele erfenis vernietigen en onze wortels uitrukken. Want er zijn nog veel meer krachten binnen de Europese volkeren die sluimerende zijn. Krachten, die vertegenwoordigd worden door de legioenen patriotten die in opstand zullen komen tegen hun leiders die hen van hun land willen ontdoen.

De toekomst behoort aan de volkeren, die de landen van Oost-Europa zullen volgen in hun verbeten  vastberadenheid om zichzelf te kunnen blijven.

De volkeren die wel kiezen voor multiculti zullen hun identiteit verliezen.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Jacques Guillemain

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

62 reacties op Volgens Jean Raspail stevent heel Europa af op de dood. Is dat vreemd?

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas kiest men in Nederland voor de islam en de asielparasieten.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  We gaan met een sneltrein vaart naar onze ondergang !!

  Geliked door 3 people

 3. jack black zegt:

  En nog niet eens zulke kleine achterbaks akkefietjes krijgen ze voor mekaar !!

  Howick en Lili vermist, weggelopen bij pleeggezin !

  Amsterdam – Howick (13) en Lili (12) worden vermist. De broer en zus zouden vandaag worden uitgezet naar hun geboorteland Armenië. Ze zijn vannacht bij hun pleeggezin weggelopen. Dat bevestigt het ministerie van Justitie.

  Like

  • King Arthur zegt:

   Jaaaaaaa dussssssssssssss, hele nette kinderen met VWO en blank-christelijk.
   Terwijl er hele hordes wijzijnhier parasieten rondlopen waar niets aan wordt gedaan.
   Stop nu eens met zeiken over die twee nette wereld kids

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat moeten dan hele knappe koppen zijn als je al met je 12-13 jaar op het VWO zou zitten.
    Een HAVO diploma die hadden ze zeker al dan.

    Like

   • Serge Jansen zegt:

    Niet lullen Arthur, illegaal is illegaal.
    Ik zie het als een goed begin.
    Of bedoel je dat deze illegale kinderen wat minder illegaal zijn dan de andere parasieten ?

    Geliked door 2 people

   • King Arthur zegt:

    @Bert,
    Na de lagere school kan men kiezen uit verschillende richtingen:
    VWO (vroeger atheneum/Lyceum), HAVO, VMBO, de laatste met 4 niveaus om iedere laag IQ mafkees toch een pa-piertje te kunnen geven.

    @Serge,
    Alle uitkerings- en luie mossels mogen allemaal blijven met alles gratizzzzzzzzzzzzz ter vervanging van ons blanken, maar deze twee kinderen moeten weg, want verkeerde kleur en verkeerde godsdienst. Ga je nu eens druk maken om de 50.000 crimigranten die nog steeds ieder jaar hier binnenkomen man. Dir is een voorbeeld dat den Haag “daadkrachtig” is snap je dat nu niet, zijn jullie hier nu zo kortzichtig????????????????

    Geliked door 1 persoon

   • Edwin Lauxen zegt:

    Wat kan mij dat boeien, die kinderen horen hier niet en uitzondering maken jaja ze mogen blijven hoor terwijl mijn kinderen de rambam kan krijgen net zoals duizenden andere echte nederlandse kinderen door die linkse kutjeugdzorg, dus hou jij eens op met ZEIKEN en de ander een les te lezen, king arthur !!!!

    Geliked door 2 people

   • jack black zegt:

    Hele nette kinderen met VWO en blank-christelijkn !
    Een schaap over de dam en dan kunnen alle komen ?
    In Roemenien en Albanien geeft het eveneens miljoenen
    van blanke christelijke nette kinderen !
    Heb jij een plank voor je kop ?
    illegaal is illegaal. !

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    @
    King Arthur zegt:
    8 september 2018 om 15:49
    Kiezen is niet altijd aan de orde, niet als je geen voorkeursbehandeling geniet, dan zijn toetsen nodig om het niveau te bepalen, het is al gek genoeg in dit kutland.

