Zweden – niet voor rede vatbaar

Screenshot_23

Het parlement in Stockholm.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Zweden willen blijkbaar “gewoon zo doorgaan”, zoals blijkt uit de voorlopige uitslagen van de parlementsverkiezingen van gisteren.

Contra magazine

Bij de parlementsverkiezingen gisteren in Zweden vonden geen ingrijpende veranderingen plaats. Volgens verwachting moesten de sociaaldemocraten (S) en de Moderaterna (M) veren laten, terwijl de Zwedendemocraten (SD) winst konden boeken. De vooral door het links-liberale establishment gevreesde ruk naar rechts bleef echter grotendeels uit, hoewel nog de vraag is of de Groenen de kiesdrempel gehaald hebben.

Maar volgens de voorlopige resultaten is er sprake van een politieke patstelling: het midden-linksblok staat op 40,6%, het midden-rechtsblok op 40,2%, de Zwedendemocraten op 17,6%, wat duidelijk lager is dan de resultaten in de peilingen, die een verdubbeling van de stemmen voor de SD tot 25% voorspeld hadden. De regerende sociaaldemocraten halen 28,4% van de stemmen – zo weinig als nog nooit sinds 1917.

Het blok “De Roodgroenen” zal vermoedelijk 144 zetels krijgen (-15), het blok “Alliantie voor Zweden” 143 zetels (+2). De Zwedendemocraten kunnen vermoedelijk op 62 zetels rekenen (+13). Dat betekent echter ook: onder omstandigheden zouden de midden-rechtse partijen een door de SD gedoogde minderheidsregering kunnen vormen.

Alhoewel de Zwedendemocraten winst konden boeken, blijkt desondanks dat het in het Scandinavische land ondanks de toenemende migranten- en bendecriminaliteit, het stijgende aantal (groeps-)verkrachtingen door immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika blijkbaar nog niet genoeg is.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Zweden. Bookmark de permalink .

74 reacties op Zweden – niet voor rede vatbaar

 1. Tom Hendrix zegt:

  Bijna 70 jaar, van linkse hersenspoeling, dan krijgt men dit resultaat, maar….er kan ook fraude bij het tellen der stemmen zijn gepleegd. ook dat is zeer wel mogelijk. Enfin, zo schiet het niet erg op, en is Zweden een “verloren land”.

  Geliked door 5 people

  • King Arthur zegt:

   Neeeee hoor het heeft een heel andere reden, slinkse socialistische verkiezingsfraude en dat is bar en boos voor zo’n land.

   https://fenixx.org/2018/09/10/stemlokaal-in-goteborg-had-geen-stembiljetten-voor-de-zweden-democraten/

   Geliked door 5 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Tom Hendrix, de Zweden zijn al langer dan 70 jaar van de linkse kerk want in WOII ondersteunden ze de Nazi’s.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Geen enkele commentator, columnschrijver of Zweden- c.q politiekdeskundige noemt het woord.
   Ik wel: “FRAUDE”!
   Laten we niet zo ingewikkeld doen met theorieën over 70 of desnoods 250 jaar linkse hersenspoeling en: “er kan fraude zijn gepleegd.”
   Leest zo interessant weg maar het is natuurlijk onzin!
   Klopt van geen kanten.
   Er is gewoon op enorme grootte fraude gepleegd.
   Net als bij de ll verkiezingen in NL waarbij Rutte toch maar weer 30 zetels bijeenstal en Wilders, die in de laatste peilingen op 30 of meer zetels stond, het uiteindelijk moest doen met de twintig die voor Rutte gereserveerd waren door de kiezer.
   Gewoon uitslagen omdraaien.
   Dat gebeurd er tegenwoordig in de westerse “democratieën”.
   Maar praktisch niemand die daar aan wil… want stel je voor.
   Zonder democratie kàn het niet.
   En dat terwijl we al decennia lang geen democratie meer kennen.
   Alles wordt belogen, bestolen, verdraaid, anders genoemd en opnieuw uitgevonden!

