Feminisme is dodelijk

Screenshot_84

Met dank aan de vrouwenparticipatie; één van de drs. Huppeltrutten-kloons die in dit land de dienst uit maken.

(Door: “eg regs”)

Jaren geleden kende ik iemand die zich uitgaf voor chef-kok. Hoewel hij nooit enige formele keukenscholing had genoten, wist hij desalniettemin in deze hoedanigheid emplooi te vinden. Ik kan me de precieze omstandigheden niet meer herinneren, maar uiteindelijk viel hij door de mand en het restaurant zette hem aan de dijk. Natuurlijk spreekt het voor zich dat het heel vervelend is om als betalende klant ergens een bedorven kaassoufflé voorgeschoteld te krijgen. Normaal gesproken echter is gelukkig niet te verwachten dat de gevolgen dodelijk zullen zijn.

Wellicht dat u ook dat nieuwsbericht hebt gelezen over die KLM-pilote die niet bleek te kunnen vliegen. Het domme en ondankbare wicht had feitelijk nog tientallen jaren een vorstelijk salaris kunnen blijven opstrijken (ondertussen luchthartig spelend met wie weet hoeveel mensenlevens),  maar zij moest zo nodig nóg hogerop en solliciteerde dus op de vacature van gezagvoerder. Het was op dat moment – overigens na de nodige, ongetwijfeld ‘vrouwvriendelijke’ herkansingen – dat haar hopeloze en onverbeterlijke incompetentie aan het licht kwam. Menigeen vroeg zich onmiddellijk af hoe zoiets toch ooit mogelijk was geweest -moeten die piloten dan niet ieder jaar verplicht de simulator in? De KLM koos ervoor om zich in stilzwijgen te hullen, maar het mysterie is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk te ontrafelen:deze (volgens de KLM ‘onopleidbare’) piloot  was immers een ‘pilote’ – een vrouw dus.

Het aansluitende rechtelijke vonnis beriep zich op ‘schrikbarende voorbeelden, opgetekend door haar instructeurs en trainingsmanager’, maar wellicht dat u denkt dat deze vrouw een onfortuinlijke anomalie is. Mogelijkerwijs vermoedt u zelfs dat het met alle overige benoemingen die hebben plaatsgevonden in het kader van ‘vrouwenquota’, ‘participatieregelingen’ en ‘afspiegelingspercentages’ wel snor zal zitten. In dat geval nodig ik u uit om te luisteren naar de geluidsregistratie van Transavia vlucht HV5068. In de cockpit zaten toen twee leden van het zwakke geslacht en wat we horen, zou eigenlijk niemand hoeven te verbazen: hysterie, de kluts kwijt, kakelende kippen. Zoekt u ondertussen een treffend voorbeeld van mannelijke zakelijkheid, koelheid en ernst (terwijl de overhead consoles al brandend naar beneden storten en op de achtergrond een kakofonie aan waarschuwingssignalen klinkt), mis dan vooral niet de geluidsband van Swissair 111.

Trouwens, als u zich op de 5e etage van een brandend flatgebouw zou bevinden; door wie zou u dan liever naar beneden getakeld worden? Door een ‘brandweervrouw’ of misschien dat u bij nader inzien toch liever zou opteren voor de ouderwetse brandweerman? Kijk, feminisme is potentieel en in theorie buitengewoon dodelijk, maar in een heel praktische en heel feitelijke zin is het nu al volkomen fataal. Hebt u wel eens de autochtone en allochtone geboortecijfers met elkaar vergeleken?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Feministes, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

128 reacties op Feminisme is dodelijk

 1. Elisah zegt:

  Waar gebeurt, oa piloot die geen piloot is.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Eg Regs.
   Het plaatje van die vrouw (zie boven) die maar moest gaan studeren van haar vader omdat ze toch nooit ’n vent zou krijgen en nu de westerse samenleving aan het vernietigen is, is inderdaad walgelijk.
   Maar er zijn ook HÉÉL VÉÉL vrouwen die een verzorgend beroep hebben en daarin fantastische prestaties leveren!
   Denk maar eens aan levensreddende verpleegsters op ambulances en in Ziekenhuizen.
   Daar heb ik het grootste respect voor!

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Honoring the female pilots of WW2

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   http://www.stalingradbattle.nl/deslag/litvjak.htm

   Lidia Vladimirovna Litvjak, de ‘Witte Roos van Stalingrad’

   Hoewel er veel vrouwen waren die een militaire bijdrage wilden leveren, werden vrouwen die zich vrijwillig aanmeldden om in het Rode Leger te dienen aanvankelijk geweigerd, omdat het Sovjetregime het ondenkbaar vond dat vrouwen zouden vechten en sterven als mannen. Pas een jaar na het catastrofale begin van de Tweede Wereldoorlog voor de Sovjet-Unie kreeg de bekende Sovjetpilote Marina Michailovna Raskova toestemming van Stalin drie regimenten op te richten met alleen maar vrouwelijk personeel. Een van de vrouwelijke piloten van deze regimenten was Lidia (Lilja) Vladimirovna Litvjak. Zij werd de waarschijnlijk meest bekende, en tevens de meest succesvolle vrouwelijke piloot uit de Tweede Wereldoorlog. Ze was een knappe vrouw met vliegtalent waar de Sovjetpropaganda graag gebruik van maakte. Haar eerste overwinningen boekte ze boven Stalingrad.

   Litvjak had twaalf overwinningen alleen en drie gedeelde op haar naam staan, waarmee ze de succesvolste vrouwelijke piloot aller tijden is. Ze had 168 missies gevlogen, was drie keer neergeschoten en was diverse keer gewond geraakt. Ze was onderscheiden met de Orde van Lenin, de Orde van de Rode Ster, de Orde van de Vaderlandse Oorlog 1e en 2e Klasse en de Orde van de Rode Banier (17 februari 1943). In het dorp Krasny Loetsj in de Donetsk-regio werd een monument opgericht, met twaalf gouden sterren, een voor ieder toestel dat ze had neergeschoten.

   Like

 2. Jan zegt:

  Intussen zijn de mensen verbrand

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Liever laten verbranden dan redden

  Woman Becomes Firefighter, Though She Can’t Pass Physical Exam

  Geliked door 1 persoon

 4. Stef zegt:

  Wordt lastig met de toenemende verwijving onder de mannen.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Mijn kleindochter kwam thuis van school met een nieuwsbericht: “Volgende week zijn alle meisjes in de klas gepland om een dag door te brengen op een werkplek waar alleen mannen werken omdat daar vrouwen worden gediscrimineerd. Opa, ken je een werkplek waar alleen mannen werken?”
  Ik dacht erover na en zei: “Van min kennis werken in de rioleringsverwijdering alleen mannen. Rot job daar onder de aarde en niet ongevaarlijk.”
  De volgende dag belt de juf mijn dochter. “Frau Bongartz, uw vader heeft een anti-emancipatorische invloed op uw dochter.”