    Like

   • BertG. zegt:

    Armenië ontvangt jaarlijks anderhalf miljoen toeristen. (PDF) Een kwart zijn Europeanen. (PDF) Het land der kerkjes is een vergeten schat aan een oude en diverse culturele geschiedenis. Daarnaast kent het ook nog grote ongerepte en beschermde natuurgebieden.

    Toch werd de mogelijke uitzetting van Howick en Lili gepresenteerd alsof ze richting een actief oorlogsgebied moesten. De genocide van anderhalf miljoen Armenen door de Turken is inmiddels een eeuw geleden. Veel kinderen worden vanwege een nieuwe werkplek van hun ouders losgerukt van familie en vrienden. Zo abnormaal of zwart was hun toekomst in Armenië niet, maar dat mag niet gezegd worden.
    https://www.geenstijl.nl/5143792/feynman-en-of-feiten-bent-u-te-extreem/

    Geliked door 1 persoon

   • Anneke zegt:

    King Arthur, jouw tekst klopt niet, ze mogen inmiddels hier blijven omdat D66 en CU de druk heeft opgevoerd waardoor het kabinet zou kunnen vallen en dan moeten ze van het pluche, dat pluche plakken bevalt zo goed dat er maar besloten is om de twee Armeense jongeren te laten blijven ondanks de uitspraak van de Hoge Raad in naam der Koning. De strategie van de asieladvocatuur heeft een 100% zieligheids strategie uitgedacht, met succes. Zelfs reserve koningin Laurentien had een mening!
    De wijzijnhier parasieten die plunderen hoofdzakelijk in Amsterdam en dat is me toch een links bolwerk met dank aan het stem gedrag van de Amsterdammers, ze verzuipen er maar in!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    King, toevallig ergens op hoeveel scholen die 2 kinderen gezeten hebben?
    Op maar liefst 17 verschillende scholen.
    Dan kan je mij niet wijs maken dat je daarna probleemloos zo het VWO inrolt.

    Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Iedereen die deze kinderen helpt op laten draaien voor de kosten en straf vervolgen. deze kinderen zitten in deze situatie door hun moeder en door de asiel industrie. Schaf alle subsidies af voor deze ngo’s en voer een strikt uitzet beleid. Deze kinderen hadden al lang geïnterneerd moeten zijn. Wat een losers.

   Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   De kinderen mogen volgens de staatssecretaris nu ineens BLIJVEN.
   HET HEK IS NU ECHT VAN DE DAM.

   P.S. Ik gun de kinderen alle geluk van de wereld, maaar…. pffffff….

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  ik zal nooit begrijpen waarom onze bestuurders, onze elites, onze besluitvormers, onze opiniemakers, die voor het grootste deel ook een gezin hebben met kinderen die ze graag gelukkig zouden willen zien tot in hun volwassenheid. Hoe kunnen al deze goed opgeleide en ontwikkelde elites hun land en de toekomst van hun eigen kinderen zo opofferen?

  Omdat ze weten dat ze kunnen vluchten naar een veilig oord wanneer de hel losbarst.

  Geliked door 6 people

 5. jack black zegt:

  Dat komt erbij uit wanneer je de hele rotzooi Nederland binnenlaat !
  En de hele rotzooi word ook nog van belastinggeld betaald !
  Krimineel ? Laat ze hun rotzooi maar mooi zelf opruimen !

  ‘Familie Nabil B. erg boos op justitie’ !
  John van den Heuvel over Nabil B., die tijdens de rechtszaak
  opnieuw verklaarde om te stoppen met getuigen, als zijn familie
  niet beter beschermd wordt !

  Like

 6. Pingback: Volgens Jean Raspail stevent heel Europa af op de dood. Is dat vreemd? | E.J. Bron | toodlessss

 7. Francois zegt:

  De naakte ongemakkelijke waarheid. De dag dat het bij iedereen zal doorgedrongen zijn ,zal het onomkeerbaar zijn. Het is reeds te laat . Homo homini lupus.

