Zal dit de toekomst worden?

Screenshot_48

(Door: “bozeoudeman”)

Ergens tussen 2030 en 2040 of er vlak na zullen de anders gelovige en anders denkende mensen pas in actie komen. De maatschappij zal in die tijd volledig anders zijn dan wij deze zelfs tot nu toe nog kennen.  In een rap tempo zal in de komende jaren met hulp van ‘linkse’, ‘progressieve’, ‘christelijke’, ‘liberale’ en ‘Brussel’ landverraders en fascisten een terreurmaatschappij uit de grond worden gestampt. Dit alles in het belang van extreem islamitische groeperingen als ISIS, die over grote delen van Europa, maar ook de VS zullen heersen.

Alle mensenrechten zullen dan worden opgeheven, enkel ISIS- leden zullen, al naar gelang hun vroomheid en geloofsbeleving, vrijheden en rechten hebben. Alle anderen zijn gedwongen te werken in volledige slavernij voor deze hogere menssoort of in een belastingtechnische vorm hiervan.

De partijen die dit mogelijk hebben gemaakt, en de huidige mee heulende politici, zijn hiervan als enige uitzondering vrijgesteld. Sommige politici zijn dan nog actief bij de ‘linkse, ‘progressieve’ ‘liberale’ en ‘christelijke’ partijen die vanwege hun verdiensten nog bestaan, ook om eventuele weerstand bij de oude bevolking in de kiem te smoren.

Deze ‘politici’ en ook ‘journalisten’ worden speciaal ingezet om de oude bevolking duidelijk te maken dat weerstand tegen de nieuwe leiding van de wereld een grove misdaad is en dat de oude bevolking, gezien haar lange geschiedenis van negeren van problemen en armoede in de Derde Wereld, verplicht is om zonder morren hard te werken om een ereschuld in te lossen.

Ook worden speciale reclameboodschappen via staatsmedia uitgezonden, waarin voormalige nationalistische ‘terroristen’ hun spijt betuigen over hun voormalige domheid en hieruit voortvloeiende verkeerde daden tegen, naar zij nu inzien, het correcte bestuur.

Zij getuigen, vlak voor hun terechte executie, valselijk te zijn voorgelicht, waardoor zij verkeerde standpunten innamen, waarna zij publiekelijk worden gekruisigd, met autobanden omhangen in brand gestoken, met knuppels doodgeslagen, gestenigd, van hoge gebouwen afgegooid of op een andere nog gruwelijker wijze ter dood gebracht worden.

Deze executies worden via alle media uitgezonden en zijn vooral om erger te voorkomen door hiermee verdere weerstand bij de bevolking te vermijden en om de menselijkheid van het nieuwe regime te tonen. Dit laatste doordat deze ‘terroristen’ vlak voor hun executie de mogelijkheid wordt geboden om zich alsnog te bekeren, waarna de doodstraf door een executiepeloton met de kogel zal worden uitgevoerd.

Zoals gesteld in de periode 2030 en 2040 of vlak daarna zal de lang verwachte vrijheidsstrijd tegen de dan heersende staatsterreur starten. Rond 2050 zullen de meeste van de nu ‘goede’ politici zijn geruimd en met hen het leeuwendeel van de terreurorganisatie die zij heel bewust meer dan een halve eeuw op de mensheid hebben losgelaten.

Meer dan twee miljard doden worden in geschiedenisboeken op rekening geschreven van de zwarte Hitler, Obama, en kampbeul ‘moeder’ Merkel. Het door hen in het leven geroepen terreurbewind is vernietigd, de moordenaars en terroristen van de heersende clan zijn opgehangen, wereldwijd wordt jacht gemaakt op leden van moordbrigades van de terreurorganisatie Antifa, die honderdduizenden mensen op gruwelijke wijze hebben vermoord, erger dan SS-troepen ooit hebben gedaan.

CNN en andere ‘journalisten’, ‘goede’ politici, asieladvocaten en andere dik betaalde profiterende boeven en leugenaars, die staatsterreur mogelijk maakten door deze te promoten enkel uit eigen belang en egoïsme, waardoor de rest van mensheid de verschrikkingen van de hel onderging, zijn en worden in kampen bijeengebracht waar zij hun berechting afwachten.

Onder hen vele ooit leiders en andere prominenten uit wier monden natuurlijk nu zeer luid klinkt dat zij ‘het zo niet hebben gewild’ en ‘dat zij nooit hebben geweten hoe vreselijk die ISIS- vrienden van hen bezig zijn geweest’. Laat de toekomstige mensheid niet opnieuw de fout uit het verleden maken.

Kan dit rampscenario nog worden vermeden? Stem om dat te bereiken de ‘linkse, progressieve, liberale’ en andere fascistoïde groepen de politiek en dus het bestuur uit. Dan kan het!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Zal dit de toekomst worden?

 1. koddebeier zegt:

  Ik vrees dat dit rampscenario niet te vermijden valt gezien de vele weg kijkers en zogenaamde nep
  ‘linkse’, ‘progressieve’, ‘christelijke’, ‘liberale’ idioten !!
  Zij zouden allemaal opgepakt en veroordeeld moeten worden wegens landverraad !

