Trump tot migranten: “U komt dit land niet binnen, u kunt net zo goed teruggaan”

Screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de duizenden migranten, die op weg zijn gegaan naar Amerika, opgeroepen terug te gaan. “Ze komen dit land niet binnen, ze kunnen net zo goed omkeren”, zei Trump vrijdag in Scottsdale in de Amerikaanse staat Arizona. De Amerikaanse president waarschuwde dat het bij veel van de migranten om criminelen zou kunnen gaan.

epoch times

Trump bedankte Mexico voor de pogingen de migranten te stoppen. “als dat niet werkt, dan zetten we het leger in”, zei hij. Donderdag al had Trump van een “aanval op ons land” gesproken en met het Amerikaanse leger gedreigd “om onze zuidelijke grens te sluiten”. In april had Trump de Nationale Garde – die behoort tot de reserve van de Amerikaanse strijdkrachten – naar de Mexicaanse grens gestuurd.

Vrijdag benadrukte Trump dat hij deze keer niet de Nationale Garde, maar reguliere strijdkrachten zou inzetten. Een wet verbiedt het de Amerikaanse strijdkrachten echter als politiemacht recht en wet in Amerika door te drukken. De Nationale Garde vormt hierop een uitzondering als deze in opdracht van de gouverneur van de desbetreffende deelstaat wordt ingezet.

Sinds het begin van de week bevinden zich duizenden migranten aan de grens van Guatemala en Mexico. Ze streven ernaar de VS binnen te komen.

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

29 reacties op Trump tot migranten: “U komt dit land niet binnen, u kunt net zo goed teruggaan”

 1. Thoth zegt:

  Wat een heerlijke uitspraak van Trump.Geweldig!

  Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   President Trump voor nog eens 3 termijnen als het maar mogelijk zou zijn. Hij maakt de USA weer zoals de USA behoord te zijn! Groot en diep respect voor deze GEWELDIGE President. Na jaren en jaren links gezever van een minderheid in de VS krijgt nu de meerderheid eindelijk ook zijn beloning met Trump als Leider aller Amerikanen.

   Like

 2. Jan zegt:

  Mexicaanse politie steekt geen poot uit, Trump geeft echter te kennen dat zij rechtsomkeert kunnen maken want zij komen het land niet in.

  Caravan migrants on their trek to the US arrived at the border bridge separating Mexico, Guatemala in hopes of continuing their passage north, defying Pres. Trump’s threats of retaliation as some were seen jumping into the Suchiate River to journey onward. https://t.co/uQty0Gdwdv pic.twitter.com/LtfXfkF6ak
  — World News Tonight (@ABCWorldNews) October 20, 2018

  video/1

  video/1

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Zij hoeven maar 2000 mijl te lopen en dan nog door de Sonora woestijn, maar dan ben je ook al 10x een lijk geweest. In het oosten wacht hen de drugscartels

  Geliked door 4 people

 4. Blaffertje zegt:

  Prachtige kerel.
  Hij doet tenminste wat hij belooft.

  Geliked door 4 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  En nu maar hopen dat Trump voet bij stuk houdt.Hoe gaat hij dat doen ??? Is het hek langs de Mexicaanse grens al klaar ??? Of gaat hij soldaten met schietgeweren langs de grens zetten ???

  Like

 6. Republikein zegt:

  No nonsense, een glimp opgevangen van kijken in de ziel, o.a. Kok, deze rasboef gaf toe sommige signalen vanuit de gemeenschap verkeerd of helemaal niet te hebben onderken9, en bu is de plizie met een onserzoek bezig, wordt(niet)vervolgd.😎

  Like

 7. Thoth zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. andre zegt:

  Om heel mexico over te steken ben je toch zo een 2500 km onderweg. Mensen die kansloos zijn, zonder geld kunnen toch onmogelijk zonder de hulp van links deze (tour) betalen? Dit zijn de democraten, de ome Sjors club die het mogelijk maakt om de boel net als in europa te destabiliseren. Als Trump dan zegt “not on my watch” ja dan kom je toch je beloftes na.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Een wet verbiedt het de Amerikaanse strijdkrachten in te zetten, echter er zijn ook contractors zoals
  Academi, voorheen bekend als Blackwater Worldwide die het vuile werk opknappen van de VS.