   In Zweden is het volk op grote schaal belazerd.
   Probeer er maar eens achter te komen zou ik zeggen…!
   Die uitslag klopt natuurlijk van geen kanten.
   Weken geleden was al bekend dat er gerommeld werd met de officiële verkiezingsformulieren, waarbij bleek dat de Zwedendemocraten helemaal niet op die formulieren voor kwamen.
   Ach, hou er toch mee op!
   Als de Zweden verandering willen zullen ze het zelf moeten doen.
   Die criminele bokserskop met z’n platgeslagen neus en grove poriën, die zogenaamd MP van Zweden speelt, moet zo spoedig mogelijk worden afgezet en berecht.

   Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  Ik ben bang dat we zo langzamerhand ook wel aan verkiezingszwendel mogen gaan denken.

  Politiekcorrect/links/de EU zullen al het mogelijke doen om in het zadel te blijven.

  Geliked door 8 people

 3. T.Troubadour zegt:

  De Zweden zijn nog steeds niet wakker slaap zacht nooit meer naar Zweden

  Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Het is als in vrijwel alle Europese landen, we moeten vooral correct blijven. Domme schapen ze laten zonder boe of ba hun strot afsnijden door één of andere islamiet. Maar we zijn wel altijd aardig en correct geweest. Wat een idioterie overal.

  Geliked door 4 people

 5. Elisah zegt:

  Sabotagepraktijken,
  https://fenixx.org/2018/09/10/stemlokaal-in-goteborg-had-geen-stembiljetten-voor-de-zweden-democraten/

  Stemlokaal in Göteborg had geen stembiljetten voor de Zweden Democraten

  De verantwoordelijke ambtenaren voor het verkiezingslokaal van de Annedalschool in Göteborg hebben er niet voor gezorgd dat de stembiljetten van de Zweden Democraten op hun plek aanwezig waren. Gedurende meerdere uren na de opening om 08.00 uur kon men niet op de Zweden Democraten stemmen. “Zeer ernstig”, aldus Jörgen Fogelklou, SD-voorzitter in Göteborg.

  Geliked door 2 people

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/10/veel-meldingen-van-verkiezingsfraude-in-zweden/

  Veel meldingen van verkiezingsfraude in Zweden

  Op sociale media hebben veel mensen vermoedelijke verkiezingsfraude in het hele land gedocumenteerd. In Västerås koos het stembureau personeel ervoor om de stembiljetten van de Zweden Democraten op een eigen tafel apart van de andere stembiljetten te leggen.

  Geliked door 3 people

 7. Tja niet om verder te zeiken, maar ik verwachtte dat dit ging gebeuren 18% van de stemmen gingen naar de verbeteraars, de rest blijft in zijn nu nog veilige bubbel zitten. Hoe men het ook wendt of keert er komt voorlopig geen eind aan dit achterlijke beleid. Eerst moet het Zweedse sociale stelsel onder de druk van deze geïmporteerde wilden in elkaar klappen, snel zullen andere EU landen volgen, en dat is precies de bedoeling van het in gang gezette Coudenhove-Kalergie Pan Europa plan.

  Ideeën zijn machtiger dan wapens. We willen onze vijanden geen wapens laten hebben, waarom dan wel ideeën?

  -Joseph Stalin

  Geliked door 4 people

 8. ildiko zegt:

  geen verkiezingen kan deze islamisering meer van westerse samenlevingen stoppen, wel een massale revolutie. Het eigen volk moet op de barricade durven !

  Geliked door 3 people

 9. Delicaat zegt:

  Tijd voor Pippi…

  Geliked door 1 persoon

 10. hendrik zegt:

  Ongelofelijk dat het de Zweden koud laat dat ze vervangen worden door inferieure parasieten……

  Geliked door 1 persoon

 11. droevige mof zegt:

  De Zweden zijn een open society. Iedereen kan de belastingaanslag van de andere zien en u kunt, als u dat wilt, ook zien welke partij hij op stem.
  Hoe is dat mogelijk? Het is simpel:
  De kiezers nemen het stembiljet van hun partij van verschillende stapels, gaan in de stemcel en stoppen het in de envelop. Maar iedereen, die het wil zien, ziet welke stem werd genomen.
  In dit opzicht is de sociale conformiteitsdruk zeer hoog.