  Geliked door 1 persoon

 8. sjuad zegt:

  Na 6 termijnen van 666 jaren sinds Abram-Abraham is Openbaring 13:18 aan de orde.
  Een die de eindtijd kan berekenen.
  Het 666 ste vers v d bijbel gaat over de dood Abraham.

  Hoe YHWH en ALLAH geweld omwille hunner aanbidding verkopen met eeuwigheid is het nu tijd voor hun eindige eeuwigheid.

  Like

 9. Marlies zegt:

  Dank, delamontagne! Pracht artikel

  Geliked door 2 people

 10. Pingback: Volgens Jean Raspail stevent heel Europa af op de dood. Is dat vreemd? | eunmask

 11. Hovawart zegt:

  Dit is de ondergang van het godverlaten laagland, verkocht door linksche politiek en overlopen door gelukszoekers die de welvaart uithollen, de westerse samenleving zachtjes uitroeien van binnenuit.
  De Europese Raad als moderne profeten, brengers van het ongeluk, wijzen ons de weg naar de put, gevoerd door onze overtuiging, dat men de wereld kan redden als wij onszelf als westerse maatschappij laten uitroeien, het Europes Project onze “laatste maaltijd” blijkt te worden, de invoering van de Eu-wetgeving onze laatste sacramenten zijn.
  Het alsmaar koelere klimaat in de grote steden als meest bedreigende effect van de global warming, een huiveringwekkend, onbetrouwbaar en griezelig toekomstbeeld voor onze kinderen.
  Het zaaien van tweedeling in de maatschappij door de linksche kerk zal de strijd weer oplaaien, als een moderne Kaïn en Abel, waar moord en doodslag zal overleven en ons allen zal verscheuren.
  Blijven wij de andere wang toekeren of nemen wij ons recht ter hand, worden wij getuigen van de westerse ondergang of vechten wij, volgen wij ons hart. Schenken wij onze organen aan de offeraars van D66, of vinden wij weer terug wat wij hebben verloren, waar onze voorouders voor hebben gebloed, werpen wij de steen terug die ons al zovele malen is toegeworpen.
  Zitten wij straks allemaal in hetzelfde (arkje) schuitje hoog op een berg, wachtend op een duif of meeuw met een olijftakje. als de aarde overstroomt is met mohammedaanse moslims, die niet zullen rusten voordat wij allen zijn verdronken.
  Blijven wij geloven in de linksche betovering en hun multiculturele spreuken over vrede en vrijheid, laten wij de torenklok luiden, blind voor het dreigend gevaar, het vlammetje zal uitgaan tot er niets meer gloeit, donker zal het worden als het diepst van de nacht ,een herinnering zal blijven over het wat eens was, als een loze belofte die ergens op ons wacht.
  Iets moeten wij opgeven als de drie bedelaars arriveren, maar toch niet ons leven…….
  .….dat vraag ik u wel eens af.

  Geliked door 7 people

 12. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 13. Jan zegt:

  wij zijn zwakkelingen geworden, verdorven mietjes met verfijnde maniertjes met héél veel geblaat maar zonder enige kracht om te strijden. door Goddeloos leven in zonde en weelde zijn we onze krachten verloren. wanneer de zeven plagen nu over ons komen (één ervan is de massamigratie naar de EU, een andere plaag is de massale aanwezigheid van verdorven linkse machten onder ons) zijn we als vogels voor de kat. tenzij we ons oprichten, onze krachten verenigen, opnieuw leren vliegen, onze eigen verlossing en vrijheid tegemoet

  Geliked door 5 people

 14. Pingback: Exclusief uit Zuid-Afrika: “We zijn hier om jullie te doden” | eunmask

 15. Lucie zegt:

  Die man heeft zo gelijk en we laten het gewoon gebeuren erg al die kinderen en kleinkinderen

  Like

 16. Dit is Parijs……daarna komen nog veel meer steden aan de beurt.

  Like

  • Jan zegt:

   Parijs was ooit een vrolijke stad. dit is het geworden door de migranten. zijn de multiculti dan zo blind dat ze de werkelijkheid nog steeds niet (willen) zien ???

