CITAAT Donald Trump

Screenshot_206

“De hemel heeft een muur en strikte beleidslijnen. De hel heeft open grenzen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op CITAAT Donald Trump

 1. koosv8 zegt:

  Mooie uitspraak, ik ben niet gelovig maar toch.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  En hier lopen ze maar te verkondigen dat er in de hemel voor iedereen een plaatsje is.
  Volgens Trump is dat dus duidelijk niet zo.
  Ach, zo geeft iedereen ze eigen draai er aan, allemaal moeten ze maar naar raden of dat het allemaal wel klopt wat ze van kleins af aan is wijs gemaakt.
  Niemand weet het zeker.
  1 ding hebben ze allemaal wel gemeen, ze gaan er allemaal raar van lullen.
  Dat blijkt wel weer.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @BertG

   Overdrachtelijk Bert, een metafoor.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 24 oktober 2018 om 08:42

   Trump gebruikt de woorden ‘heaven’ en ‘hell’ als beeldspraak die berust op vergelijking, Bert.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Nou, ’n beetje hel plus verdoemenis en hemel is nooit weg.
   Ik denk altijd nog met trots en dankbaarheid terug aan de tijd dat ik misdienaar was.
   Ik mocht altijd op schoot om de knoopjes eerst open en daarna weer dicht te maken.

   En die andere misdienaars, jaloers…!

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    paulzwueste.Ik ben een christen maar kan je “”cynische” grap wel waarderen.Mensen vinden het gek dat kerken leeglopen met die pedofiele ratten.En het vaticaan is nog erger dan “sodom en gomorra” daar stikt het van de homo,s en pedofielen.Dat heeft niets maar dan ook niets met het christendom te maken.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ron.
    Hartelijk dank voor je reactie.
    Het Vaticaan is mensenwerk, oftewel de kerkfabriek.

    Like

 3. Peter zegt:

  Prachtig en waar citaat .
  Weet iemand waarom Wall met een hoofdletter staat geschreven ??

  Like

 4. Steven zegt:

  Voor Europa is ALLES wat er niet hoort een hemel en voor degenen die er geboren zijn een HEL geworden!

  Geliked door 6 people

 5. Jan zegt:

  Al het gespuis op weg naar Amerika

  DHS Confirms Gang Members and Other Dangerous Criminals Are Embedded in Migrant Caravan Traveling to US

  The DHS then confirmed Judicial Watch’s reporting that people from Bangladesh, Congo, South Asia and the Middle East are also traveling with the caravan
  ..

  Sadly, it looks like Mexico’s Police and Military are unable to stop the Caravan heading to the Southern Border of the United States. Criminals and unknown Middle Easterners are mixed in. I have alerted Border Patrol and Military that this is a National Emergy. Must change laws!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 22, 2018
  ….

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/dhs-confirms-gang-members-and-other-dangerous-criminals-are-embedded-in-migrant-caravan-traveling-to-us/

  Geliked door 1 persoon

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  That’s a good one!

  Like

 7. Elisah zegt:

  Rot in hell…
  https://fenixx.org/2018/10/24/antifa-hufter-verliest-zijn-baan-na-haataanval-op-9-11-weduwe/

  Antifa-hufter verliest zijn baan na haataanval op 9/11 weduwe

  Terwijl het hele evenement werd gefilmd, konden internetgebruikers Wilson’s Facebook-account opsporen en hem identificeren. Nadat Wilson’s werkgever bij Self Enhancement Inc., een computerbedrijf, zijn haataanval op film had gezien, werd hij onmiddellijk als computerspecialist van zijn werk ontslagen.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Amerika heeft een muur en strikte beleidslijnen. Europa heeft open grenzen.en helemaal geen
  strikte beleidslijnen

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Klop als bus, kijk om je heen in de grote steden ! (je zou er nog niet eens begraven willen liggen)

  Geliked door 1 persoon

 10. Patriot 2.0 zegt:

  De Telegraaf:
  -Beveiliging Amsterdam een gatenkaas. Halsema wil transparant bestuur. Nu nog doen Femke.
  (Zie Wet Openbaar Bestuur).

  Gebeurt het niet: dan onder curatele die hap, graag!

  Like

 11. Pingback: CITAAT DONALD TRUMP! | eunmask

 12. koosv8 zegt:

  Er zijn toch heel veel grappen die beginnen met
  PETRUS die bij de Hemelpoort staat, of er komt iemand bij de Hemelpoort, en dan vraagt PETRUS,…… dus het is toch iets uit het Christendom waar iedereen op zo’n moment een bepaalde voorstelling bij heeft.
  En ja…waar of niet waar, er zijn grenzen!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Petra DeBoer zegt:

  Prachtig citaat van Trump, wat helemaal waar is.

