Ruzie op scholen in Hamburg: Ouders eisen halal vlees

Screenshot_117

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De islamisering van de menukaarten in kantines en scholen in Duitsland heeft een nieuw niveau bereikt. Ging het tot nu toe om een verdringing van varkensvlees, nu moet het vlees ook nog “halal” geslacht zijn.

philosophia perennis

De nu door de media gaande basisschool in Hamburg-Billstedt is slechts een van de vele plaatsen waar het aandringen op de verandering van het complete vleesaanbod in “halal” geslacht en verwerkt vlees steeds ongeduldiger en agressiever wordt.

Daar had zelfs de voorzitter van de ouderraad erop gestaan dat de school met onmiddellijke ingang alleen nog halal vlees mag aanbieden.

Leerlingen hebben geen recht op halal vlees

Als gevolg van deze eisen heeft nu de Senator Onderwijs van Hamburg, Ties Rabe, het woord genomen over deze uitlatingen en duidelijk gemaakt dat leerlingen in Hamburg geen recht hebben op een volgens religieuze gebruiken voorbereide maaltijd. Dit zou voor alle religies geleden, en dus ook voor de islam.

De interventie van Rabe gaat echter nog verder. Want volgens informatie van de media wordt op minstens drie scholen in Hamburg al halal vlees aangeboden. “vlees is volgens moslims echter alleen maar “halal” wanneer het vlees afkomstig is van op islamitische wijze geslachte dieren. Dat betekent dat de dieren de keel wordt doorgesneden, om daarna opgehangen te worden om uit te bloeden.

Strikt genomen moet dat zonder verdoving gebeuren, omdat het dier moet sterven aan uitbloeden en niet daarvoor al. Eigenlijk is het slachten van niet verdoofde dieren in Duitsland slechts in uitzonderingsgevallen toegestaan.

Tegen deze achtergrond wil Rabe nu onderzoeken of alles juridisch wel geoorloofd zou zijn.

“Wiesenhof” en “Tönnies” trots op hun halal slachting

In de “Hamburger Morgenpost” blijkt dat de grote vleesverwerkende bedrijven in Duitsland zich enorm inspannen om islamitisch correct en tegelijkertijd in overeenstemming met onze wettelijke regels te werken:

“Bij ons wordt een deel van de runderen halal geslacht”, zegt een woordvoerder van de vleesgigant “Tönnies” op vragen van de “Hamburger Morgenpost”. Alle beesten zouden echter volgens de wet op de dierenbescherming een verdoving krijgen.

Datzelfde geldt voor de gevogelte-producent “Wiesenhof”. “Al onze slachterijen zijn halal gecertificeerd, sommige al enkele tientallen jaren”, aldus een woordvoerster. De halal slachting zou bij hen niets met slachten zonder verdoving te maken hebben. En: er bestaan geleerden, die zeggen dat korte verdovingen ook halal zouden zijn.”

De verdoving voor het slachten is slechts een gedoogde tussenoplossing

Dat de in Duitsland wonende moslims zich op den duur tevreden zullen stellen met de verdovingsoplossing is veeleer onwaarschijnlijk. Na de mogelijk omvattende invoering van halal vlees zal de volgende eis gesteld worden, namelijk dat dit ook correct volgens de “halal” regels van de islam geproduceerd zou moeten worden. En net als bij de verdringing van het varkensvlees zal het slechts een kwestie van tijd zijn tot ook hier de verantwoordelijken door de knieën gaan en toegeven aan de eisen.

Reden tot bezorgdheid? Helemaal niet, want de kafirs mogen immers nog in een en dezelfde ruimte met de ware gelovigen eten…

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Ruzie op scholen in Hamburg: Ouders eisen halal vlees

 1. flo zegt:

  Slacht de gore mislims allemaal onverdoofd af in hun eigen vieze slachterijen, wat zou dat mooi zijn.

  Geliked door 6 people

 2. Charles Martel zegt:

  Totemisme uit de steentijd: het goddelijke varken dat niet mag aangeraakt worden staat voor de moedergodin, die uiteraard taboe is.

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  DE antichrist is kennelijk in aantocht! Te wapen!

  Geliked door 3 people

 4. Johan zegt:

  Als hun pedoprofeet ooit al bestaan heeft, zal hij halal slachten destijds opgelegd hebben uit hygienische overwegingen. De hygiene was 1400 jaar geleden niet wat het nu is. Er is geen enkele reden meer om in 2018 dieren op zo een gruwelijke en barbaarse manier te doden met de verdovingstechnieken die we tegenwoordig kennen, en zeker niet in de naam van een achterlijk middeleeuws geloof!

