Ik wil heropgevoed worden!

Screenshot_86

(Door: “bozeoudeman”)

Het politieke EU-gepeupel heeft geleerd van onder andere de Franse revolutie, Hitler´s Duitsland, de DDR en Stalin´s Sovjet-Unie en dat is de reden bij uitstek waarom zij tientallen miljoenen Afrikanen en islamieten in Europa wensen toe te laten. Liefst zo crimineel en barbaars mogelijk. Verdeel en heers!

Als straks de autochtone Europeanen het zat zijn om als aangeschoten wild te fungeren, zal strijd uitbreken tussen hen en de meute migranten die de EU willens en wetens binnen laat om de aandacht van hen, de EU-boeven, af te leiden, zodat zij veilig zijn en blijven achter hun hoge tuinhekken en muren en hun buikjes verder kunnen volvreten.

Zo kunnen de EU-fascisten gewoon doorgaan met wat zij voor de Sorrosen aan het doen zijn, en waar de ‘socialisten’ blijkbaar te stupide of te corrupt voor zijn om dit spel te doorzien, of gewoon door narcisme te verblind zoals de ‘anti-nepotist’ Marijnissen of ‘pipo’ Klaver.

Een tweede reden is, ‘omdat baas Obama hen die opdracht heeft gegeven’ en vergis u niet, de jihadist, racist Obama is nog steeds, achter de schermen, de baas die de wereld aan het verwoesten is. Waarschijnlijk heeft hij, net als Dutroux vroeger, als kind ooit eens geen ijsje gehad, dus zit de haat wellicht heel diep bij deze ‘vredesengel’.

En zolang het ‘volk’ het redelijk tot zeer goed heeft, zal er niets gebeuren. Kijk maar naar de verkiezingen nu in Zweden. Fraude? Zeker, maar niet alleen. Kijk naar de verkiezingen hier. Fraude, zoals Fleur Dekker stelde? Zeker, ik twijfel er niet aan, maar niet alleen.

Wie wil die lekkere overwaarde-premie of de wat mindere huursubsidie of uitkering op het spel zetten? Met dit systeem zit iedereen muurvast, ook al beseffen de meesten zich dit zelf vaak niet.

Deze ‘democratie’ is de vervolmaking van het Nationaal-Socialisme van Hitler, het Communisme van Stalin en de wens tot totale overheersing uit de DDR en er is, voorlopig, geen redding in zicht, omdat teveel gewone burgers financieel baat hebben bij dit systeem, dus daarom eventuele uitwassen van het systeem, meestal voor anderen, voor lief nemen.

Als veiligheidsklep dienen liegende media en de vele honderden festivals om te vermijden dat de ketel knalt. Hoe lang zal deze terreur dit keer gaan duren? Totdat wellicht veel migranten, met name islamieten, wakker worden en begrijpen dat ook hun werkelijke vijanden grotendeels velen van hun eigen imams zijn, die braaf samenwerken met de vele politieke EU- en ook veel regionale boeven, precies zoals ooit in ons verleden bijvoorbeeld in Brabant veel pastoors dat deden.

Lang dus, vrees ik als domme fascistische, racistische, nazistische doemdenker die graag alles in het negatieve trekt, omdat ik geen hoge opleiding heb genoten en niet voldoende moraliteitsbesef heb ontwikkeld, empathisch een minkukel ben en emotioneel een barbaar. Foei! Waar en wanneer kan ik mij melden voor absoluut noodzakelijke heropvoeding?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ik wil heropgevoed worden!

 1. Dirk Stam zegt:

  Deze oude man heeft gelijk en ik als ook oude man zal samen met hem proberen de jonge mensen wakker te krijgen uit hun droom van wat hebben wij het goed bij deze regering.

  ik lees over 1,5 % meer om uit te geven ,nou dat is voor alle oude mense 15 % te laag.

  Laten wij als oude van dagen gaan zorgen voor de jonge mensen dat ze het beter krijgen.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Met Macht komt verantwoordelijkheid, maar vormt men ook een grote bedreiging voor de politieke verhoudingen in de wereld, de huidige handelsverdragen volgen elkaar In razend tempo op, dreigementen en maatregelen over nieuwe importheffingen zijn aan de orde van de dag, en als dat niet helpt stort men een continent vol met huursoldaten en richt men de economie ten gronde.
  Brussel trekt een té grote broek aan en krijgt daarvoor een tik op de neus, en zitten wij met de pijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter zegt:

  Boze oude man, ik ben het bijna volledig met u eens. Oneens ben ik het over uw mening dat ook de islamieten tot de ontdekking zullen komen dat ze door hun imams worden of zijn voorgelogen. Het is de islamiet verboden op straffe van de dood, te twijfelen aan de woorden van de imam (zie de koran ), Voeg daarbij het feit dat het ook aan islams verboden is om onderling over de koran en de inhoud daarvan, te spreken, laatst staan iets daarvan in twijfel te trekken. Voor vragen over de koran kunnen de islams uitsluitend terecht bij hun imam. Lekker makkelijk. Vragen? Geen vragen. Dus islams, naar rechts richten en verder je muil houden. gewoon zo doorgaan dus.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Het is en blijft een vreemde manier van politiek bedrijven, met fouten in hun beleid aansturen op een crisis, en vervolgens oplossingen verzinnen om de zelfveroorzaakte puinhopen pogen te maskeren en te bagatelliseren,……of zijn dit bewuste stappen om tussen de regels een ander beleid te kunnen uitrollen……

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Weer een mooi artikel van de Bozeoudeman. Hij slaat spijkers met koppen. Van de Franse Revolutie heeft het politieke EU-gepeupel niets te leren. Ze zien zichzelf als de elite en juist de elite ging in deze revolutie onder de guillotine. Robespierre en Danton hadden niet veel geduld met types als Timmerfrans, Juncker of dat wijf van Bruin Links Judith Sargentini. Zij werden gebonjourd terwijl de “populistische Sans culottes” zaten te jollen op de tribunes.
  Het meeste heeft het politieke EU-gepeupel geleerd van de DDR geleerd. Ze adopteren NU stap voor stap de dictatoriale maatregelen van dat land. Hen ideeën beginnen langzamerhand te lijken op de film der Anderenhttps://www.youtube.com/watch?v=T47QJuijQWg of 1984 van George Orwell. https://www.youtube.com/watch?v=S0WSCZx6R6M
  DEEL 2

  Like

 6. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Echter als men moet het gedrag van het EU-gepeupel met iets vergelijken, dan is het met de Romeinse tactiek van verdeel en heers. Dat is de reden waarom ze de bevelen gehoorzamen van de NWO om tientallen miljoenen Afrikanen en islamieten in Europa toe te laten. Liefst zo crimineel, barbaars en onmenselijk mogelijk. De opdracht is de west en noord Europese volkeren te vernietigen en ze te vervangen met Hybriden die half Europeanen half oerbewoners van de jungle en de woestijn. Die zijn makkelijker in de hand te houden. Islam gaat hand in hand met zware corruptie. Als de islam zal in Europa heersen, kan men met de heersers de meest vunzige overeenkomsten sluiten; zelfs de herintroductie van slavernij. Het is wel vreemd dat het EU-gepeupel denkt niet na, over wat er zal gebeuren in “The Day After Tomorrow”. Ze hebben dag in dag uit op de TV de verschrikkingen gezien die ISIS had aangericht in Syrië en Irak. Willen ze werkelijk hen kinderen laten opgroeien in een land waar zulke bloeddorstige monsters heersen? Denken ze werkelijk dat hen vroegere status als elite zal hen beschermen? De toppers van hen zouden op tijd wegvluchten. Echter niet iedereen hoort bij de top!. Sorros en Obama zijn voor de NWO belangrijke handlangers, maar ze horen niet bij de top. Robert Ludlum zou in zijn boeken schrijven (zoals de “Bourne Identity”): zij zijn te zichtbaar.
  Verder heeft de “Boze oude man” gelijk in zijn stelling dat teveel gewone burgers financieel baat hebben bij dit systeem, dus daarom eventuele uitwassen van het systeem, meestal voor anderen, voor lief nemen. Het is aan te nemen dat des te meer gewone mensen ten prooi vallen aan dagelijkse gewelddadige aanvallen van moslims en Afrikanen, des te meer wordt deze kwestie voor hen persoonlijk. Maar dit proces neemt veel tijd in beslag.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Laten we hopen dat ook hier een oud spreekwoord opgaat: “Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.”
  En als ze erin gevallen zijn, zo snel mogelijk dichtgooien en flink aanstappen !