   Like

 17. Aegolius cs zegt:

  **Trump, Poetin, Salvini, Orbán, Kurz, Babiš of Morisson, de nieuwe Australische premier, zijn geen globalisten. Dit bewijst dat vooral West-Europa ziek is met zijn mensenrechten, zijn humanistische opvattingen en vooral zijn complexe schuld tegenover de Derde Wereld die het vroeger heeft gekoloniseerd.**

  En nu we daar weg zijn en er miljarden aan geld maar bovenal hulp en opbouw hebben achtergelaten zijn ze minder gelukkig dan daarvoor?! Economische groei van pakweg 4% tegenover bevolkingsgroei 10-20% levert armoede op. Onder bevolkingsgroei leidt de westerse wereld. Huizen/woningen zullen evenals fabrieken als infrastructuur gevuld moeten worden. Een regering zonder volk is als een soort bestuurlijke” Jan zonder Land

  Even als ik vermag:

  Filmpje Demografie Europa

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Aegolius cs 8 september 2018 om 15:03

   V R E S E L IJ K !
   Ik weet het: de mohammedaan hoeft alleen maar te fokken, het enige wat hij kan naast ‘met z’n reet omhoog liggen’ voor ‘allah’.

   De songtekst is niet van toepassing, maar ik moest opeens denken aan de woorden ‘When its all to late, its all to late’

   Geliked door 1 persoon

 18. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  We zijn belandt in de Bijbelse eindtijd! Het is nu erg, maar dit is nog een voorproefje. Accepteer Jezus (Yahshua) Christus nu er nog tijd is. Jezus komt spoedig! Be Saved! Don’t be Sorry! (JOHN 3 : 16 )

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Heb jij nou niks anders te doen dan zieltjes winnen.
   In elke reactie weet jij wel iets te vermelden over hoe blij jij bent met je fantasie vriendje.
   Gefeliciteerd daarmee, maar hou het lekker voor jezelf.
   Als ik wil weten, dan vraag ik het wel.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Nou jullie tweeën kunnen er weer tegen an.
    Als je zo doorgaat kom je misschien ook nog in dit lijstje van beroemde Atheïsten.

    Ik ben een jaar of 30 ouder dan jij, dus statistisch gezien zal ik eerder aan de Hemelpoort bij Petrus staan !
    Zal ik ’n goed woordje voor je doen……………?
    Of bidden helpt ? ?

    4 dagen lang bidden en bidden !
    Misschien was een dokter beter geweest………………..

    Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    ieder heeft recht om vrijuit te spreken. “Jesus is King” mag zieltjes winnen, daar is niets mis mee. de linkse winnen ook zieltjes voor hun multiculti-ideologie, onophoudelijk en op grote schaal en niemand blaft hen terug. hoe meer mensen ten strijde trekken tegen links, hoe beter. rechts moet zich groeperen, gelovigen en ongelovigen, met vereende krachten, samen sterk.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Jan, ik ben hier nog nooit linkse tegen gekomen die hier zieltjes winnen
    Daar hebben ze hun eigen linkse sites voor.
    Net zo als dat er godsdienst sites bestaan om zieltjes te winnen, of kerken.
    En zover mij bekend is dit geen godsdienstige site, waar men mekaar uitnodigt om eens gezellig langs te komen in de kerk.
    Daar hebben ze dominees en pastoors voor bedacht die daar dan allemaal weer een eigen club gebouw voor hebben om zieltjes te winnen.