  Geliked door 4 people

 2. Pingback: Zal dit de toekomst worden? | eunmask

 3. ruud beijer zegt:

  Helaas te laat meneer de oude man.Toch kunnen we de schuld niet alleen in de schoenen van de politici schuiven.De politici worden gekozen door de Nederlandse bevolking. De bevolking huichelt mee met de islam en de asielparasieten. Hopelijk komt hun dochter thuis met een asielparasiet.Dat gun ik de wegkijkers van harte.Nederland en zijn kinderen en kleinkinderen gaat een vreselijke tijd tegemoet. Zij gaan buigen voor de islam.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Je hebt helemaal gelijk, want stem fraude komt hier niet voor.
   Dus moet het wel aan de stemmers liggen.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    BertG.Inderdaad stemfraude manipulatie.In de V.S. heb je een schaduwregering de “deep state” in europa heb je de nazi “bilderberg groep en de “illuminati” dit zijn satanische clubs wiens doel het is 90 % van de wereldbevolking uit te roeien voor hun new world order.

    Geliked door 3 people

 4. Elisah zegt:

  Off topic, aanslag op school in de Krim, 13 doden en 50 gewonden

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Wat je niet meer in Zweden kunt zeggen.
  In het midden van de totale controlestaat.
  Of: Wat verwacht een Zweed als hij op ejbron een goede artikel of commentaar schrijft.
  https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/aus-aller-welt/was-man-in-schweden-nicht-mehr-sagen-darf/

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ergens tussen 2030 en 2040 of er vlak na zullen de anders gelovige en anders denkende mensen pas in actie komen.

  Ik geloof er niets van. Tegen die tijd is de jeugd al helemaal gehersenspoeld door het ‘socialistische’ tuig en volkomen gewend aan de islam.
  Degenen die wél zelf kunnen denken zullen bij wijze van spreken op één hand te tellen zijn: een uitstervende ‘soort’.

  Trouwens: over uiterlijk 10 jaar zitten we al zwaar onder de knoet van de mohammedaan.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Ik verdiep mij al een jaar of 12 in alternatief nieuws (ik ben geen expert en geloof niet alles wat ik lees.) Maar ik ben bang dat er nu en binnen 5 jaar een blank christelijke genocide/oorlog in europa uitbreekt.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ ronjaspers 17 oktober 2018 om 18:48

    Ik hoop het; dan hebben we het maar gehad.
    Het komt tóch nooit meer goed.
    Alleen een ezel (met excuses aan de echte ezels) denkt dat het nog goedkomt.

    Want laten we wel wezen: wat kunnen wij, ongewapende ‘oudere jongeren’ nu beginnen tegen een overmacht (‘overheid’ en ‘jij-bent-welkom-deugsocialisten’)?

    Geliked door 3 people

 7. bigljohn zegt:

  ….Stem om dat te bereiken de ‘linkse, progressieve, liberale’ en andere fascistoïde groepen de politiek en dus het bestuur uit. Dan kan het!….Ware het niet dat stembusfraude ervoor zorgt dat alles altijd bij het oude blijft. Zomaar wat voorbeelden; De VVD blijft maar groot in iedere peiling en bij iedere verkiezing, terwijl, hoe gek, Groen Links alsmaar blijft groeien en de PVV nooit verder komt dan # 20 Kamerzetels. De oplossingen moet men niet zoeken in de politiek of in zinloze demonstraties, maar doelgericht in een revolutie der Europese bevolkingen. Als, ja als het ooit zover komt, wat ik sterk betwijfel….

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Nogmaals beste mensen ,ga met de verkiezingen kijken of sAvonds de stemmen in het stembureau eerlijk worden geteld. Dat is uw recht om aanwezig te zijn.Maak gebruik van uw recht.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   bigljohn.Rutte is een marionetpop van de nazi bilderberg groep en kasja ollengren heeft warme banden met (nepprinses) beatrix en beatrix is weer voorzitster van de nazi bilderberg groep.

   Like

 8. Jade zegt:

  Hou maar eerder rekening met 2023…
  Er is iemand die het ottomaanse rijk
  opnieuw leven in wil blazen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wakkere joost zegt:

  Ergens tussen 2030 en 2040 of er vlak na zullen de anders gelovige en anders denkende mensen pas in actie komen.
  Zolang gaan we toch zeker niet wachten, want van uitstel kom afstel.
  Altijd weer die mensen die alles ver vooruitschuiven terwijl het imminent is wat er nu
  gebeurd.Het is al bezig!En geloof me dat duurt geen 15 jaar.
  Dit is een vorm van mensen in slaap sussen en het probleem vooruit schuiven.

  Geliked door 2 people

 10. M.A.L. Sion zegt:

  bozeoudeman:
  ” in volledige slavernij voor deze hogere menssoort of in een belastingtechnische vorm hiervan”
  Een wanhopig mens denkt dat er nog een kleine hoop is, nl. dat de beesten nog zullen toestaan dat wij voor ze werken en dat we via de belasting hun lusten bevredigen.
  Op grond van wat we tot nu toe al gezien hebben en vrijwel dagelijks meemaken zeg ik: No way!
  We hebben te maken met redeloze, bloeddorstige beulen, die om Allah te plezieren leden van een in hun ogen lagere mensensoort op gruwelijke wijze willen zien doodgaan. Daarvoor en daarvan leven ze.

  Als we ons en onze kinderen dit vreselijke lot willen besparen moeten we nu de moed opbrengen om deze ‘hogere mensensoort van ons continent af te jagen voor het te laat is. En de tijd dringt!
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Helaas gaat dat niet gebeuren
   De vaders en moeders en de opa,s en oma,s stemmen bijna allemaal voor de islam en de asielparasieten. Zij verraden de toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen. Vuile huichelaars.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s