  Geliked door 2 people

 8. Jean zegt:

  Die EU bende moet opgesloten worden want die bende parasieten veroorzaken alleen ellende.
  Nederlanders bepalen zelf hoe ze Nederland willen zien functioneren.
  Belgen bepalen zelf hoe ze België willen zien functioneren.
  Duitsers bepalens zelf hoe ze Duitsland willen zien functioneren.
  enz. enz.
  Daar hoort een vulgaire dictatuur nooit in thuis, dus beste Europeanen “stem die bende in mei 2019 richting hel” en eis totaal verbod op import van islamieten en eis totaal verbod van islam op ons grondgebied en eis het dadelijk verwijderen van alle illegalen en criminelen w.w.z. ongeveer 95% eruit ermee.
  Stem enkel nog voor PVV, VB, SD, FN, AfD, FPÖ, LEGA NORD enz. tot Europa terug in handen is van enkel Europeanen en Europa bestaat uit Onafhankelijke Seculiere Democratische Republieken waarin vreemdelingen geen stemrecht hebben en waarin dubbele nationaliteit verboden wordt.

  Like

  • scherpschutter zegt:

   Jean, het systeem veranderen kan alleen nog maar met georganiseerd wapengeweld. De staat, de bovenliggende factor, zal alle middelen inzetten tegen zijn eigen burgers om te verhinderen dat er wapens beschikbaar komen voor het burgerverzet en zal ook alles doen om te verhinderen dat burgers zich hiervoor organiseren want daar zijn ze als de dood voor. Voor dit sdoort wetten komt het parlement en de regering direct terug van reces om er even een paar zogenaamd antiterreurwetten door te jassen. Die wetten worden tegen de eigen bevolking gebruikt.

   Like

 9. Bezorgde burger zegt:

  Hoe lang zal deze terreur dit keer gaan duren?
  Totdat het systeem klapt. De belastingdruk in Nederland hoort tot de hoogste ter wereld.
  Al die subsidies zijn sigaren uit eigen doos. Er komen steeds meer migranten bij en net als in Zweden en Frankrijk zal het systeem binnenkort bezwijken. De migranten, die nu met hun uitkeringen en goede verzorging nog relatief rustig zijn zullen dan hun gram gaan halen bij de gewone burgers met opstanden, autobranden en groeiende no-go wijken tot gevolg. Net als nu al in Frankrijk en Zweden gebeurt. Nederland loopt blindelings achter Zweden aan, Zweden loopt alleen een paar jaar voor.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tom Hendrix zegt:

  Boze oude man, U heeft volkomen gelijk. De roden en de islam= het grootste gif op aarde.

  Geliked door 2 people

 11. bigljohn zegt:

  ….Totdat wellicht veel migranten, met name islamieten, wakker worden en begrijpen dat ook hun werkelijke vijanden grotendeels velen van hun eigen imams zijn, die braaf samenwerken met de vele politieke EU- en ook veel regionale boeven, precies zoals ooit in ons verleden bijvoorbeeld in Brabant veel pastoors dat deden….Hier ben ik het dus helemaal niet mee eens. We hebben het hier wel over de islam die in 600 jaar onwrikbaar star vast bleef houden aan haar principes, waar dus van verwacht mag worden dat er ook nu en in de toekomst nooit iets aan zal veranderen. Islamieten die wakker worden !!!! Baarlijke nonsens !

  Like

 12. Bagul zegt:

  Bozeoudeman….zojuist ben ik klaar met het lezen van de laatste Elsevier. D.d. 15 september. Op pagina 28 start een artikel van 4 pagina’s met als onderwerp..”De saamhorigheid staat op het spel”. Wat ik daar las zorgde voor een “Terminator 3 flashback”. Doomsday. Het is werkelijk niet te bevatten wat ons daadwerkelijk te wachten staat. Werkelijk niet. Als er één moment in uw leven is om te strijden voor volk en vaderland, dan is het nu! Om de geschiedenisboekjes in te gaan als diegene die het lef had om op te staan. Om het zwaard op te nemen. En te te sterven door het zwaard. Over 150 jaar worden er straten naar u vernoemd als gevolg van uw vooruitziende blik. Het is echt waar….Nederland is niet meer in het jaar 2100. Het staat er letterlijk. Zoals ik al eerder schreef wachtte ik op een teken. Dit lijkt er verdacht veel op! Ik denk niet dat ik al te cryptologisch ben op dit moment

  Like

 13. Marlies zegt:

  Blijf zoals u bent, bozeoudeman. Wij hebben u nodig!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Beste “bozeoudeman” de islamieten zullen nooit ‘wakker’ worden die wentelen zich al 1400 jaar in hun gewelddadige ellende van diefstal,onderdrukking, verkrachting en moord !

  Geliked door 2 people

 15. Ruud zegt:

  Met een Franse uitdrukking PENETRATION PACIFIQUE

  Like

 16. Ome Henk zegt:

  Gewoon dit luisteren
  Dan snap je het

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s