VIDEO´s: 300 migranten bestormen EU-grenshek in Marokko – 200 op Europees grondgebied

Screenshot_153

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij een nieuwe massale bestorming van de Spaanse exclave Melilla in Noord-Afrika, lukte het 200 Afrikanen Europees grondgebied te bereiken.

epoch times

Bij een nieuwe massale bestorming van de Spaanse exclave Melilla in Noord-Afrika probeerden meer dan 300 Afrikanen vanuit Marokko over het ongeveer zes meter hoge hek te klimmen, deelde de vertegenwoordiging van de Spaanse regering in Melilla mee. Het zou 200 van hen gelukt zijn EU-gebied te bereiken. Een van de Afrikanen stierf. Hij zou zijn overleden aan een hartstilstand, zei men.

De aanval op het hek van Melilla vond plaats om 09.00 uur door de zone A-8/A-10, Rostrogordo. Er raakten vijf mensen gewond, waaronder een politieagent, die met een haak werd aangevallen.

 

Ook zouden er 19 migranten gewond geraakt zijn. De bestorming vond op 21 oktober tegen 09.00 uur plaats.

De regeringsvertegenwoordiger in Melilla, Abdelmalik El Barkani, heeft de veiligheidstroepen zijn ondersteuning doorgegeven, vooral aan de agenten van de Guardia Civil, die hoofdzakelijk bij de bewaking van het hek van Melilla actief waren.

Hij bevestigde ook dat “deze manier van irreguliere immigratie met geweld en gewelddadig over grenzen, die niet zijn bedoeld voor de reguliere doorvoer van personen, niet toegestaan is en de noodzaak bewijst om een gezamenlijke immigratiepolitiek van de kant van de Europese Unie te bedrijven.”

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokko, Multiculti, Rotzakken, Spanje. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO´s: 300 migranten bestormen EU-grenshek in Marokko – 200 op Europees grondgebied

  1. delamontagne zegt:

    Ik las dat het er 300 waren, allemaal jonge kerels.
    Ze moeten wel extreem arm zijn, zo povertjes gekleed, zeg maar half naakt.
    Gauw door de Europese Unie landen laten verzorgen en de garderobe laten aanvullen………..

    Like

  2. jungleelephant zegt:

    Schieten met scherp en de volgende lading profiteurs zal zich wel twee maal bedenken!

    Geliked door 3 people

  3. koosv8 zegt:

    Iedereen kan dus als het lukt meteen blijven?
    Waarom staat iedereen eigenlijk nog in de rij voor de paspoort controle op Schiphol, als het zonder ook kan. En wie naar AFRIKA reist moet zich vooral inlaten enten, maar andersom ……wel nee ben je gek, onzin allemaal!

    Geliked door 1 persoon

  4. Claudia M. zegt:

    Ik snap niet waarom klanten die illegaal de grens overkomen niet onmiddellijk aan de andere kant van datzelfde hek er weer uitgezet worden?

    Stel ik zou dit bij de grens, ik noem maar wat, Rusland doen… Moet u eens opletten hoe verschrikkelijk snel ik in het gevang zit, om na een waarschijnlijk stevig verhoor met gezwinde spoed de grens weer overgetieft te worden!

    Geliked door 1 persoon

  5. Benesha zegt:

    Waarom worden die niet netjes terug buitengezet? Oh wacht, dat hekklimmen is gewoon een fysische selectieproef zodanig dat alleen de sterksten het later kunnen opnemen tegen de verzwakte autochtonen.

    Geliked door 1 persoon

  6. scherpschutter1943 zegt:

    schiet ze neer, zonder proces en zonder pardon. Als je als machinegeweer er niet tegen kan, dan doe je je ogen maar dicht, maar blijven vuren. P.S, tijdig de loop verwisselen.

    Geliked door 3 people

    • Nemesis zegt:

      Toen ik net klaar was met mijn reactie hier, werd ik van het net af gegooid. Ze lezen hier in dit (sorry) kutland zelfs met je privé e-mail mee. Er zijn hele volksstammen lui ingesteld om alle internetverkeer te lezen en direct te verwijderen. FAKE ???? was het maar waar, het is daadwerkelijk zo. Ze lopen hier al een tijdje vooruit op een paar wetten die er doorheen gejast moeten worden bij de EU.

      Ik schreef dus, zet er gvd een lading sterkstroom op, zodat ze als geroosterde kippetjes eraf donderen en die het eventueel toch overleven, afschieten.

      Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Nemesis.
        Ach, ook hier leven we constant onder linkse terreur.
        Zelf kreeg ik van de week weer ’n ban van ’n maand van Facebook omdat ik bij een reactie voor ’n vriendin van mij ’n foto van ’n naakte Papoea-neger met een werkelijk fantastische peniskoker wilde afbeelden.
        Uitsluitend ter illustratie van het mannelijk kunnen!
        Dit is dus niet alléén censuur maar ook puur racisme.
        In Nieuw Guinea lopen ze er daar zo bij, dat is hun cultuur!
        Facebook is dus puur racistisch bezig als ze jou verbieden deze mensen in hun natuurlijke staat af te beelden!

        Maar het leven in Duitsland wordt meer en meer onmogelijk gemaakt.
        Waarom vraagt er niemand ’n gesprekje aan met Frau Merkel om haar schedel te lichten met behulp van ’n .22 Long Rifle-pistool, voorzien van geluidsdemper.

        Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Ik wil een gesprekje aanvragen, geen probleem (of ik het krijg is natuurlijk een ander verhaal), maar bezorg jij mij dan dat .22 long riffle met geluidsdemper ? 😀

        Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Niks verwisselen.
      Er wordt al genoeg over je heen gepist!

      Like

  7. scherpschutter1943 zegt:

    achter het woord machinegeweer, moet het woord schutter staan.

    Geliked door 1 persoon

  8. De Metsler marc zegt:

    Subito presto retour

    Like

  9. Niks toe te voegen. Alles is gezegd maar nog niet uitgevoerd.

    Like

  10. Pingback: Bosnië: Honderden jonge mannen proberen de Kroatische grens te bestormen | E.J. Bron

Plaats een reactie