Berlijn: 75% van de verdachten in voorarrest heeft geen Duits paspoort

Screenshot_349

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn kan het ene na het andere negatieve record melden. 51% van de veroordeelde criminelen en 75% van de verdachten in voorarrest, die in gevangenissen in Berlijn zitten, bezitten niet het Duitse staatsburgerschap.

journalistenwatch

In Berlijn zitten op dit moment ongeveer 3930 mensen in zeven gevangenissen. Het aandeel buitenlandse gevangenen, die afkomstig zijn uit ongeveer 90 landen, is hier enorm. Zo is in de gevangenis Moabit (foto) 73% van de gevangenen buitenlander. In de gevangenis Heidering heeft ongeveer 57% van de gevangenen geen Duits paspoort. Dat staat in een nieuwsbrief van het gevangeniswezen Berlijn, waaruit de “Berliner Morgenpost” citeert. De meeste buitenlandse gevangenen zijn van Turkse herkomst.

De verantwoordelijke Senator van Justitie, de Groene Dirk Behrendt, schijnt hopeloos overbelast te zijn met de – uit links-politieke onverantwoordelijkheid gecreëerde – problemen. Inmiddels moesten er al aangeklaagden – ook het bittere soort uit het migrantenmilieu – uit de gevangenis ontslagen worden, omdat de Berlijnse Justitie overbelast is en processen te laat beginnen. Nog altijd stapelen de asielprocedures zich op onder het rood-rood-groene plafond. Onder Behrendt´s verantwoordelijkheid duurt het maanden voordat videobeelden van misdadigers, waarop zij heel duidelijk herkenbaar zijn, gepubliceerd worden. Reden: het openbaar ministerie kan de verwerking niet bijbenen. In het begin van het jaar konden tien gevangenen binnen slechts vijf dagen ontsnappen uit Berlijnse gevangenissen.

Deze eclatante wantoestand is echter voor de Groene geen reden om politiek tegen te sturen. Integendeel. Midden april kondigde hij aan om gevangenen vaker voor het uitzitten van hun volledige straf te ontslaan. “Vroegtijdige vrijlatingen na het uitzitten van twee derde deel van de opgelegde straf zouden er niet alleen aan bijdragen dat mensen eerder een strafvrij leven in vrijheid kunnen leiden, maar ook onze gevangenissen ontlasten”, aldus de Groene ideoloog destijds tegenover de “Berliner Morgenpost”. Behrendt´s streven is gebaseerd op de omstandigheid dat 97% van alle plaatsen in de gevangenissen van het diverse Berlijn op dit moment is bezet. De gevangenis Moabit is zelfs overvol – zoals genoemd met 73% buitenlanders.

Maar de Groene Senator van Justitie wijst de bouw van nieuwe gevangenissen af en zet in plaats daarvan in op dalende aantallen gevangenen door de – overwegend buitenlandse – criminelen vroegtijdig weer op de samenleving los te laten.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Berlijn: 75% van de verdachten in voorarrest heeft geen Duits paspoort

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En die fijne mensen (Turken) hebben een “feestje” gebouwd in Köln, dankzij Mutti, omdat Papa Erdoganb de kinders kwam bezoeken. Één journalist was zo moedig te wijzen op het gebrek aan persvrijheid in Turkije, Hoppa afgevoerd. Mutti stond erbij en keek ernaar.
  The world has gone stark raving mad!

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Als ze een piepklein beetje hun hersens wíllen gaan gebruiken, dan zorg ervoor dat ze ook nooit een paspoort zullen krijgen, dat ze zich thuis maar crimineel gaan misdragen.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De gevangenissen ontlasten kan ook door de cellen te verkleinen. Een vierkante meter lijkt me voldoende. Net genoeg om te staan of te zitten. Slapen kan dus ook zittend. Aangezien ze geen energie verbruiken hoeven ze ook niet veel te eten. Het kan dus best wat goedkoper. 550 calorien per dag is voldoende. Verlichting en verwarming is niet nodig want activiteiten zijn verboden. Dus ook niet dagelijks een uurtje naar buiten en geen enkele contact met anderen. Ik vermoed dat ze na een jaar blij zijn dat ze kunnen oprotten naar hun thuislanden.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Nou heb nieuws voor je dat is hier in Nederland net zo .

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Dat is toch het ….BEWIJS….dat het krapuul naar Europa komt…als zij in hun “fatherland” dezelfde streken zouden uithalen…. zouden ze op hun mama roepen maar wij zijn “beschaafd” het wordt tijd dat ze dat woord gaan vervangen door “onozel” of naief Hier kunnen ze op begrip rekenen , vooral op de rechtbanken want ze zijn getraumatiseerd of verward of ontoerekeningsvatbaar…..arm Europa ….arme politici …Leve de rechtsen

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  **De meest buitenlandse gevangenen zijn van Turkse herkomst.**

  Als vluchteling zonder papieren is het toch lastig in de gevangenis te komen als Turk?!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Niemand van die 75% weet zogezegd niet waar ie vandaan komt.
  Dus dan kunnen ze je ook niet terug sturen.
  Die gasten zijn slimmer dan wij denken.

  Like

 8. Dit moet toch opvallen ……zeker……en wel onder de realisten onder ons….!

  Like

 9. Jan zegt:

  Syrische parasieten brengen Duitsers manieren bij

  Like

 10. Jan zegt:

  Zu Hilfe, zu Hilfe, sonst bin ich verloren!

  Afrikaanse hyena valt politie aan
  https://www.bitchute.com/video/GQ4DGuYSl6uz/

  Like

 11. Jan zegt:

  De zwakzinnigheid van links Duitsland, Tatort Münster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s