  En last but not least, er is een prachtig Duits gezegde dat afkomstig is van Josef Stalin
  ,, Es ist nicht wichtig, wer wählt, sondern wer zählt“

  Geliked door 5 people

 12. Eric zegt:

  De laatste dagen voor de verkiezingen begonnen de socialisten plots een migratiekritische houding in te nemen. Je importeert jarenlang honderdduizenden moslims en zwarten waaronder ontelbare criminelen en net voor de verkiezingen beweer je dat je het roer gaat omslaan, dat het nu genoeg is geweest. Onmiddellijk trek je een massa Zweden die je partij al hadden verlaten terug naar je toe. Wat zijn Zweden (niet allemaal, natuurlijk) toch achterlijk ! Wat een infantiel, simplistisch, achterlijk idiotenvolk ! Nooit kan iemand mij ervan overtuigen dat het dit volk is dat van de stoere Vikings zou afstammen. Nooit !

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Maar Eic dat is hier toch ook gebeurd: weet je nog hoe rubberen lachebekje ineens ballen toonde door de minister van familiezaken uit Turkije weer terug te sturen vlak voor de verkiezingen?? Voor één keer wilde hij wel naar Geert Wilders luisteren, want die ging als een tierelier in de peilingen, toen Geert opriep: ‘Rutte doe iets!’ Daarna was het meteen weer afgelopen, werd de PVV, die de 2e partij van Nederland werd, meteen aan de kant gezet, ging links met de hoofdprijs strijken omdat al die naïevelingen op een ‘nette’ partij wilden stemmen en Jesses zo’n lekker ding vonden! Later werden hele zakken met PVV stembiljetten terug gevonden bij de vuilcontainers… …en nederigland sufte rustig verder… op naar het volgende kinderpardon en bijzondere uitzonderingen voor drammers, zeurders en bedreigers van het land dat al lang niet meer van ons is.

   Geliked door 3 people

 13. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Moet hard aankomen bij de ultra rechtse kliek, vooral nu de AFD ook rasant achteruit gaat. Jammer maar helaas…

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   AfD hard achteruit? Hoezo? Die gaat alleen maar vooruit! Grootste partij in het oosten van Duitsland.
   Het westen van Duitsland moet nog steeds wakker worden, maar dat komt nog wel.

   Geliked door 6 people

   • droevige mof zegt:

    Kardinaal Rainer Maria Woelki uit Keulen heeft grote problemen in zijn kerk: pedofilie en paederastie zonder grenzen. Hoe goed dat daar de AfD is waar hij tegen kan waarschuwen.
    De video is een goed voorbeeld van de leugenachtige moraliteit van de kerkhiërarchie. Luisterend naar deze retoriek loopt het koud over je rug.

    https://www.google.de/amp/s/amp.welt.de/politik/deutschland/video181474818/Der-Fall-Chemnitz-Kardinal-Rainer-Maria-Woelki-kritisiert-die-AfD.html

    Like

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    U loopt achter… AFD 2 zetels minder sinds recentste rondvraag (gisteren). En dit geldt voor de hele BRD, en niet voor één deelstaat. Nogmaals: jammer maar helaas.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik maak me er geen zorgen over. Zéér afhankelijk van de instantie/opdrachtgever die de peiling uitvoert/laat uitvoeren.
    Een link graag, dat zou prettig zijn.

    Webmaster

    Like

   • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

    Graag. INFRATEST DIMAP levert sinds bijna dertig jaar onbesproken betrouwbare cijfers o.m. voor de ARD. En hoewel de ARD uitgesproken links is (weliswaar ong. 40 x minder dan het ZDF of de WDR) staat INFRATEST DIMAP geboekstaafd als technisch en neutraal. En is, na de gestage opgang, de AFD de laatste weken van 18 naar 16% GEZAKT. Zoals ik eerder zei, jammer maar helaas. De (voorlopige?) AFD stijging in Sachsen gebruiken om luidkeels te roepen dat de AFD in Duitsland (nog) volop vooruitgaat is bedenkelijk voor uw geloofwaardigheid. Wishful thinking heet men dat, in het gunstigste geval. Hopende uw leergierigheid bevredigd te hebben stel ik tot slot vast dat uw uitverkoren roeptoeter Zwueste nog steeds zure oprispingen krijgt bij het alleen al maar lezen van mijn naam. Of hoe een maagzweer ook positief kan werken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh, dat is Rony Stokart maar.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    U maakt me nieuwsgierig . . .

