EVOLUTIE volgens Churchill

Screenshot_85

“Er bestaat geen grotere tegengestelde kracht in de wereld… Mohammedanisme is een militant en bekerend geloof. Het heeft zich al in heel Afrika verbreid, bij iedere stap onverschrokken strijders voortbrengend.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t K. v. W.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

27 reacties op EVOLUTIE volgens Churchill

 1. delamontagne zegt:

  Een van de moordenaars van 13 November 2015 in Parijs heeft een hoop “praatjes”>………………..

  Salah Abdeslam: “IK, ik ben moslim en jullie zijn ongelovigen, ONGELOVIGE HONDEN.
  Op een dag zullen jullie mijn voeten kussen>>

  “HONDEN !,honden, jullie zijn minder dan honden”.

  In Fleury-Mérogis,[ gevangenis] waar hij wordt vastgehouden, zorgt de terrorist van de aanslagen van 13 november 2015 voor meer en meer incidenten.
  Terrorist Salah Abdeslam houdt de haat in zijn lijf.

  Beledigingen, bedreigingen, agressie …
  Een van de gevaarlijkste gedetineerden in Frankrijk zorgt voor een moeilijke situatie van het penitentiair personeel dat belast is met zijn toezicht.

  Na twee jaar opsluiting in de segregatie-afdeling van Fleury-Mérogis-Gevangenis heeft deze “bijzonder begeleide gevangene” een moeilijke relatie met het gevangenispersoneel dat verantwoordelijk is voor het toezicht over hem.

  Op 7 september meldt het incidententrapport van de grootste gevangenis van Europa dat “ABDESLAM Salah , supervisor XXX bedreigde tijdens het uitdelen van de maaltijd, in deze termen:
  * /
  “Waarom kijk je zo min naar mij,
  Jij bent eenNUL, kom naar mijn cel en IK ZAL ‘T JE UITLEGGEN.
  Ik ben een moslim en jij bent een ongelovige, een hond; op een dag zal alles veranderen en zal jij mijn voeten kussen ‘” .

  FRANSE KRANT:
  Le Figaro
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2018/09/11/01016-20180911ARTFIG00106-salah-abdeslam-un-detenu-tumultueux-et-agressif.php

  Like

  • kampersrene zegt:

   Op een dag zullen jullie mijn voeten kussen>>antwoord …ge kunt mijn kl…kussen paljas…hang jezelf op dat kunt ge naar het pretpark van Allah waar 72 homo’s je gaan vertroetelen

   Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   Dat is toch die islamiet die in zijn broek scheet toen hij zag wat een bom met een islamitische zelfmoordslachter doet, hij heeft toen ASAP naar Molenbeek gereden.
   Grote praatjes in de bak maar op het terrein scheet hij in de broek.
   Natuurlijk heeft hij nu praatjes meer als de helft van de gedetineerden in eurabia zijn islamieten.

   Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Afgelopen nacht is in Nîmes (Fr) iemand op voetgangers ingereden met zijn auto. Dankzij de Merkellego “slechts” een paar licht gewonden. De politie gaat er echter vooralsnog niet van uit dat de dader een terroristisch motief had. Maar er wordt wel van uitgegaan dat hij opzettelijk op mensen inreed. Hij kon worden overmeesterd door omstanders toen hij uit de auto stapte en probeerde te vluchten.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Volgens mij zijn ze nog in het eerste stadium van menswording tenminste wat hun verstandelijke vermogens betreffen …..het bewijs….wie gelooft er nu in 72 maagden als ge sterft als moordenaar , heu …martelaar

  Geliked door 1 persoon

 4. vanhetgoor zegt:

  Dat ik toch op mijn oude dag nog eens Sir Winston Churchill kan corrigeren! De islam is geen geloof, het is een misdaadsyndicaat dat zich voordoet als een geloof. Het doel van de islam is niet om domme mensen enige regels bij te brengen door te dreigen met Hel en verdoemenis, maar het doel is macht uitoefenen op domme mensen, en op die manier hun tot slaaf te maken en geld aan hen te onttrekken. Niets meer en niets minder. De islam is dus géén geloof!

  Geliked door 5 people

 5. Jean zegt:

  Wat ze in Afrika willen is hun zaak, als wij Europa maar beschermen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij, die smeerlapperij moet verboden én verdreven worden zo niet ziet het er zeer zwart uit voor Europa “”Letterlijk & Figuurlijk””.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2018/09/14/polen-gaat-14-april-voortaan-kerstening-uit-jaar-966-herdenken-oppositie-14-april-is-extreem-rechts/

  Polen gaat 14 april voortaan kerstening uit jaar 966 herdenken, oppositie: 14 april is extreem rechts.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Wanneer een minderwaardigheidscomplex een ideologie omarmt, en de maatschappij geen plaats bied aan minderintelligenten met latente homosocuele gevoelens, waarvan er sommige toch de schijn zullen ophouden en een gezinnetje stichten, en waar anderen zich geroepen voelen om uit te blinken in criminaliteit en geweld, en zich overduidelijk als moslim blijven profileren, als compensatie voor onbeantwoorde verlangens…..

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Is het dan zo moeilijk om hem op de elektrische stoel te zetten ? En laat dan aan de buitenwereld verklaren dat hij aan een zware hartaanval gestorven is, en door de gevangenis zelf ergens begraven is. Dit om bedevaart toestanden te voorkomen. In feite zullen ze hem cremeren en zijn as opgeruimd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Die meent te staan.. voorkom dat u gaat kruipen…!

  Like

 10. Steven zegt:

  “Jij bent eenNUL, kom naar mijn cel en IK ZAL ‘T JE UITLEGGEN.”

  Nou.. ik had met een paar bewakers op een stil moment even naar zijn cel gegaan om te kijken wat hij heeft uit te leggen…

  Like

 11. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Ik vindt het discriminatie tegenover de aap. Volgens mij zijn de apen intelligenter dan ali baba”s. En ze zijn een heel stuk leuker! Oh en als volgens de evolutie apen zijn getransformeerd in ali baba’s waarom zijn er dan nog apen of eventuele overgangen??

  Like

 12. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Ik bedoelde met de laatste zin, waar zijn dan de eventuele overgangen?? ( Van aap naar mens).

  Like

 13. koosv8 zegt:

  Wat dacht je van een stuk of drie ongelovige honden in jou eigen celletje die daar jou voetjes komen kussen. HONDEN kunnen niet kussen, maar wel bijten en verscheuren, als ze klaar zijn met eten,, kussen,, horen we dat graag .

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Die allah móét me toch een debiele klootzak zijn om al die onreine apen, honden en varkens te scheppen?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s