Gijzeling hoofdstation Keulen: Het was opnieuw een Jihadist

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu is het duidelijk: de terreurdaad in het hoofdstation van Keulen heeft een islamitische achtergrond. De dader, die eerst een meisje in een fastfood restaurant in brand stak en zich toen met een vrouwelijke gijzelaar in een apotheek verschanste, bekent zich tot de “Islamitische Staat”. Blijkbaar wilde hij met zijn daad een vlammend signaal afgeven. Dat bericht “Focus”.

journalistenwatch

De man was gewapend en schreeuwde wilde dreigingen in de Arabische taal. Met een brandbom had hij de schoenen en de benen van een 14-jarig meisje in brand gestoken. De daad vond plaats in een filiaal van McDonald´s. Daarna rende de man, wiens identiteit de politie nog geheim houdt, met een vuurwapen in de hand naar de tegenover gelegen apotheek. Daar verschanste hij zich met een vrouwelijke gijzelaar in de achterkamer.

Die vrouw wilde hij blijkbaar ook in brand steken. Daarmee dreigde hij in ieder geval tegenover de politie. Tijdens het gesprek zou hij zich – aldus het nieuwsblad – als sympathisant van de terreurmilitie “Islamitische Staat” hebben uitgegeven.

Vanwege de acute bedreiging voor de gijzelaar, bestormde een speciaal commando van de politie tegen 15.00 uur de apotheek. Daarbij raakte de gijzelnemer levensgevaarlijk gewond. De moslim moest gereanimeerd worden. De gijzelaar raakte licht gewond.

Ooggetuigen hadden verteld van schoten en een exploderende rookbom, terwijl de politie nog een nieuwsblokkade over de dramatische taferelen in het hoofdstation van Keulen oplegde. Het station werd ontruimd en de hele omgeving werd afgesloten. De agenten riepen de talrijke mensen ertoe op om “zo snel mogelijk het stationsgebouw te verlaten”. Voor het station hing de geur van brand in de lucht.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Gijzeling hoofdstation Keulen: Het was opnieuw een Jihadist

 1. ruud beijer zegt:

  Niet doodgeschoten?Wat jammer!!

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Daarbij raakte de gijzelnemer levensgevaarlijk gewond. De moslim moest gereanimeerd worden.@

  Waarom moest deze islamitische terrorist gereanimeerd worden?

  Geliked door 4 people

 3. Sabeltant zegt:

  “wiens identiteit de politie nog geheim houdt”

  Leugens, leugens, leugens, over alles dat met deze islamitische barbaren verband houdt.
  Leugens over de afkomst, leugens over de arrestatie, leugens over de betrokken personen, leugens over de naam, leugens over hun cultuur, leugens over hun religie, leugens over alles wat het marxistische omvolkplannetje van Merkel en de Europese Unie in het honderd schopt.
  Net als in de voormalige DDR, daar vertelde de staats omroep “Pravda” ook leugens.
  Leugens zijn in een socialistische heilstaat nodig om het volk dom te houden.
  En dom worden de meeste mensen wel gehouden, hele volksstammen stemmen ´s avonds af op de verschillende propagandakanalen van de Europese Unie waar de mensen verteld wordt hoe het zit. U raadt het al, allemaal leugens, het is een dagelijkse soap, een dagelijkse show waarin de Europese Unie haar inwoners dom en onwetend houdt.

  De waarheid over aanslagen… Het zijn bijna zonder uitzonderingen Merkels roetveeg/migranten.

  Geliked door 2 people

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Die Judith Sargentini zit er ook dikwijls naast hè.

  Like

 5. Thom zegt:

  Vroeger riepen Van Kooten en De Bie “Stemp op de Tegenpartij”, maar nou roepen ze in Beieren en de rest can Duitsland blijkbaar “Stemp op Groen, Stemp op Groen voor meer multiculti”.

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  ´´ De moslim moest gereanimeerd worden.´´
  Dat moest helemaal niet. Dat is een keuze, die de politie in Keulen gemaakt heeft.

  Geliked door 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  Johan zegt:
  15 oktober 2018 om 21:07

  “…´´ De moslim moest gereanimeerd worden.´´
  Dat moest helemaal niet. Dat is een keuze, die de politie in Keulen gemaakt heeft…”

  Klok en klepel… wat was dat gezegde ook alweer 🙂
  Speciale eenheden gebruiken dodelijk geweld als –>laatste<– optie, is SOP bij hun.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Ik hoop niet dat die ISlamitische terreur parasiet het loodje legt, straks zitten we weer met een stad vol dwazen als “Die Grünen” de straat op gaan tegen politiegeweld.

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  De Duitse staatspropaganda probeert nu al een rookgordijn te lanceeren. Als verhulling niet langer mogelijk is, wordt een poging ondernomen onvolledige verslag te geven en bijkomstigheden op te kloppen.
  Alles nutteloos. De sociale media zijn goed op de hoogte.

  ,Achter in de apotheek werd een verblijfsdocument van de stad Keulen gevonden met verblijfsvergunning tot 2021. Volgens dit document is het een 55-jarige man uit Syrië. De man zou verschillende misdrijven hebben gepleegd en sinds 2016 in Keulen leven.”

  https://www.mmnews.de/politik/95785-koeln-geiselnahme-taeter-bekennt-sich-zu-isis-zuendete-molotowcocktail

  Geliked door 1 persoon

 10. Petra DeBoer zegt:

  Dat is dan weer een geweldige gast van Merkel die “dood en verderf” zaait.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wakkere Joost zegt:

  Ze hadden hem met Met k trappen moeten reanimeren en een pol knuppel in den
  kont.