  Geliked door 4 people

 6. Tistochwat zegt:

  Geef mij maar een sterke brandweerMAN!
  Voor bepaalde beroepen zijn kerels nu eenmaal beter geschikt, punt.

  Die ‘feministische’ dramteven moeten niet zo janken!
  Er zit verdorie geen grammetje vrouwelijkheid meer aan; daar knapt elke echte vent toch volkomen op af?

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja, je kunt ook het licht uit doen.
   Als je niks meer voelt zit je meestal goed.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ paulzwueste 14 september 2018 om 19:54

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ik zie dat Oeps het licht uit had gedaan,. vind het wel jammer, ouwe mede-complotter.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Vrouwen gaan voorzichtiger om met het leven dan mannen. Vrouwen zijn levensdraagster en kunnen een beperkt aantal nazaten op de wereld zetten. Mannen niet, het gros kan gemist worden en daarom mogen mannen sneuvelen en vrouwen niet. Dat zie je in de dierenwereld ook. Mannetjes gaan het gevecht aan en de sterkste wint. Vrouwtjes gaan het gevecht uit de weg behalve als hun jongen worden aangevallen.

    Like

   • Elisah zegt:

    Goed gezien Scherpschutter!

    Like

   • BertG. zegt:

    Scherpschutter, als dat zou kloppen dan waren ze nooit in een auto gestapt.
    Noem dat maar voorzichtiger omgaan met het leven.
    Dan heb jij ze zeker nog nooit zien rijden in het verkeer, levensgevaarlijk.

    Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Tsja, wat je hier nu op zeggen?
  Zijn er mannen, en daarmee bedoel ik echte mannen, die dit alles als een verrassing voorkomt?

  Geliked door 1 persoon

 8. Taljaard zegt:

  Mannen!
  Op een heilige missie.
  Ironisch (of triest) genoeg is het mede dankzij hen dat het feminisme zich later kon manifesteren.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Ellendige YT link werkt weer eens niet!

  ”Band of Brothers”
  D Day take off scene.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Feminisme is prima, vrouwen dezelfde rechten en plichten, niets mis mee.
  Maar leuteren over quota en dezelfde salarissen zonder na te gaan of er dezelfde resultaten worden geboekt is zinloos en dom.
  Er is niet voor niets vrouwen en mannen olympische spelen.
  Er zijn duidelijke verschillen.
  Middas Dekker legt dit nog eens uit aan een paar van die Huppeltrutten-kloons.

  Like

 11. Inge zegt:

  Zowel het feminisme, pornografie, transseksuele/homo agenda is bedoeld om de samenleving te ontwrichten. Het familieleven moet en zal vernietigd worden. Waarom? omdat het familieleven een form van clanvorming is en als groep sterker is dan het individu en dat is voor de elite een bedreiging. Feminisme is dus niet ontstaan door evolutie maar is bewust de samenleving opgeworpen.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Inge: 11.06. uur. Klopt helemaal! Vaderland, gezin, en familie moet kapot, van de verraders der politiek!

   Like

  • lilith zegt:

   Helemaal mee eens Inge! En juist vrouwen betalen weer de prijs. Echte mannen en echte vrouwen zijn vrije mensen en weten wie zij zijn. De agenda’s van de verwarden hebben te maken met het niet kunnen accepteren van zichzelf en dus dwingen ze t af of n een ongezonde maatschappij. Ten koste van het gezin…

   Like

 12. Wachteres zegt:

  Tja, wat moet ik hier nu van zeggen?????

  Eén voorbeeld van een niet goed functionerende pilote en geen vrouw is geschikt om achter het stuur te gaan zitten.

  Komt dat ons niet bekend voor? Tistochwat is het ongetwijfeld met eg regs eens. 😛

  Heel veel mannen staan er in elk geval achter. Harry??? [Grapje, Tistochwat en Harry]

  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2018/08/dronken-piloot-is-betrapt-op-schipho

  Hier een voorbeeld van een dronken piloot, die gelukkig op tijd achter het stuur is weggehaald.

  Nog één voorbeeld en elke man is alleen nog geschikt om als brokkenpiloot te functioneren.

  Dan hebben we wel een probleem.

  Ik wil niet elke man met de primitieve denkwijze van eg regs opzadelen, maar hij [ik mag tenminste hopen dat hij een man is] geeft zelf het voorbeeld van een kok die niet goed functioneert.

  Nog één voorbeeld is ongetwijfeld ook wel te vinden en dan moeten we tot de conclusie komen dat mannen niet geschikt zijn voor kok.

  Het verwarrende is dat koks in een hotel vaak vinden dat vrouwen niet kunnen koken en dus niet geschikt zijn om dat beroep uit te oefenen.

  Dezelfde mannen willen thuis niet koken, want daar is het de functie van de vrouw.

  Snapt u het nog?

  Een orthodox iemand zei eens tegen mij dat een vrouw niet geschikt is om als ouderling in de kerk te functioneren, want zij zou te emotioneel zijn.

  Nu weet ik niet of emotioneel zijn een zonde is of dat het je ongeschikt maakt voor wat dan ook, maar helaas ken ik ook mannen die wel erg gauw hun emoties tonen.

  Moeten zij eerst een test afleggen?

  Tussen de [laatste] regels door lees ik dat eg regs een vrouw in feite alleen maar geschikt vindt om [vooral veel] kinderen te baren en daarom adviseer ik hem om zich aan te sluiten bij de godsdienst die het in elk opzicht met hem eens zal zijn, de islam.

  Ik ga niet zover dat ik – na het lezen van dit stukje – – tot de conclusie kom dat geen man geschikt is om logisch te denken, hoewel de verleidng groot is.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 14 september 2018 om 12:02

   Hoe kan ik het uitleggen?
   Er zijn beroepen die zowel door mannen als door vrouwen uitgeoefend kunnen worden.
   Maar waar ik me aan erger, is dat ‘feministische’ ‘zweef-deug-mutsen’ vaak ‘echt’ mannenwerk willen verrichten, omdat ze zich anders ‘gediscrimineerd’ voelen.

   Ik zou bijv. totaal ongeschikt zijn voor ‘brandweervrouw’, omdat ik de de brandslang niet eens in bedwang zou kunnen houden.

   Enne *kuch* om bepaalde niet nader te noemen redenen is het ook beter dat ik geen bus-, vrachtwagen- of taxichauffeur ben geworden. 😛

   Maar deze rechter is eveneens ietwat ongeschikt voor zijn beroep:
   https://www.waarmaarraar.nl/pages/re/16088/Rechter_die_tijdens_processen_met_penispomp_speelt_komt_niet_vrij_via.html

   Geliked door 2 people

  • Bezorgde burger zegt:

   Vrouwen hebben in de opleiding al de grootste moeite om mee te komen.
   Bijna geen vrouw schopt het tot captain.
   Net als in het verkeer is een vrouw niet in staat om overzicht over het grote geheel te houden en reageert ze niet rationeel maar instinctief. In een toestel wat 800 km/uur vliegt is het absoluut noodzakelijk dat je vooruit denkt en vooraf anticipeert. Er zijn vrijwel geen vrouwen die hiertoe in staat zijn. Vandaar ook dat vrouwen zich vaak laten overvallen door een situatie waarop ze niet geanticipeerd hebben direct in paniek raken.
   Dan komt de vraag: is het het waard dat een toestel, waarschijnlijk door eigen schuld, in een onweerswolk beland en door de paniekerige reactie dreigt neer te storten waardoor een paar honderd mensen het leven verliezen?
   Fouten van mannen in de cockpit zijn er natuurlijk ook, iedereen die werkt kan fouten maken. Het percentage mannen in de cockpit is meer dan 90% en dan is het wel opvallend dat die minderheid aan vrouwen steeds opvalt!

