Tsjechische minister-president: De illegale migranten moeten Europa uit

Screenshot_266

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Tsjechische minister-president Andrej Babiš (kleine foto) is van mening dat de illegale migranten in Europa weer “naar huis” moeten gaan. Ook de hervestigingsplannen van de EU, die zo op legale wijze nog meer mensen uit de hele wereld uitnodigt om naar Europa te komen, evenals meer geld voor Frontex, wijst hij af.

journalistenwatch

“Er zijn 700.000 illegale migranten in Europa. Ze moeten weer vertrekken”, aldus de minister-president tegenover de Britse krant “The Guardian”. Volgens Eurostat hielden zich vorig jaar exact 618.780 niet-EU-burgers illegaal in Europa op. Van officiële zijde wordt dat met het oog op de meer dan 2 miljoen in het jaar 2015 als een “daling” gevierd.

Screenshot_268Samen met Hongarije en Polen vormt Tsjechië een gesloten front tegen de westelijke “No-Border-Welkom-Wereld-Staten”. Ook de plannen om de troepen van Frontex te versterken tot 10.000 man en het budget naar € 10 miljard vinden bij de Tsjechen geen ondersteuning. Naties zoals Italië zouden reserves van tot 7000 officieren hebben, die haar grenzen tegen immigranten uit Libië en Noord-Afrika zouden kunnen beschermen, aldus de 64-jarige Babiš. Elk land zou zelf voor de grensbewaking verantwoordelijk moeten blijven.

Hij wil de miljarden euro´s liever investeren in een Marshall-plan voor Afrika: “Deze mensen zouden thuis moeten blijven en wij zouden hen in Afrika moeten helpen. De mensen in Syrië… zij zouden graag naar huis terugkeren”, verklaarde Babiš. De mensensmokkelaars zouden alleen al in 2016 € 5,7 miljard verdiend hebben. “Dat moeten we stoppen”, eist hij.

De Tsjechische minister-president, die verwacht dat het thema migratie de Europese verkiezingen zal domineren, is van mening dat immigranten zonder arbeidsvergunning Europa niet binnengelaten mogen worden. Hij zei dat de scheidslijn in Europa zou liggen tussen diegenen die de illegale migratie wilden stoppen en diegenen die dat niet willen.

“Zij hebben hun cultuur, wij hebben onze cultuur”, zei hij. “Zij hebben hun waarden, maar wij willen onze waarden behouden”, aldus de oorspronkelijk uit Slowakije afkomstige politicus.

De kritiek op zijn vermeende belangenconflict op grond van zijn media-investeringen en zijn bereidheid om verband te leggen tussen de immigratie en de islamitische terreur, neemt Babiš gelaten: “Ze drukken elke dag leugens over mij, ik kan dat niet tegenhouden.”

Babiš, die relatief nieuw is op het politieke toneel, haalde in oktober 2017 bij de parlementsverkiezingen met zijn protestbeweging ANO (“JA”) 30,4% van de stemmen – een niet in te halen voorsprong voor zijn concurrentie. Vier jaar geleden was de partij met 18,7% nog de op één na grootste partij geworden.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Azië, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tsjechische minister-president: De illegale migranten moeten Europa uit

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Dit is de juiste instelling. In Nederland is er al berusting: ze zijn er eenmaal, dus ze zullen wel blijven. Verkeerde manier van denken. DAT MOET ANDERS!

  Geliked door 5 people

  • g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

   dat gáát ook anders !!!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ik hoop het.

    Identitair Verzet mag niet demonstreren omdat er tegenverzet (en geweld?!) dreigt. Zo kun je in Nederland gemakkelijk een demonstratie (van zgn. extreem rechts) laten verbieden. Bestuurlijk Nederland buigt weer eens. Wat de rechter zal zeggen? .pfffff…/.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Nee Patriot, er is geen berusting bij de echte nederlandse bevolking. Dat lijkt maar zo omdat hun stem, die niet welgevallig is aan de heersende kliek, niet gehoord mag worden. Niet op ty. niet in kranten, nergens. De nederlander is monddood en hersendood gemaakt door de media. Die media, die vreet uit de staatsruif, krijgt geheime directieven van de politiek en de ambtenaren wat zij wel of niet mogen publiceren en wat zij MOETEN publiceren. Alternatieve media zullen ons minder gekleurd kunnen brengen. Laat ons dus vooral doorgaan met E.J. Bron, waarbij je nog wel mohammed mag beledigen en zijn horde pedofielen.

   Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Die Pinokkio blijft maar halsstarrig aan Mutti’s Befehl vasthouden, terwijl steeds meer landen het in ieder geval eens zijn over de uitzetting van illegalen. Pino vergeet dat Mutti straks ook niet zoveel macht meer heeft om hem de droombaan te leveren. Hij zal wel goed terecht komen hoor, raspooiers komen meestal goed terecht, maar toch…

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Babis spoort niet echt of hij sluit zijn ogen voor de waarheid, want naar Ik anneem zal hij toch ook wel weten dat het westen al meer dan een halve eeuw miljarden in Afrika geinvesteerd hebben en het hele continent is elk jaar een groter shithole geworden.
  Als hij verder geen nieuws heeft kan hij dan aub zijn muil houden, want zo ver Ik inschat wil hij zijn last afkopen met met name west Europeesch belastinggeld.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in Kroatië

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  @ “Er zijn 700.000 illegale migranten in Europa. Ze moeten weer vertrekken”, aldus de minister-president.@
  En als die weg zijn schoppen we de legalen ook gelijk eruit want ze zijn onrendabel en kosten klauwen vol geld. Nog afgezien van de onrust die ze veroorzaken.

  @ Hij wil de miljarden euro´s liever investeren in een Marshall-plan voor Afrika: “Deze mensen zouden thuis moeten blijven en wij zouden hen in Afrika moeten helpen.@
  Dat heeft geen enkele zin beste minister president. Daar hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring mee. Imbecielen kunnen nou eenmaal niet met geld omgaan en werken willen ze niet. Dood laten gaan is de beste medicijn. Dan blijven er misschien een paar normale over. En dat geeft niets, als ze maar in Afrika blijven.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Laten we eerst maar eens dat we ze kwijt raken, deze vraatzuchtige sprinkhanenbende. Dan zien we daarna wel wat we met de rest doen. Uitzetten of afmaken.

   Like

   • marijke zegt:

    Scherpschutter : het punt is : dat wij met dat “ afmaken “ ( letterlijk dus ) niet zoveel ervaring hebben, als alle gebieden BUITEN EUROPA …….en dat maakt ons `zwakker `
    ….als puntje bij paaltje komt. Dat er tegenstand komt in de praktijk, dat zal heus wel duidelijk zijn. Maar TOCH zijn wij hier niet gewend om met tegenstanders om te gaan als alle andere volken doen,,,,,,,en dat maakt dat de tegenstander altijd een voorsprong zal hebben…..ben ik bang voor, ik kan het mis hebben …..maar…..?

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Als we ze een Marshall plan geven, dan werkt emotionele en morele chantage. Niet aan beginnen. Bovendien nemen we dan de verantwoording voor hun lot over. Ook niet doen.

   Like

 6. Roeland zegt:

  Ze moeten Europa uit en water is nat ! Sorry vrienden , maar ik word er een beetje moe van. Hoe vaak is dit nu al geschreven? Er gebeurt toch niets.

  Like

 7. Jean zegt:

  De Tsjechische minister-president Andrej Babiš komt tenminste op voor de Europeanen iets wat niet gezegd kan worden van die EU misdadigers, die zijn “voor eigen profijt” bezig met Europa te vernietigen door import van barbaren.
  Héél die troep “Return to Sender”.

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/26/macron-landen-die-immigratie-weigeren-zijn-verraders-van-europa/

  Macron: Landen die immigratie weigeren zijn “verraders” van Europa

  De EU is geen supermarkt waar men de waarden kunt kopen die u passend acht. Iedereen moet immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten ontvangen, zei de Franse president Emmanuel Macron vrijdag.

  Like

 9. Steven zegt:

  Daarom willen ze immigratie van al deze haatkoppen ook LEGAAL maken.. zodat niemand er iets meer aan kan doen. Met andere woorden.. heel de wereld kan hierheen komen om de EU bevolking uit te moorden en te verkrachten. Maar hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik het idee krijg dat dit juist ook wenselijk is. Want bij iedere moor of verkrachting hoor je er niemand over.. maar als een asielparasiet een sneetje in zijn vinger heeft dan wordt het de hele week op het nieuws uitgezonden.!

  Like

 10. Hannah zegt:

  10 miljard naar een organisatie die juist heeft meegeholpen aan het mogelijk maken van de massa immigratie. Niet vreemd dat hij het daar niet mee eens is. Wat wel vreemd is dat hij dat bedrag liever afrika in wil pompen…. idioterie.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Geen hulp, no way, al was me’n neus een bruine boon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s