    Webmaster

    Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Wie zegt dat. Waar is de peiling?

   Like

   • droevige mof zegt:

    There’s a hashtag called
    #valfusk2018
    meaning electoral fraud. Turns out, you don’t even need to be a citizen to vote and thousands of votes came in for the status quo-parties. From foreigners, go figure. That country is so broken, it’s not even funny.

    Het was mogelijk om illegaal aan de verkiezingen deel te nemen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Jaloers Rony?

   Like

 14. F1802 zegt:

  Ik kan me heel slecht voorstellen dat dit écht een keuze is van de Zweedse bevolking. Dat ze daar niet echt slim zijn is reeds gebleken maar dat ze achterlijk zijn is weer een heel ander verhaal. Ik zeg dat er op grote schaal fraude is gepleegd. Kan niet anders.

  Geliked door 4 people

 15. tinekevanschagen zegt:

  Het is weer triest voor de stemmers die het wel graag anders wilden.
  Het is overal het zelfde liedje.
  Er zijn 91 no-go zones,en toch vinden ze het blijkbaar prima met zijn allen.

  Het land van de knackebröd is verloren.

  Geliked door 3 people

 16. Geronimo zegt:

  Of de Zweden volharden in de boosheid, weet ik nog niet zo heel zeker. Wil u weten hoe de vork juist aan de kwalijke verkiezingssteel zit, lees dan even mee op:

  https://fenixx.org/2018/09/10/zweden-verkiezingsuitslagen-sociaal-democraten-winnen-met-284-zweden-democraten-derde-met-176/

  Geliked door 1 persoon

 17. hans zegt:

  OOIT GEHOORD VAN FRAUDE! Misschien willen de Zweden het al heel lang niet meer, maar word het ze door middel van fraude door de strot geduwd! Net als hier!
  Geloof al lang niet meer (hoewel ik wel stem) in hun eerlijke verkiezingen!

  Geliked door 1 persoon

 18. Liggen er ergens niet een paar verborgen Vikingcellen ingevroren? Kunnen ze in Scandinavië een kloon project opstarten om een miljoen Vikingen te kweken die het land later weer schoonvegen van elite en barbaren.
  Mijn kronkel zal wel weer te laat komen.

  Geliked door 1 persoon

 19. jackholland zegt:

  Zweden krijgt gewoon het soort land dat het verdient.
  Als jij als linkse imbeciel na keihard bewijs van no go zones verkrachtingen messteektoestanden allochtone criminaliteit kortom alleen maar ellende van zandnegers rifapen afghanen en weet ik van wat voor islamitisch parasiterend spul nog meer nu nog niet wil inzien dat deze import van dit achterlijk volk alleen maar ellende geeft, dan zoekt de immer lieve aardige sociale goedvoelende begrijpende zichzelf wegcijferende zweed het maar lekker uit.

  Wie niet horen wil moet maar voelen.!

  Zweden is nog linkser en aardiger voor islamitisch gespuis dan wij nederlanders .
  Laat zweden een wijze les zijn voor ons hoe aardiger voor de moslim hoe meer dat je wordt genaaid en hoe meer zijn achterlijk islamitisch denkbeeld wordt bevestigd.
  Nl de ongelovige is ondergeschikt aan de moslim die moet voor de moslim werken (zie overdreven percentage uitkeringstrekkers onder de moslims) en de moslim is de baas..

  Geliked door 3 people

 20. Anneke zegt:

  We zullen in Europa nog héél lang op de gewenste omslag moeten wachten, de huidige generatie bestuurders/regenten hebben (nog) geen bezetting zoals 40/45 meegemaakt of ervaren via gesneuvelde/vermoorde familieleden, het zijn verwende watjes zonder ruggengraat, alles is ze van baby af in de schoot geworpen het was voor hun generatie en ook de huidige een aantal gouden eeuwen. De arbeiders-generaties is het nimmer gelukt om van een dubbeltje een kwartje te maken en zullen altijd het ondergeschoven kindje blijven en zullen altijd als eerste naar voren worden geschoven om de spreekwoordelijke kogels op te vangen, (kogels lezen als belastingdruk) daarom zullen ze nimmer dat “kwartje” tegenkomen. Edelman bedelman zal altijd blijven bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 21. kampersrene zegt:

  Als er niet gefoefeld werd met de verkiezingsuitslag zijn de Zweden tevreden over de gang van zaken , de verkrachtingen , brandende auto’s ,moorden , terrorisme brengen tenminste wat kleur in hun land en sensatie …LET OP MIJN WOORDEN …als dat zo verder gaat zullen de rechtse en de linksen het uitvechten in burgeroorlog…en niet alleen in Zweden behalve in landen waar ze een “””””REGERING””””” hebben zoals bv in Italie

  Geliked door 1 persoon

 22. Japio zegt:

  Dit geloof je toch niet? Wat is er gebeurt met de autochtone bevolking? Is verkiezingsfraude hier de juiste constatering? Schiet mij maar in een kapotje.

  Geliked door 1 persoon

 23. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Zou de verkiezingsuitslag gemanipuleerd kunnen zijn?

  Geliked door 1 persoon

 24. ReaGluurder zegt:

  Stik er maar in, meer meer meerrrrrrrrrrrrrrrr..

  Geliked door 2 people

 25. Taljaard zegt:

  In Noorwegen, Denemarken en Finland is de houding jegens de globalistische agenda toch wel anders. De andere Scandinavische landen hebben en hadden altijd al een aversie tegen het in hun ogen arrogante Zweden. Na deze verkiezingen, waar realisten de ijdele hoop koesterden dat de Zweden eindelijk eens hun verstand zouden terugkrijgen, zal deze aversie zeker niet minder worden.

  Zweden isoleert zichzelf hiermee van de rest van Scandinavie.
  Bij een ongewijzigde koers zullen het vooral de Noren zijn die steeds minder bereid zullen zijn om zich met de Zweedse rotzooi op te laten schepen. Finnen deden dit so wie so al nooit. En in Denemarken zien zelfs de linksen in dat cultuurrelativisme in de praktijk tot onaanvaardbare sociaal-maatschappelijke toestanden leidt.

  Geliked door 2 people

 26. Tistochwat zegt:

  De idioten willen kennelijk niet anders. Stikken jullie er dan ook maar in.
  En willen ze wél anders, dan komt de stembusfraude om de hoek kijken.
  Zolang de ‘elite’ overal aan de macht is, zal er nooit iets ten goede veranderen.
  Vreedzame, beschaafde demonstraties en ‘stille tochten’ zetten geen zoden aan de dijk.
  Daarvoor is het allang veel te laat.

  Zolang de ‘Bastille’ niet wordt bestormd door een gewapende, woedende bevolking, gaat de islamisering in een rampzalig tempo door en wordt iedereen – behalve de ‘elite’ en de ‘vluchteling’ – straatarm.

  Kijk maar wat de ‘antifa’ en andere linkse raddraaiers bereiken met agressie en grote smoelen.
  ‘Het recht van de sterkste’ zal altijd blijven gelden.

  Ik geef Zweden nog hooguit drie jaar.

  Like

 27. leefbarbaar zegt:

  Gemiste kans voor de Zweden. Pluspuntje is dan nog hun functie als gidsland. Nog jaren zullen er berichten blijven langskomen over moord, verkrachtingen, autobranden, enz. Als waarschuwing voor de overige landen, wie tolerant is, gaat kapot.

  Like

 28. Thomasson zegt:

  Zweden is een gigantisch groot en dun bevolkt land. De islam-geïnfecteerde delen van het land bevinden zich hoofdzakelijk in het zuidelijke Skåne län provincie met grote steden als Malmö, Lund enz. Verder concentreren zich moslim en Afrikaanse migranten- en asielparasieten in grote steden zoals Göteborg en Stockholm. Dus, in de meeste delen van Zweden heeft de bevolking weinig of geen last van buitenlanders en zij vinden geen enkele reden om een regering met linkse coalitie te vervangen door onbekende mensen met een slechte reputatie zoals de Zweden Democraten. De Zweedse bevolking zit onder de plak van de linkse Zweedse Pravda media die continu massieve aanvallen pleegt op de reputatie van de Zweden Democraten en andere rechtse partijen. Zij worden als nazi’s afgespiegeld die levensgevaarlijk zijn voor het land. Eigenlijk is het heel wonderbaarlijk dat de Zweden Democraten kwamen als derden uit de bus. De Socialisten gaan weer regeren en zouden kennelijk dezelfde domme fouten maken. Maar de SD bevindt zich nu in een positie om iedere coalitie te takkelen die ze niet bevalt.