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Bezorgde burger zegt –>flauwekul<– op14 september 2018 om 14:30

    Wat een gedaas, met zo een denkpatroon zo ik mezelf ook kronen tot "Bezorgde burger".
    Echt een beetje kleuter niveau geneuzel in uw … euh geschrijf.
    Wat denk je van (de late) Margareth Thatcher (RIP), die liet die verrekte Argentijnen een poepje ruiken, is maar één van de vele vrouwen in de geschiedenis boeken, waar denk je dat jouw rukker Rutte zal staan, of je naaktlopertje Baudet.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Flauwekul. Er zijn heier in het westen te weinig vrouwen die zich daartoe geroepen voelen omdat ze liever wat sociales leren en doen. Dat je dan niet geschikt bent moge duidelijk zijn. De israelische dames vliegen ook gewoon gevechtsvliegtuigen die een paar keer door de geluidsbarriere heen denderen. En zelfs zijn er Saoudische vrouwen die gevechtsvliegtuigen vliegen. En waarom? Vraag maar degenen die die Saoudiers opleiden, de kerels daar zien het alleen maar als een speeltje en een spelletje. M.a.w. ze zijn niet bij de zaak, Behalve dan om in een toren te vliegen om hun Allah te behagen.

    Als ik een paar jaar jonger was en niet gehandicapt, zou ik zeggen, kom op vriend, we gaan iets doen waar we elkaar kunnen meten en dan maar eens kijken, of ik me laat overvallen , waardoor ik in paniek raak en niet meer kan anticiperen.

    Overigens kan ik vliegen en ben ook al door een zweer zwaar onverwacht onweer gevlogen, met heel veel zwarte wolken en heel veel bliksemflitsen, Blikseminslag is niet gevaarlijk voor een vliegtuig, het kan er dwars doorheen gaan en er gebeurt gewoon niks, hoogstens de spanning wordt meer. Wat voor de mensen in het vliegtuig het meest vervelende is, zijn de turbulenties en voor de piloot een hele , dikwijls ook plotselinge zijwind bij het landen. Dat is best gevaarlijk.

    Ik zou je foto’s kunnen laten zien, die de co heeft gemaakt tijdens dit weer waarop ik grinsend aan de stuurknuppel zit en de bliksem rond het vliegtuig speelde en ook die na de veilige landing. En ja we hadden ook passagiers, waar er een paar best wel pips om de neus waren en ook misselijk.

    Overigens heb ik ook groot rijbewijs voor vrachtwagens, als vracht heb ik 8 tot 10 paarden gereden incl. materiaal en heb toen ik nog veel jonger was, autoraces gereden. Niet zoals Verstappen, maar met extra daarvoor omgebouwde personenwagens op een vooraf bestemd parcour. Nooit zoiets gezien? is leuk, vooral die smalle weggetjes met die haarscherpe bochten. Nu beperk ik me tot een e-mobil 😀

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Hier nog een video van zo’n rellye: https://novom.ru/en/watch/hL4NF1gOLUY klein beetje geduld tot de start.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Nemesis 15 september 2018 om 14:29

    Als ik me goed herinner (en zo zaken vergeet ik niet:-) ben je ook thuis op de schietstand dus een veelzijdig (niet voor één gat te vangen) meisje 😉
    Ik heb het niet begrepen op vrouwen die taken krijgen die ze niet aankunnen, wat deze zijn (de hoofdmoot) en wat ik bedoel heb ik al oeverloos gepend op deze blog, voor de rest zijn (voor mij) de vrouwen gelijke partners in het werk.
    Blijkbaar zitten er een hoop gefrustreerde kerels (voorwaar het macho type 🙂 op deze blog die daarmee problemen hebben, ik niet 🙂

    Like

   • Republikein zegt:

    Ketting te lang.

    Like

   • Trucker zegt:

    Republikein zegt:
    15 september 2018 om 20:09

    Ketting te lang.

    de fietsKetting of andere?

    Like

  • Sabeltant zegt:

   Ik ga niet zover dat ik – na het lezen van dit stukje – – tot de conclusie kom dat geen vrouw geschikt is om logisch te denken, hoewel het wél zo is. 😛

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Zeg Wachteres ,

   je zult toch wel bekend zijn met de uitdrukking : “gij zult mijn naam niet ijdel gebruiken” ?
   Te pas en te onpas word ik overal bijgesleept .
   En dan kun je je wel verschuilen achter “grapje” , maar voor een gevoelige ziel als ik , is dat toch al gauw te heftig !

   Enne , we hebben in Nederland maar één toprestaurant ( Interscaldis, in Zeeland ) waar een vrouwelijke chef-kok tot goede resultaten gekomen is , de rest bestaat uit allemaal mannen !
   Om te excelleren heb je gewoon mannen nodig .
   En dan denk ik met ergernis terug aan mijn vijftienjarige huwelijk , ik kan me verdomme geen dag meer herinneren dat de aardappels NIET aangebrand waren !
   Vrouwen zijn tobbers , het is dat je er zo lekker mee kunt vrijen !
   Nou ja , met enkelen , dan .
   Zelfs dát kunnen sommigen niet .
   Zoals ik al zei : tobbers .

   Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    Maak je niet druk, liefde gaat door de maag.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Harry, je moet toch erkennen dat we jou niet al te vaak meer lastig vallen met ‘werken in de tuin’. Tistochwat en ik weten heel goed wanneer we gewenst zijn of niet.

    En wat mannelijke koks bettreft: Jij interpreteert mijn visie weer op jouw manier.

    Als er veel mannen als kok in een retaurant werken, omdat ze zo hoogmoeidg zijn en vinden dat een vrouw niet geschikt is en als dan toch het beste restaurant door een vrouw wordt beheerd dan zegt dat wel wat, lijkt me. Al die mannen die een kans hadden en die dan toch voorbij laten gaan …..

    En wat dat vrijen betreft …misschien begrijp jij niet goed wat vrouwen nodig hebben?

    Geen wonder dat ze het eten dan verknallen. Je moet toch iets doen om wraak te nemen?

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 14 september 2018 om 22:48

    😆

    Nou, Harry, er zijn ook mannen die er niks van bakken, hoor.
    En dan heb ik het niet over chef-koks.

