Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten: Mohammed mag geen pedofiel meer genoemd worden

Screenshot_226

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten in Straatsburg heeft nu de veroordeling van een vrouw, die Mohammed pedofiel had genoemd, bevestigd. Daardoor zou ze religieuze leren beledigd hebben.

philosophia perennis

Het eerste vonnis van de Weense rechtbank verwijst naar twee werkcolleges, die de veroordeelde al in het jaar 2009 over de “fundamenten van de islam” had gehouden. In dit verband kwam ze ook terug op het “huwelijk” tussen de stichter van de islam met de pas 6-jarige Aisha.

“Een 56-jarige en een 6-jarige? Hoe noemen we dat als het geen pedofilie is?”

Daarbij kwam dat Mohammed met haar – aldus de bronnen – als seks gehad zou hebben (“het huwelijk geconsumeerd”) toen ze pas negen jaar oud was: “Een 56-jarige en een 6-jarige? Hoe noemen we dat als dit geen pedofilie is?”, zei de aangeklaagde voor het Europees Gerechtshof.

In 2011 werd de Oostenrijkse door een Weense rechtbank voor deze uitspraak tot € 480,- en de betaling van de proceskosten veroordeeld. De motivering: ze zou zich met haar uitspraken schuldig gemaakt hebben aan het “kleineren van religieuze leren”. Nadat het Hoogste Gerechtshof van Oostenrijk in 2013 een heropname van het proces had afgewezen, ging de vrouw met haar zaak naar het Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten.

De vrouw zou zich schuldig gemaakt hebben aan een “beledigende aanval op de profeet van de islam” en daardoor op de koop toegenomen hebben dat zich islamofobe vooroordelen zouden verbreiden en de vrede in Oostenrijk in gevaar zou zijn.

Dan is het nu ook duidelijk wie er uiteindelijk ook bij de Europese justitie als winnaar uit “Charlie Hebdo” is gekomen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten: Mohammed mag geen pedofiel meer genoemd worden

 1. Patriot 2.0 zegt:

  En de VARA/BNN mag wel, gefinancierd door onze overheid (belastinggeld van de burgers), Jezus verrot schelden? Ja, ik begrijp het al: Oikofobie (Thierry Baudet).

  Geliked door 6 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Patriot 2.0. dat is een goeie want dan mag er ook geen kritiek meer komen op de christelijke religieuze leer.

   Geliked door 4 people

  • Lodewijk Langeweg zegt:

   In islamitische landen wordt een man die een meisje verkracht maar daarna met haar trouwt niet als crimineel gezien. Dus als hij al eerder met haar in het huwelijk was getreden is hij een goede echtgenoot. Of het meisje wel met zo’n man wilde trouwen doet er niet toe. Als haar ouders het goed vinden heeft ze maar te gehoorzamen en zich verder te laten verkrachten tegen haar wil.
   Dus dit onderschrijft het EU Hof voor de Mensenrechten. Volgens het vonnis was Mo geen pedo en de boete terecht, want er kwam geen veroordeling van.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    ok, mohammed is een tomaat. Hij is rood en rond , ziet eruit als een tomaat en als je er in bijt smaakt het naar tomaat, dus is het een tomaat. Mohammed was een pedofiel. Gelet op voorgaande voorbeeld mag u het zelf invullen.

    Like

 2. Ruud zegt:

  Laten we er maar hartelijk om lachen. Onnozele heren zijn van alle tijden.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Onnozele heren, het zijn die KROMME RECHTERS van deze tijd, waar menigeen zich bijkant dood aan ergert. En daar overigens neer gezet door de huidige MACHTHEBBERS.
   En maar zeiken tegen Polen, maar ze doen het zelfde.

   Geliked door 1 persoon

   • Frits Zonneveld zegt:

    Dus als een pedofiel moslim wordt is hij veilig voor het gerecht, want Mohamed mag het ook, vandaar dat ze zoveel jonge meisjes uithuwelijken en de +/- 95 maagden voor de strijders, die kunnen ook niet ouder dan 14 zijn. Lekker wereldje, ik bedoel hemeltje.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Ruud.Dat is nu net het probleem,laten we er maar mee lachen,gewoon negeren,links laten liggen.En nu is heel nederland en europa naar de klote door mensen die er zo “laconiek” over doen.

