NGO´s en kerken geschokt – Salvini pakt door: Italië scherpt asielrecht aan

Screenshot_258

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De populariteitscijfers van Matteo Salvini (foto) stijgen. Geen wonder, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil zich aan zijn verkiezingsbelofte houden en optreden tegen de illegale migratie. Op zijn initiatief heeft Italië een nieuw veiligheidsdecreet aangenomen, dat voorziet in een duidelijke aanscherping van het asielrecht, maar ook gericht is tegen de maffia. Zoals niet anders te verwachten viel, protesteren hulporganisaties en kerken tegen de wet en spreken van een serie barbaarsheden. Blijkbaar houdt men vast aan de legende dat zich onder de “beschermingzoekers” alleen maar goede mensen bevinden, maar absoluut geen asieltoeristen en criminelen.

politikstube

Wellicht kunnen Duitse politici – en ook Wolfgang Schäuble – van Matteo Salvini leren hoe men het recht weer kan handhaven wanneer asieltoeristen en criminelen het toverwoord “asiel” misbruiken en hoe men deze ongenode gasten weer kwijtraakt, ook met het oog op de binnenlandse veiligheid en de besparing van immense sommen geld?

“Die Welt” bericht:

Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini verklaarde dat met het decreet in het vervolg asielaanvragen opgeschort worden wanneer de aanvrager als “sociaal gevaarlijk” gekwalificeerd zou worden of in eerste instantie veroordeeld zou zijn. De asielaanvragen van mensen die drugshandel of zakkenrollen ten laste gelegd worden, zouden worden afgewezen. Salvini wees bovendien op de nieuwe regeling om “terroristen” het Italiaanse staatsburgerschap af te nemen. Bovendien zou het decreet meer bevoegdheden verlenen aan de veiligheidsautoriteiten en “de kosten van een overdreven immigratie” indammen, verklaarde minister op Facebook.

De meeste asielzoekers dienen voortaan in grote opvangcentra te worden ondergebracht. Alleen onbegeleide minderjarigen en erkende vluchtelingen zullen als het aan de regering ligt over het land verdeeld worden om hun integratie te vergemakkelijken.

Op zijn Facebook-pagina schreef Salvini vandaag dat “criminelen” en “valse asielzoekers” sneller zouden worden uitgewezen. De d.m.v. een decreet uitgevaardigde wet zou “een stap naar voren zijn om Italië veiliger te maken”. Het zou eraan bijdragen dat Italië “sterker in de strijd tegen de maffia” en mensensmokkelaars zou worden. (Verder lezen op “Die Welt”)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, katholieke kerk, LEGA, Linkse Kerk, Marxisme, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

36 reacties op NGO´s en kerken geschokt – Salvini pakt door: Italië scherpt asielrecht aan

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Oh , nou zijn wij de barbaren, haha?!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ronald zegt:

  The man is doing his job!!! Alleen zou het nog beter zijn om het leger in te zetten en ALLE gelukszoekers op te pakken en te deporteren!!! Geen identiteitspapieren…meteen deporteren….asociaal gedrag….meteen deporteren……grote bek….meteen deporteren…..crimineel (is hij al mee bezig)…..meteen deporteren….niet willen aanpassen en integreren….meteen deporteren…..haatzaaiend….meteen deporteren……De echte Italianen willen GEEN MOSLIMS EN AFRIKANEN!!! Zij willen Italianen om zich heen!!!
  IEDEREEN DIE ILLEGAAL HET LAND IS BINNENGEKOMEN DIRECT WEER DE MIDDELLANDSE ZEE OVER!!! Ik ben benieuwd……

  Geliked door 1 persoon

 3. Ronald zegt:

  De zin van onbegeleide minderjarigen…….oei oei….nu sturen velen hun kinderen om daarna zelf te komen!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De Kerken én de NGO’s vinden ons barbaren. Tegen hen zou ik graag willen zeggen: U heeft onnoemelijk veel bloed aan uw handen en niet alleen in de 21e eeuw. Wat ons barbarisme betreft: You ain’t seen nothing yet!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Dhr Salvini krijgt steeds meer RESPECT, proficiat.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Ik peins dat de rukkert Rutte best wel eens genomen zou willen worden door de onversneden recht voor de raap politicus, ken er maar één die gelijkwaardig is (nee niet Geert Wilders) dat is onze Filip Dewinter, ook recht voor de raap en zich niks aantrekken van de als bange konijnen politici die hengelen naar goedkeuring voor wat ze zeggen (maar NIET doen).
  Vlaams Belang (oud Blok) aan de macht en we krijgen wat de meeste Vlamingen willen, nu “krijgen” (ik hoef hun niet) we alles wat we niet willen.
  Lef en ballen, behalve de Vlaams Belang politici is dat iets dat de anderen niet hebben en nooit gaan hebben, verdomde schijters!
  Verkiezingen binnen twee weken in Vlaanderen, mijn deur lopen ze niet plat heb dat duidelijk gemaakt aan de eerste (ver in de vorige eeuw) die aan mijn deur kwam kloppen (heb geen bel) en nu geen éne meer 🙂

  Geliked door 1 persoon

 7. Ruud zegt:

  Het moest er van komen; er is geen alternatief om Europa voor de Europeanen te behouden dan met harde maatregelen. .