    Er zijn tobbers bij die de hele dag in de weer zijn met penispompen, penisverlengers, viagra en andere hocus pocus en zelfs dán krijgen ze hem niet omhoog.
    Om van het ‘voorgerecht’ nog maar te zwijgen, om het maar in de culinaire sfeer te houden.

    Dit alles heb ik uiteraard weer van horen zeggen.

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Harry is een specialist als het om een koude start gaat.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Dat er weinig vrouwen chef-kok zijn komt vooral doordat het werk moeilijk tot niet te combineren is met een gezin en kinderen, tenzij de man bijv huisman zou willen zijn.

    Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Er is niks met feminisme. Waar gelijkwaardigheid aantoonbaar is zou er geen verschil mogen zijn.
  Wat er wel mis is met feminisme; Hollandse feministen vinden het prima dat vrouwen het recht hebben om er bij te lopen als een opgevouwen parasol. Duizenden jaren mode zijn vergeten, terug naar intratuin. Kindhuwelijk OK, uithuwelijking OK, fokken OK, genitale verminking heel erg fout, maar toch stemmen ze er voor. Zolang feministen totaal niet nadenken, is het geen goede stroming.

  Like

 14. Mannen denken met de rechterkwab en vrouwen met de linker. De rechterkwab doet aan logica en mannendingen, zorgen dat de poen elke week binnenkomt en beveiliging van de koters. Een en ander wordt door alle rechterkwabben bij elkaar doorgezet in de landelijke en internationale politiek. De linkerkwab doet aan koketteren en dus parasiteren, denken over jurkjes en wie die voor ze zou willen betalen, krijsen dat er een nagel is gescheurd of de lengte van komkommers. Een en ander wordt door alle linkerkwabben bij elkaar doorgezet in de landelijke en internationale politiek. Indien linkerkwabben bij toeval in een voertuig terecht komen die ook nog eens een werkende rechterkwab heeft spreken we van een wonder.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Vrouwen gebruiken nou juist beide hersenhelften, mannen niet!
   Mannen hebben in het algemeen meer verbindingen tussen het voorste en het achterste gedeelte van de hersenen, terwijl bij vrouwen de sterkere verbindingen gewoonlijk tussen de linker- en rechter hersenhelften lopen. Dat betekent dat mannen logischer denken en een beter ruimtelijk inzicht hebben. Vrouwen zijn intuïtiever en hebben een grotere ‘emotionele intelligentie’. Ze hebben ook een beter geheugen voor woorden en gezichten.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Trouwens ook de reden dat vrouwen kunnen multitasken en mannen niet.

    Like

   • …Indien linkerkwabben bij toeval in een voertuig terecht komen die ook nog eens een werkende rechterkwab heeft spreken we van een wonder….
    Zei ik toch, dan spreken we van een wonder: De Echte Vrouw.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Waarom hebben vrouwen toch altijd zo’n afschuwelijke grote tas bij zich.
    Dagelijks staat in de krant dat er weer ’n vrouw beroofd is van haar tasje.
    “Tasje”?
    In die tas sleuren ze ’n hele kringloopwinkel met zich mee.
    Die tas heeft één vak, of helemaal niet, wèl ’n ritssluiting in de bodem om gemakkelijk de rommel te vinden die ze altijd kwijt zijn.
    Ze zijn namelijk altijd àlles kwijt.
    Over rationeel denken gesproken.
    “Multitasken”…
    Nog zoiets, ’n héél mooi woord voor ze om zes dingen tegelijk te doen omdat ze nooit iets af maken, en ’n reden zoeken hun vent af te snauwen omdat ze het zo druk hebben.
    Daar maken ze ook indruk mee op kantoor.
    “Mijn secretaresse is zo efficiënt, die doet zes dingen tegelijk! ”
    Je ziet ‘m voor je.
    De ideale chef die niets van vrouwen af weet, en thuis nog altijd in de kast zit.

    Beter kon ik het niet zeggen…

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 15 september 2018 om 17:11

    Vraag: Weet jij het verschil tussen een mannenhoofd en een damestas?
    Antwoord: In een damestas zit altijd meer dan je vermoedt.

    (Deze vond ik ooit in een Suske en Wiske-album.)

    Geliked door 2 people

   • Over dat verbinden van hersendelen valt nog te zeggen dat dit door krachtige bewegingen pas geactiveerd wordt. Dat is dus de reden dat vrouwen altijd nee met het hoofd schudden om de linkerhelft met de rechter te verbinden. Mannen knikken daarom altijd maar ja of gaan krachtig headdesken..

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat kan jij dat altijd goed uitleggen Brein.
   De waarheid is nou eenmaal hard voor sommige, maar het is niet anders.

   Geliked door 1 persoon

   • Dat heldere uitleggen komt met de jaren, denk ik, @BertG. Laatst nog een hele berg oudere stukjes op mijn site op concept gezet zodat ze niet meer te lezen zijn. Zelfs ik snapte er geen zak meer van.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   reinbrouwsels, ik lig dubbel, ga zo door

   Like

   • reinbrouwsels zou ook een betere nick zijn want feitelijk ben ik best een nette vent met een reine fantasie. Van mij zul je bevoorbeeld nooit iets viezigs lezen of iets opruiends over vrouwen, behalve over de voormalige buurvrouw, die slak.

    Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  Sorry, eerste zin: er is niks mis met feminisme.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  In de Arabische wereld heerst, vergeleken met bij ons, de omgekeerde wereld. De man is de absolute baas over alles, en zijn vrouw is zijn slaaf. Bij ons worden de mannen steeds meer verwijfd (Ouders en scholen werken daar volop aan mee) en steeds meer vrouwen proberen steeds meer macht te krijgen en proberen de man tot slaaf te maken. Ze hebben de man niet meer nodig voor het inkomen, voor de opvoeding van de kinderen, de man mag geen eigen mening hebben, de man is alleen nog maar goed als een speeltje voor zo nu en dan. Is ze hem beu, dan gauw scheiden en een vette alimentatie gaan eisen. Zo, opgeruimd staat netjes, en leve de lol. Eventueel weer op zoek naar het volgende slachtoffer. En dat is de uiteindelijke doelstelling van het moderne feminisme; De man proberen tot slaaf te maken, net zo verderfelijk zoals de vrouw dat is in de Arabische wereld !