  Geliked door 4 people

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Men “eist” weer eens. Wat nu als ik “eis” dat alle muzelmannen opsodemieteren?

  Geliked door 5 people

 6. Hendrik zegt:

  Islam hoort hier niet dus oprotten met die achtelijke nep religie!

  Geliked door 1 persoon

 7. Thom zegt:

  Gelukkig mogen de kafirs nog tussen de moslims eten. Dat is een groot voordeel voor iedereen, want dan hoeven ze niet zo ver te lopen om de kafirs aan het mes te rijgen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ome Henk zegt:

  Misschien de moslims elkaar nou es zelf slachten dan hebben ze nog 1x halal vlees en is het probleem meteen weg.

  Like

 9. Saskia Dubbeldam zegt:

  Het is maar goed dat Schinken het Duitse woord voor ham is, want anders gingen die mohammedanen ook over de naam Hamburg klagen.

  Like

 10. Willem Sterk zegt:

  De islam moet 100% verdwijnen uit Europa, asap.

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Gelukkig worden varkens gespaard van een folterdood…..Ik vraag me af of het mogelijk is dat een islamiet gaat eten in een restaurant terwijl een paar tafeltjes verder ,iemand geniet van varkenscotteletjes….dat wordt misschien hun volgende …..eis… gescheiden eetruimtes in restaurants voor halal uitschot …. en normale mensen

  Geliked door 1 persoon

  • Texel zegt:

   Een salafistische moslim mag niet een winkel binnen gaan waar varkensvlees/producten en drank word verkocht, dus in een restaurant waar ongelovige van varkensvlees en drank genieten zal nooit gebeuren. Bovendien mag een ongelovige niet in de ruimte komen waar het voedsel van de gelovige mensen word bereid. Dit is niet alleen bij de salafisten maar ook bij de wat gematigder Islam. Ik maakte eens die domme fout om de gastvrouw te helpen met het opruimen van de vuile vaat en liep de keuken binnen, foute boel dus. De gastvrouw gaf een woeste kreet en gooide me de keuken uit. Met een ongelovige eten was 1 ding maar dat die ongelovige de keuken binnen ging, nee dat kan echt niet. Salafisten eten al helemaal niet met een ongelovige samen en al helemaal niet met een vrouw.

   Like

 12. Fockewulf190 zegt:

  De Salami tactiek…. steeds ietsje meer eisen… 😦

  Geliked door 1 persoon

 13. Frans Brassens zegt:

  Leonard Huizinga schreef in 1952 het boek “Zo schreed de beschaving voort: van aapmens tot atoomman”
  Wie schrijft het vervolg? En onder welke titel?

  Like

 14. freda110 zegt:

  Reden tot bezorgdheid? Helemaal niet, want de kafirs mogen immers nog in een en dezelfde ruimte met de ware gelovigen eten…
  Deze zin zegt eigenlijk alles, zo langzamerhand gaan we richting de uitsluiting van de autochtone burger.
  Als we niet oppassen drijven we langzaam richting apartheid toe waar dan natuurlijk de altijd klagende en eisende Islam de regels opstelt.
  Gescheiden zwemmen, vrouwelijke doktoren eisen, geen drank, geen leuke vrolijke kleren meer dragen maar alles naar wens van het pedo geloof inrichten zodat we tot één grauwe bange massa zijn samengesmolten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @freda110: 08.47. uur. Met volledige medewerking van de politieke bende in Nederland, met voorop: VVD,CDA,PvdA en D66. Het zijn juist deze partijen, die door in te stemmen, met “De Resolutie van Straatsburg”, de poort hebben opengegooid voor de invasie van moslims!

   Like

 15. Blaffertje zegt:

  “Reden tot bezorgdheid? Helemaal niet, want de kafirs mogen immers nog in een en dezelfde ruimte met de ware gelovigen eten…”.

  Nog wel, maar dat gaat ongetwijfeld ook nog gebeuren, zie maar op sommige scholen word al gescheiden gymles gegeven.

  We zijn verloren.

  Zolang nog niet bij iedereen doordringt dat die muzelmannen tegen ons liegen en bedriegen dat het een lieve lust is, zal het alleen maar erger worden.
  Lees dit artikel uit de azijnbode (Volkstkrant) maar eens.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/undercover-in-nederland-salafisten-sturen-aan-op-een-confrontatie-met-nederland-~b7005b16/

  Hier word wederom bewijs geleverd hoe we belogen en bedrogen worden en dan nog zijn er een paar van die gutmenschen in dit artikel die zeggen dat het allemaal wel meevalt en dat het brave mensen zijn.
  De salafist Otman, die in dit artikel die verbolgen reageert op Soroush, zegt ‘Ik vind het jammer wat hij heeft gedaan’. ‘De organisaties die hij heeft bezocht, hebben hun hart voor hem opengesteld en nu steekt hij ze op deze manier een mes in de rug.’