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  Alleen onbegeleide minderjarigen toegelaten voor spreiding?

  Ik hoop niet eerder dan als door empirisch valide onderzoek is vastgesteld dat de opgegeven leeftijd overeenkomt met de biologische leeftijd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Roni zegt:

  Die christenen hier…..je zou ze willen grillen…

  Like

 10. Peter zegt:

  Ik was geschokt om te lezen dat de boevenbende van Refugees Welcome subsidie ontvangt van het Amerikaanse consulaat in Milaan.
  Scroll de pagina naar beneden : https://refugees-welcome.it/
  Heb mail aan het consulaat in Amsterdam gestuurd met vraag hierover.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  De kerk is geschokt en vermoedelijk zijne heiligheid paus zwaar geschokt ,zijn handen beven als… hij moet gaan pissen is dat erg vervelend…Ze geloven nog in sprookjes ….terroristen …moordenaars ….verkrachters ….het zijn allemaal goede menschen die een kleine misstap hebben begaan…..De kerk wil de schijn bewaren “als de goedheid zelve” maar ,ik heb het reeds geschreven… Jezus was ook een goed mensch ….hij stierf aan het kruis….De tijd voor ons Europeanen is gekomen om die moslims niet op onze schoot te trekken maar ze eraf te zwieren en buiten te stampen

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   De NEP kerken houden hun kaken op elkaar, als het gesprek over Israel en de twaalf stammen gaat. Dat Yeshua Joods bloed heeft, dat mag de gemiddelde kerkganger absoluut niet weten. Zie het christendom als een grote vis, die in veel te veel mootjes is gehakt.

   Like

   • Harry zegt:

    In teveel mootjes gehakt ?
    Dan nu maar door de gehaktmolen en weg er mee ?
    Gewoon iedereen met twee voeten op de grond !
    Zou dat geen enorme opluchting zijn ?
    Opzouten met al die (af)goderij .
    En dat eeuwige gepreek .
    En de schijnheiligheid .
    En het kindermisbruik .

    Like

 12. Prima Italië, nu doorpakken en Brussel Eu schaakmat zetten en voorgoed.
  Kunnen andere landen zich bij u aansluiten.
  Hier hou ik nu zo van, lekker rebel spelen.

  Like

 13. Elisah zegt:

  De kerk moet eerst eens de hand in eigen boezem steken en kijken naar hun walgelijke praktijken die vele jaren ongestoord door hebben kunnen gaan, waardoor mensen oa massaal de kerk verlaten of niet meer met hen geassocieerd willen worden.
  Met een vingertje naar anderen wijzen is goedkoop en makkelijk.

  Like

 14. Republikein zegt:

  De Vaticaanse of rooms-katholieke kerk heeft een lange geschiedenis van corruptie en bedrog. Door het plegen van misdaden, waaronder de botte genocide op de Katharen een paar eeuwen geleden en het seksueel misbruik van kinderen van recentere datum, is het zeker een van de meest verdorven organisaties in de geschiedenis.

  In 1611 werd de Bijbel uit het Latijn in het Engels vertaald. In die tijd bevatte de Bijbel in totaal 80 boeken en de laatste 14 boeken die vandaag de dag zijn uitgesloten vormden het einde van het Oude Testament en waren in detail:
  Boek 1 Esra,
  Boek 2 Esra,
  Boek Tobit,
  Boek Judith,

  Toevoegingen aan het boek Ester
  Het Boek der Wijsheid,
  Jezus Sirach,
  Boek Baruch met de brief van Jeremiah,
  De liederen van de drie heilige kinderen,
  Vertel Susanna over het bad,
  Verhalen over Bel van Babylon en over de Babylonische draak,
  Gebed van Manasse,
  Boek 1 van Makkabeeën,
  Boek 2 van Makkabeeën.

  In 1684 werden al deze boeken uit alle versies verwijderd, met uitzondering van één editie van 1611, de allereerste editie vertaald in het Engels (The Last Supper & Co. – How the Church Stle a Religion).

  Deze eerste editie laat ook zien dat Jezus’ naam gespeld wordt als “IESUS” en “Yahashua” wordt uitgesproken. Dus waarom blijft iedereen hem Jezus noemen als de letter “J” in die tijd niet eens in gebruik was?