  Geliked door 1 persoon

 17. Rob en Corry Stoel zegt:

  Dit is voor het eerst dat ik reageer op een artikel in E.J.Bron. Ik vind het commentaar op Transavia vlucht HV-5068, E.J.Bron onwaardig. Ten eerste: er waren geen twee vrouwen in de cockpit. Er was een mannelijke copiloot die vloog onder begeleiding van de gezagvoerder Mireille Wildschut, die toen 17 jaar vloog waarvan 10 jaar als gezagvoerder. Het was zaterdag 2015 toen HV-5068 in Gerona opsteeg. Er was voldoende kerosine getankt voor de opvang van noodgevallen. Er stond in Nederland nog geen harde wind, later kwam er een zeer harde zomerstorm. Er moest in Rotterdam een doorstart gemaakt worden in verband met de harde wind. Zo´n doorstart kost veel kerosine. Het verzoek om in Eindhoven te mogen landen, waar het veiliger was om te landen, werd in verband met milieueisen geweigerd. Eindhoven wist op dat moment dat op Schiphol ook vanwege de harde wind doorstarten hadden plaats gevonden, maar weigerde desondanks. Toen werd noodgedwongen doorgevlogen naar Amsterdam en daar moest ook weer een doorstart gemaakt worden door veel te veel zijwind. Een uitstekende beslissing. De gezagvoerder geeft hoorbaar op de radio de copiloot aanwijzingen omdat die het toestel vloog en zij uiteindelijk de verantwoording heeft voor de veiligheid van het toestel en de passagiers. Het nadeel was ook nog dat de flaps niet naar behoren werkten, waardoor het vliegtuig met hoge snelheid moest landen. Dankzij de uitstekende reacties van zowel gezagvoerder als copiloot is het toestel veilig geland. Van kakelende kippen enz. in het geluidsfragment heb ik niets gehoord, alleen maar professionele geluiden.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   `Helemaal mee een, Rob en Corry.

   Ook ik kon geen kakelende kippen ontdekken.

   Like

  • eg regs zegt:

   Dan heeft u niet erg goed geluisterd.Mevrouw kakkelelde er zelfs zo lustig op los dat zij uiteindelijk door de verkeersleiding tot de orde geroepen moest worden.

   Maar we waren dit alles natuurlijk nooit te weten gekomen indien deze pilote zich tijdig de werking van de communicatiepparatuur had weten te herinneren.

   En dan was er ook nog iets anders dat ze vergat:de voertaal in de lucht namelijk.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Stoel zèlf, zou ik zeggen.
   Dat is nu toch voor het eerst dat ik hier iets ontmoet dat onduidelijke geslachtskenmerken vertoont, en bovendien nog maagd was in het reageren.
   U weet waarschijnlijk nog niet zeker weet of de operatie geslaagd is.
   Moet kunnen.
   Als u het wèl weet, bijvoorbeeld” Ik was man en ben het nog steeds.”, of: “Ik zèlf was vrouw, maar ben nu man., of: “Ik wist niet dat ik vrouw was en weet het nog steeds niet”.
   Anders, namelijk: …….
   Laat ons dat dan even weten

   Verder wat al die winden betreft compliment voor uw uitstekende geheugen.

   Like

 18. Republikein zegt:

  Zou de vrouw werkelijk geschapen zijn uit het penisbot[van de man]?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het enige dat ik weet is dat je als man altijd zwaar geschapen bent.
   Vooral vrouwelijke piloten kunnen daar uren over kakelen als ze niet met zijwinden in de weer zijn.
   Op latere leeftijd veranderd zo’n zwaar geschapen penisbot vanzelf in het rudimentair aanhangsel.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 15 september 2018 om 17:43

    Het enige dat ik weet is dat je als man altijd zwaar geschapen bent.

    Dan heb jij zeker nog nooit van een ‘micropenis’ gehoord.

    Het lijkt wel een rauwe biefstuk.

    Maar misschien bedoelde je wel dat een man altijd zware schapen heeft. 😛

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat 16 september 2018 om 12:15

    Euh meisje Tistochwat ik prefereer toch liever een plaatje van de vrouwelijke anatomie als dat lapje vlees dat jij hier plaatst 😦
    PS ik wist echt niet dat je ooit een date had met rukker Rutte maar om dan maar gelijk zijn onderdeeltje hier te plempen is toch van het goede teveel.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 16 september 2018 om 13:03

    ik wist echt niet dat je ooit een date had met rukker Rutte

    Een date met die lelijke vent? Nou ja, ‘vent’… Bwáááh!
    Ik ga nog liever uit met een witte haai.

    Die foto is trouwens van de piemel van Pechtold; die is net zo miezerig als Pechtold zelf.
    Een soort puistje met een puskop.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dit moet inderdaad een macro-opname zijn van de vagina van Rutte.

    Like

 19. Henk.V zegt:

  Gewoonlijk schrijft ”eg regs” stukken waarin zijn godsdienstige achtergrond duidelijk doorschemert, maar dan kan men in elk geval de consequentie waarmee hij zijn betogen opbouwt waarderen.
  Laten wij vooropstellen dat hij reageert vanuit het besef ( dat velen van ons delen) , dat onze westerse samenleving is ”vervrouwelijkt” door toedoen van onophoudelijk links gedram over discriminaties die links overal waarneemt. Links wil steeds iets corrigeren, want de maatschappij -denkt links- is heel erg MAAKBAAR.
  Met vervrouwelijking bedoel ik een door links aangewakkerd gedragspatroon waarin de functie van het gevoelsleven is uitvergroot en de overhand heeft gekregen.

  Dat is erg ongezond, vooral wanneer wij ons moeten te weer stellen tegen een instroom van mensen die een super macho ideologie aanhangen en die niet schuwen om de invloed daarvan hoe dan ook uit te breiden. Tegen zo’n dreiging kan men zich niet wapenen met lievigheden, theedrinken, met dweperig meedoen met Iftar festiviteiten in de hoop dat onze nieuwe buren zich geaccepteerd voelen. ( Komen zij ooit op bezoek bij specifiek christelijke feesten, of festiviteiten van andere religies? Ik heb daar mijn twijfels over!.

  Kijk ik naar de politieoptredens bij misdrijven of ordeverstoringen, dan zie ik dat ook onze wetshandhavers bij het uitoefenen van hun plicht nadrukkelijk de instructie hebben gekregen zich terughoudend op te stellen , waar mogelijk zelfs wat afwachtend.
  Dat vind ik een aangepraat vrouwelijke benaderingswijze.

  Zo ergert mij al jaren dat wij perse vrouwelijke ministers van Defensie moeten hebben. Die tendens zie ik in meer EU landen. Ik ben van mening dat als men al een vrouw benoemt in zo’n functie, zij haar sporen in de krijgsdienst zeer moet hebben verdiend….
  Organisaties die over onze veiligheid hoort te waken horen hoe dan ook door krachtige, doortastende persoonlijkheden geleid te worden, die niet schuwen ”het zwaard van de overheid” ter hand te nemen en er klappen mee uit te delen.
  Deze leidinggevenden behoren uit de eigen gelederen te komen en eerlijk gezegd denk ik dat mannen in de oorlogvoering en krachtige wetshandhaving beter bedreven zijn.
  Juist nu wij -door politiek correct wanbeleid- in noodweer zijn beland, als het om ons voortbestaan gaat moeten wij sterke personen aan het roer hebben. Een goede balans tussen scherp verstand en empathie is beslist noodzakelijk.