  Like

 10. elena zegt:

  oeps wat ben jij negatief, hij is al bezig met de muur hoor maar die democraten houden hem tegen , ik kreeg een email dat hij mensen vraagt om te tekenen for the wall, echt die wall komt er geloof mij.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Je moet Oeps, nemen zoals hij is.
   Hij heeft namelijk vroeger ’n keer klem heeft gezeten tussen de boxspijlen en heeft daardoor ’n fobie voor hekken.

   Like

 11. Jan zegt:

  Trump over de aanstormende parasieten

  Linksvolk over de aanstormende parasieten laten zien dat zij geschift zijn

  Geliked door 1 persoon

 12. Thoth zegt:

  Ook tenminste 100 ‘strijders’ van de IS proberen ook de US in te komen…

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/100-isis-terrorists-caught-in-guatemala-as-migrant-caravan-of-military-aged-males-marches-to-u-s/

  Jezus, hadden wij maar een Trump.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Thoth.i.s. heeft geen strijders maar terroristen.Hun favoriete doelen zijn ongewapende burgers,mannen,vrouwen,kinderen en die slachten ze op de meest barbaarse en gruwelijke manier af.

   Like

   • fleckie zegt:

    IS- terroristen kan men vergelijken met de toenmalige SS…in de door Hitler verordende kampen, voor ‘specialisten’ in meedogenloosheid’,…….( reeds geobserveerd vanaf lagere school, hoe sadistisch iemand al was, in z’n kindstijd!!)

    Like

 13. fleckie zegt:

  De VS krijgt nu ZELF te maken , met ‘onuitgenodigde’import van ‘licht gekleurden’, ( en het risico? van invoering van cocaine-handelaren, ( geteeld, en geprobeerd vanuit BOLIVIA, Colombia, etc. OOK via luchthavens in te voeren, en eventueel de Europese ondergang te bespoedigen) , …….de ‘internationale mafia’ werkt vanzelfsprekend samen . …….(Tja, dat zijn dus nog. behoorlijke NAWEEEN van o.a. de nazibeul BARBIE ( met zijn PUTSCH) en anderen,tienduizenden, die door de diverse …’organisaties’!!!… geholpen werden,’ zich uit de voeten te maken,’ opdat ze hun straf zodoende konden vermijden!

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Dankbare Hondurezen (jaarlijks krijgt het miljoenen dollars om het land tot ontwikkeling te brengen) stellen Amerika op één lijn met nazi-Duitsland en verbranden de Amerikaanse vlag ter ondersteuning van de illegalen en parasieten

  Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Als men het boek’Das BROT des Siegers’ leest( ik heb er div leren op geattendeerd) kan MEN enig inzicht. krijgen met wat als zog. .’ ONTWIKKELINGSHULP’ wordt bedoeld!!! en. WIE eigenlijk DE profiteurs zijn. ……………( JAAAREN geleden hadden Nederlandse boeren ‘geofferd’ om Griekse boeren eventueel te ‘helpen’,…….wie schetst mijn verbazing ! toen er bij ‘ bezoek’ aan THESSALONIKI, ……..ER EEN NEDERLANDSE FABRIEK OP AGRARISCH GEBIED …ontdekt werd………..geeft. te denken, nietwaar?!

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  ARMY INVASION: Honduran Caravan Includes Military-Aged Male Migrants From Bangladesh, Haiti and Congo

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/invasion-honduran-caravan-includes-military-aged-male-migrants-from-bangladesh-haiti-and-congo/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s