  Like

 14. elena zegt:

  Bert G: het klopt helemaal wat hij zegt God heeft grenzen bedacht niet de mens want God wist als je geen grenzen stelt en dat geld voor alles dan wordt eht een zooitje omdat de mens maar doet waar hij zin in heeft. dus die uitspraak van Trump is een hele goeie denk er maar eens diep over na.

  Geliked door 1 persoon

 15. “De totale nucleaire vernietiging” – Trump maakt Duitsland tot een slagveld

  Door Marcel Joppa

  Is er een dreiging van een wereldwijde nucleaire oorlog met de terugtrekking van de VS uit het ontwapeningsverdrag INF? Deskundigen zijn het erover eens, het gevaar is nog nooit zo groot geweest. Volgens de historicus Reiner Braun, co-voorzitter van het Internationaal Bureau voor de Vrede, zou Duitsland het belangrijkste slagveld van de nucleaire vernietiging zijn. Hij trekt ook parallellen met het begin van de Eerste Wereldoorlog.

  Mijnheer Braun, voor het eerst sinds de jaren 80 groeit de angst voor een nucleaire wapenwedloop. De Amerikaanse president Donald Trump had zijn voornemen aangekondigd om de INF-ontwapeningsovereenkomst te verlaten. Mocht dat echt gebeuren, wat zouden dan de consequenties kunnen zijn?

  Het beslissende gevolg zou zijn dat we een nieuwe nucleaire wapenwedloop hebben in de middellange afstandsraketten. Deze zouden, indien gestationeerd in Europa, de voorwaarschuwing tijden drastisch verkorten. Het gevaar van een nucleaire oorlog zou dus per ongeluk, per ongeluk of opzettelijk dramatisch worden verknald. De stap van de Amerikaanse president is een absoluut verwoestende stap in de richting van een nucleaire ramp.

  Officieel zijn er momenteel ongeveer 14.500 kernkoppen wereldwijd. De meesten in Rusland en de VS. De donkere cijfers zijn zelfs hoger, omdat bijv. uit China geen afgedekte informatie beschikbaar is. Wat is het werkelijke gevaar van een nucleaire oorlog?

  Ik geloof dat geen van de huidige kernmachten echt van plan is morgen een kernoorlog te beginnen. Niettemin, in de huidige situatie is de wereldwijde confrontatie, in het bijzonder tussen de NAVO, Rusland en China, bestaat het risico van conflicten – die zich kan ontwikkelen tot een nucleaire oorlog – die in de afgelopen 30 jaar nog nooit zo hoog is geweest. Dus we leven echt in gevaarlijke periode dat een grote atoomoorlog weer mogelijk is.

  Ik verwijs als historisch gezien altijd op de Eerste Wereldoorlog terug toen: eind juni 1914, toen iedereen op vakantie was gegaan, had niemand verwacht dat er een oorlog zou uitbreken in augustus, deze eindigde met 18 miljoen doden en een volledig verwoest Europa. De dynamiek van conflicten door misleidend beleid dat niet langer beheersbaar is, natuurlijk hebben we dat vandaag definitief opnieuw. Dit brengt het gevaar van een grote oorlog met zich mee. Dit gevaar is op dit moment verdomd groot.

  In hoeverre is Duitsland hierbij betrokken, dat traditioneel de thuisbasis is van vele Amerikaanse militaire bases? En wat zou specifiek naar Duitsland kunnen komen, mocht de VS de INF-overeenkomst beëindigen?

  Allereerst, in een nucleaire strijd tussen Oost- en West-Duitsland, is het eerste en meest verwoeste slagveld. Er zijn geen illusies, zoals vele studies al hebben aangetoond. Duitsland is het absolute slagveld van een nucleair geschil in Europa. De rol van Duitsland is meer dan dubbelzinnig. Door zijn NAVO-loyaliteit is Duitsland meer een deel van het probleem dan een deel van de oplossing. We hebben nucleaire participatie. Dat wil zeggen, Duitse soldaten zijn getraind in het omgaan met Amerikaanse nucleaire wapens om hen tot de einde te brengen in geval van oorlog. De kernwapens van de Amerikanen worden opgeslagen in Büchel in Rijnland-Palts. Wat naar mijn mening in strijd is met het internationale recht. Omdat het in strijd is met het Non-Proliferatie Verdrag, dat elke toegang tot nucleaire wapens verbiedt – zelfs trainen.

  Ten tweede is er de afgelopen jaren in Duitsland een discussie gaande geweest met een Amerikaanse president Trump over de vraag of we niet onze eigen of Europese kernwapens nodig hebben. Nog een compleet verkeerd pad: in plaats van nucleaire wapens af te schaffen en op zijn minst het non-proliferatieverdrag te ondertekenen, in plaats daarvan geloven dat met nucleaire wapens de wereld alleen een beetje beter zou zijn.