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Hij huwde haar toen ze 6 was, nauwelijks de moederborst ontgroeid, de zuig bewegingen waren nog bijna automatisch, de rest nam hij toen ze 9 werd; gewoon misdadige pedofilie!

  Geliked door 6 people

 4. Frans Brassens zegt:

  Enkele citaten uit ‘Wet en Recht’:

  Ontucht / seks met minderjarigen
  Seks met minderjarigen is vrijwel nooit toegestaan. Er kunnen drie categorieën worden onderscheiden: minderjarigen onder de twaalf, minderjarigen van twaalf tot zestien (12, 13, 14, 15 jaar oud) en minderjarigen die zestien of ouder zijn (16, 17 jaar oud). Zodra iemand 18 wordt, is hij of zij geen minderjarige meer.

  Hierna zullen deze drie categorieën worden besproken en zal worden aangegeven wat precies strafbaar is en welke straffen erop staan. Dit betreft vrijwillige handelingen van de minderjarige. Voor onvrijwillige handelingen (aanranding/verkrachting) gelden andere regels. (…)

  Ontucht / seks met minderjarigen <12 jaar oud
  Handelingen met minderjarigen onder de twaalf die bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam zijn verboden. Hierbij hoeft dus niet te worden gekeken of deze handelingen vrijwillig of onvrijwillig hebben plaatsgevonden. Maximumstraf: 12 jaar gevangenisstraf.

  Strafbaar in deze categorie zijn tevens alle soorten ontucht of seks met minderjarigen die strafbaar zijn in de twee categorieën hierna.

  Ontucht / seks met minderjarigen 12, 13, 14, 15 jaar oud
  Handelingen met minderjarigen van twaalf tot zestien die bestaan uit het buiten echt plegen van ontucht zijn verboden. Dit geldt zowel voor vrijwillige handelingen als voor onvrijwillige handelingen. Maximumstraf: 8 jaar gevangenisstraf.

  Het corrumperen van iemand in deze leeftijdscategorie is ook verboden. Dit houdt in dat iemand met ontuchtig oogmerk wordt bewogen om getuige te zijn van seksuele handelingen. Maximumstraf: 2 jaar gevangenisstraf.
  __________________
  Het moge duidelijk zijn dat, hoewel het woord niet valt, het hier gaat om seksuele dáden met minderjarigen. En dus wel degelijk om pedofilie zoals dat woord begrepen wordt. Waarbij de executant de naam 'pedofiel' ten deel valt. Ergo, zeker in onze tijd en met onze wetgeving kan Mohammed pedofiel worden genoemd.

  Geliked door 3 people

 5. T.troubadour zegt:

  Europees Gerechtshof onzinnige organisatie,wie trekt zich hier iets vanaan

  Geliked door 2 people

 6. F1802 zegt:

  Een schande voor de geciviliseerde mensheid, dit Europees Gerechtshof.

  Geliked door 3 people

 7. Petra DeBoer zegt:

  Ziek, ziek en nog eens ziek deze raad. Als de religieuze leer pedofilie predikt dan is dat strafbaar want dat gaat in tegen het verdrag inzake de rechten van het kind.

  De communisten/socialisten (deep state) in Amerika willen dat pedofilie legaal word en dan heeft deze raad alvast een voorschot genomen op de wens van deze duivels.

  Geliked door 2 people

 8. Elena zegt:

  Hoe zullen we zo’n pedofiel dan noemen?
  Belachelijk een 1400 jaar skelet of wat er nog van over is, mag geen pedofiel genoemd worden.

  Opzouten met dat smerige Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten !!!!

  * kots *.