  Like

 29. Trucker zegt:

  Ik zou maar niet te hard roepen dat verkiezingsfraude er voor gezorgd heeft dat de Zweden Democraten niet de grootste partij zijn geworden.
  Velen vergeten blijkbaar dat de –>grootste groep<–kiezers behoudsgezind is en bang is voor "vernieuwing".
  Als er naar uitslagen wordt gekeken in (pakweg) Duitsland, Frankrijk (mijn) Vlaanderen en ga zo maar door, is het duidelijk dat de roep naar een rechtse partij niet door een meerderheid gedeeld wordt,
  Dat de fraude zo gigantisch zou zijn omdat rechtse partijen niet de meerderheid halen is een foute conclusie en heel kort door de bocht.
  Rechtse (anti eu/islam) partijen winnen gestaag veld maar het is in mijn ogen eerder de Belfast walk, too little too late.
  Ik weet voor mezelf dat ik nooit zal ontwaken in een staat waar rechtse partijen de lakens uitdelen en komaf maken met islam(ieten) invaders en links tuig verblijft waar ze horen (onder de stenen).
  Pessimist… nee realist, het is gemakkelijk om te dromen dat het opeens anders zal zijn maar dat is buiten de kiezer gerekend die de hoofdmoot vormt van het kiezerskorps.
  O ja de idioten (ook op deze blog) die pleiten voor revolutie of erger burgeroorlog (toch maar eens opzoeken wat dat echt voorstelt !) besteed ik geen aandacht aan, wapens, logistiek, communicatie, shelter, strategie… blijkbaar beschikken ze hier allemaal over of zal dat geen probleem vormen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trucker toch…
   Ben je al vergeten dat er in België elektronisch wordt gestemd, en dat ’n paar jaar geleden bij het tellen de stroom uitviel…?
   Ons Vlaams Belang dat bijna 30% zou krijgen werd toen teruggebracht naar iets meer dan 10%…
   Tsja, en toen hebben ze ook nog Tom Van Grieken “nieuwe voorzitter zonder enige vorm van charisma”, gekozen dat jongetje weet je wel… en toen was het helemaal uit en over…

   Like

 30. Williaan zegt:

  De harde kernen van de partijen blijven blijven min of meer stabiel. De fluctuaties zitten in de kleine partijen, vaak wordt daar op gestemd om dat de kiezer het spoor bijster is .

  Like

 31. Pietersen zegt:

  Veel Zweden zijn blijkbaar bang voor verandering en gaan liever op de ‘oude weg’ door. Regelrechte lafheid dus. Van de oude Viking-mentaliteit is bij dit watjesvolk niets meer over en decennia lang links beleid hebben hun hersenen verweekt.

  Ik ga weer lekker achterover zitten en kijken wat er in dat klote land nog meer gaat gebeuren. Iedere keer zal ik me verkneukelen als er weer een heel parkeerterrein met auto’s affikt.
  Dit was een gouden kans voor de Zweden, die ze niet hebben gegrepen.

  Like

 32. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik geloof mijn ogen niet.
  Er wordt hier op E.J.Bron volop gespeculeerd over verkiezingsfraude in Zweden.
  Is iedereen nu opeens overstag ??? Alle reageerders opeens massaal aan de complottheorie ???

  Ja ik denk ook, dat er fraude in het spel is. Ik voel het aan mijn water. Ik heb geen harde aanwijzingen. Ik heb alleen maar vermoedens.

  Als deze verkiezingsuitslag overeind blijft, verwacht ik, dat Zweden heel snel zijn ondergang tegemoet gaat. En dat zal ongetwijfeld een weerslag in heel Euroapa veroorzaken. We kunnen onze borst al wel gaan natmaken. Hoe lang gaat dit nog goedgaan ??? Wanneer is de maat bij het gepeupel vol ??? Wanneer neemt het gepeupel het recht in eigen hand ??? Of laat het gepeupel zich binnenkort als makke schapen naar naar het halal leiden ???