  Ik denk dat het linkse gedram over de constante toepassing van een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen bij het invullen van functies.
  Banen moeten niet worden vergeven op basis van geslacht, maar op basis van gebleken competentie, denk ik..
  Waar geforceerde linkse opvattingen over de rol van mannen en vrouwen in de maatschappij toe kunnen leiden zien wij in Zweden. Daar zit een kabinet met een groot aantal ultralinks geëmancipeerde vrouwen die in hun warrige hoofden een maatschappij willen scheppen die ik niet meer als normaal kan zien.

  Maar, beste ”eg regs”, dit alles gezegd hebbend lijkt het mij toe dat wij als regel mogen stellen dat IEDER mens, hetzij man, hetzij vrouw de taak heeft om te werken met de talenten die men bezit.

  Het is nooit wenselijk dat het aan de mannen zou zijn voorbehouden de vrouwen voor te schrijven welke rol zij in de samenleving dienen te vervullen. Dat laten wij wel aan de islam over 🙂
  Het leven kan zo simpel zijn: Ieder mens heeft het zelfde recht op het maken van keuzes.
  Dat er verschillen bestaan tussen mannen en vrouwen doet er niets aan af.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 14 september 2018 om 14:56

   Zo ergert mij al jaren dat wij perse vrouwelijke ministers van Defensie moeten hebben. Die tendens zie ik in meer EU landen. Ik ben van mening dat als men al een vrouw benoemt in zo’n functie, zij haar sporen in de krijgsdienst zeer moet hebben verdiend….

   Helemaal mee eens!

   Geliked door 3 people

  • eg regs zegt:

   Wat de politieoptredens betreft:ik zie eigenlijk iets anders.ik zie dat er tegenwoordig 6 agenten voor nodig zijn om 1 enkele arrestant in bedwang te houden en dat was volgens mij vroeger niet zo.Er zijn meerdere oorzaken waarom het kennelijk tot de hudige werkinstruktie behoort om met z’n zessen een verdachte te knevelen (of zelfs half te wurgen),maar de belangrijkste is misschien wel de vrouwenparticipatie bij de politie.
   En wat er gebeurt er als een vrouwelijke agent de situatie fysiek niet aan kan?Dit dus:

   Like

   • Trucker zegt:

    Dat heeft te zien met de selectie criteria, vrouwen in operationele dienst (interventies) zou ik niet toelaten, heb er al meerdere keren over geschreven waarom (ook in dit topic).
    Maar daarom besluiten dat vrouwen minder zijn is een foute conclusie fout over de hele lijn!
    Maar denk je niet dat mannelijke agenten bang zijn, ik heb ze nog gezien de vorige eeuw met hun kont omhoog en hun pistooltje vooruitgestoken op de e17 in Vlaanderen.
    Ik ken er zelfs die knipperen met hun ogen bij het vuren (jaja ik weet dat is iets dat de éne heeft en de andere niet) maar wil toch duiden dat schijterig of bang zijn ook bij “mannelijke” agenten voorkomt, is selectie criteria en niks anders.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Het probleem voor de poltie is – of er nu een mannen of vrouwen bij betrokken zijn – dat ze weinig of niks mogen doen.

    Vooral niet als er moslims in het geding zijn, vermoed ik.

    Niet voor niets lachen de moslim-crimineeltjes – en daar hebben we filmpjes van gezien – zich een ongeluk over de [gedwongen] slappe houding van de politie.

    Ik herinner mij een video waar politieagenten – ik meen in Londen, in elk geval in GB – maken dat ze wegkomen, joelend gevolgd door een islamitische bende.

    En daar waren echt niet veel vrouwen bij, als die er al waren.

    Onze ‘elite’ weet heel goed dat er landelijk – zo niet internationaal – opstand zal uitbreken als een groep crimineeltjes uit een bepaalde richting hard wordt aangepakt.

    En dat moeten we niet willen, toch? Stel je voor dat de moslims boos worden.

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    egs regs. Vroeger was een linkse directe op de kin van de arrestant voldoende om hem even niet meer aan verzet te laten denken. Werd daarover geklaagd dan zij de chef,” dat doen mijn jongens niet en nou opgedonderd anders krijg je ervan mij ook nog een.”Einde klachten procedure.

    Like

  • Trucker zegt:

   In jullie Nederland is het net als in Vlaanderen (en ja dat groteske belgie) quota’s zijn de nieuwe fetish, of een vrouw het kan of niet ze zal op die plaats (vul in naar keuze) zitten;
   Inderdaad het meest belachelijke is een vrouwelijke minister van defensie ze weten van niks en moeten een defensie leiding geven waar ze in een eerder leven een kazerne zelfs nog nooit van binnenuit gezien hebben.
   Maar die zogenaamde “vervrouwelijking” (zoals in uw voorbeeld politie die minder adequaat optreed) automatisch koppelen aan links volg ik niet, betwist ik zelfs.
   Het één heeft niks met het ander te zien, ik zie trouwens in de extreem linkse beweging (antifa dus Henk.V) een ongenadige hard optreden dat niks met “vervrouwelijking” te zien heeft.
   De maakbaarheid van de maatschappij DE fetish van links, geleerd van hun communistische broeders waar je naar refereert ja dat is nog steeds aanwezig in het linkse kamp hoewel dat zelfs (maar) zijdelings proberen te koppelen aan vervrouwelijking niet juist,dat zijn twee totaal verschillende zaken.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Beste Trucker, Ik zou u allereerst willen verwijzen naar de omschrijving van wat ik vervrouwelijking noemde : een voorgeschreven gedragsvorm waarin een sterk gevoelselement noem, zich uitend in de neiging tot zeer omzichtig gedrag.. Ik kom daarop nog terug.
    U haalt een hoogst interessant vorm van ultiem masculine gedrag aan: bij de Antifa beweging. Precies!
    Dergelijk gedrag komt dus niet uit de hoek van ons politieapparaat.. Onze goed opgeleide agenten zouden wel een andere aanpak van misdaden en ongeregeldheden willen volgen, maar van hogerhand wordt dat niet toegestaan.
    Dat niet willen toestaan is het gevolg van de politieke correcte lijn die ons overheidsapparaat al jaren volgt, in samenspraak met de EU..
    Politiek correct is beslist links.,. Dat blijkt ook uit de manier waarop deze richting te keer gaat tegen anders denkenden, zoals wij. Wij worden gezien als tegenstanders en wij worden altijd in de ”rechtse hoek” geplaatst. Die term is alles zeggend.
    Is er verband tussen links en het versterken van het vrouwelijke element in de samenleving? Mee dunkt! Kijk voor de aardigheid maar eens naar de ultra geëmancipeerde vrouwen in het Zweedse kabinet en volg de ontwikkeling in dat land maar eens en kijk maar eens wat de daar heersende waanzin met het gebruikelijke , algemeen aanvaarde onderscheid tussen de seksen doet.. Linkse ultra feministen zijn ”anti man”.

    Het grootste probleem waarvoor wij in het Westen staan momenteel is de wisselwerking tussen de opmars van de islam en de beoogde instroom van vele miljoenen migranten die eveneens moslims zijn. Dat er in die imperialistische ideologie veel geweld en agressie schuilt weten wij.