  Geliked door 2 people

 9. ed zegt:

  Alle geloof zo en zo instrument om de massa dom in ieder geval bezig te houden,machtsmiddel voor veel voor weinige weinig voor veel,ja in de hemel tja mooi verhaal.Uit het strafrecht en op de plank naast hans en grietje .Als je kinderen van jongs af aan een verhaaltje verteld geloven ook in de paashaas.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thoth zegt:

  Omdat’ie gast een’religieus’ persoon was o.i.d, mag’ie in eens van alles. Btw, die gast was gewoon een meervoudige moordenaar, slavendrijver, die 12 personen als vrouw had en die als een 7e ‘vrouw’ (6 jaar), een kleine meid, de genitaliën uitscheurde toen ze 9 was…

  Het Europese Hof zijn door de ratten besnuffeld. Meer kan ik er niet over zeggen.

  Geliked door 2 people

 11. Marc zegt:

  De motivering van de rechter: ze (de verdachte) zou zich met haar uitspraken schuldig gemaakt hebben aan het “kleineren van religieuze leren”

  Maar natuurlijk kleineert ze die. Wat gaat dat die rechter aan? Of de officier van Justitie. Het is doodgewone vrijheid van meningsuiting.

  Dit is een typisch gevalletje van volstrekt incompetente imbecielen die zich een plaats in het juridisch domein hebben verworven.

  Ze dienen per direct uit de burelen van de rechtsstaat verwijderd te worden.

  Alweer een bewijs dat met de rechtsstaat geen enkel recht gezekerd is.

  Geliked door 4 people

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tjonge, jonge, jonge, wat worden die moslims toch in de watten gelegd.
  Ze komen hier, ze burgeren niet in, ze trekken zich niets aan van onze wetten, regels en cultuur, ze eisen en ze misdragen zich. En wat doen wij ??? Wij geven in alles toe, Wij geven ze gelijk. Wij stemmen in alles toe. Waar zit ons gezonde verstand ??? Wat heeft de heersende klasse tussen de oren zitten, een grijze massa of kaf ???
  En buurmans gek ziet niets hoort niets en zegt niets, terwijl het volk bij het pietje wordt gepakt.
  Sorry, ik wordt onpasselijk. Mijn maag komt omhoog.

  Geliked door 5 people

 13. Harry zegt:

  Mijn grootste ergernis is dat er blijkbaar met twee maten gemeten wordt .

  Als een moslim iemand verkracht , dan krijgt ie nauwelijks straf , omdat ie niet wist dat men dat niet hoort te doen .
  Kennelijk schieten de inburgeringscursussen nogal te kort ………….
  Ze konden het niet weten ?
  Zelfs het minste geringste benul van fatsoen is ze vreemd .
  Zelfs mijn hitsige hond heeft meer moraal .
  Als een normale blanke dezelfde schandalige daad zou verrichten , gaat ie langdurig achter slot en grendel .

  Waarom mag je het christendom tot op het bot beledigen , maar de islam niet ?
  Persoonlijk heb ik met alletwee geen moeite , maar de rechterlijke macht en justitie wél .
  WAAROM ?
  Omdat we anders op de tere en kwetsbare zieltjes van een zwerm massamoordenaars trappen ?
  We leven in een wereld , die met de dag gekker wordt !

  Geliked door 2 people

 14. Sabeltant zegt:

  Het Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten stelt dus dat de lange tenen van moslims boven het recht van Aisha staan toen ze door Mohammed op 9 jarige leeftijd verkracht werd.

  Wat voor gerechtshof ben je dan?

  Geliked door 3 people

 15. scherpschutter1945 zegt:

  Deze club mensentreiteraars laat duidelijk dat ze met islamitische sop overgoten zijn. Ik wens ze allemaal een dodelijke ziekte.

  Geliked door 2 people

 16. Pietersen zegt:

  Wie gelooft er nou dat die pedo pas sex met haar had toen ze negen jaar oud was. Hij is al veel vroeger begonnen met het arme wicht.

