Linkse fake-bommen: Geen van de ontvangers opent zijn post zelf

Screenshot_259

(Door: “Die Unbestechlichen” – Vertaling: E.J. Bron)

Geen enkele van de ontvangers van deze “bommen” opent zijn post zelf. Noch Barack Obama, noch Hillary Clinton, George Soros, Robert de Niro enz. Wat was eigenlijk de bedoeling van de afzender van deze onschadelijke bommen en wie had voordeel bij deze actie? Dat vraagt de FBI zich nu af, die de zaak onderzoekt. Nuttig is deze zaak voorafgaande aan de over 14 dagen plaatsvindende midterm-verkiezingen alleen maar voor Amerikaanse links, de Democraten dus.

Die Unbestechlichen

Afzender wilde niemand verwonden of doden

De afzender of afzenders waren erop bedacht dat het niet tot slachtoffers komt, en al helemaal niet de ontvangers. Zeker is dat alle ontvangers van deze brieven niet eens ook maar in de onmiddellijke nabijheid van deze “fake-bommen” komen, omdat alle post aan deze personen van tevoren ettelijke malen gecontroleerd wordt.

Nog meer ongerijmdheden

 1. Waarom een bom met een timer sturen? Opdat het vermeende doelwit, dat de brief opent, meerdere uren de tijd heeft om te vluchten en de politie in te schakelen?
 2. Er zit geen batterij in om de ontsteking te laten ontploffen.
 3. Volgens ABC is de buis gevuld met zwavel, die echter niet explosief is.
 4. enkele van de horloges hebben niet eens een alarmfunctie.
 5. Waarom “briefbommen” sturen aan mensen, die niet eens zelf hun post openen?
 6. Geen enkele ontvanger houdt zich op het opgegeven adres op. Deze personenkring woont bijna altijd op ver verwijderde andere plaatsen, is op reis of aan het werk.

Dat zijn slechts enkele van de punten die er duidelijk op wijzen dat het de afzender of afzenders er niet om ging iemand lichamelijk te schaden.

De laatste, vermoedelijk belangrijkste, vraag is: Waarom zou een aanhanger van de Republikeinen iets doen wat zijn partij slechts enkele dagen voor de verkiezingen zal schaden?

Voor steeds meer Amerikanen is het duidelijk dat de brieven een actie van de Amerikaanse linkse Democraten is, die niet alleen de samenleving gespleten hebben met hun haat, maar ook met de meest perfide middelen om de macht in de Verenigde Staten strijden.

Dat daarvoor de schuld bij Trump of de Republikeinen te vinden is, geloven sowieso alleen nog de dom gemaakte mainstream-lemmingen.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Linkse fake-bommen: Geen van de ontvangers opent zijn post zelf

 1. Henk der Niederlander zegt:

  https://tpo.nl/2018/10/26/aanhouding-verdachte-na-tsunami-van-bombrieven-aan-democraten/
  Ach jah, wat moet je met zo iemand.
  Opsluiten sleutel weggooien en vergeten die eikel.

  Like

 2. Kees zegt:

  Lees dit maar eens:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Infowars-voorspelde-al-maanden-false-flag-aanslagen-op-CNN-en-Democratische-kopstukken
  Zeer waarschijnlijk komen deze “bommen” dus helemaal niet van de republikeinen.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Bomverdachte-lijkt-er-te-zijn-ingeluisd-door-Democratische-sheriff

   Bomverdachte lijkt er te zijn ingeluisd door Democratische sheriff’

   Social media platform betrapt op veranderen politieke partij van verdachte van Democraat in Republikein? – ‘Bompakketten een test voor een aanstaande veel grotere false flag aanslag’

   De 56 jarige Cesar Sayoc (foto: Getty Images (7)) die werd gearresteerd omdat hij bompakketten zou hebben gestuurd aan onder andere CNN, lijkt een zogenaamde ‘patsy’ te kunnen zijn, oftewel een zondebok, iemand die van tevoren is uitgekozen om de schuld te krijgen van een misdaad of aanslag met als doel de publieke opinie te beïnvloeden en/of bepaalde politieke doelstellingen te realiseren. Alex ‘Infowars’ Jones en Roger Stone, voormalig adviseur van president Trump, wezen er gisteren op dat bepaalde zaken wel heel erg toevallig zijn, zoals de nieuwe, vol met pro-Trump stickers geplakte busje van Sayoc, en niet te vergeten de Democratische sheriff die hem arresteerde. Dat is namelijk dezelfde die in februari onder vuur kwam te liggen omdat hij zijn agenten niet liet ingrijpen bij een schietpartij op een high school in Parkland.

   Like

 3. Eric zegt:

  Het blijft een vreemd verhaal, zo veertien dagen voor de verkiezingen die zullen bepalen of Trump de komende twee jaren van zijn ambtstermijn nog veel zal kunnen beslissen. Die pakjes komen in elk geval de Democraten erg gelegen. Er wordt ontzettend veel lawaai over gemaakt al blijken ze zo gevaarlijk als een plastieken dinosaurus. De kans dat het dus een false flag is is erg groot. De smerigste trucs kan je van Clinton & co verwachten als het erom gaat Trump te beschadigen. Hij heeft alleszins goed en kordaat gereageerd.

  Like

 4. Jan zegt:

  Tegelijk hetze tegen Trump, conservatieven en christenen

  Like

 5. Elisah zegt:

  Ondertussen…
  https://www.foxnews.com/world/second-migrant-caravan-new-group-rushes-to-join-ranks-deportees-vow-return-to-america

  Second migrant caravan: New group rushes to join ranks, deportees vow return to America

  As the massive migrant caravan pushes toward the southern U.S. border, a second group of about 1,000 people from Honduras is rushing to join the main group — which reportedly has swelled its ranks with several people who’ve already been deported.

  The caravan, which has around 5,000 to 7,000 members, was on the move again Monday morning, departing the southern Mexico city of Tapachula. The smaller group trailing it entered Guatemala from Honduras late Sunday, according to the Associated Press.

  Like

 6. Jan zegt:

  Bommen naar jezelf sturen geen enkel effect op aanhang Trump

  MILE LONG LINE to See President Trump in Murphysboro, Illinois (VIDEO)

  video/1

  video/1

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/mile-long-line-to-see-president-trump-in-murphysboro-illinois-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s