  Like

 12. j v/d valk zegt:

  Volgende, next, suivante…. we worden al cynisch…

  Geliked door 1 persoon

 13. Eric zegt:

  ‘De moslim moest gereanimeerd worden.’ Ik had liever gelezen: ‘De moslim moest gecastreerd, gefileerd en op sterk water gezet worden.’ Maar je leest nooit wat je graag zou willen lezen.

  Like

 14. Thoth zegt:

  Deze terrorist was een Syriër van 55 jaar. Okay, dan kan feit dat ze jong zijn, kan ook overboord worden gekiept. Het zijn ALLE terroristen, van 10 jaar tot 90 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 15. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/10/15/haagse-messteker-malek-f-handelde-in-opdracht-van-allah/

  Haagse messteker Malek F. handelde ‘in opdracht van Allah’
  Heeft geen spijt van mes-aanval en ontkent terroristisch oogmerk

  De 32-jarige Malek F., die in mei drie mensen neerstak in Den Haag, heeft geen spijt van zijn daad. Alles wat hij deed, kwam van Allah, zo heeft hij volgens het Openbaar Ministerie (OM) verklaard.

  Hij blijkt het alleen maar erg te vinden dat er onder zijn slachtoffers een mozzlim zat…

  Like

 16. kampersrene zegt:

  De vermoedelijke commentaar van de linksen en de Gutmenschen Die man heeft hulp nodig Wij eisen dat hij wordt opgenomen en met de beste zorgen omringd. wij eisen ook een politieonderzoek naar de schietgrage agenten Het is voor ons onvoorstelbaar dat je een hulpbehoevende , getraumatiseerde en verwarde man zomaar omverschiet Laat ons weten welk ziekenhuis en de bezoekuren…..ook van die veertienjarige , die willen wij ook bezoeken ….als wij tijd hebben

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat de enige reden om dit stuk vuil te reanimeren is om hem later te ondervragen – met alle mogelijke middelen inclusief fysiek druk – om zijn “Compagnons de la Chanson” te onderscheppen. Vraag is : hoelang zal de ZOMBIEVOLK van Duitsland zich koest houden? Wanneer zal de geest uit de fles ontsnappen?

  Geliked door 1 persoon

 18. Tistochwat zegt:

  De moslim moest gereanimeerd worden.

  Wat is dat nou voor flauwekul!
  Zonde van de tijd en vooral van het geld.

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Zou die jihadist niet zijn geïnspireerd door Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf? Die is in 1931 namelijk WEL in Keulen gedood om wat hij aan verkrachtingen en moorden deed!

  Like

  • BertG. zegt:

   Hey Jules, ik wil niet vervend gaan doen, maar die jihadist heeft verder niks met jouw fantasie wereld te maken of vergelijkingen.
   De man is allah aanhanger, of snap jij iets niet aan het verhaal.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Peter Kürten heeft ECHT bestaan en als je dat niet geloofd: zijn gemummificeerde hoofd bevindt zich ergens in een Amerikaans museum! Ironisch genoeg werd het (eveneens) gemummificeerde hoofd van zijn collega vampier Fritz Haarmann uit Hannover in 2017 gecremeerd nadat het bijna 90 jaar op sterk water stond!

    Like

   • BertG. zegt:

    Jules, je kan net zo goed Jack the Ripper overal bij gaan halen als voorbeeld.
    Is net zo relevant.
    Jack heeft ook bestaan, gebruikte messen, vermoorde mensen.
    Misschien had ie daar ze inspiratie wel vandaan.

    Maar ook dat heeft werkelijk niks te maken met dit verhaal.
    Net zo als dat jij overal Peter Kurten bij betrekt.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Zal ik anders ook gewoon blijven doorgaan om de bloedrechters Roland Freisler en Antoine-Quentin Fouquier-Tinville overal bij te betrekken? Zij stuurden tenslotte duizenden mensen naar een ander groot mes toe (ongeveer 40 a 50 kilo zwaar) dat afkomstig was van de guillotine waar Peter Kürten in 1931 eveneens zijn einde onder vond!

    Like

 20. Tistochwat zegt:

  @ Jules Vismale 16 oktober 2018 om 20:58

  hoofd (…) in 2017 gecremeerd nadat het bijna 90 jaar op sterk water stond!

  Net zoiets als het hoofd van Jan Kloot Juncker; dat staat ook constant op ‘sterk water’.

  Like

 21. kampersrene zegt:

  Hopelijk…en dat wensen wij allemaal overleeft het hij niet…De wereld zou een stukje veiliger worden…Maar het meest verschrikkelijke dat je die vrome martelaar kunt aandoen….Geef hem een Katholieke begrafenis…desnoods een gezongen mis……Dan kan hij zeker fluiten achter zijn 72 maagden

  Like

 22. Jan zegt:

  De lange arm van de Stasi duidelijk merkbaar:
  German police refuse to call Cologne attacker, who said he supports ISIS, a terrorist
  The 55-year-old man, who committed an arson attack and took a hostage on Cologne’s train station, is seen by the German police as a “drunk with mental problems”, Handelsblatt reports.

  The man, identified as Mohammad A.R. sparked panic at Cologne’s station after he set the McDonald’s alight by pouring gasoline on the floor.

  https://voiceofeurope.com/2018/10/german-police-refuse-to-call-cologne-attacker-who-said-he-supports-isis-a-terrorist/#.W8dyHnho2Oo.twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s