  Geliked door 3 people

 17. kampersrene zegt:

  Het gebeurd niet vlug maar eens te meer weet ik bijna geen blijf met mijn reactie….Mohammed die een zevenjarig kind huwde met name Aisja Hij consumeerde het huwelijk drie jaar later…..de “vetzak” Nu nog een een wet die je strafbaar maakt als je een pedofiel beledigd Waarom veranderen ze de naam niet””” Europees Gerechtshof voor de Islamrechten”””

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Geldboete wegens groepsbelediging van Arabieren wegens hun ras

  Het gerechtshof Amsterdam heeft vandaag een man veroordeeld tot een boete van 400 euro wegens groepsbelediging. De man heeft in een documentaire over Wilders die in 2010 op televisie is uitgezonden, gezegd: ‘En zoals iedereen weet zijn Arabieren fervent kontenbonkers. En ze neuken kleine jongetjes. Dat is heel normaal in hun cultuur.’
  ….
  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Amsterdam/Nieuws/Paginas/Geldboete-wegens-groepsbelediging-van-Arabieren-wegens-hun-ras.aspx?platform=hootsuite

  Like

 19. bozeoudeman zegt:

  Tja in Nazi Duitsland waren er ook schooiers die zich rechter durfden te noemen, dus wat is er nieuw aan deze situatie?
  Dit is de officiële overgave van een laffe en totaal corrupte elite aan de islam, door schooiers die zich rechters durven te noemen, de EU hoort nu bij het islamitisch rijk..
  U zult nu snel ervaren dat er van alle kanten processen van islamieten tegen de oorspronkelijke EU burgers zullen komen en ze zullen allemaal, de een na de ander, voor de islam worden gewonnen.
  Wij, de oorspronkelijke bewoners van de EU, zullen officieel door ‘rechters’ bij wet tot tweederangs burgers worden benoemd die gedoemd zijn om islamieten met alles voorrang te geven.
  Wij mogen overal worden overvallen, beroofd, aangerand, verkracht en vermoord, mits de dader een gelovig islamiet is, ongelovig mag trouwens ook.
  Wij zullen door onze laffe, corrupte en collaborerende magistraten en politici bij wetgeving worden gedwongen om te werken voor de islamieten om hen hier een paradijselijk bestaan te schenken.
  Pim zei het al en nu zien we het allemaal, wij zijn honden en varkens en daar hebben zij, de islam übermenschen, een hekel aan.
  Als we nu nog niet onmiddellijk uit die fascistische club EU stappen en een begin maken om het politieke en corrupte schorem, dat ons allen wenst te vermoorden, en ander tuig ons land uit te jagen, tekenen wij door blijven wegkijken en nietsdoen ons doodvonnis.
  Maar zullen de ‘dappere’ Nederlanders, met name de hersendode socialisten en de leeghoofdige GrijsNiks baardjes en knotjes, tegen de toekomstige islam terreur in beweging komen.
  Neuh!
  Onze enige hoop is dat de Italianen wakker zijn geworden en wakker blijven en dat zij, dan ook voor ons ‘dappere’ volk de terechte opstand tegen de moordlustige fascisten in Brussel en Berlijn zullen winnen.
  Hopelijk wordt deze oorlog, want dit is een oorlog, snel beslecht en zullen Obama, Soros en Merkel worden berecht als kwaadaardige massamoordenaars die zij zijn.

  Geliked door 4 people

 20. Blaffertje zegt:

  De waarheid spreken word bestraft.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jeanette K zegt:

  Er is nooit een profeet mohammed geweest. Allah ook niet.

  Geliked door 1 persoon

 22. Hendrik M. zegt:

  Ai, dit maakt het geval Fritzel in Oostenrijk dus eigenlijk legaal; het misbruik eindigde pas toen het meiske 18 was. https://nl.wikipedia.org/wiki/Zaak-Fritzl

  Geliked door 3 people

 23. Alex Delarge zegt:

  Mohammed is een pedofiel. Wat gaat er nu gebeuren?

  Like

 24. Republikein zegt:

  Gekkies zijn van alle tijden.
  Zie over Bafflo, ze houden van de moordenaar van hun dochter op de Groene, een cognitieve stoornis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s