FOTO(SHOPPER)

Door:
A.J. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Hypocrisie, Indonesië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO(SHOPPER)

  1. Thom zegt:

    Nou nou geen steun. Ik stel voor flink te doneren, want dan kunnen de winkelplunderaars allemaal een boerka kopen en daar ongestraft mee de winkels en pinautomaten leegstelen.
    Je moet ze ook wat plezier in hun leven gunnen.

    Like

  2. scherpschutter1943 zegt:

    Ik geef geen geld aan islamieten. Indonesië, het grootste moslimland ter wereld. Daarvoor ga je toch geen geld inzamelen!. Laat ze Allah maar om hulp vragen en hun midden oostenbroeders, die bulken van de poen. Onze minister van ontwikkelingshulp mevrouw Kaag zal er wel weer een heleboel belastinggeld tegenaan smijten om haar geloofsgenoten bij te staan. Stuur ze maar een scheepslading rattengif, dat is beter voor ons, niet moslims.

    Geliked door 6 people

  3. Harry zegt:

    Precies , geen cent naar die klote moslims .
    Vroeger waren ze heel mild , als moslim zijnde , maar het wordt daar ook steeds erger .
    Niks en niemand houdt ze tegen .
    Dus , triest voor ze , maar ik heb m’n zakken al helemaal vol van die kut-moslims .
    Voorheen waren Indonesiërs een vriendelijk bescheiden volk en als ze ergens zeer beleefd om vroegen , werd daar vaak aan voldaan .
    Nu zag ik er een die al een grote bek had , dat we ze MOETEN helpen .
    Nou , mooi niet !

    Geliked door 6 people

    • annah zegt:

      in het nieuws …. klagende Sulawesi dat er geen eten en hulp is …. maar geld om te roken had hij wel …. achterlijke/eisende moslims …

      Like

  4. Ronald zegt:

    De ramp is natuurlijk niet leuk, maar ze hebben gelukkig Allah……De moslims in Indonesië zijn tegen het westen, dus laat ze het zelf betalen en oplossen!!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Pietersen zegt:

    Geen medelijden met die tsunamimoslims. Geen cent voor ze.

    Geliked door 2 people

  6. Ad zegt:

    Mijn kalknagels kunnen ze krijgen

    Geliked door 1 persoon

  7. BigLJohn zegt:

    Van mij kunnen ze mijn oude kunstgebit krijgen, staan ze voortaan met hun mond vol tanden.
    Nog niet tevreden ? Dan kunnen ze ook nog de tering krijgen, alsmede de pokken, tyfes, difterie, kanker, cholera en malaria. Zo, ik heb mijn burgerplicht gedaan, meer krijgen ze niet van mij, zo is het welletjes ! O ja, voor verjaardagen heb ik nog gebaksdozen met een hondendrol er in en met een strikje om de doos !

    Like

  8. Texel zegt:

    Stonden de Golfstaten en Saudi Arabia te dringen om meteen hulpgoederen en geld over te maken naar dit getroffen land? Nee. Waarom moeten de ongelovige uit het verachte ongelovige Europa dan geld geven? Zouden wij als ongelovigen slechte mensen deze in Allah gelovige goede mensen met een gift niet beledigen? Dus hand op de knip, waardering krijg je er toch niet voor, die haat richting ons zal altijd blijven. Laat de muslim landen het maar opknappen.

    Like

Plaats een reactie