  En het derde punt is dat als het gaat om de beëindiging van het INF-Verdrag door de VS komt er dan een nieuwe nucleaire wapenwedloop, zouden deze Amerikaanse nucleaire wapens als eerste weer in Duitsland worden gestationeerd. Met andere woorden, de tegenstationering van Russische kernwapens richt zich uiteraard precies op Duitsland. Voor Duitsland is het daarom een ​​verwoestende situatie als onderdeel van het probleem om als eerste getroffen te worden.

  De Russische president Poetin had aangekondigd dat hij tegenmaatregelen zou nemen als de VS haar exitplannen realiseren. Een nucleaire eerste aanval door Rusland zal niet gebeuren. Hoe geloofwaardig is dat, en hoeveel vertrouwt u Donald Trump in deze vraag?

  Dus iedereen die op Donald Trump vertrouwt, zou zich in moeten gravenof naar een verlaten eiland gaan zonder radio, televisie en internet. God kan deze president niet vertrouwen. Ik geloof dat zijn omgeving – net als zijn veiligheidsadviseur John Bolton – zich inzet voor een absoluut confronterend beleid. Dit omvat ook het nucleaire probleem. De Russische president Poetin heeft op zijn beurt verklaard dat de logica van de afschrikking door de VS en Rusland de logica van de afgelopen 50 jaar is geweest: de ene opnieuw monteren, de andere opnieuw inrichten. Of dit allemaal verstandig is en helpt, durf ik te betwijfelen. Omdat de overkill-capaciteiten van beide kanten zo groot zijn dat ze altijd in staat zijn om terug te slaan na een eerste aanval. En zou de andere kant volledig vernietigen.

  Daarom is het van Russische zijde misschien verstandig om signalen uit te zenden dat men zich wil blijven vastklampen aan een vermindering van kernwapens. Poetin had nogal vaak gezegd dat hij kernwapens duivels vindt. Deze wederzijdse opwaardering destabiliseert en brengt de vrede in gevaar. Daarom is dit over het algemeen een zeer broze situatie.

  Mijnheer Braun, u voert al jaren campagne voor de sluiting van Amerikaanse militaire bases in Duitsland. Ze mobiliseren duizenden mensen elk jaar. Moet er een nieuwe nucleaire herbewapening komen, hoe kunnen mensen dan weer op pad komen, zoals het geval was in de jaren tachtig?

  Het is verbazingwekkend dat de aankondiging door de Amerikaanse president Trump slechts één dag vóór de 55e verjaardag van de vredesopbouwshow 1983 plaatsvond. En ik geloof dat de aankondiging van de nieuwe ontwikkeling van kernwapens en hun inzet in Europa laat een kreet door Europa gaan. Wij als vredesactivisten zullen zeker alles proberen om mensen opnieuw te mobiliseren tegen deze atomaire waanzin. We komen dan tot een nieuwe ontwikkeling van een actieve antikernwapenbeweging – niet alleen in Duitsland, maar zeker ook in heel Europa.

  Ik weet zeker dat we ook nauw zullen samenwerken met vredesactivisten in de VS. Het geschil begint nu pas, we zijn erop voorbereid. We zijn al bezig met de voorbereiding van de volgende acties tegen de Amerikaanse kernwapens in Büchel. Evenals acties in het komende jaar tegen de Amerikaanse luchtmachtbasis Ramstein, die waarschijnlijk het operationele centrum van deze kernwapens zou zijn. We komen op voor een politiek debat op langere termijn. De aankondiging dat Trump hopelijk nog niet de realisatie is van dit gekke project.

  bron:
  https://de.sputniknews.com/politik/20181024322730221-deutschland-droht-atomkrieg-nach-inf-ausstieg-von-usa/

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Adriaan Jansens, Trump is wel degelijk te vertrouwen maar was Hillary Clinton president geworden dan was Europa de klos geweest en Duitsland op de eerste plaats. Hillary Clinton en ook Merkel zijn van de deep state en die streven de vernietiging van de VS en Europa na. Hillary heeft uranium verkocht aan Rusland en Iran, en zij en de andere deep state vazallen willen een kernwapenoorlog om hun uiteindelijke doel een new world order te bereiken. Gelukkig is Trump president geworden en is deze gifbeker aan ons voorbij gegaan.

   Geliked door 2 people

 16. Elisah zegt:

  Ondertussen in de VS,

  https://tpo.nl/2018/10/24/bom-gevonden-bij-huis-bill-en-hillary-clinton/

  LIVE – Bommen in de post bij Bill Clinton, Barack Obama en CNN
  Eerder deze week bom in brievenbus George Soros

  Bij het huis van de voormalige president Bill Clinton en zijn vrouw Hillary in New York is woensdag een explosief aangetroffen. Volgens The New York Times gaat het om hetzelfde soort explosief dat George Soros een dag eerder in de post kreeg; een pijpbom.

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  Elisah.Vind jij dat niet vreemd zo net voor de verkiezingen.In brabant hebben wij een gezegde het mag wel ruiken maar niet stinken.Dit stinkt wel heel erg.

  Like

 18. Pingback: CITAAT Donald Trump – jalm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s