    Like

  • Harry zegt:

   Ik hoor dit soort onzin al ruim zestig jaar .
   Hoe vaak zou de wereld al niet vergaan zijn ?
   Hoe vaak zou iemand die ze Jezus noemen al niet teruggekomen zijn ?
   Nee , maar nú komt ie echt !
   En iedere keer gebeurt er weer niks !
   Weet niet hoe oud je bent ,
   maar moeten we dit soort onzin-gezemel nog lang aanhoren ?
   Ik zal ook eens een voorspelling doen : tijdens jouw leven komt er niemand meer op visite vanuit “ het hemelse”.
   En als je kinderen hebt , ook tijdens hun bestaan komt ie niet .
   Ergo , het heeft helemaal geen zin om dat soort nonsens te blijven omhelzen .
   En wil je dat tóch , hou ons er dan buiten en doe dat thuis , privé .

   En die hemel , waar is dat toch ?
   Ik heb een neef die gezagvoerder op een Boeing 747 is in Amerika .
   Die vliegt overal heen , nog nooit wat geks gezien in de lucht .
   Ook astronauten niet en satellieten evenmin .

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Harry, als jehova’s bij je aanbellen, dan kan je ze nog weg sturen en houden ze er mee op, als je het ze goed duidelijk maakt.
    Hier werkt dat niet waardoor ze je blijven irriteren met hun fantasie praatjes.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   John 3.16.
   Wil je daar weleens héél gauw mee ophouden…?

   Geliked door 3 people

  • Wolf zegt:

   Hou daar eens mee op!!! Johannes 3:16 !!!

   Geliked door 1 persoon

 19. Tistochwat zegt:

  Ik ben benieuwd wat de ‘regering’ over 20 jaar voor ons gaat doen, als we tussen de 80 en 90 zijn.
  Worden de bejaarden dan met het kromzwaard de moskee in getrapt?
  Of ‘gewoon’ maar meteen onthoofd?
  Of (misschien nóg leuker voor de mohammedaan) in de goot aan hun lot overgelaten?
  Kunnen ze die weerloze oude mensen af en toe lekker ‘kopschoppen’.

  Ik blijf bij mijn mening dat we al over 5 tot 10 jaar verloren zijn, vooral omdat de import nooit zal stoppen. Dan heerst de ‘sharia’.
  Ik heb de toekomst verdorie nog nooit zó somber ingezien. 😦

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   De autochtone ouderen en zieken worden onder het mom van “zelfredzaamheid” de goot in getrapt!
   De allochtonen krijgen een cursus, want anders slaan ze de zaak kort en klein, plus huurtoeslag, zorgtoeslag, gratis internetten, gratis zwemles enz…. o ja, nog even vergeten: Arabische les.

   Geliked door 1 persoon

 20. Tom Hendrix zegt:

  De elites zijn TEGEN ONS! Het is een illusie, dat de elites ons te hulp zouden komen. Deze elites, zijn verraders, die net als de politici instemmen met: ” De Resolutie van Straatsburg”, en het naziplan: “Coudenhove-Kalergi”.

  Geliked door 4 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Tom Hendriks
   Exact Tom,dat verhaal zou de mensen moeten bereiken.
   Ik heb deze week weer zitten lullen als brugman.
   Ze snappen het niet,of willen het niet snappen.

   Ze zitten je aan te kijken met verdwaasde ogen,zeggen nog net niet dat je in complottheorieën gelooft,maar je ziet het ze wel denken.

   Ik word er zo moedeloos van……..

   Geliked door 1 persoon

 21. tinekevanschagen zegt:

  @Delamontagne
  Dank u voor de vertaling heer delamontagne.
  En dank voor al het nieuws uit Frankrijk.

  Een krachtig artikel!

  Like

 22. Republikein zegt:

  Onderbuikartikel

  Like

 23. Jan zegt:

  bericht is van website gehaald. klik op Bron: ‘Europa kan deze immigratie niet aan’ en je krijgt dit: ‘Onze website is tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.’
  wat is er te verbergen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s