  Kunnen we nog onbeschaamd met een volvo rondrijden ???

  Like

  • Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

   VOLVO is de dag van vandaag Chinees, beste man.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Oeps, je moet tegenwoordig wel goed beslagen ten ijs komen want Ronny is weer terug.
   Voor dat je weet sta je in je hemd, en zeker als je zoals jij, altijd zo keurig begint met “Dames en Heren.”
   Je weet, mij kan dat niks schelen, maar ik zou toch maar oppassen.
   Wat je schrijft doet niet ter zake dat weet je wel, dus daar ligt het ook al niet aan.

   Like

 33. IkBenHet zegt:

  Zal hem alvast klaarzetten. In mooie chocoladeletters.
  Nederland – niet voor rede vatbaar

  Geliked door 1 persoon

 34. Petra DeBoer zegt:

  Meneer Bron heeft al aandacht besteed aan het feit dat er voor het eerst waarnemers van het OSCE naartoe zouden gaan. Ik ben benieuwd naar de officiële uitslag van deze waarnemers. Zoals het er nu naar uitziet werd er inderdaad gefraudeerd.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23/osce-stuurt-voor-het-eerst-verkiezingswaarnemers-naar-zweden/

  Like

 35. Vooralsnog doen Scandinaviërs er verstandig aan de grenzen met Zweden op te hogen en ieder te controleren die er vandaan komt. Zweden zelf zullen zich redden door enclavisering waardoor veel duidelijker inzichtelijk wordt welke gebieden meest leefbaar blijven.

  Maar niet teveel gesomberd, er is een behoorlijke uitbreiding in het Zweedse parlement bewerkt en oog in Zweden verliezen de SociaalDemocraten gestaag het narratief. Over een of twee verkiezingen zal Zweden er politiek al weer heel anders uit zien. Het is aan de Zweden zèlf om die tijd te overleven en zich te organiseren om huis en haard te verdedigen.

  Like

 36. Astrid zegt:

  Ik denk fraude op grote schaal. Links = fraude, dat blijkt keer op keer. Zij spelen almaar vals spel. Ik vetrouw de verkiezingsuitslagen in NL evenmin.

  Like

 37. Jan zegt:

  Zweden: Wie het waagt de waarheid over de islam naar buiten te brengen kan rekenen op actie van de staat

  Like

 38. Jan zegt:

  Universiteitsdocent wil tegenstanders van immigratie het land uit en ISIS-terroristen het land binnenhalen

  Swedish Prof Slammed for Idea to Send Anti-Migrant MPs to Syria, Return Jihadis

  According to Petterson, who educates Sweden’s future policemen, Sweden can easily take in jihadists in return for people whose views contradict his own, such as right-wing Sweden Democrats leader Jimmie Åkesson, centre-right Moderate Party leader Ulf Kristersson and legal spokesman Tomas Tobé, as well as the editorial staff of Göteborgs-Posten and Svenska Dagbladet, two major dailies that sometimes publish opinion pieces and editorials some people view as biased against immigrants.

  “Can’t we just make a trade with Syria? We take home the IS terrorrists, and they get Tobé, Kristersson, Åkesson, and GP’s and SvD’s editorial staff?” Petterson tweeted.
  ….
  https://sputniknews.com/viral/201902281072825312-sweden-daesh-proposal-outrage/

  Like

 39. Jan zegt:

  Enorme stijging van criminaliteit en dus nodigt de politie de bendeleden uit om met hen pizza te eten

  IMMIGRATIONSwedish Police Respond to Shocking Rising Crime Levels by Inviting Gang Leaders For Pizza

  Authorities ridiculed over ‘Operation Snowflake’.
  https://summit.news/2019/11/14/swedish-police-respond-to-shocking-rising-crime-levels-by-inviting-gang-leaders-for-pizza/

  Like

 40. Jan zegt:

  Zou het waar zijn?

  Like

 41. Jan zegt:

  OMG. ‘Migranten’ patrouilleren in de straten om terreur van ‘migranten’ tegen te gaan

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/gbdilhcj&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s