    Bevreemdend is dat politiek correct dat ook zou moeten weten, maar van die kennis opzettelijk geen gebruik wenst te maken, omdat tot de intocht van de islam immers al in het Verdrag van Straatsburg werd besloten. Dus leveren de elites in de EU en in ons land de bevolking uit aan agressors, waartegen men zich niet eigenmachtig (naar eigen inzichten) zou mogen teweerstellen.

    Wij moeten onze verdediging overlaten aan de organisaties die de overheid ter beschikking stelt : het leger en de politie.
    Het leger is echter sterk verkleind qua omvang en een flink deel van del troepen is actief buiten de landsgrenzen en tot overmaat van ramp voor ons: het politieapparaat mag niet keihard optreden tegen mensen die onze maatschappij willen te gronde richten. Zij krijgen een andere aanpak voorgeschreven: overleg, vriendelijke interventies, noem maar op. DAT zachte gedrag (al pratende NADER tot elkaar komen en je zoveel mogelijk aanpassen (Ik word al niet goed wanneer ik dat opschrijf) noem ik vervrouwelijkt gedrag. Het is een vorm van pacifisme waarmee links voor de Tweede Wereldoorlog op de proppen kwam, als gevolg waarvan ons legerde sterk verouderde qua bewapening . Ons leger werd er simpelweg door verzwakt en toen in de meidagen 1940 een kleiner Duits leger, dat goed was getraind en bewapend ons land binnen viel waren vijf dagen genoeg om ons land op de knieën te krijgen..

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Henk.V 15 september 2018 om 16:31

    Henk.V u heeft voor het grootste deel gelijk maar toch koppel ik links echt niet automatisch aan de “softe aanpak” die u vervrouwelijkt gedrag heet.
    Links gedachten patroon is niet per definitie de “zachte aanpak”, neem maar eens de Goelags wij (ouderen) kennen dat nog wel van de berichtgeving indertijd.
    Communisme is toch het leitmotief van het linkse rapaille en die onverdraagzaamheid, u kent vast de talloze videootjes met links schreeuwend tuig van 12 jarigen tot (bijna) hoogbejaarden, of op de universiteiten de tegenstand (druk ik me voorzichtig uit) als er een rechtse spreker (zou) komen.
    Vrouwelijk aandoend, nee ik denk het niet.
    U verwijst naar de politie aanpak, een voorval die zich ook in Groot Brtitagne afspeelde : een islamiet die omcirkelt werd door schijtgrage (excusé le mot) agenten (man/vrouw) die geen éne dicht genoeg bij de rond rennende islamiet durfde te komen, pepperspray rommel werkte niet en het knuppeltje tja dat is binnen arm bereik daar deden ze het dus niet mee.
    Dat is ANGST Henk.V, hetzelfde met de islamiet die het Joodse restaurant aan het vernielen was, dat was angst om op te treden en niet rustig afwachten tot hij is uitgeraasd.
    Heeft u ooit in betogingen geweest waar er met rijkswacht (bij jullie de marechausee) confrontaties waren, heeft u hetzelfde voorgehad met “gewone” politie in de vorige eeuw?
    Het verschil met toen en nu is dat de lat naar benden gehaald is om de vrouwen ter wille te zijn, resultaat er komen agenten/tes in de korpsen die echt niet over de –>lichamelijke<– kwalificaties beschikken om in interventies met overwicht te kunnen optreden of in betogingen voorruit gaan in de falank.
    Hebt u de betogingen vandaag al gezien, ik haal de schijters in de linie er zo uit van op mijn pc scherm Henk.V.
    Natuurlijk heeft hun werkgever (de overheid) bij monde van hun hoogste in de hiërarchie het Ollongren serpent wel iets in de pap te brokken door opdracht te geven om niet te provoceren maar dat staat los van persoonlijke integriteit van de desbetreffende agenten.
    Trouwens de speciale eenheden (in Nederland arrestatieteams dacht ik) hebben niet zoveel moeite om een islamiet te neutraliseren, heb trouwens gewone agenten ook al gebruik van hun vuurwapen weten te maken.
    Dat de overheid de opdracht geeft om rellen niet te laten escaleren en dus de aftocht blazen is niks "vervrouwelijkt gedrag" Henk.V, het is (ik heb dat jaren terug al gepend ook op deze blog) het failliet van de rechtstaat want de overheid is niet meer in staat om haar burgers te beschermen.
    Dat is nogthans één van de kerntaken van de overheid, haar onderdanen beschermen maar hier is het een onmogelijke taak geworden doordat er door geen enkel kabinet huidig of voorgaande werd opgetreden tegen (in den beginne) islamitische raddraaiers.
    Nu hebben ze een tekort aan mensen en middelen.
    Komt er ook nog eens bij de infiltranten die alle belangrijke(en tot hiertoe onbelangrijke) posities ingenomen hebben en het systeem (de overheid) van binnenuit uithollen.
    Vervrouwelijking en links één en dezelfde (een symbiose?) nee, vervrouwelijking die de aanleiding is dat de rechtstaat haar kerntaken niet meer naar behoren kan verhullen, nee.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zie je wel.
   Ik wist het wel.
   Er zijn verschillen.
   Vandaar dat de man superieur moet zijn.

   Like

 20. scherpschutter zegt:

  Ik ga niet bekvechten over welles nietes maar uit de verkeersongevallenstatistieken blijkt wel dat vrouwen per gereden kilometer minder ongevallen veroorzaken dan mannen. Uit weer andere statistieken blijken vrouwen beter kinderen te kunnen krijgen dan mannen. Tja en hoe nou verder in deze discussie? Zoals u ziet, voor elk wat wils. Persoonlijk heb ik een hekel aan vrouwen die doorgeslagen zijn naar de andere kant van het vrouw zijn. Manwijven met een dikke kont, grote tieten en een grote bek en een stem als een bootsman met en commandostoon, ga ik liever uit de weg. Daar ga ik mijn kostbare zaad niet aan verspillen. Als zo’n manwijf toch iets wil dan gaat ze maar op zwart zaad zitten.

  Geliked door 2 people

 21. Bob Koster zegt:

  Het domste wat wij mannen ooit gedaan hebben is vrouwen kiesrecht geven.