  Nee.
  Soroush heeft het ware gezicht van ze gezien en deelt dit met de buitenwereld, dat bevalt Otman en zijn clubje niet.
  Otman had liever gehad dat hun bedrog nooit naar buiten was gekomen, maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die het ballonnetje doorprikken en niet meer in hun bedriegerij trappen.
  Het zijn altijd zalvende woorden die de muzelmannen spreken als je ze wijst op hun misstanden, ik maak het dagelijks mee bij die haathut bij mij in het park maar wee als je van het zwakke geslacht bent, dan durven de heren wel te intimideren en met stokken dreigen en te slaan en schoppen naar honden.
  Als je een man bent durven die schijterds niet en die hun honden worden ook niet geslagen.
  Ze zullen mij als vrouw wel bovenaan hun wensen lijstje hebben staan om een koppie kleiner te maken omdat ik ze voor de borst spring en des noods op hun flikker geef, daar zijn ze niet van gediend, maar ik wel (lol)

  Like

 16. Elisah zegt:

  Gewoon stoppen met die schoolmaaltijden, dat ze maar een broodtrommeltje meenemen zoals hier in Nederland, en dan ’s avonds thuis eten wat ze zelf willen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  De door moslims gestelde eisen zijn niet buitensporig voor mensen die hen mentaliteit kennen. Je geeft ze een vinger en ze eisen de hele hand. Zij zijn al overtuigd dat Duitsland zal binnen paar decennia (kan zelfs binnen 15 jaar) in hen handen vallen. Zij zouden daar de dienst uitmaken. Deze vooruitzichten geven ze nu al het recht stapje voor stapje druk uit te oefenen op de Duitse autoriteiten. Hoe het verder zal gaan, ligt uitsluitend in de handen van de autochtone Duitsers. Als zij werkelijk willen dat Duitsland Duitse blijft, moeten ze nu al tegenmaatregelen nemen. a) volledige segregatie op scholen. Duitsers zouden weigeren hen kinderen te sturen naar scholen waar moslim en Afrikaanse leerlingen op zitten. Deze maatregel hoeft helemaal geen discriminerende motief te hebben. Het is bekend dat op scholen waar autochtone leerlingen in de minderheid zijn, worden ze door de islamitische meerderheid geterroriseerd. De kinderen moeten op school overleven. Dus voor het leren zelf kunnen ze geen of weinig energie opbrengen. Zulke beschadigde kinderen kunnen in de toekomst geen deelnemen aan de Kenniseconomie; al hebben ze wel de talenten voor.
  b) de moslim zorgen maar zelf dat op de kantines van hen scholen Halal wordt geserveerd; natuurlijk op eigen kosten!. . Niemand is ze wat schuldig. Net zo goed dat Joodse scholen bekostigen op hen eigen rekening kosjere etenswaren, zouden scholen met islamitische meerderheid (of 100% moslims kinderen) dat ook doen. Het weigeren van parasietenmentaliteit is geen xenofobie en ook geen racisme.

  Like

 18. ruud zegt:

  Beesten eten dieren.

  Like

 19. Elisah zegt:

  Vaarwel Duitsland….daß war einmal…

  Like

 20. Ronald zegt:

  In Oostenrijk wil men het religieus slachten van schapen verbieden……nu de rest van de EU landen nog……De Partij voor de Dieren is hier ook mee bezig, maar het duurt allemaal veel te lang!!! Rechtstaat en dierenwelzijn staan boven iedere religie!!! Zo zegt men dat in Oostenrijk!!!

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Pleur maar naar je land van herkomst, daar mag je van mij je eigen te barsten vreten aan halalvlees !

  Geliked door 1 persoon

 22. scherpschutter zegt:

  als de moslimterreur doorgaat en daar ziet naar uit, betekent dat in de praktijk dat duitsland als kennisland verloren is. De economische crisis die daaruit ontstaat zal er toe leiden dat de moslims naar de wapens grijpen om hun verworven posities in duitsland veilig te stellen. De duitse regering
  ligt inmiddels al op de knieën voor de moslims. Nou de rest nog.

  Like

 23. En Merkel zal er gauw opdracht voor geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s