  Een van deze boeken die bijzonder interessant is, is het “Boek van Wijsheid” of “De Wijsheid van Salomo”. Voor wie het niet weet, is Salomo een van de meest legendarische personages uit de Bijbel.
  Usw:
  https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com/2018/09/25/vatikan-warum-hat-die-kirche-im-jahre-1684-ganze-14-buecher-aus-der-bibel-entfernt-video/

  Like

  • Anneke zegt:

   Het eerste bedrog, ontstond al in de eerste eeuw…De Romeinse gezaghebbers kregen het op hun heupen. Wisten zich blijkbaar géén raad met al die bekeerlingen.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Republikein, voor Nederlandse protestanten geld de statenbijbel en die is rechtstreeks vanuit het Hebreeuws, Aramees en Grieks vertaald. Dus geen vertalingen van vertalingen zoals uit het Latijn. Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft in de vorige eeuw wel nieuwe bijbels gedrukt met de nieuwe spelling maar de inhoud is hetzelfde.
   Ik ben nog deels met de statenbijbel opgegroeid en er zijn nog steeds kerkgemeenten die de statenbijbel nog altijd gebruiken. De statenbijbel heeft kanttekeningen waarin geschreven word hoe het één en ander geduid moet worden maar ook waarom bijvoorbeeld een woord zo vertaald is als is gebeurd. De statenbijbel heeft tevens grote invloed gehad op de Nederlandse taal.

   Dat de Rooms katholieke kerk een andere bijbel heeft dan de protestanten is me bekend en vertalingen van vertalingen is natuurlijk een gruwel.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Statenvertaling

   https://www.statenvertaling.net/

   Like

   • Republikein zegt:

    Roger that.

    Like

   • A Ruygrok zegt:

    De Statenvertaling is een getrouwe vertaling uit de grondtalen en is met zeer veel kundigheid tot stand gekomen door mannen die zich lieten leiden door Gods Geest daar zij God gedurig om wijsheid en verstand baden om dit werk zo getrouw mogelijk uit te voeren …, en God heeft dat willen zegenen…, idd er zijn.., zij het miniem.., met het vertalen intenties uit de grondtalen iets anders weergegeven .., alles op aarde is nu 1x tendele.., wat niet wegneemt dat de SV onvoorwaardelijk Gods Wil en Getuigenis verwoord…, en doe niet toe of af aan Dit Woord .., daar staan Gods sancties t.o. Zie oa laatste hoofdstuk Bijbel.., en de Rode draad in het Woord is zie op Jezus.., hoort HEM…, maar absoluut niet op de paus …de absolute antichrist, rijp voor de hel deze missleider …, of kerken .., of mensen…, en ander zins…,
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

   • Republikein zegt:

    Mooi allemaal heer Ruygrok, ikzelf ga meer voor de energie, dat is de enige begrijpelijke verklaring op de vraag wat de zin van het leven is, evolueren.
    Overigens, bent u familie van de fa. Ruygrok, fabrikant van o.a. [veiligheids] hekken?
    Zou wel toepasselijk zijn, hier, op dit blog, en in de chaos waarin we ons bevinden.

    Like

   • Harry zegt:

    God sprak vast geen Hebreeuws , Aramees of Grieks .
    Dus “onze” bijbel is ook al een vertaling .
    Ik heb er op school ooit wel eens in moeten lezen , jezus wat een onzin !
    Trouwens , als je alles geschapen hebt , waarom dan ook nog duizenden verschillende talen ?
    Dat is toch totaal niet voor de hand liggend ?

    En eigenlijk , dat hele god-gedoe is zo onlogisch als de pest .
    Door wie is god dan geschapen ? Nooit iets gehoord over een vader en moeder .
    Uit een oerknal wellicht ?
    Of uit een evolutioneel proces ?

    Heb het aan een refo gevraagd : daar mocht je niet over praten !
    En dat nog op een dreigende toon ook .
    Lekker volk .

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @A Ruygrok, dat klopt dat de statenbijbel met veel kundigheid en nauwkeurigheid tot stand is gekomen en omdat bepaalde zinnen en woorden niet letterlijk zijn te vertalen is dat op genomen in de kanttekeningen. Vanuit bijvoorbeeld het Duits kun je ook bepaalde zinnen en woorden niet letterlijk vertalen naar het Nederlands en kun je alleen de intentie of de context van datgene wat je vertaald doorgeven. Die kanttekeningen zijn dus erg belangrijk maar ook omdat ze vaak verwijzingen elders in de bijbel doorgeven. De statenbijbel is heel belangrijk voor de Protestantse christenen en ik begrijp dan ook niet waarom de RK kerk een vertaling van een vertaling gebruikt zonder bepaalde bijbel boeken. Daarnaast gaat de paus op de stoel van God zitten en dat is niet des bijbels.
    Als ik zie waar het Vaticaan mee bezig is dan zijn ze inderdaad van de duivel.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ruygrok zou een mooie naam zijn als je een fanatieke militante feminist bent.

    Like

 15. kampersrene zegt:

  NGO´s en kerken geschokt – Rutte pakt door: Nederland scherpt asielrecht aan Groen -rood diep verontwaardigd ….Femke …in alle staten……wat denkt ge nu van onze Rutte ………..och het was maar om eens goed te lachen

  Like

 16. A Ruygrok zegt:

  Aan dhr. Republikein.., nee ben geen familie van de Hekwerken tak…., hoewel wat generaties terug kwamen wel uit de omgeving van de bollenstreek…, verder u bent van de energie…, bid u toe dat HIJ uw energie zal zijn .., buiten HEM is geen leven nog toekomst, wel rampzaligheid…,A.Ruygrok

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s