  Like

 22. hendrikush zegt:

  Allemaal veroorzaakt door “de pil”.
  Schaf de pil af en de meiden moeten zich weer van zwangerschap naar zwangerschap slepen.
  Dan hebben ze de handen vol met opvoeden en huishouden en vergaat hun de lol in praatjesmaken.
  Sarc off

  Like

 23. Jan zegt:

  Over het paard getilde trut Serena Williams: “Ik vecht voor vrouwenrechten”, nadat zij verloor

  Like

 24. Trucker zegt:

  Seksitisch geneuzel van de eerste orde.
  Er zijn “beroepen” of activiteiten die de vrouw niet kan omdat ze de fysieke kracht missen meer bepaald zoals special forces (bepakking 50kg of meer) speciale eenheden politie (vereist bij sommige situaties “gereedschappen” die een vrouw problemen mee heeft (kracht terug).
  Maar, ik heb vrouwen geweten die beter manoeuvreerden met een vrachtwagen combinatie als vele mannen en af en toe ga ik nog eens oude maten opzoeken in de sportzaal (zelden de laatste jaren) en ik zie vrouwen die een torso hebben waar veel mannen zich achter kunnen verschuilen (bij wijze van spreken).
  Nee dat het zwakke geslacht slechter zou zijn in beroepen waar geen kracht vereist spreek ik voor het volle pond tegen, ze zijn vaak in gevaarlijke situaties net zo koelbloedig als mannen (en sommige zelfs meer).
  Ken trouwens uitstekende –>vrouwelijke<–schutters met alle kalibers (zelfs éne met de monsterlijke .50 AE (pistool) die knalt zo tegen je eigen kop (als je niet oplet)
  Zwakke geslacht niet allemaal en als passagier zou ik met een vrouwelijke buschauffeur of pilote geen enkel probleem hebben.
  Het is alleen de brute force die ze ze missen meneer "egs regs" en dan nog, als je een vrouwelijke body buildster van 85 kg voor je ziet hou je je klep over zwak geslacht 🙂
  De auteur van bovenstaand proza is aan het neuzelen om ergens zijn frustraties af te reageren,

  Like

  • eg regs zegt:

   nu dat u dat zo zegt;het valt me plotseling te binnen dat ik als kind altijd piloot wilde worden..u zou werkelijk zomaar iets op het spoor kunnen zijn hier…

   Like

  • Nemesis zegt:

   Eenmaal per maand rij ik met een kennis naar de schiet baan, hier een kleine 100 km vandaan, juist om met dit zware materiaal te oefenen. Voor mij heel belangrijk, want ik moet nu alles in zitten oefenen. We hebben een super goede instructeur en instructrice.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Nog eentje (commnent in de context), in de vorige eeuw jaren negentig als de gewapende machten begonnen waren met ook vrouwen toe te laten in hun middens, was er bij de (toenmalige) rijkswacht een afdeling die zich specialiseerde in beveiliging geldtransporten.
    Het waren de jaren dat zware gangsters ongeveer elke maand een geldtransportwagen “onderschepten” (oorlogswapens en gewonden tot doden waren niet ongebruikelijk).
    Er werden ook vrouwen toegelaten tot deze secties en toen was de FAL (de halve wereld is in de vorige eeuw uitgerust met dat uitstekende wapen) 7.62 en heel accuraat wel niet het lichtste (ik heb het ook gebruikt in mijn legerdienst 🙂 de voornaamste bewapening van dit onderdeel.
    Als je daar als vrouw tussen zat betekende dat één zaak ze (oversten én collega’s) wisten dat je capabel was, dus geen angst en perfect met het (de) wapen(s) kunnen omgaan.
    Dus als jij schrijft instructrice twijfel ik geen seconde dat ze daar op haar plaats is.

    Geliked door 1 persoon

 25. Wachteres zegt:

  https://www.knack.be/nieuws/ondertussen/10-redenen-om-nooit-meer-in-een-vliegtuig-te-stappen/article-normal-109081.html

  10 redenen om nooit meer in een vliegtuig te stappen

  Helaas hebben die tien redenen weinig of niets met een vrouw van doen.

  Geliked door 1 persoon

 26. Trucker zegt:

  In Oostende is het hoofd van de reddingsdienst een vrouw, in de vorige eeuw was ze kapitein op de “lange omvaart” en dat wordt je niet omdat je een vrouw bent (al helemaal niet) maar louter omdat je het vak kent.
  Er zijn vrouwelijke pilote’s (zie de video’s van Elisah) die allesbehalve onderdoen voor mannen, lef of moed ze hebben/hadden het ook.
  Ergens in Vlaanderen (weet niet precies meer waar) is er een vrouw brandweervrouw geworden en de proeven (die loodzwaar zijn) werden in haar geval niet aangepast.
  Vietnam, Korea, China, Sovjet Unie allemaal hadden ze vrouwelijke soldaten in hun gelederen en niet aan de kookpotten, kijk in Syrië de Koerdische strijdsters…
  Behalve (zoals ik eerder aanhaalde) het brute geweld kunnen vrouwen ongeveer alle taken die mannen doen (metsers , stukadoors, mechaniek enzovoort) en dan die “erg regs” maar fulmineren over feminisme, het één heeft niks met het ander te zien maar dat begrijpt hij door zijn frustratie natuurlijk niet 🙂

  Geliked door 2 people

 27. delamontagne zegt:

  LOGICA

  Mannen zijn laf, egoïstisch en onvolwassen !

  De vrouw is de gelijke van de man.

  Geliked door 3 people

 28. Jan zegt:

  Professor natuurwetenschappen Alessandro Strumia weigert te buigen voor feminazis en SJW’s

  Like

 29. Jan zegt:

  Amerikaanse toestanden in een vreetschuur

  Like

 30. Jan zegt:

  Feministen, ras met extreem laag IQ

  Like

 31. Jan zegt:

  Oostenrijkse feminist Irmgard Griss: “Ik vind het wel lekker om in mijn kruis getast te worden door een moslim of Afrikaan, het is de prijs die ik graag betaal om diversiteit te bewerkstelligen”
  https://www.bitchute.com/video/QKBYsN0gFQOm/

  Zie ook: „Auch gläubige Muslime gehören für mich zu Österreich“
  Ausgrenzung schafft Nährboden für Extremismus, sagt Hofburg-Kandidatin Griss.
  ….
  https://www.vn.at/politik/2016/03/29/auch-glaeubige-muslime-gehoeren-fuer-mich-zu-oesterreich.vn
  (https://www.infowars.com/austria-feminist-politician-says-muslim-migrants-lack-of-respect-for-womens-rights-a-price-worth-paying-for-diversity/)

  en

  Nazis mit einem freundlichen Gesicht?

  Irmgard Griss, Kandidatin bei der Bundespräsidentenwahl, ließ unlängst im „Falter“ mit einer Äußerung zum Nationalsozialismus aufhorchen: „Es war nicht so, dass die Nazis von Anfang an nur ein böses Gesicht gezeigt hätten.

  https://diepresse.com/home/meinung/gastkommentar/4965976/Nazis-mit-einem-freundlichen-Gesicht

  Like

 32. Jan zegt:

  Oorlog tegen vrouwen in Connecticut,verbouwde ‘mannen’ doen mee aan vrouwenatletiek

  Like

 33. Jan zegt:

  Metoo heeft averechts effect, mannen nemen geen vrouwen meer aan binnen hun bedrijf om beschuldigingen te voorkomen en mijden vrouwen als het kan

  Like

 34. Jan zegt:

  Feministen, agressieve, neo marxistische kutwijven die de waarheid niet kunnen verdragen dat moslims verkrachten en moorden en dus verdedigen zij dit schorem en vallen de demonstrerende vrouwen aan

  https://tinyurl.com/rjvm3lr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s